ayyy bugün iki kişilik çocuksuz hayatımızın son günüüüüüü Şafak doğan güneş resmen
Anne olacağıma inanamıyorum midem de inanamıyor stresten tuvaletten çıkamıyorum
Doğum yapan arkadaşlara tebrikler
Hala doğurmadan gün Sayan bordo berelilere selamlar
ayyy bugün iki kişilik çocuksuz hayatımızın son günüüüüüü Şafak doğan güneş resmen
Anne olacağıma inanamıyorum midem de inanamıyor stresten tuvaletten çıkamıyorum
Doğum yapan arkadaşlara tebrikler
Hala doğurmadan gün Sayan bordo berelilere selamlar
Kızlar bi de doktor bana doğum sırasında kalbin durabilir dedi, dua bekliyorum hepinizden Annemde kalp sorunuyla 3 normal doğum yapmış ama insan azıcık ürperiyor. Doğumda ölen şehit olurmuş sende layık değilsindir diye teselli ediyorum kendimi
Çok teşekkür ederim doğum yaptım kurtuldum çok şükür darısı diğer bekleyenlerin başına inşallah. bebekte bende iyiyiz evde de iki küçük delikanlı bizi bekliyor biran önce evimize gideriz inşallah
Kızlar ben doğurdum sonunda49 cm 2900 gram minnosum öğlen 3 de sancı tuttu 7 buçukta hastahaneye gittim 11 de doğdu plesanta gelmedi onun da doğması 12 yi buldu3 dikisjm var onun dışında iyiyiz çok şükür az önce kanlarini aldılar heryere dökmüşler sinir oldum darısı doguramayanlara kızlar.. Dün size yazdıktan sonra 1 kilo hurma yedim pilates üzerinde zıpladım 3 ee basladi
Ona göre sezaryen seçeneğini göz önüne al dedi canım, bilgilendirme yapmadan direkt normal doğuma alsa ailem dava açsa suçlu duruma düşecek. Bu yönden hak veriyorum ama hamile birine de ölürsün öleceksin denmez tabi
Ay resmen aynı durumdayız 23:20 de 35 dk emzirdim aranmaya devam etti 40 ml anne sütüm vardı onu verdim. Hala doymadı en son 70 cc mama içti. Gerçekten delirmek üzereyim
Ben beeenn... O kadar çok sütüm de yok ama kızım hep aranıyo ultrasonda da aynıydı sürekli ağzı açık ellerini yiyodu şimdi de aynı memeden iniyo ağız tekrar sanki 3 saat aç bırakmışız gibi aranıyo deliriyo mama veriyorum yetmiyo emziriyorum kesmiyo ağzına yalancı emzik veriyoruz en fazla 5 dk sonra yine çığlık kıyamet emiyo yiyo bi de kusuyo üstüne bu sefer de niye kustu hasta mı diye ağlıyorum kafayı yemeden şu süreci atlatssk
Benim doğumum travmatik olmasına rağmen bir damla ağlamadım o an. Doğum bittikten sonra da ağlamadım. Duruyu görünce de ağlamadım. Taburcu oldum Eve geldim annemi evde görünce anneme sarılıp ağladım. O ana kadar tutmuşum kendimi o an fena patlamıştım.
Benim doğumum travmatik olmasına rağmen bir damla ağlamadım o an. Doğum bittikten sonra da ağlamadım. Duruyu görünce de ağlamadım. Taburcu oldum Eve geldim annemi evde görünce anneme sarılıp ağladım. O ana kadar tutmuşum kendimi o an fena patlamıştım.
Ben de dünyanın en düz insanıyımdır beni ameliyathaneye götürürlerken tüm ailem arkada ağlıyodu ben dümdüz girdim kızımı çıkarttı doktor sesini duydum bi başladım ağlamaya