- 26 Eylül 2023
- 154
- 202
- 18
- 37
Herkese selam dün adetime 1 gün kala silik çizgi çıktı testim bu sabah tekrarladım daha koyulaşmıştı zaten belirtilerim de vardı şüpheleniyordum inşallah sağlıkla yükselir hcg değerim ve sağlıklı bir bebek dünyaya getiririm. Bugün regl olacaktım ama tık yok bir kaç gün daha geçsin doktora gideceğim. Öneriniz var mı? Şu zamanda gitsen daha iyi olur vs :)
Dikişler acıyor mu yaa çok geçmiş olsuntek derdim o..
Maşaallah gözün aydın, hayırlı ömürlü olsun.
Demek hurma ve pilates işe yarıyorGözünüz aydın, sağlıkla gelmiş minnoş, sen de çok evhamlanıyordun küçük diye dimi gayet iyi kilosu, nasılsınız?
Canım Allah korusun
Gözün aydın , sağlıkla büyüsün
Teşekkür ederim kizlar Allah razı olsun.Dikisler bence acıtmıyor kuzum çünkü ilk dogumum 18 dikişli.Bebekde hani hastalık olabilir demislerdi ya kısa diye onalr korkutmustu canım ama çok şükür diğer çocuklara göre kısa ama olsun disarda buyur bacakları kısa ama vücut topluyor gibi 49 cm..Çok teşekkür ederim kizlar Allah razı olsunGözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah
Canım kilosu 3550 doğdu ama boyu 49 cm ölçmüşler anlamadım dr dedi olamaz yanlış ölmüşlerdir en az 51 cmdir ama minnak biraz bilmiyorumAllah analı babalı büyütsün canım ikinizin de iyi olmasına sevindim
Evet ilk gün bizim de her beyimiz kakalıydı 2.günün akşamına kadar devam etti sonra azaldı dün bir kez yaptı mesela
O normal bağırsaklarındakini atıyor sonra normale dönecek çoğunlukla çiş yapacak kaka seyrek olacak
Nasıl Aslan annesinin çabaları sonuç vermiş mi kilosu boyu iyi mi?
Yaaa kilosu cok guzelmis. Benimki de 3445 dogduCanım kilosu 3550 doğdu ama boyu 49 cm ölçmüşler anlamadım dr dedi olamaz yanlış ölmüşlerdir en az 51 cmdir ama minnak biraz bilmiyorum
Devakus sağol canım yazamadım oğlum bırakmıyor vallahi
Bir bebeğin kakasında da siyah iplik gibi şeyler var demişti annesi. Kaka örneği alındı laboratuvara gitti, bilemediler ne olduğunu. Hatta dış laboratuvara da gitmişti herhalde bir örnek. Sonra annesi farketmiş yüzüne örttükleri örtüyü emiyormuş bebek, örtünün ipleriymişKızlar ya kakada beyaz parçalar normal midir? Acaba mamayı mı iyi eritemiyoruz çocuğum hazmedemiyor. Yine fitille yaptırdık 3.günde. Doktora yazdım fitildir o dedi de biz pirinç kadar fitil yaptık 3 bez değiştim hepsinde vardı bilemedim.
Canım burası sıcak bitek ayaklarını örtüyoruzBir bebeğin kakasında da siyah iplik gibi şeyler var demişti annesi. Kaka örneği alındı laboratuvara gitti, bilemediler ne olduğunu. Hatta dış laboratuvara da gitmişti herhalde bir örnek. Sonra annesi farketmiş yüzüne örttükleri örtüyü emiyormuş bebek, örtünün ipleriymişbir iki gün uğraşmışlardı bunun için. Örtüsü beyaz mı, pamuklu mu bi takip etseniz
Ya bu bebe daha napsın anasını memnun etmek içinCanım kilosu 3550 doğdu ama boyu 49 cm ölçmüşler anlamadım dr dedi olamaz yanlış ölmüşlerdir en az 51 cmdir ama minnak biraz bilmiyorum
Devakus sağol canım yazamadım oğlum bırakmıyor vallahi
Aa mama çözünmemiş de olabilirCanım burası sıcak bitek ayaklarını örtüyoruzMamayı mı acaba iyi çözündüremiyoruz sıcaklığı mı ayarlayamıyoruz diyorum. Bi süre mama işini kimseye bırakmayıp kendim yapıyım bakıyım. Beyefendi birden çığlıkla acıktığını söylediği için ben meme veriyorum o arada annem ya da eşim mama yapıyor
Kızlar ya kakada beyaz parçalar normal midir? Acaba mamayı mı iyi eritemiyoruz çocuğum hazmedemiyor. Yine fitille yaptırdık 3.günde. Doktora yazdım fitildir o dedi de biz pirinç kadar fitil yaptık 3 bez değiştim hepsinde vardı bilemedim.
Pazar gününden beri yapmıyor, sancısı vardı dünden beri huzursuz olunca verdik. Rutinimiz 3 günde birdi ama böyle sıkıntı yapmıyordu. Doktor verebilirsiniz dedi fitili gliserin kansuk diye bi fitilKendisi yapamıyor mu ? Fitil neden veriyorsunuz ?
Almıyor midesi bulanıyor öğürüyorEmzık almıyormu kuzum
Pazar gününden beri yapmıyor, sancısı vardı dünden beri huzursuz olunca verdik. Rutinimiz 3 günde birdi ama böyle sıkıntı yapmıyordu. Doktor verebilirsiniz dedi fitili gliserin kansuk diye bi fitil
Allahım birebirDoktordan çıktım
Doktor ilk defa alttan baktı, çatı muayenesi yaptı, uygun dedi. Bebiş 3100 gr olmuş. Boy 52 cm. 2-3 cm açıklığın var bende biraz dürttüm 1 - 2 güne doğum gerçekleşebilir dedi. Olmazsa pazartesi tekrar kontrol.
Ayy heyecan bastı kızlar
Hadi bakalım geri sayım başladı, kim yenecekAllahım birebirBen de şimdi çıktım değerler de dahil tamamen aynı şeyleri söyledi sadece eğer pazartesiye dek olmazsa pazartesi direkt suni sancı ile deneyecek ay bakalım
Hala takip ediliyor A vitamini agirlikli besleniyorum bir gözü 1 diger gözü 2 imiş daha önce lazer ilmak icin kritik seviyede demisti doktor kurtariyir galiba inşallHMerhabalar benim ikiz bebeklerimden 1 tanesi rop hastası lazer oldu 2 kere yanıt vermedi başka doktora götürdüm ameliyat diyor 2.5 aylık ve %60 olumlu sonuç alınıyormuş bilginiz varsa benimle de paylaşın çok zor bi süreç konu açtım bununla alaklı
Hurmayı o kadar severdim bu ara öyle çok yedim ki artık görünce tuhaf oluyorumHadi bakalım geri sayım başladı, kim yenecekNe güzel tesadüf olmuş değerlerin denk gelmesi Benim doktor doğal doğumcu, müdahale etmiyor mümkün mertebe. Bebek isterse 42 de gelsin, suni sancıya karşı. Pazartesiye kadar doğururum gibi geliyor çünkü şuan karnım ağrımaya başladı hafif hafif. Çok az işim kaldı hemen onları da halledip hurma çuvalının başına oturucam. Doğurana kadar kaç kilo yersem artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?