Hayırlısı nasılsa öyle olsunRandevum yoktu aslında ama doktorun asistanı aradı şimdi doktor çağırıyormuş kontrole. Sancılar kesildi yaİnşallah suni sancı falan demez..
Biraz heyecan yaptım plansız çağırılınca Amin hayırlısı olsunHayırlısı nasılsa öyle olsun
Benimki 2 haftalık yazdıklarının hepsi 2-3 gündğr var deliricem artık. resmen çocuğa yatak batıyo uyumamak için çıldırıyo, memeyi bi çekiştiriyo dersin dişleri var asılıyo resmen5. Hafta atağını nasıl geçirdiniz kızlar. Cidden belli oldu mu haftanın farklılığı. Duru da hissediyorum ben uykuya direnmesi daha mızmız olması emerken de bi değişik sinirli memeyi çekiştiriyor falan. Sizde durumlar nasıldı ve nasıl ?
Ya işte olay alıştırmak değil bebenin kendisi böyleDur daha neler yapacaksın sen
Ya Ciddi bir sağlık sorunu çıkarmayacak her yolu denerim. Yeterki o uyusun benim kafam yerinde olsunGeçmedi , geçirdi adetailk gün hiç hiç uyumadı gece ıkıye kdr hep ağladı doymadı meme isteyip durdu çığlıkla ağladı hep , sonra bi uyku düzeni bozulması basladı derın uykuya dalamama fln fıstan bizim bugun bitti sanırım
Ayyy kıyamamBenimki 2 haftalık yazdıklarının hepsi 2-3 gündğr var deliricem artık. resmen çocuğa yatak batıyo uyumamak için çıldırıyo, memeyi bi çekiştiriyo dersin dişleri var asılıyo resmenmemede durcak sürekli günün 22 ssati memintolar dışarıda geziyoruz kapatınca sinirleniyo bi de öyle gezmekten üşüttüm mü ne resmen iman tahtam sızlıyo
Bazen bazı bebeklerde oynayabılıyor uc bes gunYa Ciddi bir sağlık sorunu çıkarmayacak her yolu denerim. Yeterki o uyusun benim kafam yerinde olsunsanırım biz tam 5. Haftaya girmeden atağı yaşamaya başladık. Gariplikleri bu şekilde açıklayabiliyorum. Yarın 5. Haftaya gireceğiz aslında ama ben girdik sayıyorum
Çok şükğr sarılık hiç olmadık sütüm de normal bence ama kızım 4 kilo doğdu ve hep aranan bi bebek sabah akşam 2kez mama veriyorum yine de doymuyorAyyy kıyamambenim o günlerde sarılık derdim vardı zor uyandırıyordum. Sütün ne durumda canım. Açken çok huzursuz oluyorlar. Bir de bizim bi tahriş olayımız oldu o zaman çok huzursuzdu. Koltuk altında ve diz arkasında banyo sonrası üşümesin diye acele ettim, nemli kalmış ve tahriş olmuş.
Kuzum süt biriktirme aslında hiç doğru bı yaklaşım değil , öyle düşünme hiç süt her zaman var biraz vakıt gecsın bu emmeye alışacaktır memıktolardaÇok şükğr sarılık hiç olmadık sütüm de normal bence ama kızım 4 kilo doğdu ve hep aranan bi bebek sabah akşam 2kez mama veriyorum yine de doymuyordoktoru ebesi hemşiresi evdekiler mama verme diyo peşine de aç bu çocuk diyolar nefes almaya vaktim yok eme eme süt birikmesine fırsat vermiyo bu seferde süt yok diye yırtınırcasına ağlıyo
İyileşmeye çalışıyorum kuzumBearhug nerdesınnnnn sen
Maşallah yiyen bebek iyi olur derlerÇok şükğr sarılık hiç olmadık sütüm de normal bence ama kızım 4 kilo doğdu ve hep aranan bi bebek sabah akşam 2kez mama veriyorum yine de doymuyordoktoru ebesi hemşiresi evdekiler mama verme diyo peşine de aç bu çocuk diyolar nefes almaya vaktim yok eme eme süt birikmesine fırsat vermiyo bu seferde süt yok diye yırtınırcasına ağlıyo
Allah şifa versinİyileşmeye çalışıyorum kuzum
Çok anlatmak istemiyorum bizim grupta olmasa da ileri aylardan okuyan olur boş yere korkmasın
Sezaryan öncesi ameliyat sırası sonrası ilk yürüyüş vs her şey inanılmaz güzel ve kolaydı ama sonrası….
Ne yazık ki kombine anestezi benim bünyeme çok ağır geldi özellikle sonrasında takılan epidural. Maalesef milyonda bir denk gelecek bir yan etki geldi beni buldu
Hala yaşadıklarımı atlatmaya fiziksel ve zihinsel olarak toparlamaya çalışıyorum
Bebeğime de bakamıyorum doğru dürüst ilgilenemiyorum hala tam olarak ayağa kalkamadım ağrılarım çok oluyor
Dualarınızı beklerim inşallah toparlayacağım
Geçmiş olsun canım. Ben de doğumumda milyonda bir denilen nadir vakalardan birini yaşadım, fiziksel boyutu kadar psikolojik olarak da çok zorlanmıştım sanırım sen de öylesin. Bela Geldi beni buldu düşüncesi, lohusalık, e birde ağrılar eklenince hepten bitik hissediyor insan. Ama geçti çok şükür. Dualarım seninle ve tüm bu zorlukları yaşayan annelerle. İnşallah en kısa zamanda sen de toparlayacaksın.İyileşmeye çalışıyorum kuzum
Çok anlatmak istemiyorum bizim grupta olmasa da ileri aylardan okuyan olur boş yere korkmasın
Sezaryan öncesi ameliyat sırası sonrası ilk yürüyüş vs her şey inanılmaz güzel ve kolaydı ama sonrası….
Ne yazık ki kombine anestezi benim bünyeme çok ağır geldi özellikle sonrasında takılan epidural. Maalesef milyonda bir denk gelecek bir yan etki geldi beni buldu
Hala yaşadıklarımı atlatmaya fiziksel ve zihinsel olarak toparlamaya çalışıyorum
Bebeğime de bakamıyorum doğru dürüst ilgilenemiyorum hala tam olarak ayağa kalkamadım ağrılarım çok oluyor
Hadi güzel haberler gelsin canım. Sağlıcakla kavuşun artık inşallahKızlar kahvaltı yapıp hastaneye geçeceğiz, suni sancı verelim biraz dediheyecandan kalbim durdu sanırım hissetmiyorum 5cm açıklık var zaten akşama doğmuş olur dedi. Dualarınızı eksik etmeyin
Guzel haberlerini bekliyoruz canimmKızlar kahvaltı yapıp hastaneye geçeceğiz, suni sancı verelim biraz dediheyecandan kalbim durdu sanırım hissetmiyorum 5cm açıklık var zaten akşama doğmuş olur dedi. Dualarınızı eksik etmeyin
Ay benim yaşadıklarım işte bu, mochiyle sabah ve gece sağdığım sütleri böyle zamanlarda veriyorum biraz rahatlıyor ama dün çok da gazı oldu gazdan mı meme istiyor açlıktan mı anlamıyorum. Tombiş bebek sendromumu acaba, anne karnında açlık ne bilmediler tabii şimdi hiç dayanamıyorlarÇok şükğr sarılık hiç olmadık sütüm de normal bence ama kızım 4 kilo doğdu ve hep aranan bi bebek sabah akşam 2kez mama veriyorum yine de doymuyordoktoru ebesi hemşiresi evdekiler mama verme diyo peşine de aç bu çocuk diyolar nefes almaya vaktim yok eme eme süt birikmesine fırsat vermiyo bu seferde süt yok diye yırtınırcasına ağlıyo
Canım çok geçmiş olsun, bizim grupta sanki hem vajinal hem sezaryen olanlarda böyle komplikasyonlar oldu, iyileşmekte sorun yaşayan çok oldu bize nazar mı değdi naptı, inşallah çabuk toparlar dönersin bebişeİyileşmeye çalışıyorum kuzum
Ya açıklığın çok iyi zaten biraz daha beklesen sancısız çıkıverecek sanki çocukKızlar kahvaltı yapıp hastaneye geçeceğiz, suni sancı verelim biraz dediheyecandan kalbim durdu sanırım hissetmiyorum 5cm açıklık var zaten akşama doğmuş olur dedi. Dualarınızı eksik etmeyin
Canım sağlıkla çocuğunu kucağınaKızlar kahvaltı yapıp hastaneye geçeceğiz, suni sancı verelim biraz dediheyecandan kalbim durdu sanırım hissetmiyorum 5cm açıklık var zaten akşama doğmuş olur dedi. Dualarınızı eksik etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?