Yani çok değerli bir şey süt. 3 ay çok kısa. Uzatılsın lütfenDondurucu da 36 ay bile olabilir şaşırmamAdamlar iliğini kemiğini sömürüyor herşeyin, olabilecek enn uzun süreye kadar saklıyorlar. Bizimkiler daha temkinli gibi ama bilemiyorum
Büyük bir hastane mi kuzum?Kadın doğumda emzirme eğitim hemşireleri oluyor. Rapor almak için gittiğimde ben emzirme hemşiresiyim eğitim vermemi ister misin demişti bi hemşire, çok da güzel anlatmıştı.
Amin canım inşallah bitecekAh canım benim çok üzgünüm kötü oldu ama geçecek. Azcık daha sabır. Maşallah bak iyi götürdün süreci. Az kaldı. Sen de oğluş da daha iyi olacaksınız
Yok bildiğin eski devlet hastanesiydi. Gebe ve emzirme eğitimlerini hep yapıyorlar diye biliyorum. Olmayacağını sanmıyorum ama yoksa sağlık ocağına git ebe yardımcı olur mutlakaBüyük bir hastane mi kuzum?
Bence deYani çok değerli bir şey süt. 3 ay çok kısa. Uzatılsın lütfen
Ya sezaryen yapan dr hatası mı? Dikişi düzgün yapamadılar mı ? Çok üzücü. Ama buna da şükür diyelim canım yaaAmin canım inşallah bitecekflaster yapışan yerler yara oldu sezaryen dikişi iyileşmeden yeni yaralarım oluştu şuradan sağ salim Bi çıkalım çocuk sevindireceğim
Sağlık ocağında ki abladan daha faydalı bu sayfaYok bildiğin eski devlet hastanesiydi. Gebe ve emzirme eğitimlerini hep yapıyorlar diye biliyorum. Olmayacağını sanmıyorum ama yoksa sağlık ocağına git ebe yardımcı olur mutlaka
Bence deBakalım tıp bilgileri devamlı güncelleniyor belki de uzatılır gerçekten
Benım danışmanın ınstasını atayım yardımcı oluyor. Hastanenın emzirme danışmanı , emzırme polıkılınıgı var bızım kuzumEmzirme konusunda birine danışmam lazım. Devlet hastanesinde böyle bi uygulama var mı kızlar ?Papatyamaviss @ebru_can_ebru Satilucky bilginiz var mı ?
Acemi annelik mod onben gündüz yemek yaparken gidip gelip bakıyorumgece uyanıp uyanıp kontrol ediyorum
Çok güzel olmuş paşa maşallahKizlarrr bizde bugun cekimden geldik
Bizde bugün dışarı çıktık 1.5 saat kadar avmye gittik ilk çıkışa göre başarılıSabahtir disarilardayizcekime gittik tabiki yenidoganlar uyur ama benim oglus tam bir eziyet oldu uyumadi dalmadi agladi
Kuzum allah kolaylık versin valla zor bşr süreç ama sen yine de onları yalnız bırakma her ihtimale karşıKız cok sevıyor severken abişim balım mis kokulum falan dıye ama ama iştebugun iki dk da eliyle komple yüzünü kapamış bı gırdım korktum resmen cocugu aldım kucağıma bıdaha işimi oyle yaptım
Bizimki 3 kez alt değişirken çişi dışarı yaptı hepsindeOh ne güzel bizimki sarardı biraz ama kan alcak kadar değil dedi dr pazartesi bir daha görcek accık mama veriyorum günde toplamda 60-80 cc kadarbu arada Aslanda hiç sevmiyor alt açmasını kasıyor kendi yaygara hep az önce altını değiştirene kadar 3 kez emzirdim alt açmanın üstünde çok şükür çişinş yapmadı
Bana da mama verirken enjektör ile verdirdiler ama gerçekten zor mama desteği ile gideceksen kaşık biberon en iyisiveriyorum bende ya çok olmasada zaten ilk emziriyorum sonra mama veriyorım enjektörle oda biberon kullanmadan
Normal canım 2 haftaya kadar düşer deniyor bizimde düştü düşecek bugün yarın ancak düşerKizlar bizim gobek kordonumuz henuz dusmedi ya normal mi sizin kac gunde dustu ?
Kuzum genelde anne bebek dostu hastanelerde gebe okulundaki ebeler eğitim verirEmzirme konusunda birine danışmam lazım. Devlet hastanesinde böyle bi uygulama var mı kızlar ?Papatyamaviss @ebru_can_ebru Satilucky bilginiz var mı ?
Takibe aldım yazacağım canım sağ olasınNuray Eroğlu (@bursa.emzirme.destek) • Instagram profile
1,153 Followers, 352 Following, 15 Posts - See Instagram photos and videos from Nuray Eroğlu (@bursa.emzirme.destek)instagram.com
@1hanım
Tamam canım muhtemelen burda da vardır bakayımKuzum genelde anne bebek dostu hastanelerde gebe okulundaki ebeler eğitim verir
Parmak Eds ile cok kolay emiliyor enjektorle ama dediğin gibi devamlı vereceksen bence kasıkta enjektörde zor bıberon yanı dırekAcemi annelik mod on
Çok güzel olmuş paşa maşallahBizimki de asık suratlı ama eşim şimdi mimik kasları yok arada bir gelen gülme mimik kaslarının istemsiz kasılmasından diyor bakalım büyüyünce ne olacak
Bizde bugün dışarı çıktık 1.5 saat kadar avmye gittik ilk çıkışa göre başarılı
Kuzum allah kolaylık versin valla zor bşr süreç ama sen yine de onları yalnız bırakma her ihtimale karşı
Bizimki 3 kez alt değişirken çişi dışarı yaptı hepsindeatatalya nın bulduğu yöntem aklıma geldi ama ben refleks hareketle direk elimi kapadım çok şükür koltuklar yatak felan temiz
Bana da mama verirken enjektör ile verdirdiler ama gerçekten zor mama desteği ile gideceksen kaşık biberon en iyisi
Normal canım 2 haftaya kadar düşer deniyor bizimde düştü düşecek bugün yarın ancak düşer
Kuzum genelde anne bebek dostu hastanelerde gebe okulundaki ebeler eğitim verir
Bizde öyleyiz canım artık alışana kadar zaman geçecek sanırım birazYa benimki memede uyuyor, gaz çıkarayım diyorum yatırırken bu sefer uyanıyor yine meme istiyor böyle bir kısır döngü içindeyiz. Uyurken de meme hep ağzında vakumlu çekmeye çalışırsam hemen tekrar emmeye başlıyor çekiştiriyor
Benim oğluş da öyle uyansın ağlasın hayatta almıyor sinirden illa sakinleşmesi lazım sıpanınYa bizde suan tek sikinti su. Gogsumun ucunun biri cok icerde. Meme ucu almistim. Diger gogsumude onsuz emmiyor inat ediyor yikiyor ortaligi
Kuzum anne sütü çok kıymetli dünya sağlık örgütü ve yurt dışında iki kaynak 4-4-6 diyor Yani 4 saat 4 gün 6 ay ben sağarsam bu şekilde yaparımKızlar ben 3-3–3 kuralına göre gidiyordum. Ama bunu gördüm siz nasıl ayarladınız süt saklama zamanlarınızı
Bizimki de öyle taburcu olduk en fazla 20 cc verebildim o da bir kere genel 10-12 cc ancak verdim ama bizimkiler küçük ya mide kapasitesi de ona göre oluyorBen 30 yapıyordum ıkıncı şırıngada ıcmıyordu 10-15 cc içiyordu emme sonrası, sonra onuda bıraktım zaten kuzum
Kuzum çok geçmiş olsun bir an evvel toparla inşallah çok zor gerçektenAmin kızlar çok sağolun gerçekten psikolojim alt üst oldu ağlamamak için ciddi bir efor sarfediyorum yemeden içmeden kesildim resmen mamayı da çoğalttı oğluş doymuyor gibisarılık riskimiz devam ediyor 8 den 10 a çıkmış salı günü kontrolü var emiyor mama da içiyor ama sarılığı uyuşmazlık yüzünden düşmüyor
Orda yunusemre anne bebek dostu canım ümitte öyle olabilir şehir hastanesini bilmiyorum ama bence orası da öyledirTamam canım muhtemelen burda da vardır bakayım
Bencede sürekli verilecekse kaşık biberon daha konforlu olurParmak Eds ile cok kolay emiliyor enjektorle ama dediğin gibi devamlı vereceksen bence kasıkta enjektörde zor bıberon yanı dırek
Pansuman yapan hemşireler flaster kaldırırken spreyle alkol skyorlar ama hep tahriş olmuş yara olmuş. Sezaryen dikişim belli belirsizdi canım ama iki dikiş arasında boşluk kalmışYa sezaryen yapan dr hatası mı? Dikişi düzgün yapamadılar mı ? Çok üzücü. Ama buna da şükür diyelim canım yaa
Amin canım inşallahBizde öyleyiz canım artık alışana kadar zaman geçecek sanırım biraz
Benim oğluş da öyle uyansın ağlasın hayatta almıyor sinirden illa sakinleşmesi lazım sıpanın
Kuzum anne sütü çok kıymetli dünya sağlık örgütü ve yurt dışında iki kaynak 4-4-6 diyor Yani 4 saat 4 gün 6 ay ben sağarsam bu şekilde yaparım
Daha sağma evresine gelmedim gelen anca yetiyor sanırım
Bizimki de öyle taburcu olduk en fazla 20 cc verebildim o da bir kere genel 10-12 cc ancak verdim ama bizimkiler küçük ya mide kapasitesi de ona göre oluyorbende sonra bıraktım zaten
Kuzum çok geçmiş olsun bir an evvel toparla inşallah çok zor gerçekten
Orda yunusemre anne bebek dostu canım ümitte öyle olabilir şehir hastanesini bilmiyorum ama bence orası da öyledir
Geçmiş olsun canım Rabbim yardımcınız olsunKizlar cok fena deprem oldu izmirde cok korktuk Allahim sen koru
Aman Allah korusun canımKizlar cok fena deprem oldu izmirde cok korktuk Allahim sen koru
4.3 diyorlar ama mumkun degil daha fazla bence. Ev yikiliyor sandim hemen Arasi aldim off AllahimGeçmiş olsun canım Rabbim yardımcınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?