Gözün aydın Allah analı babalı büyütsünKızlar ben doğurdum sonunda49 cm 2900 gram minnosum öğlen 3 de sancı tuttu 7 buçukta hastahaneye gittim 11 de doğdu plesanta gelmedi onun da doğması 12 yi buldu 3 dikisjm var onun dışında iyiyiz çok şükür az önce kanlarini aldılar heryere dökmüşler sinir oldum darısı doguramayanlara kızlar.. Dün size yazdıktan sonra 1 kilo hurma yedim pilates üzerinde zıpladım 3 ee basladi
Sağlıkla kolaylıkla kavuşun inşallahDoktordan çıktım
Doktor ilk defa alttan baktı, çatı muayenesi yaptı, uygun dedi. Bebiş 3100 gr olmuş. Boy 52 cm. 2-3 cm açıklığın var bende biraz dürttüm 1 - 2 güne doğum gerçekleşebilir dedi. Olmazsa pazartesi tekrar kontrol.
Ayy heyecan bastı kızlar
Dikişler için kantaron yağı kesinlikle tavsiyem ilk günden beri kantaron yağı sürüyorum ve yağli bir peceteyi de üstünde bırakıyorum çok faydasını gördümAmin, Allah razı olsun. Şuan tatlı bir heyecan bastı kelebekler uçuşuyor karnımda Riskleri gerçekten hiç düşünmüyorum doktor kalbin durar diyor ben dikiş acısını düşünüyorum. Biri bu ölmeyi bayılmak sanıyor herhalde dedi
1 tane acve hurması yemiştim bir kaç gün önce, bir de çörek otu kahvesi içtim 2 kere rahim kasılmalarını tetikliyor diye ama tık yok. Son umudum hurma ve ahududu çayı. Çaydan hiç içmemiştim onun da tadına bakalım bi
İşitme testi için odaya geldiler ben zaten acıdan 2 büklümüm sol kulakta kir birikmiş 2-3 kez denedi ben ama ne ağlamakAaa öyle mi aklımda bulunsun dün hemşire geldi dedi ay bu ne minik kaç cm doğmuştu bu seside böyle inceltti ay bi zoruma gitti lohusa lohusa 1 saat ağladımbu ana gerçekten kendine dert arıyor
Bi şeyler netleşti ya benden de yük kalktı heyecanlıyımAmin, Allah razı olsun. Şuan tatlı bir heyecan bastı kelebekler uçuşuyor karnımda Riskleri gerçekten hiç düşünmüyorum doktor kalbin durar diyor ben dikiş acısını düşünüyorum. Biri bu ölmeyi bayılmak sanıyor herhalde dedi
1 tane acve hurması yemiştim bir kaç gün önce, bir de çörek otu kahvesi içtim 2 kere rahim kasılmalarını tetikliyor diye ama tık yok. Son umudum hurma ve ahududu çayı. Çaydan hiç içmemiştim onun da tadına bakalım bi
Canım doktor uyardıktan sonra lekelenme mi olmuştu sanki sende ? Bugün beni baya zorladı kanlı leke geliyor korkmalı mıyım normal mi bilemedimÇok teşekkür ederim doğum yaptım kurtuldum çok şükür darısı diğer bekleyenlerin başına inşallah. bebekte bende iyiyiz evde de iki küçük delikanlı bizi bekliyor biran önce evimize gideriz inşallah
Oy kuzummm bende duygu bosalmasını nerdeyse 10 gun sonra yaşadım
ayyy kızlarımız için hep mutluluktan ağlayalım inşallahBen de dünyanın en düz insanıyımdır beni ameliyathaneye götürürlerken tüm ailem arkada ağlıyodu ben dümdüz girdim kızımı çıkarttı doktor sesini duydum bi başladım ağlamaya
Yaaa aspire ediyoruz ama yok kısa süreli çözüm oluyor. Tekrar doluyor burnuEveeet zaman geçiyor bizim bugün 29. GünümüzÖzlem hanım bize burun tıkanıklığı için mesh cihazı önerdi bir medikalcimiz var onunla görüştük onun yerine nebulizator aldık. Size de böyle bir cihaz ve düzenli aspire etme önerecek muhtemelen
Duru'nun burnu akıyor mu, fokurdama şeklinde mi?
Yok yavrum yapmadım . Çok sevindim linoşa darısı durucuğuma inşallahBak1HANIM mesh cıhazı dedıgı benım dedıgım hava makınesı ben gunde bır verıyorum farkettı kesınlıkle yaptınmı bılmıyorum ama
Çok şükür kuzum bana dokto 20-25 güne kadar bile almayabilir sorun değil demişti , ama çok şükür güzel kapattık ayı
Ah çok iyi anlıyorum seni. Benim bebeğim 1 ay küvezdeydi. Eve gelince çok titiz davrandım ama çok yoruldum. O psikoloji çok zor tekrar hastalanır mı yine ayrı kalır mıyız korkusu bi süre gitmiyor maalesef. Ama kendimize yapıyoruz , onlar çok güçlüMerhaba hanımlar geçen çarşamba doğum yaptım ama bebeğimi alıp eve gelemedim bebeğimi enfeksiyon nedeniyle yoğun bakıma aldılar. Şu anda durumu iyi ama hala eve gelmedi. Eve gelince nasıl bakcam bişe olur mu korkusu sardı beni şimdide yeterki çıksın bakarım ama çok korkuyorum. Onu orda bırakmak çok zoruma gidiyor. Sürekli ağlıyorum.
Bende herşey aynıBi şeyler netleşti ya benden de yük kalktı heyecanlıyımay canım ben de aldım ahududu ama sonra bir ebenin paylaşımlarını gördüm buraya da atmıştım ama tekrar atayım ve cesaret edemedim sadece bi çay bardağı içtim bi daha içmedim tadı öyle çok farklı değildi bildiğin klasik bitki çayı aman aman fark yoktu ama tekrar içmeyeceğim şimdi tekrar o görselleri atayım sen de bi araştır değerlendir ona göre karar verirsin
Nasıl geçti ilk çekirdek aile gecenizayyy kızlarımız için hep mutluluktan ağlayalım inşallah
Yaaa aspire ediyoruz ama yok kısa süreli çözüm oluyor. Tekrar doluyor burnufokurdama canım hiç akmıyor burnu zor çekiyorum ben. Bakayım o cihazlara bende. Hava nemlendiricisi aldık ama yok işe yaramadı o da. Canım aldığınız cihaz ne onu da söylersen sevinirim. Ben de araştırayım.
Yok yavrum yapmadım . Çok sevindim linoşa darısı durucuğuma inşallahYa ben de hava nemlendiricisi var içine su koyuyoruz soğuk buhar veriyor. Bu makine ile olacak şey mi canım ?
Geçmediyse üzülme benimki 3.de geçti ☺İşitme testi için odaya geldiler ben zaten acıdan 2 büklümüm sol kulakta kir birikmiş 2-3 kez denedi ben ama ne ağlamakhemşire bıraktı testi beni sakinleştirmeye çalıştı diyo geçmeyedebilşr gayet normal sonradan açılıyo şuan bi sorun yok kiri temizliyorum diyo ben deli divane ağlıyorum
Yok balım aynı şey değil, tamamen gectı dıyemem ama daha az aspire ediyorum ve rengi beyaza döndü bayaayyy kızlarımız için hep mutluluktan ağlayalım inşallah
Yaaa aspire ediyoruz ama yok kısa süreli çözüm oluyor. Tekrar doluyor burnufokurdama canım hiç akmıyor burnu zor çekiyorum ben. Bakayım o cihazlara bende. Hava nemlendiricisi aldık ama yok işe yaramadı o da. Canım aldığınız cihaz ne onu da söylersen sevinirim. Ben de araştırayım.
Yok yavrum yapmadım . Çok sevindim linoşa darısı durucuğuma inşallahYa ben de hava nemlendiricisi var içine su koyuyoruz soğuk buhar veriyor. Bu makine ile olacak şey mi canım ?
Afiyet , şifa olsun inşallahBende herşey aynıSanki komşu doğum yapacak da ben de yardıma gidicem yanında
Aa ama ben ebeme de doulama da söyledim ahududu yaprağı çayını. Hatta söylediğimde şimdi içmek için erken , 39+larda öneriyoruz onları dedi.tekrar bi sorayım teşekkür ederim tedbir amaçlı şimdi sadece hurma yerim o zaman
Normal değil sankı kuzumKızlar sezaryan yerinden sıvı geliyor normal mi değil mi bilmiyorum ya
Pek değil gibi kuru olması gerekiyorKızlar sezaryan yerinden sıvı geliyor normal mi değil mi bilmiyorum ya
Kaçıncı gün? Enfeksiyon oluşmuştur.Kızlar sezaryan yerinden sıvı geliyor normal mi değil mi bilmiyorum ya
Doktordan çıktım
Doktor ilk defa alttan baktı, çatı muayenesi yaptı, uygun dedi. Bebiş 3100 gr olmuş. Boy 52 cm. 2-3 cm açıklığın var bende biraz dürttüm 1 - 2 güne doğum gerçekleşebilir dedi. Olmazsa pazartesi tekrar kontrol.
Ayy heyecan bastı kızlar
Ay canım çok şükür iyi geçti. gece tam yatacakken uyandı 2 saat uyumadı. Biraz geç uykuya geçti ama sonrası güzeldi. Sadece emmeye uyandıNasıl geçti ilk çekirdek aile gecenizBugün nasıl gidiyor canım herşey yolunda mı ☺
Hımmm tamam canım şimdi anladım. Eşime söyledim bakacak biraz araştırsın alsın bişey de deneyelim. Çünkü ilaç vermeyecekler el kadar bebeyeYok balım aynı şey değil, tamamen gectı dıyemem ama daha az aspire ediyorum ve rengi beyaza döndü baya
Bildiğin hastanelerde hava takıyolar ya onun ev boyutu serumdan ıcıne koyuyorum üç dört dakika burnuna yakın tutuyorum dokurken hem burnunun ıcınde nemleniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?