Ah canim inşallah en yakın zaman da toparlayacaksinİyileşmeye çalışıyorum kuzum
Çok anlatmak istemiyorum bizim grupta olmasa da ileri aylardan okuyan olur boş yere korkmasın
Sezaryan öncesi ameliyat sırası sonrası ilk yürüyüş vs her şey inanılmaz güzel ve kolaydı ama sonrası….
Ne yazık ki kombine anestezi benim bünyeme çok ağır geldi özellikle sonrasında takılan epidural. Maalesef milyonda bir denk gelecek bir yan etki geldi beni buldu
Hala yaşadıklarımı atlatmaya fiziksel ve zihinsel olarak toparlamaya çalışıyorum
Bebeğime de bakamıyorum doğru dürüst ilgilenemiyorum hala tam olarak ayağa kalkamadım ağrılarım çok oluyor
Dualarınızı beklerim inşallah toparlayacağım
Aynısı bende de var canım. Emiyor hemen kusuyor ve doymuyor mama veriyorum.. uyumuyorKızlar Aslan dün akşam hiç durmadı doğru dürüst uyumadı hiç buralara gelip bakamadım okuyamadım memeden ayrılmak istemiyor. Doymuyor mu anlamıyorum memelerim yumuşadı emmesinden artık sıkıyorum damlayı görüyorum ama bilemiyorum çok sık mamads vermek istemiyorum. Sütüm yetmiyor olabilir mi?
N11 den sipariş verdim kuzum , tanesi 10 tl şuan ama %11 kupon yada gunluk tık kuponlar cıkıyor onları kullanırsan uyguna gelır. Sonra kadına ınstadan yazdım herşeyi istediğim gibi yaptı aşama aşama foto attı tasarımıda benim için özel hazılarladı ben memnun kaldım.
N11 den sipariş verdim kuzum , tanesi 10 tl şuan ama %11 kupon yada gunluk tık kuponlar cıkıyor onları kullanırsan uyguna gelır. Sonra kadına ınstadan yazdım herşeyi istediğim gibi yaptı aşama aşama foto attı tasarımıda benim için özel hazılarladı ben memnun kaldım.
O mechul evet bilemezsin , bana o sekılde uyguna geldi ben yaptırırken 8 tlydi kuponla 6.70 kurusa denk geldi benimBenim mevlüt kalabalık olacak. Ev yerine başka bir mekanda yapacağım o yüzden. Sayı da fazla olacak haliyle .+300 civarı yaptırırım en az. O yüzden ne yapsam bilemedim. Instagram'da bazı sayfalar var, biraz daha uygun fiyatları ama ne kadar güvenilir olur bilemedim.
Ben enjektorle verdim kuzumKızlar mamayı bebeğe neyle veriyorsunuz. Biberonla mi enjektörle mi
Çok zorlaniyorum onunla verirken yarısını atıyor ağzından. Biberondada memeyi bırakır diye korkuyorumBen enjektorle verdim kuzum
Küçük parmağını ters cevırıp damağına yapıstır emmeye başlayınca parmağını enjektorle kenardan sık sıkmana bıle kalmadan o emer zaten ve hıc zorlanmazsın o kadar kolay ıcıyor kı bı damla bıle akmaz görsel bırakıyorumÇok zorlaniyorum onunla verirken yarısını atıyor ağzından. Biberondada memeyi bırakır diye korkuyorum
Bence o bebek gelişimine göre değişiklik gösteriyor canım. Mesela Kuzey prematüre ya, papatya ile aynı günlerde atak dönemiydi aynı şeyleri yaşadık. Hatta ben burdan artık Kuzey'i Lina ile bir kabul ederek ilerlicemYa Ciddi bir sağlık sorunu çıkarmayacak her yolu denerim. Yeterki o uyusun benim kafam yerinde olsunsanırım biz tam 5. Haftaya girmeden atağı yaşamaya başladık. Gariplikleri bu şekilde açıklayabiliyorum. Yarın 5. Haftaya gireceğiz aslında ama ben girdik sayıyorum
Paylaşmıştım senle tarihleri dimiBence o bebek gelişimine göre değişiklik gösteriyor canım. Mesela Kuzey prematüre ya, papatya ile aynı günlerde atak dönemiydi aynı şeyleri yaşadık. Hatta ben burdan artık Kuzey'i Lina ile bir kabul ederek ilerlicemDüzeltilmiş yaşa göre daha küçük yoksa o saçma geliyor
Aynen aynen hepsi varPaylaşmıştım senle tarihleri dimi
Gece eşim diyo ki Allah gerçekten annelere hem sabır hem de güç kuvvet veriyo yoksa bi insan bu kadar uykusuzluğa yorgunluğa çabaya bayılıp kalması lazımMaşallah yiyen bebek iyi olur derlerya zorlanıyoruz falan ama gerçekten hem bebeğin hem göğüslerin hem de bizlerin zamana ihtiyacımız var. Adapte olmakta zorlanıyoruz.
Kızlar Aslan dün akşam hiç durmadı doğru dürüst uyumadı hiç buralara gelip bakamadım okuyamadım memeden ayrılmak istemiyor. Doymuyor mu anlamıyorum memelerim yumuşadı emmesinden artık sıkıyorum damlayı görüyorum ama bilemiyorum çok sık mamads vermek istemiyorum. Sütüm yetmiyor olabilir mi?
Kızlar çişli kakalı bezleriniz nasıl ? Doyan bebek işer kaka yapar, ordan anlayacaksınız.Aynısı bende de var canım. Emiyor hemen kusuyor ve doymuyor mama veriyorum.. uyumuyorsut yetmiyor diye endişe ediyorum.. nasıl anlaşılır bilmiyorum
Bence de senin hele hepten karışık vakitlerBence o bebek gelişimine göre değişiklik gösteriyor canım. Mesela Kuzey prematüre ya, papatya ile aynı günlerde atak dönemiydi aynı şeyleri yaşadık. Hatta ben burdan artık Kuzey'i Lina ile bir kabul ederek ilerlicemDüzeltilmiş yaşa göre daha küçük yoksa o saçma geliyor
Gerçekten öyle. Mükemmel bir güncelleme geliyor kadınlara. Tabi çok da şaaapmamak lazım bu da can yaniGece eşim diyo ki Allah gerçekten annelere hem sabır hem de güç kuvvet veriyo yoksa bi insan bu kadar uykusuzluğa yorgunluğa çabaya bayılıp kalması lazım
Ebebeğe gittim çayı varmış karışık onu aldım bugün. Anason kimyon rezene ısırgan otuBen anasonda koyuyorum üçünü karıştırıp içiyorum
O kadar huzursuzlanıyor ki meme dışında susmuyor bazen yarım saatte bir emziriyorumAynısı bende de var canım. Emiyor hemen kusuyor ve doymuyor mama veriyorum.. uyumuyorsut yetmiyor diye endişe ediyorum.. nasıl anlaşılır bilmiyorum
Ben mamayı günde 2-3 kez 15 ml veriyorum evdeki herkes doymuyor bu çocuk diyor benide endişe basıyor
Ben enjektörle veriyorumKızlar mamayı bebeğe neyle veriyorsunuz. Biberonla mi enjektörle mi
Bezlerimiz gayet iyi aslında bol yapıyor canımKızlar çişli kakalı bezleriniz nasıl ? Doyan bebek işer kaka yapar, ordan anlayacaksınız.
Bence de senin hele hepten karışık vakitlerpeki linanın tam tutuyor mu ? Papatyamaviss
Gerçekten öyle. Mükemmel bir güncelleme geliyor kadınlara. Tabi çok da şaaapmamak lazım bu da can yani
Hangi markaydı bende resene anason kaynatıyorum içiyorum ekstra alsammı acabaEbebeğe gittim çayı varmış karışık onu aldım bugün. Anason kimyon rezene ısırgan otu
Benim önceden birikirdi şimdi Kuzey memeyi ara öğün olarak kullanıyor bi akşam uyuyorum babasına ya da anneme bırakıp o zaman birikiyorKuzum süt biriktirme aslında hiç doğru bı yaklaşım değil , öyle düşünme hiç süt her zaman var biraz vakıt gecsın bu emmeye alışacaktır memıktolarda
Bu canımHangi markaydı bende resene anason kaynatıyorum içiyorum ekstra alsammı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?