2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ben ağladım akşam artık birde hastaneden geldiğim ilk gece ağlamıştım benimki 3 saattir uyanık 3 saattir emziriyorum gaz cikartiyorum ve bez değiştiriyorum

Peki bizim 9ay +2ay yasaklı olmamız

Senden de güzel haberler bekliyoruz
İnşallah Şuan biraz sancı var gibi ama çok hafif. Artık ayarlarımız bozuldu gazdan mı çocuktan mı bilemiyoruz. Şu yağı bi içelim de inşaallah bende çabucak giderim hastaneye
Doktorun o konuda kötü bir anısı varmış hemen çıkarttırdı. Onun süresini nasıl okuyacaksın ki sancılar içinde biri senin için yaparsa kolaylık olur.
Bende duydum bi kaç şey de korkuyorum. Hatta doğum sırasında serum takılmasını istiycem bakalım doktor ne diyecek. Annem yapar büyük ihtimalle bilmiyorum ki ani gelişebilir herşey

İnsan dertleniyor sütüm mü yetmiyor diye ama aç değil yani, emzirmeye çalışıyoruz bakalım, bu hafta kontrole gidicez kilo aldıysa içim rahatlayacak
Sık emmiş almıştır inşallah 2.hafta kontrolünden sonra bana da rahatlama gelmişti.1 ay kontrolüne 40 çıkınca gidicem Maşallah ona Allah analı babalı büyütsün size de geçmiş olsun

Kızlar gece 4te oğlanın beşiğinde kuyruklu böcek gördüm.şu kulağı sağır eden böceklerden.Allah korudu gerçekten eşimi uyandırdım hemen. o yakalayamadı bir saat çarşafların arasında aradık.güzelce saklamış tuttuğum gibi balkona atıp öldürdüm. çarşafları çamaşırları kv dışarı seriyor ordan geliyor galiba geçen de oturma odasında görmüştük bıktım gerçekten

Doğum sırasında bir şeyler takıyorlar ama ne bilmiyorum

Bi ara Kuzeyde de oldu 2-5 arası uyanık kalma,sonra geçti.

Bu kadar gaz yapmayı nasıl başarıyorlar ya. Bitmiyor gazı çıkarıyor Allah'tan ama çok sancı veriyor kaç saattir derin uykuya geçemiyor kıvranmaktan

Maşallah ona Hayırlı uğurlu olsun canım Allah analı babalı büyütsün
Teşekkür ederiz Allah razı olsun.
Maşallah gözün aydın Allah analı babalı büyütsün
Teşekkür ederiz Amin inşallah.
Hadi inşallah sağlıkla geliyor bebiş, bir avazda inşallah

Canım baya uzun sürmüş ama kavuşmuşsunuz gözün aydın, maşallah

Ay onu da deneyeyim, o başı göğse yaslama bizde de var ya bitiyorum
Çok uzun sürdü, ama kavuştum sağlıcakla Teşekkür ederim
Sık emmiş almıştır inşallah 2.hafta kontrolünden sonra bana da rahatlama gelmişti.1 ay kontrolüne 40 çıkınca gidicem
Maşallah ona Allah analı babalı büyütsün size de geçmiş olsun
Teşekkür ederim

Geçmiş olsun canım Oğluşa maşallah gezme seven çocuk güzel oluyor 40'ı çıkana kadar koyuyorlar genelde yasağı niye 2 ay bilemedim
Aman sevsin sevsin anası da seviyor Avmye felan da gitmek istiyorum ama ortalık salgın eşim çok sıcak bakmıyor bende çok aşırı kalabalık yerlerde gezmeyiz diyorum ama yok
Valla 2 ay bir de bu 9.gün kontrolden itibaren 2 ay dedi yani toplam 70 gün

Peki bizim 9ay +2ay yasaklı olmamız
Valla çok zor canım biz kontrolde eşimle birbirimize bakakaldık çıkınca ikimizin de bi surat düştü kaldı ki benim riskli bir durumum da olmadı neden 2 ay diyor anlamadım

Bende ama sonra oradan çıkana bakınca çok şükür diyorum
Çok şükür mis kokulum benim gün geçtikçe pamuk gibi oluyor ya öpmeye koklamaya kıyamıyorum

3 buçuktan beri bizde uyanığız
+1 2.5tan beri uyanık sürekli onunla konuşayım kucağımda dursun istiyor sıpra

Bi ara Kuzeyde de oldu 2-5 arası uyanık kalma,sonra geçti.
Bizim hep öyle ama gece derin uykuya dalamıyor sabah 5ten sonra dalardı hep bugün hala uyanık gözler fıldır fıldır

Avmye benim yoğun bakımda bakan doktor da götürme dedi Kalabalık kapalı ortamlara girme dedi. Dediğin gibi ortalık kötü benim 1 ayda geçen gözümdeki rahatsızlık da salgınmış. Biz biraz şanslıyız burda havalar hala güzel açıkhava mekanlar iyi oluyor

Gözün aydın canım maşallah size Allah analı babalı büyütsün inşallah

Doğru aslında.Ama burda açık mekan yok bolca park bahçe gezcez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…