2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
5. Hafta atağını nasıl geçirdiniz kızlar. Cidden belli oldu mu haftanın farklılığı. Duru da hissediyorum ben uykuya direnmesi daha mızmız olması emerken de bi değişik sinirli memeyi çekiştiriyor falan. Sizde durumlar nasıldı ve nasıl ?

Ya işte olay alıştırmak değil bebenin kendisi böyle Dur daha neler yapacaksın sen

Geçmedi , geçirdi adeta ilk gün hiç hiç uyumadı gece ıkıye kdr hep ağladı doymadı meme isteyip durdu çığlıkla ağladı hep , sonra bi uyku düzeni bozulması basladı derın uykuya dalamama fln fıstan bizim bugun bitti sanırım

Ben kimyonu hiç duymadım rezene veren oluyor ama şeker ile kaynatılmaz normal demleyip veriliyor olması lazım. Ben yapmadım
Allah korusun çok kolik durumlarda sanırım yapıyorlar, valla nette çok tarif okudum aklıma yatmadı canım,.

Süt arttırmak içinse saf sahlep satmış aktar ama nasıl yapılır onada fikrimiz yok

Allah korusun çok kolik durumlarda sanırım yapıyorlar, valla nette çok tarif okudum aklıma yatmadı canım,.

Süt arttırmak içinse saf sahlep satmış aktar ama nasıl yapılır onada fikrimiz yok
Valla süt arttırmak için yapmadığım kalmadı olmuyor EDS en mantıklı olanı onu da bi yapamadım

Kizlar kasintimdan dolayi doktor claritine diye bir ilac yazdi. Bunun hangi kategoride oldugunu nerden ogrenebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…