2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ah canim inşallah en yakın zaman da toparlayacaksin

Aynısı bende de var canım. Emiyor hemen kusuyor ve doymuyor mama veriyorum.. uyumuyor sut yetmiyor diye endişe ediyorum.. nasıl anlaşılır bilmiyorum

Mevlüt için hediyelik yaptırmış mıydın? Yaptırdıysan nereye? ne yaptırdın?
Papatyamaviss
N11 den sipariş verdim kuzum , tanesi 10 tl şuan ama %11 kupon yada gunluk tık kuponlar cıkıyor onları kullanırsan uyguna gelır. Sonra kadına ınstadan yazdım herşeyi istediğim gibi yaptı aşama aşama foto attı tasarımıda benim için özel hazılarladı ben memnun kaldım.

Eklentiler

• 8F953731-B8A2-425F-B8AA-461F9CE5ECFE.webp
    46,9 KB · Görüntüleme: 49

Benim mevlüt kalabalık olacak. Ev yerine başka bir mekanda yapacağım o yüzden. Sayı da fazla olacak haliyle .+300 civarı yaptırırım en az. O yüzden ne yapsam bilemedim. Instagram'da bazı sayfalar var, biraz daha uygun fiyatları ama ne kadar güvenilir olur bilemedim.

O mechul evet bilemezsin , bana o sekılde uyguna geldi ben yaptırırken 8 tlydi kuponla 6.70 kurusa denk geldi benim

Çok zorlaniyorum onunla verirken yarısını atıyor ağzından. Biberondada memeyi bırakır diye korkuyorum
Küçük parmağını ters cevırıp damağına yapıstır emmeye başlayınca parmağını enjektorle kenardan sık sıkmana bıle kalmadan o emer zaten ve hıc zorlanmazsın o kadar kolay ıcıyor kı bı damla bıle akmaz görsel bırakıyorum
Bana da emzırme danışmanı ogrettı bunu dedıgın gıbı yarısı boşa gıdıyordu danışman dedıkı enjektörü emmesı ıcın ılk once emme güdüsünü harakete gecırmek gerek dedı dene bakalım bana yaz sonra

Eklentiler

• 10557C8A-E8DE-45A8-908A-05B20A3D2038.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 44
Bence o bebek gelişimine göre değişiklik gösteriyor canım. Mesela Kuzey prematüre ya, papatya ile aynı günlerde atak dönemiydi aynı şeyleri yaşadık. Hatta ben burdan artık Kuzey'i Lina ile bir kabul ederek ilerlicem Düzeltilmiş yaşa göre daha küçük yoksa o saçma geliyor

Paylaşmıştım senle tarihleri dimi

Maşallah yiyen bebek iyi olur derler ya zorlanıyoruz falan ama gerçekten hem bebeğin hem göğüslerin hem de bizlerin zamana ihtiyacımız var. Adapte olmakta zorlanıyoruz.
Gece eşim diyo ki Allah gerçekten annelere hem sabır hem de güç kuvvet veriyo yoksa bi insan bu kadar uykusuzluğa yorgunluğa çabaya bayılıp kalması lazım

Aynısı bende de var canım. Emiyor hemen kusuyor ve doymuyor mama veriyorum.. uyumuyor sut yetmiyor diye endişe ediyorum.. nasıl anlaşılır bilmiyorum
Kızlar çişli kakalı bezleriniz nasıl ? Doyan bebek işer kaka yapar, ordan anlayacaksınız.
Bence de senin hele hepten karışık vakitler peki linanın tam tutuyor mu ? Papatyamaviss
Gece eşim diyo ki Allah gerçekten annelere hem sabır hem de güç kuvvet veriyo yoksa bi insan bu kadar uykusuzluğa yorgunluğa çabaya bayılıp kalması lazım
Gerçekten öyle. Mükemmel bir güncelleme geliyor kadınlara. Tabi çok da şaaapmamak lazım bu da can yani

O kadar huzursuzlanıyor ki meme dışında susmuyor bazen yarım saatte bir emziriyorum

Fazla emdıgı ıcın kusuyor neden mama verıyorsun neden yetmesin ah kuzularım ya D dra21
Ben mamayı günde 2-3 kez 15 ml veriyorum evdeki herkes doymuyor bu çocuk diyor benide endişe basıyor
Kızlar mamayı bebeğe neyle veriyorsunuz. Biberonla mi enjektörle mi
Ben enjektörle veriyorum
Bezlerimiz gayet iyi aslında bol yapıyor canım

Kuzum süt biriktirme aslında hiç doğru bı yaklaşım değil , öyle düşünme hiç süt her zaman var biraz vakıt gecsın bu emmeye alışacaktır memıktolarda
Benim önceden birikirdi şimdi Kuzey memeyi ara öğün olarak kullanıyor bi akşam uyuyorum babasına ya da anneme bırakıp o zaman birikiyor 3 saatte bir 90lık mama yiyor onun dışında anladığım kadarıyla aralarda 30-40 da süt alıyor. Önce emdi bi süre sonra buzlukta sütüm vardı 40 ml onu verdim ondan sonra da 11de 90 lık mamayı bitirdi İyi doymuş ama az önce acıktı sadece emdi 10 ml mama yedi uyudu devam etmedi mamaya. Saldım bende bakmıyorum artık sütüm ne kadar var diye. Açsa ve memede süt yoksa zaten meme ile kavgasından anlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…