- 20 Eylül 2022
- 1.251
- 1.485
- 63
Ben ağladım akşam artık birde hastaneden geldiğim ilk gece ağlamıştımBızım kız kendını aştı artık , emzir koy yapardık gecelerı 2 saattır uyanık , eşim ayrı uyuttu kaç kez ben ayrı dun gecede sadece toplasan parca parca 3 saat uyumuştum , yetmezmiş gibi oğlum kalktı anne anne uyuduğu ıkı saattede oğlanla ılgılendım ağlasam boş ağlamasam doldum
Peki bizim 9ay +2ay yasaklı olmamızYani adamın görüşü öyleymiş zaten şey dedi 2.ay kontrolde korunmayı da konuşucaz felan.Dediğin gibi dozunu bilmeyen çok hastası olduysa temkinli davranmak için böyle söylemiş olabilir.Ama bana süre aşırı fazla geldi zaten hamileliğin son zamanları rahat olmuyordu şimdi bir de 2 ay
Eşime şu şarkıyı ithaf edesim geldi "yıllar sonra burada, iki dost bir arada"
Tabi ya insanın heyecandan karnına kramplar giriyor inşallah sağ salim kavuşursunuz canım
Bende ama sonra oradan çıkana bakınca çok şükür diyorumGerçek öyle karnıma bakasım gelmiyor
3 buçuktan beri bizde uyanığızBen ağladım akşam artık birde hastaneden geldiğim ilk gece ağlamıştımbenimki 3 saattir uyanık 3 saattir emziriyorum gaz cikartiyorum ve bez değiştiriyorum
İnşallahSenden de güzel haberler bekliyoruz
Bende duydum bi kaç şey de korkuyorum. Hatta doğum sırasında serum takılmasını istiycem bakalım doktor ne diyecek. Annem yapar büyük ihtimalle bilmiyorum ki ani gelişebilir herşeyDoktorun o konuda kötü bir anısı varmış hemen çıkarttırdı. Onun süresini nasıl okuyacaksın ki sancılar içinde biri senin için yaparsa kolaylık olur.
Sık emmiş almıştır inşallahİnsan dertleniyor sütüm mü yetmiyor diye ama aç değil yani, emzirmeye çalışıyoruz bakalım, bu hafta kontrole gidicez kilo aldıysa içim rahatlayacak
Maşallah ona Allah analı babalı büyütsünYaklaşık bir buçuk saat kadar önce kızıma kavuştum.Minnacık, 2900 gr mış galiba. Pamuk gibi maşallah.
Ama süreç benim için çok zordu. Sonra anlatırım.
Tecrübeli gibi iki memeyi de emdi. Süt var mı bilmiyorum ama dinlene dinlene emdi.
Doğum sırasında bir şeyler takıyorlar ama ne bilmiyorumİnşallahŞuan biraz sancı var gibi ama çok hafif. Artık ayarlarımız bozuldu gazdan mı çocuktan mı bilemiyoruz. Şu yağı bi içelim de inşaallah bende çabucak giderim hastaneye
Bende duydum bi kaç şey de korkuyorum. Hatta doğum sırasında serum takılmasını istiycem bakalım doktor ne diyecek. Annem yapar büyük ihtimalle bilmiyorum ki ani gelişebilir herşey
Bi ara Kuzeyde de oldu 2-5 arası uyanık kalma,sonra geçti.Bızım kız kendını aştı artık , emzir koy yapardık gecelerı 2 saattır uyanık , eşim ayrı uyuttu kaç kez ben ayrı dun gecede sadece toplasan parca parca 3 saat uyumuştum , yetmezmiş gibi oğlum kalktı anne anne uyuduğu ıkı saattede oğlanla ılgılendım ağlasam boş ağlamasam doldum
Teşekkür ederizMaşallah onaHayırlı uğurlu olsun canım Allah analı babalı büyütsün
Teşekkür ederizMaşallah gözün aydınAllah analı babalı büyütsün
Çok uzun sürdü, ama kavuştum sağlıcaklaHadi inşallah sağlıkla geliyor bebiş, bir avazda inşallah
Canım baya uzun sürmüş ama kavuşmuşsunuz gözün aydın, maşallah
Ay onu da deneyeyim, o başı göğse yaslama bizde de var ya bitiyorum
Teşekkür ederimSık emmiş almıştır inşallah2.hafta kontrolünden sonra bana da rahatlama gelmişti.1 ay kontrolüne 40 çıkınca gidicem
Maşallah ona Allah analı babalı büyütsünsize de geçmiş olsun
Bana muhtemelen hiç bişey takılmayacak ilaç vs olarak. Takılırsa sadece serum olabilir bilmiyorum doktor müdahaleyi hiç sevmiyorDoğum sırasında bir şeyler takıyorlar ama ne bilmiyorum
Aman sevsin sevsin anası da seviyorGeçmiş olsun canımOğluşa maşallah gezme seven çocuk güzel oluyor 40'ı çıkana kadar koyuyorlar genelde yasağı niye 2 ay bilemedim
Valla çok zor canımPeki bizim 9ay +2ay yasaklı olmamız
Çok şükür mis kokulum benim gün geçtikçe pamuk gibi oluyor ya öpmeye koklamaya kıyamıyorumBende ama sonra oradan çıkana bakınca çok şükür diyorum
+1 2.5tan beri uyanık sürekli onunla konuşayım kucağımda dursun istiyor sıpra3 buçuktan beri bizde uyanığız
Bizim hep öyle ama gece derin uykuya dalamıyor sabah 5ten sonra dalardı hep bugün hala uyanık gözler fıldır fıldırBi ara Kuzeyde de oldu 2-5 arası uyanık kalma,sonra geçti.
Avmye benim yoğun bakımda bakan doktor da götürme dediAman sevsin sevsin anası da seviyorAvmye felan da gitmek istiyorum ama ortalık salgın eşim çok sıcak bakmıyor bende çok aşırı kalabalık yerlerde gezmeyiz diyorum ama yok
Valla 2 ay bir de bu 9.gün kontrolden itibaren 2 ay dedi yani toplam 70 gün
Bizde o saatte uyandık hala uyanığız3 buçuktan beri bizde uyanığız
Gözün aydın canım maşallah sizeYaklaşık bir buçuk saat kadar önce kızıma kavuştum.Minnacık, 2900 gr mış galiba. Pamuk gibi maşallah.
Ama süreç benim için çok zordu. Sonra anlatırım.
Tecrübeli gibi iki memeyi de emdi. Süt var mı bilmiyorum ama dinlene dinlene emdi.
Doğru aslında.Ama burda açık mekan yok bolca park bahçe gezcezAvmye benim yoğun bakımda bakan doktor da götürme dediKalabalık kapalı ortamlara girme dedi. Dediğin gibi ortalık kötü benim 1 ayda geçen gözümdeki rahatsızlık da salgınmış. Biz biraz şanslıyız burda havalar hala güzel açıkhava mekanlar iyi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?