2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ah canım benim çok üzgünüm kötü oldu ama geçecek. Azcık daha sabır. Maşallah bak iyi götürdün süreci. Az kaldı. Sen de oğluş da daha iyi olacaksınız
Amin canım inşallah bitecek flaster yapışan yerler yara oldu sezaryen dikişi iyileşmeden yeni yaralarım oluştu şuradan sağ salim Bi çıkalım çocuk sevindireceğim

Büyük bir hastane mi kuzum?
Yok bildiğin eski devlet hastanesiydi. Gebe ve emzirme eğitimlerini hep yapıyorlar diye biliyorum. Olmayacağını sanmıyorum ama yoksa sağlık ocağına git ebe yardımcı olur mutlaka
Yani çok değerli bir şey süt. 3 ay çok kısa. Uzatılsın lütfen
Bence de Bakalım tıp bilgileri devamlı güncelleniyor belki de uzatılır gerçekten

Amin canım inşallah bitecek flaster yapışan yerler yara oldu sezaryen dikişi iyileşmeden yeni yaralarım oluştu şuradan sağ salim Bi çıkalım çocuk sevindireceğim
Ya sezaryen yapan dr hatası mı? Dikişi düzgün yapamadılar mı ? Çok üzücü. Ama buna da şükür diyelim canım yaa

Sağlık ocağında ki abladan daha faydalı bu sayfa devlet hastanesine bi bakacağım ama

ben gündüz yemek yaparken gidip gelip bakıyorum gece uyanıp uyanıp kontrol ediyorum
Acemi annelik mod on
Kizlarrr bizde bugun cekimden geldik
Çok güzel olmuş paşa maşallah Bizimki de asık suratlı ama eşim şimdi mimik kasları yok arada bir gelen gülme mimik kaslarının istemsiz kasılmasından diyor bakalım büyüyünce ne olacak
Sabahtir disarilardayiz cekime gittik tabiki yenidoganlar uyur ama benim oglus tam bir eziyet oldu uyumadi dalmadi agladi
Bizde bugün dışarı çıktık 1.5 saat kadar avmye gittik ilk çıkışa göre başarılı
Kuzum allah kolaylık versin valla zor bşr süreç ama sen yine de onları yalnız bırakma her ihtimale karşı
Bizimki 3 kez alt değişirken çişi dışarı yaptı hepsinde atatalya nın bulduğu yöntem aklıma geldi ama ben refleks hareketle direk elimi kapadım çok şükür koltuklar yatak felan temiz
veriyorum bende ya çok olmasada zaten ilk emziriyorum sonra mama veriyorım enjektörle oda biberon kullanmadan
Bana da mama verirken enjektör ile verdirdiler ama gerçekten zor mama desteği ile gideceksen kaşık biberon en iyisi
Kizlar bizim gobek kordonumuz henuz dusmedi ya normal mi sizin kac gunde dustu ?
Normal canım 2 haftaya kadar düşer deniyor bizimde düştü düşecek bugün yarın ancak düşer
Emzirme konusunda birine danışmam lazım. Devlet hastanesinde böyle bi uygulama var mı kızlar ? Papatyamaviss @ebru_can_ebru Satilucky bilginiz var mı ?
Kuzum genelde anne bebek dostu hastanelerde gebe okulundaki ebeler eğitim verir

Parmak Eds ile cok kolay emiliyor enjektorle ama dediğin gibi devamlı vereceksen bence kasıkta enjektörde zor bıberon yanı dırek

Bizde öyleyiz canım artık alışana kadar zaman geçecek sanırım biraz

Ya bizde suan tek sikinti su. Gogsumun ucunun biri cok icerde. Meme ucu almistim. Diger gogsumude onsuz emmiyor inat ediyor yikiyor ortaligi
Benim oğluş da öyle uyansın ağlasın hayatta almıyor sinirden illa sakinleşmesi lazım sıpanın

Kızlar ben 3-3–3 kuralına göre gidiyordum. Ama bunu gördüm siz nasıl ayarladınız süt saklama zamanlarınızı
Kuzum anne sütü çok kıymetli dünya sağlık örgütü ve yurt dışında iki kaynak 4-4-6 diyor Yani 4 saat 4 gün 6 ay ben sağarsam bu şekilde yaparım
Daha sağma evresine gelmedim gelen anca yetiyor sanırım

Ben 30 yapıyordum ıkıncı şırıngada ıcmıyordu 10-15 cc içiyordu emme sonrası, sonra onuda bıraktım zaten kuzum
Bizimki de öyle taburcu olduk en fazla 20 cc verebildim o da bir kere genel 10-12 cc ancak verdim ama bizimkiler küçük ya mide kapasitesi de ona göre oluyor bende sonra bıraktım zaten

Kuzum çok geçmiş olsun bir an evvel toparla inşallah çok zor gerçekten

Tamam canım muhtemelen burda da vardır bakayım
Orda yunusemre anne bebek dostu canım ümitte öyle olabilir şehir hastanesini bilmiyorum ama bence orası da öyledir

Ya sezaryen yapan dr hatası mı? Dikişi düzgün yapamadılar mı ? Çok üzücü. Ama buna da şükür diyelim canım yaa
Pansuman yapan hemşireler flaster kaldırırken spreyle alkol skyorlar ama hep tahriş olmuş yara olmuş. Sezaryen dikişim belli belirsizdi canım ama iki dikiş arasında boşluk kalmış

Amin canım inşallah

Kızlar bizim de bugün 6.günümüz kayınvalidemi gönderdik eşimle başbaşa kaldık.Kv zaten bebeğin bakımında bana yardım etmiyordu ev işlerini yapıyordu sağolsun ki bence en çok zorlayıcı şey o
Eve girince eşim dedi bizi zor bir süreç bekliyor Dedim ha şunu bileydin
Ama oğlanı emzirdim eşim gazını çıkardı kucağında yatarken kahve içtik tvden bir şeyler açtık durdur aç izlemeye çalıştık dedim şimdi anne baba saati mi yapıyoruz Aylardır bu zamanlar için beklemişiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…