Canım burası sıcak bitek ayaklarını örtüyoruzMamayı mı acaba iyi çözündüremiyoruz sıcaklığı mı ayarlayamıyoruz diyorum. Bi süre mama işini kimseye bırakmayıp kendim yapıyım bakıyım. Beyefendi birden çığlıkla acıktığını söylediği için ben meme veriyorum o arada annem ya da eşim mama yapıyor
Öncelıkle gecmıs olsun yanına gırıyor musunuz benım bebegımde hem erken doğum hemde enfeksiyon dan 7 gün yattı , antibiyotik tedavısı bıtıp değerler düşünce yolluyorlar genelde ağlama neden ağlıyorsunMerhaba hanımlar geçen çarşamba doğum yaptım ama bebeğimi alıp eve gelemedim bebeğimi enfeksiyon nedeniyle yoğun bakıma aldılar. Şu anda durumu iyi ama hala eve gelmedi. Eve gelince nasıl bakcam bişe olur mu korkusu sardı beni şimdide yeterki çıksın bakarım ama çok korkuyorum. Onu orda bırakmak çok zoruma gidiyor. Sürekli ağlıyorum.
İlk 2 hafta içinde doğduğu kiloyu yakalıyorsa ve sadece anne sütü ile besleniyorsa annenin sütü yetiyor ve besleniyor diye yorumluyorlar maşallah sizeYa onda cok sapma oluyor bende yapıyorum tabı ort fıkır verırkız yatın kalkın dua edin ne güzel benimki erken de doğduğu için 2865 doğdu 2770 e düştü, aynı kilo ile de taburcu olduk. 9 günlükken doktora gittik 2710 çıktı 12. Gününde sağlık ocağında gittim 2880 çıktı doğum kilosuna ulaştı anca
Kilo alımı en son normaldi bakalım yarın gidince ne diyecek doktorumuzGece Kuzey de 2 öğünde geç uyanıyor. Bende uyandırmıyorum çünkü o kendi istemeden almıyor ağzına. Muhtemelen gece gündüz ayrımı yapıyorlar artık☺ Bizde mama 60 cc 2.5 saatte bir veriyoruz. Kilo alımı nasıl beni dr kilo alımı fazla obez olur diye korkuttu. Mama ile beslenen çocuklarda daha yüksekmiş obezite riski. Ama çocuk aç ben napim veriyorum.
Eveeet zaman geçiyor bizim bugün 29. GünümüzAynen artık bir aylık olmuş baksanaaaaakız zaman geçti beeee Ben de bugün gideceğim Özleme burun tıkanıklığı için.
Anayım anaaaaainşallah alışcaz be
Ya Geçen gün annemle banyo yaptı havluya işedi. Bi daha belden aşağısına su tuttuk başka havluya sardık. Öylece emziriyordum işedi nasıl olsa diye. Bu kez de kaka yaptıbir daha su tuttuK banyo olayİ çok geriyor beni valla
Çok teşekkür ederim evet girip görüyoruz gördükçe dahada ağlıyorum.Çok zor. Siz çıkınca naptınız ben tekrar mikrop kapar diye korkuyorum.Öncelıkle gecmıs olsun yanına gırıyor musunuz benım bebegımde hem erken doğum hemde enfeksiyon dan 7 gün yattı , antibiyotik tedavısı bıtıp değerler düşünce yolluyorlar genelde ağlama neden ağlıyorsun
Amin, Allah razı olsunHurmayı o kadar severdim bu ara öyle çok yedim ki artık görünce tuhaf oluyorumay inşallah hayırlısıyla kolay güzel ivedi bi doğum olsun dualarımda olacaksın , belli başlı riskler zaten biliyoruz hepimizde var Rabbim yardım eder
Çok teşekkür ederim evet girip görüyoruz gördükçe dahada ağlıyorum.Çok zor. Siz çıkınca naptınız ben tekrar mikrop kapar diye korkuyorum.
Bakİlk 2 hafta içinde doğduğu kiloyu yakalıyorsa ve sadece anne sütü ile besleniyorsa annenin sütü yetiyor ve besleniyor diye yorumluyorlar maşallah size
Biz bence kilo aldık ya tartı yok ama bunu sol kolum hissediyor
Kilo alımı en son normaldi bakalım yarın gidince ne diyecek doktorumuzbiz 3 saatte bir 90 cc mama veriyoruz. Mama ile beslenen çocuklar çok daha çabuk toparlanıyorlar 3 4 aylıkken boğum boğum olabiliyorlar ama cidden ne yapayım çocuk ağlıyor, uyumuyor ben de veriyorum internette 1 aylık bebeklerin 60-120 cc arası beslendiği yazıyor (sadece mama öğünü ile) sınırın içindeyiz
Eveeet zaman geçiyor bizim bugün 29. GünümüzÖzlem hanım bize burun tıkanıklığı için mesh cihazı önerdi bir medikalcimiz var onunla görüştük onun yerine nebulizator aldık. Size de böyle bir cihaz ve düzenli aspire etme önerecek muhtemelen
Duru'nun burnu akıyor mu, fokurdama şeklinde mi?
Hayırlı ömürlü olsun, Allah kolaylık versin zor bi durum. Burada bir sürü annemiz var hepsi hasretle bekledi bebeklerini sonra da mutlu mutlu evlerine gittiler. Geçici bir süreç olduğunu düşün ve kendini çok üzme, sütün ne durumda bilmiyorum ama üzüntü kesilme sebebi olmasın o zaman daha çok üzülürsün.Merhaba hanımlar geçen çarşamba doğum yaptım ama bebeğimi alıp eve gelemedim bebeğimi enfeksiyon nedeniyle yoğun bakıma aldılar. Şu anda durumu iyi ama hala eve gelmedi. Eve gelince nasıl bakcam bişe olur mu korkusu sardı beni şimdide yeterki çıksın bakarım ama çok korkuyorum. Onu orda bırakmak çok zoruma gidiyor. Sürekli ağlıyorum.
Şu anda onlar besliyor. Ama belli saatlerde görüyoruz. Süt sağıp veriyorum. Orda kalmaya izin vermiyolar ki.Emzirme saatlerinde yanına giriyor musunuz ?
Anne misafirhanesi oluyor hastanelerde. Size de refekatçi olarak kayıt açılırsa, orada kalabilirsiniz. Ya da gündüz orada olup, gece eve gelebilirsiniz.
Öncelikle ilk iki hafta misafir kabul etmedim sonrasında da dezenfektan el yıkama durumuna özen gösterdim öyle kimsenin kucağına vermedim sonrasında da rutinimize devam ettik düşün ki benim birde evde okullu oğlum var bu süreçte de hep gripti Rabbim yardım ediyor. Ben her 3 saatte bir 45 dk girdim yanına yokluğunu hissetmedim çok uyuyormuş ve ben uyandıkça ilgileniyormuşum gibi düşündüm hep çok şükür geçti , merak etmeyin sizinde geçecek eve geleceksiniz düzeninizi yakalayacaksınız ağlama ama üzülme üzüldükçe sütüne de bebeğinize daha zararÇok teşekkür ederim evet girip görüyoruz gördükçe dahada ağlıyorum.Çok zor. Siz çıkınca naptınız ben tekrar mikrop kapar diye korkuyorum.
Ağlamıyım kız makyajım akar diyormuşum hahaAman ağla nolcak gerçi aşırı adrenalınden dolayı donup kaladabilirsin
Amin kuzum inşallahAyy hadi sağlıcakla, ikinizin de hayırlı haberlerini bekliyoruz @abis66
Ayy amin kuzumOyy hadi bakalım geldi mi büyük gün
İnşallah çok güzel geçer bütün hamilelik zorlukların uçar giderSağlıkla gelsin
Valla bilmiyorum kuzuKız ağlanmaz mı hiç kasma kendini. Ağlamak gelirse ağlagerçi o heyecanla kal geliyor insana da bakalım sen neler yapacaksın
Geçmiş olsun canım, gözün aydın sağlıkla mutlulukla büyüsün
Merhaba canım merak ettik seni çok şükür sağlıkla kavuşmuşsunuzAllah analı babalı büyütsün,sağlıklı mutlu ömrü olsun Kilo vermesi normal hepsi veriyor. Süt de öyle kimsenin hemen çok gelmedi artacak merak etme. Doktorla konuş ilk günler bazen mama desteği veriyorlar belki zayıf diye verilir mama toparlar hemen.
Kızlar çok teşekkür ederim sayfaları yavaş yavaş okuyorumGözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün
Maşallah size
Biz de böyle çıkar gezeriz inşallah
Ben de doğumdan sonra iyi hissetmeyi çabuk toparlamayı çok istiyorum dokuz aydır dört duvar arasındayım gerçekten normal insan gibi yürümek hareket etmek nasıldı unuttum belim ağrımayan fıtığım ezilmeden bebek düşecekmiş gibi hissetmeden yürümek nasıl bir duygu hatırlamıyorum şu an
Yok aslında küçük doğmadı kilo olarak boyu biraz kısa çıktı ama doktorum yanlış ölçüldü diyor ben ctesi bir daha ölçtürcem kontroldeCanım dogum yaptin mi gozunaydin inşallah artar sütun üzülme o süreçte mama mi versene ben vercem diğerlerinde de verdim.Nasil doğdu sana da küçük mü diyorlar di kucuk mu doğdu?
Sağol kuzumAy sonunda haber gelmiş maşallah gözünüz aydın
Ben özellikle az az sık sık veriyorum diyet moduİlk 2 hafta içinde doğduğu kiloyu yakalıyorsa ve sadece anne sütü ile besleniyorsa annenin sütü yetiyor ve besleniyor diye yorumluyorlar maşallah size
Biz bence kilo aldık ya tartı yok ama bunu sol kolum hissediyor
Kilo alımı en son normaldi bakalım yarın gidince ne diyecek doktorumuzbiz 3 saatte bir 90 cc mama veriyoruz. Mama ile beslenen çocuklar çok daha çabuk toparlanıyorlar 3 4 aylıkken boğum boğum olabiliyorlar ama cidden ne yapayım çocuk ağlıyor, uyumuyor ben de veriyorum internette 1 aylık bebeklerin 60-120 cc arası beslendiği yazıyor (sadece mama öğünü ile) sınırın içindeyiz
Eveeet zaman geçiyor bizim bugün 29. GünümüzÖzlem hanım bize burun tıkanıklığı için mesh cihazı önerdi bir medikalcimiz var onunla görüştük onun yerine nebulizator aldık. Size de böyle bir cihaz ve düzenli aspire etme önerecek muhtemelen
Duru'nun burnu akıyor mu, fokurdama şeklinde mi?
Drda öyle dedi 320 gr vermiş yüzde 8.8 ediyor ama sorun yok dedi ben yinede mama veriyorumGözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallahBarlas ta 250 gr verdi kakayı da çok yapıyor normal dedi doktor alır kilo Allahın izniyle
Bence de mama ya sonradan aklıma geldi. Olayı ele aldım belki kaka gecikme sebebi de bu bakalım. Kuzey'in kilo alma sebebinin biri de bu sanki1. Sindirilmemiş Anne Sütü veya Formül Mama
Emzirilen veya formül mama ile beslenen bebeklerin kakasındaki beyaz parçalar genellikle sindirilmemiş süt yağı kümeleri veya formül proteinidir.
Sizin ki az düşmüş kuzum benim ki 320 gr verdiYaaa kilosu cok guzelmis. Benimki de 3445 dogdusonra 3300 e dustu haftaya gidince bakicaz kac kg olmusuz
Aaa öyle mi aklımda bulunsun dün hemşire geldi dedi ay bu ne minik kaç cm doğmuştu bu seside böyle inceltti ay bi zoruma gitti lohusa lohusa 1 saat ağladımYa bu bebe daha napsın anasını memnun etmek içinboyuda normal ölçümler hatalı da olabilir durmuyorlar ki ölçerken benım ebe aylık kontrole 49 cm dedı dedım doğarken o kadardı bıdaha ölçtü 52
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?