2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Doğurmayanlar olarak direniyorsunuz
Bu nedir başımıza geldi Kasım annesi mi olcaz biz ya 22 Ekim sat a göre son gün bakalım doktor korunmasız ilişki önerdi sadece uzanırken yumurtalık ağrım oluyor ayakta geçiyor kalbim ağzımda hem doğsun istiyorum hem de vajinal doğumdan korkuyorum. Buraya yazıyorsunuz ya ben doğurdum diyee nasıl güzel geliyor inşallah bizler de en az acıyla doğum yaparız sağlıkla kucağımıza alırız

Gece dörtte doğuma gitmiş galiba öyle okudum yanlış değilsem. Ben uyarılsam da doğmuyor yüce mevlaaam
Sende ağrı sancı ne alemde? Bir de bana doktorum hiç alttan bakmadı daha, rahim uzunluğu vs ölçmedi. 40tan sonra bakacak herhalde daha gelmiyor mu diye Sana bakıldı mı?

Gece dörtte doğuma gitmiş galiba öyle okudum yanlış değilsem. Ben uyarılsam da doğmuyor yüce mevlaaam

Herşeyin hayırlısı bacım . Bende öyle diyordum galiba doğmayacak bu çocuk diye böyle misafirlikte otururken sancılar basladi ne olduğunu anlayamadım . Ama ben adaçayı da çok içtim son zaman oda tetikledi galiba . Şimdide iki haftalık olduk inan dogduktan sonrası çok daha bı başka . İnsanın feleği sasiyor

Sende ağrı sancı ne alemde? Bir de bana doktorum hiç alttan bakmadı daha, rahim uzunluğu vs ölçmedi. 40tan sonra bakacak herhalde daha gelmiyor mu diye Sana bakıldı mı?
38 den beri bakıyor her hafta pazartesi randevum var. Doğum yapabilirsin dedi bebeğim baş aşağı pozisyonda ama ne rahim yumuşaması var ne açılma ne kanala giren biriii. Bugün yumurtalıklarım ara ara ağrıyor ama benim inanacak gücüm kalmadı bu da yalancıdır diye diye anneannem gibi banyoda dogurcam valla

Allah sana bağışlasın bir an önce şu zorlu süreçler keşke rüya gibi hızlıca bitse hamilelik testinde silik mi sorusundaaan ne zaman doğar a geldik şimdi sizler süt gaz sümük konuşuyorsunuz Allah'ım hiç bitmiyor

22 Ekim sata göre son doğum tarihi 4 kasım görünüyor canım, yani Kasım annesi de olabiliriz Bende sadece pelvik kemiklerde anlık hafif sızı ve çıtırtı oluyor sağa sola dönerken. Bir de eklemlerim inanılmaz esnedi, hani barbie bebeklerin bacakları 360 derece döner ya, bacaklarım resmen öyle birbirinden bağımsız hareket edecekler artık. Yürürken sendeliyorum arada. Bu kadar relaksin fazla değil mi yaa
Allah korusun kız
İlk bi korktum da sonra aman annem 3 tane doğurmuş, komşumuz vardı o da baya ciddi kalp hastasıydı o da normal doğurdu diyorum. Bu örnekleri gördüğüm için korkmuyorum artık. Herşey olacağına varır. Allah sağ salim kavuştursun diyorum

Amiiin ben de sormadım ama astımım acaba nefes kontrolü yapabilir miyim bilmiyorum

Ay Allah korusun Birden yerleşip geliverir belki sürprizli doğum olarak Erkekler 9ay 10 günde doğar mitini sende göreceğiz herhalde
Amiiin ben de sormadım ama astımım acaba nefes kontrolü yapabilir miyim bilmiyorum
Oksijen maskesi vs bişeyle destek olurlar merak etme, bir de ebeler yönlendiriyor şimdi nefes al, şimdi ıkın vs diye. Korkma yani. Benimki bambaşka bir durum

Rabbim saglikla aldirsin kucagina . İnan en güzel zamanlar hamilelik donemiymis sonrası da güzel ama çok yorucu hem fiziken hem zihnen. Ben mesela büyük ihtimal sağıp vereceğim artık sütümü bebegime onu dert ediyorum . .her basamağın bir derdi var işte ..

Demek hurma ve pilates işe yarıyor Gözünüz aydın, sağlıkla gelmiş minnoş, sen de çok evhamlanıyordun küçük diye dimi gayet iyi kilosu, nasılsınız?
Canım Allah korusun

Gözün aydın , sağlıkla büyüsün

Haha ya biz yoğun bakımda yatarken bir abla vardı, üçüncü doğumuymuş, yalancı sancı diye beklemiş evde doğum yapmış. Kordonu da bıçakla kesmişler Antibiyotik alıyorlardı

Benim de bugün kontrol var ısrarla doğurmuyorum

Doktorunda boyle birseu soylemesi saka gibi gercekten

ayyy bugün iki kişilik çocuksuz hayatımızın son günüüüüüü Şafak doğan güneş resmen
Anne olacağıma inanamıyorum midem de inanamıyor stresten tuvaletten çıkamıyorum
Doğum yapan arkadaşlara tebrikler
Hala doğurmadan gün Sayan bordo berelilere selamlar

Oh maşallah baya kalabalık geliyor yani kolaylıklar diliyorum cancağzım.

Ayyy çok güzel kavuştaaaaayyyy hadi güzel haberlerini bekliyoruz canım

Doktorunda boyle birseu soylemesi saka gibi gercekten
Ona göre sezaryen seçeneğini göz önüne al dedi canım, bilgilendirme yapmadan direkt normal doğuma alsa ailem dava açsa suçlu duruma düşecek. Bu yönden hak veriyorum ama hamile birine de ölürsün öleceksin denmez tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…