2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257

40 gün bile çok geliyor bana.

Dikiş alma işleri hala oluyor mu ya ?
Ya da normal doğuma özel bir durum mu bu ? Ben sezaryen oldum. Bir hafta sonra kontrole gittim, öyle bir işlem olmayacağı söylendi. Kendiliğinden atıyormuş herhalde. Korse kullanmak istersen kullanabilirsin demişti doktorum ama kullanmaya cesareti 3 hafta sonra buldum. Açıkçası korse ile daha rahat hissetmeye başladım. Sanki o bölgemi koruyor gibiydi. Fakat sürekli emzirme işleri, lavabo vs derken çok kullanamadım. Sürekli tak çıkart zor geldi. Bir de kayıyor sanki.

Biraz göbeğim var. Bu göbek gitmez mi korse kullanmazsam acaba ?

Son kalan sağlardanız ☺ Ben kavuştum zor olsada.

Daha öncede sen demiştin sanırım, aklımda kalmış. Sancılar fırsat verdikçe okudum. Zor oldu ama kavuştuk.
Maşaallah gözün aydııınn. Gelmiş geçmiş olsun Üstümde büyük bir stres oluştu şuan sanırım tek kaldım grupta Sabaha da ben düşerim inşaallah hastane yollarına

Doğru okumuşsundur zaten hemen diline dolanıyor insanın. Bende aldım hastane çantasına koydum, evde kalacak insan olmayınca yanımda götürücem
Zaten yanında daha çok etki gösteriyor. Eşim evde koymuş bakmış çok yavaş oluyor hastaneye getirmiş. Tabi doktor da inandığı için hemen doğum olunca haber verdi sudan çıkarmış eşim

Zaten yanında daha çok etki gösteriyor. Eşim evde koymuş bakmış çok yavaş oluyor hastaneye getirmiş. Tabi doktor da inandığı için hemen doğum olunca haber verdi sudan çıkarmış eşim
Evet ya bi de sudan çıkarma işi var. Ben zaten kansızım annem olur inşaallah yanımda hemen çocuk çıkar çıkmaz sudan alır.

Valla bize de 40 çok geldi doktor öyle diyince eşimle birbirimize bir bakışımız vardı
Ben kanamam bitince olur diye düşünüyordum
Bende sezeryan oldum eriyen dikiş olur sandım doktorum bu eriyen dikişten daha çabuk toplanmasını sağlayacak ve iz kalmayacak dedi bilmem artık
Ben doktora korseyi soracaktım sormadan kendi dedi herkese önermiyorum ama senin kullanman lazım diye.
Bende zor kolay başlayacağım biraz kullanayım sonra korse taytlar var onlardan alırım diye düşünüyorum.
Bilmiyorum valla inşallah göbeği gidenlerden oluruz

Maşallah ona Hayırlı uğurlu olsun canım Allah analı babalı büyütsün

Keyfi istediğini farkettiğinde meme vercek gibi kucağına alıp emzik versen. Hani yattığı yerde belki almaz ama senin kokunla birkikte emziği tutabilir. Benim çok süt yok da ondan sıkıntı yaşamıyorum kusmuyor memede olsa da Az az geliyor takılıyor öyle sıkılınca çıkarıp başını yaslıyor göğsüme

Geçmiş olsun canım Oğluşa maşallah gezme seven çocuk güzel oluyor 40'ı çıkana kadar koyuyorlar genelde yasağı niye 2 ay bilemedim

Maşallah gözün aydın Allah analı babalı büyütsün

Ben hastahaneye geçiyorum dua edin nolur çok sancım var
Hadi inşallah sağlıkla geliyor bebiş, bir avazda inşallah
Canım baya uzun sürmüş ama kavuşmuşsunuz gözün aydın, maşallah
Ay onu da deneyeyim, o başı göğse yaslama bizde de var ya bitiyorum

Bızım kız kendını aştı artık , emzir koy yapardık gecelerı 2 saattır uyanık , eşim ayrı uyuttu kaç kez ben ayrı dun gecede sadece toplasan parca parca 3 saat uyumuştum , yetmezmiş gibi oğlum kalktı anne anne uyuduğu ıkı saattede oğlanla ılgılendım ağlasam boş ağlamasam doldum

Evet ya bi de sudan çıkarma işi var. Ben zaten kansızım annem olur inşaallah yanımda hemen çocuk çıkar çıkmaz sudan alır.
Doktorun o konuda kötü bir anısı varmış hemen çıkarttırdı. Onun süresini nasıl okuyacaksın ki sancılar içinde biri senin için yaparsa kolaylık olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…