Kızlar ben yine geride kaldım dün geceden beriBugün bizim için çok yoğun ve yorucu oldu.
Sabah Sarper Deniz'in kontrolü vardı kan sonuçları çıkmış her şey yolunda 15.gün kontrolüne çağırdı.
Benim de Eskişehir'de kontrolüm vardı.1 saatlik bir yolculuğa çıktık.Oğluş bence pusetle ve arabayla gezmeyi sevdi şükür yolda sorun yaratmadıDoktorum dikişlerimi aldı karnın gevşek ve ödemin çok korse kullan dedi
2 ay ilişki yasağı koydu2 ay uzun bir süre değil mi kızlar ?
Doğum sancısı bi başka, ayırt edersin)Gaz ve ishal sancısı mı doğum sancısı mi nasıl ayırt edicem bilmediğim bir dönemdeyim
Tecrübeler istinaden yeni duam ham işlere,Ben hastahaneye geçiyorum dua edin nolur çok sancım var
Maşaallah gözün aydııınn. Gelmiş geçmiş olsunSon kalan sağlardanız ☺ Ben kavuştum zor olsada.
Daha öncede sen demiştin sanırım, aklımda kalmış. Sancılar fırsat verdikçe okudum. Zor oldu ama kavuştuk.
Zaten yanında daha çok etki gösteriyor. Eşim evde koymuş bakmış çok yavaş oluyor hastaneye getirmiş. Tabi doktor da inandığı için hemen doğum olunca haber verdi sudan çıkarmış eşimDoğru okumuşsundur zaten hemen diline dolanıyor insanın. Bende aldım hastane çantasına koydum, evde kalacak insan olmayınca yanımda götürücem
Düş biran önce sağlıkla, kolaylıkla kavuş kuzuna.Maşaallah gözün aydııınn. Gelmiş geçmiş olsunÜstümde büyük bir stres oluştu şuan sanırım tek kaldım grupta Sabaha da ben düşerim inşaallah hastane yollarına
Evet ya bi de sudan çıkarma işi var. Ben zaten kansızım annem olur inşaallah yanımda hemen çocuk çıkar çıkmaz sudan alır.Zaten yanında daha çok etki gösteriyor. Eşim evde koymuş bakmış çok yavaş oluyor hastaneye getirmiş. Tabi doktor da inandığı için hemen doğum olunca haber verdi sudan çıkarmış eşim
Rabbim yardımcın olsun canım sağ salim kavuşun inşallahBen hastahaneye geçiyorum dua edin nolur çok sancım var
Gerçek öyle karnıma bakasım gelmiyorBende takayım bir şeyler çok kötü görünüyor. 2 hafta daha eklenmesin ya zaten yorucu bir dönem
Valla bize de 40 çok geldi doktor öyle diyince eşimle birbirimize bir bakışımız vardı40 gün bile çok geliyor bana.
Dikiş alma işleri hala oluyor mu ya ?
Ya da normal doğuma özel bir durum mu bu ? Ben sezaryen oldum. Bir hafta sonra kontrole gittim, öyle bir işlem olmayacağı söylendi. Kendiliğinden atıyormuş herhalde. Korse kullanmak istersen kullanabilirsin demişti doktorum ama kullanmaya cesareti 3 hafta sonra buldum. Açıkçası korse ile daha rahat hissetmeye başladım. Sanki o bölgemi koruyor gibiydi. Fakat sürekli emzirme işleri, lavabo vs derken çok kullanamadım. Sürekli tak çıkart zor geldi. Bir de kayıyor sanki.
Biraz göbeğim var. Bu göbek gitmez mi korse kullanmazsam acaba ?
Maşallah onaYaklaşık bir buçuk saat kadar önce kızıma kavuştum.Minnacık, 2900 gr mış galiba. Pamuk gibi maşallah.
Ama süreç benim için çok zordu. Sonra anlatırım.
Tecrübeli gibi iki memeyi de emdi. Süt var mı bilmiyorum ama dinlene dinlene emdi.
Keyfi istediğini farkettiğinde meme vercek gibi kucağına alıp emzik versen. Hani yattığı yerde belki almaz ama senin kokunla birkikte emziği tutabilir. Benim çok süt yok da ondan sıkıntı yaşamıyorum kusmuyor memede olsa daYa kızlar bu çocuk sanki bıraksam dünyayı emecek. Emziriyorum yetmiyo dolaptaki sağılmış sütü veriyorum tekrar emziriyorum anca uyuyo ve emerken bazen tıkanıyor böyle kalakalıyo ve hala memeyi bırakmıyor. Sonra bi posta kusuyor emerken ağzındaki sütü çıkardığını gördüm ya, emmek bunun için bir spor mu acaba, dün artık doymuyor demek diye mama verdim tekrar emzirdim kustu kusarken de kalakalıyor korkuyorum. Bazen süt kesiği gibi kusuyor bazen direkt süt olarak az az ama sık sık iki gündür falan böyle saat başı emişiyoruz. Biberonla veriyorum sağılmış sütü ya da mamayı onu da dik tutmadan yavaş yavaş vermeye çalışıyorum ama sanki kıtlıktan çıkmış gibi içerken yine tıkanıyor, bazen emerken de öyle tıkanıyor normalde çok sesli nefes alıyor mesela o kalakalıyor dediklerimde sanki solunumu duruyor sürekli çocuğun sırtına vuruyoruz, bu yaştan iyi dayak yedi Bizi de iyice panik yaptı normal mi bu yaşadıklarım
Canım merak ediyorum seni durumun nasıl, açılma durumu vs. İnşaallah kısa bi sancıdan sonra hemen açılır da oğluşla kavuşursunuzBen hastahaneye geçiyorum dua edin nolur çok sancım var
Geçmiş olsun canımKızlar ben yine geride kaldım dün geceden beriBugün bizim için çok yoğun ve yorucu oldu.
Sabah Sarper Deniz'in kontrolü vardı kan sonuçları çıkmış her şey yolunda 15.gün kontrolüne çağırdı.
Benim de Eskişehir'de kontrolüm vardı.1 saatlik bir yolculuğa çıktık.Oğluş bence pusetle ve arabayla gezmeyi sevdi şükür yolda sorun yaratmadıDoktorum dikişlerimi aldı karnın gevşek ve ödemin çok korse kullan dedi
2 ay ilişki yasağı koydu2 ay uzun bir süre değil mi kızlar ?
Sağlıkla kolaylıkla kavuşun inşallahBen hastahaneye geçiyorum dua edin nolur çok sancım var
Maşallah gözün aydınYaklaşık bir buçuk saat kadar önce kızıma kavuştum.Minnacık, 2900 gr mış galiba. Pamuk gibi maşallah.
Tecrübeli gibi iki memeyi de emdi. Süt var mı bilmiyorum ama dinlene dinlene emdi.
Senden de güzel haberler bekliyoruzMaşaallah gözün aydııınn. Gelmiş geçmiş olsunÜstümde büyük bir stres oluştu şuan sanırım tek kaldım grupta Sabaha da ben düşerim inşaallah hastane yollarına
Hadi inşallah sağlıkla geliyor bebiş, bir avazda inşallahBen hastahaneye geçiyorum dua edin nolur çok sancım var
Canım baya uzun sürmüş ama kavuşmuşsunuz gözün aydın, maşallahYaklaşık bir buçuk saat kadar önce kızıma kavuştum.Minnacık, 2900 gr mış galiba. Pamuk gibi maşallah.
Ay onu da deneyeyim, o başı göğse yaslama bizde de var ya bitiyorumKeyfi istediğini farkettiğinde meme vercek gibi kucağına alıp emzik versen. Hani yattığı yerde belki almaz ama senin kokunla birkikte emziği tutabilir. Benim çok süt yok da ondan sıkıntı yaşamıyorum kusmuyor memede olsa daAz az geliyor takılıyor öyle sıkılınca çıkarıp başını yaslıyor göğsüme
Doktorun o konuda kötü bir anısı varmış hemen çıkarttırdı. Onun süresini nasıl okuyacaksın ki sancılar içinde biri senin için yaparsa kolaylık olur.Evet ya bi de sudan çıkarma işi var. Ben zaten kansızım annem olur inşaallah yanımda hemen çocuk çıkar çıkmaz sudan alır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?