2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bana 6 hafta dediler devlette. Sezeryan olana da 6 hafta dediler. Benim karnımda çok gevsek korse kullanmadım 1 hafta geçti şimdi kullansam faydası olur mu
Bende doğum yapalı 10 gün oldu ben kullanmaya başlayacağım gerçekten hala ödem var şişliğim fazla
Ama bana dikiş yerin açıkta kalsın dedi.
Ben muayene odasında iken eşimle konuşmuş, normalde lohusalık 6 hafta kabul edilir ama bence az ben 8 hafta kabul ediyorum demiş ondan 8 hafta veto yedik

AA bunu bilmiyordum içmedim içeyim mi
Saati geldiyse iç istersen, suni sancıdan iyidir diycem şimdi bir sürü kişi almışken . Doktor 50ml yi 2ye böl dedi, 2 doz olacak işte. İnşallah işe yarar. Tüh eksik yazmışım herhalde üzüldüm.. Yazdım diye hatırlıyorum ama

Ben dozunu bilmeyenler için 2 aydır diye düşünüyorum. 3 hafta yeterli hadi 4 hafta diyelim en fazla. O da yara iyileşmesi geç olan kişilerde derinin tüm katmanları bitişsin açılma olmasın diye temkin olmuş olur. Ama doktor da 2 ay demiş şimdi bilemedim

glutensiz hemsire S sadeetelvee bu sabah sizden bir şeyler bekliyorum hadi bakalım kızlar
İnşallah yaa kızımla annemin doğum günü aynı olsun diye heves ettim. Bana kalsa şimdi içicem yağı ama uykusuz kaldım şimdi ıkınamam falan o yüzden bir kaç saat uyuyayım diyorum. Ama sabah 7yi de bekleyemiycem galiba heyecanlandım resmen ayaklarımın altı ellerim terliyor

Yani adamın görüşü öyleymiş zaten şey dedi 2.ay kontrolde korunmayı da konuşucaz felan.Dediğin gibi dozunu bilmeyen çok hastası olduysa temkinli davranmak için böyle söylemiş olabilir.Ama bana süre aşırı fazla geldi zaten hamileliğin son zamanları rahat olmuyordu şimdi bir de 2 ay
Eşime şu şarkıyı ithaf edesim geldi "yıllar sonra burada, iki dost bir arada"
Tabi ya insanın heyecandan karnına kramplar giriyor inşallah sağ salim kavuşursunuz canım

Kızlar ben iyi bir puset örtüsü bakıyorum şöylet her tarafını saran tiplerden malum hava soğuyor bende evde duramam bebeğimi de korumam lazım.
Bu müslin olanlar, ince kumaşlı olanlar hemen açılıyor. Tam saran rüzgardan koruyacak güzel bir şey var mı bildiğiniz?

Demet akalın ın bi şarkısıyla akım yapıyorlardı bir ara. Şimdi gördüm, çok şaşırdım, isim neydi diye o geldi aklıma benimde

Heyecanla beraber doğumum başlar inşaallah

Bende takayım bir şeyler çok kötü görünüyor. 2 hafta daha eklenmesin ya zaten yorucu bir dönem

Son kalan sağlardanız ☺ Ben kavuştum zor olsada.
Daha öncede sen demiştin sanırım, aklımda kalmış. Sancılar fırsat verdikçe okudum. Zor oldu ama kavuştuk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…