2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Benimki 2 haftalık yazdıklarının hepsi 2-3 gündğr var deliricem artık. resmen çocuğa yatak batıyo uyumamak için çıldırıyo, memeyi bi çekiştiriyo dersin dişleri var asılıyo resmen memede durcak sürekli günün 22 ssati memintolar dışarıda geziyoruz kapatınca sinirleniyo bi de öyle gezmekten üşüttüm mü ne resmen iman tahtam sızlıyo

Ya işte olay alıştırmak değil bebenin kendisi böyle Dur daha neler yapacaksın sen
Ya Ciddi bir sağlık sorunu çıkarmayacak her yolu denerim. Yeterki o uyusun benim kafam yerinde olsun sanırım biz tam 5. Haftaya girmeden atağı yaşamaya başladık. Gariplikleri bu şekilde açıklayabiliyorum. Yarın 5. Haftaya gireceğiz aslında ama ben girdik sayıyorum

Ayyy kıyamam benim o günlerde sarılık derdim vardı zor uyandırıyordum. Sütün ne durumda canım. Açken çok huzursuz oluyorlar. Bir de bizim bi tahriş olayımız oldu o zaman çok huzursuzdu. Koltuk altında ve diz arkasında banyo sonrası üşümesin diye acele ettim, nemli kalmış ve tahriş olmuş.

Bazen bazı bebeklerde oynayabılıyor uc bes gun neden olmasın

Çok şükğr sarılık hiç olmadık sütüm de normal bence ama kızım 4 kilo doğdu ve hep aranan bi bebek sabah akşam 2kez mama veriyorum yine de doymuyor doktoru ebesi hemşiresi evdekiler mama verme diyo peşine de aç bu çocuk diyolar nefes almaya vaktim yok eme eme süt birikmesine fırsat vermiyo bu seferde süt yok diye yırtınırcasına ağlıyo

Kuzum süt biriktirme aslında hiç doğru bı yaklaşım değil , öyle düşünme hiç süt her zaman var biraz vakıt gecsın bu emmeye alışacaktır memıktolarda

Arkadaşlar evlatlarınızı ALLAH sağlıkla büyütmeyi Nasip etsin isteyen herkese de versin Çok Aminn
Birşey sorucam gebeliğinde ani sıçrama yaşayanlar oldumu ben Şuan gebeyim Çok ŞÜKÜR ama sokak köpekleri ve kedilerini sevsemde yaklaşamıorum ve aniden karşımda görünce panikliyorum bunlar normal değilmi arkadaşlar

İyileşmeye çalışıyorum kuzum
Çok anlatmak istemiyorum bizim grupta olmasa da ileri aylardan okuyan olur boş yere korkmasın
Sezaryan öncesi ameliyat sırası sonrası ilk yürüyüş vs her şey inanılmaz güzel ve kolaydı ama sonrası….
Ne yazık ki kombine anestezi benim bünyeme çok ağır geldi özellikle sonrasında takılan epidural. Maalesef milyonda bir denk gelecek bir yan etki geldi beni buldu
Hala yaşadıklarımı atlatmaya fiziksel ve zihinsel olarak toparlamaya çalışıyorum
Bebeğime de bakamıyorum doğru dürüst ilgilenemiyorum hala tam olarak ayağa kalkamadım ağrılarım çok oluyor
Dualarınızı beklerim inşallah toparlayacağım

Maşallah yiyen bebek iyi olur derler ya zorlanıyoruz falan ama gerçekten hem bebeğin hem göğüslerin hem de bizlerin zamana ihtiyacımız var. Adapte olmakta zorlanıyoruz.

Allah şifa versin

Geçmiş olsun canım. Ben de doğumumda milyonda bir denilen nadir vakalardan birini yaşadım, fiziksel boyutu kadar psikolojik olarak da çok zorlanmıştım sanırım sen de öylesin. Bela Geldi beni buldu düşüncesi, lohusalık, e birde ağrılar eklenince hepten bitik hissediyor insan. Ama geçti çok şükür. Dualarım seninle ve tüm bu zorlukları yaşayan annelerle. İnşallah en kısa zamanda sen de toparlayacaksın.

Kızlar kahvaltı yapıp hastaneye geçeceğiz, suni sancı verelim biraz dedi heyecandan kalbim durdu sanırım hissetmiyorum 5cm açıklık var zaten akşama doğmuş olur dedi. Dualarınızı eksik etmeyin
Hadi güzel haberler gelsin canım. Sağlıcakla kavuşun artık inşallah

Ay benim yaşadıklarım işte bu, mochiyle sabah ve gece sağdığım sütleri böyle zamanlarda veriyorum biraz rahatlıyor ama dün çok da gazı oldu gazdan mı meme istiyor açlıktan mı anlamıyorum. Tombiş bebek sendromumu acaba, anne karnında açlık ne bilmediler tabii şimdi hiç dayanamıyorlar Bir de memede uyuyor ondan tam boşaltamıyor sanki, ben bugün koltuk altı tutuşuyla emzirdim sanki daha iyi oldu.
Canım çok geçmiş olsun, bizim grupta sanki hem vajinal hem sezaryen olanlarda böyle komplikasyonlar oldu, iyileşmekte sorun yaşayan çok oldu bize nazar mı değdi naptı, inşallah çabuk toparlar dönersin bebişe
Kızlar kahvaltı yapıp hastaneye geçeceğiz, suni sancı verelim biraz dedi heyecandan kalbim durdu sanırım hissetmiyorum 5cm açıklık var zaten akşama doğmuş olur dedi. Dualarınızı eksik etmeyin
Ya açıklığın çok iyi zaten biraz daha beklesen sancısız çıkıverecek sanki çocuk Sen kendini sakin tut bol bol nefes al Kavuşmanız çok yakın

Kızlar Aslan dün akşam hiç durmadı doğru dürüst uyumadı hiç buralara gelip bakamadım okuyamadım memeden ayrılmak istemiyor. Doymuyor mu anlamıyorum memelerim yumuşadı emmesinden artık sıkıyorum damlayı görüyorum ama bilemiyorum çok sık mamads vermek istemiyorum. Sütüm yetmiyor olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…