2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün
Sağlıkla kolaylıkla kavuşun inşallah
Dikişler için kantaron yağı kesinlikle tavsiyem ilk günden beri kantaron yağı sürüyorum ve yağli bir peceteyi de üstünde bırakıyorum çok faydasını gördüm

Aaa öyle mi aklımda bulunsun dün hemşire geldi dedi ay bu ne minik kaç cm doğmuştu bu seside böyle inceltti ay bi zoruma gitti lohusa lohusa 1 saat ağladım bu ana gerçekten kendine dert arıyor
İşitme testi için odaya geldiler ben zaten acıdan 2 büklümüm sol kulakta kir birikmiş 2-3 kez denedi ben ama ne ağlamak hemşire bıraktı testi beni sakinleştirmeye çalıştı diyo geçmeyedebilşr gayet normal sonradan açılıyo şuan bi sorun yok kiri temizliyorum diyo ben deli divane ağlıyorum

Bi şeyler netleşti ya benden de yük kalktı heyecanlıyım ay canım ben de aldım ahududu ama sonra bir ebenin paylaşımlarını gördüm buraya da atmıştım ama tekrar atayım ve cesaret edemedim sadece bi çay bardağı içtim bi daha içmedim tadı öyle çok farklı değildi bildiğin klasik bitki çayı aman aman fark yoktu ama tekrar içmeyeceğim şimdi tekrar o görselleri atayım sen de bi araştır değerlendir ona göre karar verirsin

Eklentiler

• IMG_1261.webp
    35,1 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_1262.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 44
Canım doktor uyardıktan sonra lekelenme mi olmuştu sanki sende ? Bugün beni baya zorladı kanlı leke geliyor korkmalı mıyım normal mi bilemedim

Oy kuzummm bende duygu bosalmasını nerdeyse 10 gun sonra yaşadım
Ben de dünyanın en düz insanıyımdır beni ameliyathaneye götürürlerken tüm ailem arkada ağlıyodu ben dümdüz girdim kızımı çıkarttı doktor sesini duydum bi başladım ağlamaya
ayyy kızlarımız için hep mutluluktan ağlayalım inşallah
Yaaa aspire ediyoruz ama yok kısa süreli çözüm oluyor. Tekrar doluyor burnu fokurdama canım hiç akmıyor burnu zor çekiyorum ben. Bakayım o cihazlara bende. Hava nemlendiricisi aldık ama yok işe yaramadı o da. Canım aldığınız cihaz ne onu da söylersen sevinirim. Ben de araştırayım.
Yok yavrum yapmadım . Çok sevindim linoşa darısı durucuğuma inşallah Ya ben de hava nemlendiricisi var içine su koyuyoruz soğuk buhar veriyor. Bu makine ile olacak şey mi canım ?

Ah çok iyi anlıyorum seni. Benim bebeğim 1 ay küvezdeydi. Eve gelince çok titiz davrandım ama çok yoruldum. O psikoloji çok zor tekrar hastalanır mı yine ayrı kalır mıyız korkusu bi süre gitmiyor maalesef. Ama kendimize yapıyoruz , onlar çok güçlü Eve geldikten sonra bakarsın hiç merak etme gayet iyi bakarsın İnşallah kısa zamanda kavuşursunuz

Bende herşey aynı Sanki komşu doğum yapacak da ben de yardıma gidicem yanında

Aa ama ben ebeme de doulama da söyledim ahududu yaprağı çayını. Hatta söylediğimde şimdi içmek için erken , 39+larda öneriyoruz onları dedi. tekrar bi sorayım teşekkür ederim tedbir amaçlı şimdi sadece hurma yerim o zaman

Nasıl geçti ilk çekirdek aile geceniz Bugün nasıl gidiyor canım herşey yolunda mı ☺

Geçmediyse üzülme benimki 3.de geçti ☺
Psikolojiler pert,huniler başa

Eklentiler

• Screenshot_2023-10-19-17-54-27-040_com.android.chrome-edit.webp
    47,9 KB · Görüntüleme: 45
Yok balım aynı şey değil, tamamen gectı dıyemem ama daha az aspire ediyorum ve rengi beyaza döndü baya
Bildiğin hastanelerde hava takıyolar ya onun ev boyutu serumdan ıcıne koyuyorum üç dört dakika burnuna yakın tutuyorum dokurken hem burnunun ıcınde nemleniyor

Eklentiler

• B671FA67-0A81-4E74-B89B-8CBB02B6B953.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 49
Afiyet , şifa olsun inşallah

Ayy maşallah darısı başımıza

Nasıl geçti ilk çekirdek aile geceniz Bugün nasıl gidiyor canım herşey yolunda mı ☺
Ay canım çok şükür iyi geçti. gece tam yatacakken uyandı 2 saat uyumadı. Biraz geç uykuya geçti ama sonrası güzeldi. Sadece emmeye uyandı sabahta eşim okula gidince biz evde yalnız kalınca biraz tedirgindim. Ama güzel geçti. Beklediğimden iyiydik
Hımmm tamam canım şimdi anladım. Eşime söyledim bakacak biraz araştırsın alsın bişey de deneyelim. Çünkü ilaç vermeyecekler el kadar bebeye

Kizlarrr sut sagma mak. Elektrikli mi aldiniz hangi marka aldiniz birde ? Benim tek gogsum aktif gibi gozukuyor. Onuda arttirmak icin emmedigi zamanlar sagmak lazimmis. Oneriniz var midir ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…