2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ayy hadi sağlıcakla, ikinizin de hayırlı haberlerini bekliyoruz abis66

Oyy hadi bakalım geldi mi büyük gün
İnşallah çok güzel geçer bütün hamilelik zorlukların uçar gider Sağlıkla gelsin

Allah korusun canım. İkiniz için de sağlıklı bir süreç olsun inşallah

Kız ben mesajını görüp okuyup yorum yapana kadar çoktan doğurmuşsun maşallah size

İnşallah kuzum yarın bu saatlerde hastaneye gidiyor olacağız Allah izin verirse inşallah daha yolda ağlamaya başlamam ya
Kız ağlanmaz mı hiç kasma kendini. Ağlamak gelirse ağla gerçi o heyecanla kal geliyor insana da bakalım sen neler yapacaksın

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah

Evet yani riskli dese anlicam. benim doktorda oyle hepen kotuyu soyluyor

Ay resmen aynı durumdayız 23:20 de 35 dk emzirdim aranmaya devam etti 40 ml anne sütüm vardı onu verdim. Hala doymadı en son 70 cc mama içti. Gerçekten delirmek üzereyim
Ben beeenn... O kadar çok sütüm de yok ama kızım hep aranıyo ultrasonda da aynıydı sürekli ağzı açık ellerini yiyodu şimdi de aynı memeden iniyo ağız tekrar sanki 3 saat aç bırakmışız gibi aranıyo deliriyo mama veriyorum yetmiyo emziriyorum kesmiyo ağzına yalancı emzik veriyoruz en fazla 5 dk sonra yine çığlık kıyamet emiyo yiyo bi de kusuyo üstüne bu sefer de niye kustu hasta mı diye ağlıyorum kafayı yemeden şu süreci atlatssk

Ay ben ağlayamadım bile ki cok sulu gözümdür mal gibi donuk bı ıfadeyle devamlı gülümsedim
Ben aglamistim ya hala diyorum simdi bu benim mi diye
Benim doğumum travmatik olmasına rağmen bir damla ağlamadım o an. Doğum bittikten sonra da ağlamadım. Duruyu görünce de ağlamadım. Taburcu oldum Eve geldim annemi evde görünce anneme sarılıp ağladım. O ana kadar tutmuşum kendimi o an fena patlamıştım.

Oy kuzummm bende duygu bosalmasını nerdeyse 10 gun sonra yaşadım

Ben de dünyanın en düz insanıyımdır beni ameliyathaneye götürürlerken tüm ailem arkada ağlıyodu ben dümdüz girdim kızımı çıkarttı doktor sesini duydum bi başladım ağlamaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…