- 11 Şubat 2023
- 619
- 1.062
- 33
- 28
Bu nedir başımıza geldi Kasım annesi mi olcaz biz yaDoğurmayanlar olarak direniyorsunuz
Allah korusun kızKızlar bi de doktor bana doğum sırasında kalbin durabilir dedi, dua bekliyorum hepinizdenAnnemde kalp sorunuyla 3 normal doğum yapmış ama insan azıcık ürperiyor. Doğumda ölen şehit olurmuş sende layık değilsindir diye teselli ediyorum kendimi
Sende ağrı sancı ne alemde? Bir de bana doktorum hiç alttan bakmadı daha, rahim uzunluğu vs ölçmedi. 40tan sonra bakacak herhalde daha gelmiyor mu diyeGece dörtte doğuma gitmiş galiba öyle okudumyanlış değilsem. Ben uyarılsam da doğmuyor yüce mevlaaam
Gece dörtte doğuma gitmiş galiba öyle okudumyanlış değilsem. Ben uyarılsam da doğmuyor yüce mevlaaam
Herşeyin hayırlısı bacım . Bende öyle diyordum galiba doğmayacak bu çocuk diyeGece dörtte doğuma gitmiş galiba öyle okudumyanlış değilsem. Ben uyarılsam da doğmuyor yüce mevlaaam
38 den beri bakıyor her hafta pazartesi randevum var. Doğum yapabilirsin dedi bebeğim baş aşağı pozisyonda ama ne rahim yumuşaması var ne açılma ne kanala giren biriii. Bugün yumurtalıklarım ara ara ağrıyor ama benim inanacak gücüm kalmadı bu da yalancıdır diye diye anneannem gibi banyoda dogurcam vallaSende ağrı sancı ne alemde? Bir de bana doktorum hiç alttan bakmadı daha, rahim uzunluğu vs ölçmedi. 40tan sonra bakacak herhalde daha gelmiyor mu diyeSana bakıldı mı?
Allah sana bağışlasın bir an önce şu zorlu süreçler keşke rüya gibi hızlıca bitseHerşeyin hayırlısı bacım . Bende öyle diyordum galiba doğmayacak bu çocuk diyeböyle misafirlikte otururken sancılar basladi ne olduğunu anlayamadım . Ama ben adaçayı da çok içtim son zaman oda tetikledi galiba . Şimdide iki haftalık olduk inan dogduktan sonrası çok daha bı başka . İnsanın feleği sasiyor
22 Ekim sata göre son doğum tarihi 4 kasım görünüyor canım, yani Kasım annesi de olabilirizBu nedir başımıza geldi Kasım annesi mi olcaz biz ya22 Ekim sat a göre son gün bakalım doktor korunmasız ilişki önerdi sadece uzanırken yumurtalık ağrım oluyor ayakta geçiyor kalbim ağzımda hem doğsun istiyorum hem de vajinal doğumdan korkuyorum. Buraya yazıyorsunuz ya ben doğurdum diyee nasıl güzel geliyor inşallah bizler de en az acıyla doğum yaparız sağlıkla kucağımıza alırız
İlk bi korktum da sonra aman annem 3 tane doğurmuş, komşumuz vardı o da baya ciddi kalp hastasıydı o da normal doğurdu diyorum. Bu örnekleri gördüğüm için korkmuyorum artık. Herşey olacağına varır. Allah sağ salim kavuştursun diyorumAllah korusun kız
Amiiin ben de sormadım ama astımım acaba nefes kontrolü yapabilir miyim bilmiyorum22 Ekim sata göre son doğum tarihi 4 kasım görünüyor canım, yani Kasım annesi de olabilirizBende sadece pelvik kemiklerde anlık hafif sızı ve çıtırtı oluyor sağa sola dönerken. Bir de eklemlerim inanılmaz esnedi, hani barbie bebeklerin bacakları 360 derece döner ya, bacaklarım resmen öyle birbirinden bağımsız hareket edecekler artık. Yürürken sendeliyorum arada. Bu kadar relaksin fazla değil mi yaa
İlk bi korktum da sonra aman annem 3 tane doğurmuş, komşumuz vardı o da baya ciddi kalp hastasıydı o da normal doğurdu diyorum. Bu örnekleri gördüğüm için korkmuyorum artık. Herşey olacağına varır. Allah sağ salim kavuştursun diyorum
Ay Allah korusun38 den beri bakıyor her hafta pazartesi randevum var. Doğum yapabilirsin dedi bebeğim baş aşağı pozisyonda ama ne rahim yumuşaması var ne açılma ne kanala giren biriii. Bugün yumurtalıklarım ara ara ağrıyor ama benim inanacak gücüm kalmadı bu da yalancıdır diye diye anneannem gibi banyoda dogurcam valla
Oksijen maskesi vs bişeyle destek olurlar merak etme, bir de ebeler yönlendiriyor şimdi nefes al, şimdi ıkın vs diye. Korkma yani. Benimki bambaşka bir durumAmiiin ben de sormadım ama astımım acaba nefes kontrolü yapabilir miyim bilmiyorum
Rabbim saglikla aldirsin kucagina . İnan en güzel zamanlar hamilelik donemiymis sonrası da güzel ama çok yorucu hem fiziken hem zihnen. Ben mesela büyük ihtimal sağıp vereceğim artık sütümü bebegime onu dert ediyorum . .her basamağın bir derdi var işte ..Allah sana bağışlasın bir an önce şu zorlu süreçler keşke rüya gibi hızlıca bitsehamilelik testinde silik mi sorusundaaan ne zaman doğar a geldik şimdi sizler süt gaz sümük konuşuyorsunuz Allah'ım hiç bitmiyor
Demek hurma ve pilates işe yarıyorKızlar ben doğurdum sonunda49 cm 2900 gram minnosum öğlen 3 de sancı tuttu 7 buçukta hastahaneye gittim 11 de doğdu plesanta gelmedi onun da doğması 12 yi buldu 3 dikisjm var onun dışında iyiyiz çok şükür az önce kanlarini aldılar heryere dökmüşler sinir oldum darısı doguramayanlara kızlar.. Dün size yazdıktan sonra 1 kilo hurma yedim pilates üzerinde zıpladım 3 ee basladi
Canım Allah korusunKızlar bi de doktor bana doğum sırasında kalbin durabilir dedi, dua bekliyorum hepinizdenAnnemde kalp sorunuyla 3 normal doğum yapmış ama insan azıcık ürperiyor. Doğumda ölen şehit olurmuş sende layık değilsindir diye teselli ediyorum kendimi
Gözün aydın , sağlıkla büyüsünKızlar ben doğurdum sonunda49 cm 2900 gram minnosum öğlen 3 de sancı tuttu 7 buçukta hastahaneye gittim 11 de doğdu plesanta gelmedi onun da doğması 12 yi buldu 3 dikisjm var onun dışında iyiyiz çok şükür az önce kanlarini aldılar heryere dökmüşler sinir oldum darısı doguramayanlara kızlar.. Dün size yazdıktan sonra 1 kilo hurma yedim pilates üzerinde zıpladım 3 ee basladi
Haha ya biz yoğun bakımda yatarken bir abla vardı, üçüncü doğumuymuş, yalancı sancı diye beklemiş evde doğum yapmış. Kordonu da bıçakla kesmişler38 den beri bakıyor her hafta pazartesi randevum var. Doğum yapabilirsin dedi bebeğim baş aşağı pozisyonda ama ne rahim yumuşaması var ne açılma ne kanala giren biriii. Bugün yumurtalıklarım ara ara ağrıyor ama benim inanacak gücüm kalmadı bu da yalancıdır diye diye anneannem gibi banyoda dogurcam valla
Benim de bugün kontrol var ısrarla doğurmuyorumYeni uyananlara günaydın, nöbetçi annelere iyi uykular
Kontrole giden yok herhalde artık herkes doğurduBenim bugün 11:40da randevum var, 39+4 olduk. Mesaj yazıldıysa da görmedim
Taze annelere bol sütler, bebişlere gazsız mutlu huzurlu vakitler diliyorum
Doğum yapacak olanlara da hayırlı çabucak gelişecek doğumlar nasip olsun inşaallah
Hadi bakalım önce kim doğuracakBenim de bugün kontrol var ısrarla doğurmuyorum
Doktorunda boyle birseu soylemesi saka gibi gercektenKızlar bi de doktor bana doğum sırasında kalbin durabilir dedi, dua bekliyorum hepinizdenAnnemde kalp sorunuyla 3 normal doğum yapmış ama insan azıcık ürperiyor. Doğumda ölen şehit olurmuş sende layık değilsindir diye teselli ediyorum kendimi
Oh maşallah baya kalabalık geliyor yani kolaylıklar diliyorum cancağzım.Kuzum çağırdığım 25-30 kişi (x2 yaptırcam yemeklıkleri) çok değil ama evim küçük tabi bu sayıyaya göreburda cok akraba yok eşimin bi teyzesi bi ablası bir iki aile dostları , benim arkadasım çoğunluk onlarda akraba gibi cok durmaz , birde sakaryadan halamları davet ettim gelirler mi bilmem
Aynen öyle malesef boşa gidiyor olurda evde bulunsun dıye alırsan acma ağzını
Ayyy çok güzelayyy bugün iki kişilik çocuksuz hayatımızın son günüüüüüüŞafak doğan güneş resmen
Anne olacağıma inanamıyorum midem de inanamıyor stresten tuvaletten çıkamıyorum
Doğum yapan arkadaşlara tebrikler
Hala doğurmadan gün Sayan bordo berelilere selamlar
Ona göre sezaryen seçeneğini göz önüne al dedi canım, bilgilendirme yapmadan direkt normal doğuma alsa ailem dava açsa suçlu duruma düşecek. Bu yönden hak veriyorum ama hamile birine de ölürsün öleceksin denmez tabiDoktorunda boyle birseu soylemesi saka gibi gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?