- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Senin ne kadar oluyor haftalık ortalama kuzum kac grmSağlık ocağına güvenmiyorum ben ya üstündeki kıyafetler ağır değil de bez geliyor bi 100 grBiz dayanamadık e bebekten tartı aldık Haftada 1 banyodan önce tartıyorum. Bana da doktor çok almış dedi ya
Hepiniz bu kıvama geleceksinizBikaç post önce önünde saygıyla eğildiğimi söylemiştimSendeki gücün çeyreği yok bende ne yalan söyleyim Mevlüt için de gelenler birşeyler yapıversin artık
400 gr almışSenin ne kadar oluyor haftalık ortalama kuzum kac grm
Kuzum sen ver memenı her seferınde bez kontrolünü yap çiş kaka devam ediyorsa yapıstır dur memeye , sıkıştığını hissettiğin bir an olursada mama ıle desteklersin göğüsler kendine gelip rutine alışana kadar, şöyleki ben bir haftadır nerdeyse hiç mamaya gerek duymadım iki gün önce o atak dedıgımız gun okadar cok agladı uyumadı ve huysuzlandı kı gece mama yaptım verdim tabikide huysuzlugu açlığından değilmiş uyumamaya ve ağlamaya devam etti sonradan işte baktıkkı atağın ilk günüymüşBizde de öyle çıktı işte 2860 ben 2800 kabul ediyorum dedi zıbın zarf üst şapka bez 160 gr geldi evde
Tabi çok şükür balım ben kaç gr verdi çok vermemiştir inşallah diyerek gittim
Şimdi benim sütüm geldi mamayı tamamen kestim bugün sadece emzirdim ağlayıp acıkınca sıkıyorum sütüm var diye hemen memeyi veriyorum mama vermiyorum doğru mu yapıyorum acaba?
Bende güvenmedim canımAçsa ama ne yapacaksın ki midesi büyüdü sonuçta ancak verdiğin ile doyar
Bizde de baya düşmeye başladı bende öyle çıkarayımbugün 5 günlük olduk eşim doktorla konuşmadan çıkarmayalım diyor
Bir iki ay böyle max alır sonra normale ıner bosver alsın sonra çöp gibi oluyolar400 gr almışMama aldırıyor ya
Doktor strese soktu yani diyet mi yaptırayım çocuğuma zaten emziricem diye bi süre aç kalıyor garibim napıyım süt ne alsa kardır diyorum. Zaten çöp gibi gelmişti az bi ele avuca gelecek yani çocukBir iki ay böyle max alır sonra normale ıner bosver alsın sonra çöp gibi oluyolaroğlumda bana da sormuştu ebeler aylık 1600 aldığında mama olunca bi dedıgın gibi dıyolar napcan sankı el kadar bebeye dıyet mı vercen dimi ilk üç ay alıyor hepi topu zaten benım ki haftada 300-320 gram civarı almış
Ay kız buldum buldum o gün nerdeymıs bil bakalım gözümün önünde oğlumun kitaplığındaDoktor strese soktu yani diyet mi yaptırayım çocuğuma zaten emziricem diye bi süre aç kalıyor garibim napıyım süt ne alsa kardır diyorum. Zaten çöp gibi gelmişti az bi ele avuca gelecek yani çocukZeka kartlarını bulabildin mi bu arada Kuzey artık onlarla bi süre oyalanıyor bulmaya çalış işine yarar
Göbek attın mıAy kız buldum buldum o gün nerdeymıs bil bakalım gözümün önünde oğlumun kitaplığındaboşver sen besle gıtsın
Kız kaç kişi gelecek deHepiniz bu kıvama geleceksinizMevlüt hazır pıde tulumba ayran ya ama daha siparişi bile verilmedi kocama diyorum tamam diyor oda benden bugun perşembe
Yaaaa koca kutu mama öylece kaldı deseneKuzum sen ver memenı her seferınde bez kontrolünü yap çiş kaka devam ediyorsa yapıstır dur memeye , sıkıştığını hissettiğin bir an olursada mama ıle desteklersin göğüsler kendine gelip rutine alışana kadar, şöyleki ben bir haftadır nerdeyse hiç mamaya gerek duymadım iki gün önce o atak dedıgımız gun okadar cok agladı uyumadı ve huysuzlandı kı gece mama yaptım verdim tabikide huysuzlugu açlığından değilmiş uyumamaya ve ağlamaya devam etti sonradan işte baktıkkı atağın ilk günüymüşmama açıldıktan sonra 1 aylık zamanı var benımkı dolmak üzere atıcam mecbur umarım gerek duymam sonrasında da Bol sütlerin olsun bebeğim
Ahahha attım Ethem dede sağolsunGöbek attın mıAtmazsan küsüyor bir daha yapınca bulamıyorsun
Kuzum çağırdığım 25-30 kişi (x2 yaptırcam yemeklıkleri) çok değil ama evim küçük tabi bu sayıyaya göreKız kaç kişi gelecek de
Yaaaa koca kutu mama öylece kaldı desenebezler mamalar hep gitti vah vah
Doğurmayanlar olarak direniyorsunuzglutensiz hemsire ben de bugün 39+4 oldum kasık bel ağrıların var mı canım nasıl bu hafta yine tık yok mu
Şu 2 - 3 gündür akşamları biraz hareketlenmeye başladı sanki. Dönüyor mu ne yapıyor anlamıyorum. Sabah kalkınca da sol böbrek tarafından bi ağrı hissetmiştim ama çok kısa sürdü hemen geçti. Heyecanlanmıştımglutensiz hemsire ben de bugün 39+4 oldum kasık bel ağrıların var mı canım nasıl bu hafta yine tık yok mu
Son güne kadar durmasa bari prensesim, nazlı mı olacak ne olacak bilemedim. Keyfi yerinde, ağrı sancı bile yokDoğurmayanlar olarak direniyorsunuz
Aynı şeyi iki hafta önce bende yaşamıştım . Acilmam olmadı . Doktor gün verdi suni sanci için . Aynı gün kendi sancim geldi ama yine olmadı açılmam o yüzden sezeryanla doğum yaptım . Kendi sancimi 14 saat çekmistim normal çok istediğim için dayandım ama olmadı . Sezeryanim da çok kolay ve güzel geçti aynı gün oturabildim kilolu olmama rağmen . O yüzden gözünü hiç korkutma hayirlisi olsun hakkındaKızlar bende şimdi kontrolden çıktım sancı filan hiçbişeyim yok 38+1 oldum bugün doktor eliyle rahim ağzını uyardı belki sancıların gelir dedi açılmada yoktu sizce doğumu başlatır mı baya baya elini soktu kurcaladı filan kadın olmak ne zor yaaa
Gece dörtte doğuma gitmiş galiba öyle okudumAynı şeyi iki hafta önce bende yaşamıştım . Acilmam olmadı . Doktor gün verdi suni sanci için . Aynı gün kendi sancim geldi ama yine olmadı açılmam o yüzden sezeryanla doğum yaptım . Kendi sancimi 14 saat çekmistim normal çok istediğim için dayandım ama olmadı . Sezeryanim da çok kolay ve güzel geçti aynı gün oturabildim kilolu olmama rağmen . O yüzden gözünü hiç korkutma hayirlisi olsun hakkında
Dikişler acıyor mu yaa çok geçmiş olsunKızlar ben doğurdum sonunda49 cm 2900 gram minnosum öğlen 3 de sancı tuttu 7 buçukta hastahaneye gittim 11 de doğdu plesanta gelmedi onun da doğması 12 yi buldu 3 dikisjm var onun dışında iyiyiz çok şükür az önce kanlarini aldılar heryere dökmüşler sinir oldum darısı doguramayanlara kızlar.. Dün size yazdıktan sonra 1 kilo hurma yedim pilates üzerinde zıpladım 3 ee basladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?