2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bikaç post önce önünde saygıyla eğildiğimi söylemiştim Sendeki gücün çeyreği yok bende ne yalan söyleyim Mevlüt için de gelenler birşeyler yapıversin artık
Hepiniz bu kıvama geleceksiniz Mevlüt hazır pıde tulumba ayran ya ama daha siparişi bile verilmedi kocama diyorum tamam diyor oda benden bugun perşembe

Kuzum sen ver memenı her seferınde bez kontrolünü yap çiş kaka devam ediyorsa yapıstır dur memeye , sıkıştığını hissettiğin bir an olursada mama ıle desteklersin göğüsler kendine gelip rutine alışana kadar, şöyleki ben bir haftadır nerdeyse hiç mamaya gerek duymadım iki gün önce o atak dedıgımız gun okadar cok agladı uyumadı ve huysuzlandı kı gece mama yaptım verdim tabikide huysuzlugu açlığından değilmiş uyumamaya ve ağlamaya devam etti sonradan işte baktıkkı atağın ilk günüymüş mama açıldıktan sonra 1 aylık zamanı var benımkı dolmak üzere atıcam mecbur umarım gerek duymam sonrasında da Bol sütlerin olsun bebeğim

400 gr almış Mama aldırıyor ya
Bir iki ay böyle max alır sonra normale ıner bosver alsın sonra çöp gibi oluyolar oğlumda bana da sormuştu ebeler aylık 1600 aldığında mama olunca bi dedıgın gibi dıyolar napcan sankı el kadar bebeye dıyet mı vercen dimi ilk üç ay alıyor hepi topu zaten benım ki haftada 300-320 gram civarı almış

Doktor strese soktu yani diyet mi yaptırayım çocuğuma zaten emziricem diye bi süre aç kalıyor garibim napıyım süt ne alsa kardır diyorum. Zaten çöp gibi gelmişti az bi ele avuca gelecek yani çocuk Zeka kartlarını bulabildin mi bu arada Kuzey artık onlarla bi süre oyalanıyor bulmaya çalış işine yarar

Ay kız buldum buldum o gün nerdeymıs bil bakalım gözümün önünde oğlumun kitaplığında boşver sen besle gıtsın

Hepiniz bu kıvama geleceksiniz Mevlüt hazır pıde tulumba ayran ya ama daha siparişi bile verilmedi kocama diyorum tamam diyor oda benden bugun perşembe
Kız kaç kişi gelecek de
Yaaaa koca kutu mama öylece kaldı desene bezler mamalar hep gitti vah vah

Kız kaç kişi gelecek de

Yaaaa koca kutu mama öylece kaldı desene bezler mamalar hep gitti vah vah
Kuzum çağırdığım 25-30 kişi (x2 yaptırcam yemeklıkleri) çok değil ama evim küçük tabi bu sayıyaya göre burda cok akraba yok eşimin bi teyzesi bi ablası bir iki aile dostları , benim arkadasım çoğunluk onlarda akraba gibi cok durmaz , birde sakaryadan halamları davet ettim gelirler mi bilmem

Aynen öyle malesef boşa gidiyor olurda evde bulunsun dıye alırsan acma ağzını

glutensiz hemsire ben de bugün 39+4 oldum kasık bel ağrıların var mı canım nasıl bu hafta yine tık yok mu
Şu 2 - 3 gündür akşamları biraz hareketlenmeye başladı sanki. Dönüyor mu ne yapıyor anlamıyorum. Sabah kalkınca da sol böbrek tarafından bi ağrı hissetmiştim ama çok kısa sürdü hemen geçti. Heyecanlanmıştım

Doğurmayanlar olarak direniyorsunuz
Son güne kadar durmasa bari prensesim, nazlı mı olacak ne olacak bilemedim. Keyfi yerinde, ağrı sancı bile yok
Doktor küçük bi bebek dedi ya belki azıcık daha kilo alsa gelecek minnoşum. Bir yandan da korkuyorum 3kg üstüne çıkarsa nasıl normal olacak bu diye dertlenirim kontrole bi gidip geleyim sayıyla değil kase kase hurma yeyip bitki çayı içicem

Aynı şeyi iki hafta önce bende yaşamıştım . Acilmam olmadı . Doktor gün verdi suni sanci için . Aynı gün kendi sancim geldi ama yine olmadı açılmam o yüzden sezeryanla doğum yaptım . Kendi sancimi 14 saat çekmistim normal çok istediğim için dayandım ama olmadı . Sezeryanim da çok kolay ve güzel geçti aynı gün oturabildim kilolu olmama rağmen . O yüzden gözünü hiç korkutma hayirlisi olsun hakkında

Kızlar ben doğurdum sonunda49 cm 2900 gram minnosum öğlen 3 de sancı tuttu 7 buçukta hastahaneye gittim 11 de doğdu plesanta gelmedi onun da doğması 12 yi buldu3 dikisjm var onun dışında iyiyiz çok şükür az önce kanlarini aldılar heryere dökmüşler sinir oldum darısı doguramayanlara kızlar.. Dün size yazdıktan sonra 1 kilo hurma yedim pilates üzerinde zıpladım 3 ee basladi

Gece dörtte doğuma gitmiş galiba öyle okudum yanlış değilsem. Ben uyarılsam da doğmuyor yüce mevlaaam

Dikişler acıyor mu yaa çok geçmiş olsun tek derdim o..
Maşaallah gözün aydın, hayırlı ömürlü olsun.

Kızlar bi de doktor bana doğum sırasında kalbin durabilir dedi, dua bekliyorum hepinizden Annemde kalp sorunuyla 3 normal doğum yapmış ama insan azıcık ürperiyor. Doğumda ölen şehit olurmuş sende layık değilsindir diye teselli ediyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…