- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Ne demek sütünde bişey var tovbe yaAy kızlar sabahtan beri agla agla içim çıktı..kızım dünden beri bı krizlerde öyle bı ağlıyor ki anlatamam gaz sıkıştırıyor kendini yırtarcasına ağlıyor cikaramiyiruzda...gece yine sıfır uykuyla sabaha çıktım sabah yine bı kriz..eşim geldi senin sütünde bişey var emzirme mama alalaim mama verelim dedi...oğlumda da aynısını yapmış senin sütun sorunlu demişti hatta bikac saat emzirmeme engel olmuştu çocuğu...nasıl zoruma gitti tam lohuslaigi iyi götürüyorum henüz ağlama krizlerine girmedim demisken mahvoldum sabahtan beri..ve emzirmek için basurumu dikisimi bosvermisim gün içinde iki kat yürüyorum ağrıdan gece uykusu yok tuvalete bile bırakıp gidemiyorum takdir edeceğine laf ediyor moral bozuyor bu erkekler niye böyle ya
Allah Allah kayınvalide olsa tamam diyeceğim de eşin ne alaka gıda mühendisi mi biyolog mu bu? Sütünü mü analiz etmiş? Benim kız bu gece hiç bırakmadı 2 gündür ana kız yapışık yaşıyoruz. Sadece az önce 10 dk belki kestirmişimdir deliksiz. Anne sütü kanserden bile koruyor desene, ne kadar aldıysa kârdır. Mama da gerekirse verilir, sütte ne olabilir kiAy kızlar sabahtan beri agla agla içim çıktı..kızım dünden beri bı krizlerde öyle bı ağlıyor ki anlatamam gaz sıkıştırıyor kendini yırtarcasına ağlıyor cikaramiyiruzda...gece yine sıfır uykuyla sabaha çıktım sabah yine bı kriz..eşim geldi senin sütünde bişey var emzirme mama alalaim mama verelim dedi...oğlumda da aynısını yapmış senin sütun sorunlu demişti hatta bikac saat emzirmeme engel olmuştu çocuğu...nasıl zoruma gitti tam lohuslaigi iyi götürüyorum henüz ağlama krizlerine girmedim demisken mahvoldum sabahtan beri..ve emzirmek için basurumu dikisimi bosvermisim gün içinde iki kat yürüyorum ağrıdan gece uykusu yok tuvalete bile bırakıp gidemiyorum takdir edeceğine laf ediyor moral bozuyor bu erkekler niye böyle ya
Video linki atar mısınız? Kopyalamıştım onu ama bi yere kaydetmemişim silinmişDerdi oymus valla misler gibi uyuyor
Canım sağlık personelinin değil mi? Sana ve diğer kızlara bir sorum var sarılık riski bir kez atlatılınca sonradan yine de sarılık olabilir mi? Atıyorum 2. Haftada bunu atlattık gidip 1 ay sonra sarılık olabilir mi?Tam 40+0da doğum yaptım zaten kendi de o gün gelmek isteyecekmişBen hiç sorun yaşamadım desem yeri beklesem beklerdim daha ama bebeğimiz küçük diye doktor alalım dedi.
O an suyu bitmiş strese girebilir sezeyana da dönebilir deyince çok düşünmedik açıkçası onun için en risksiz olanı seçtik
Valla bizimki de öyle pamuk gibi gün geçtikçe beyazlaşıyor tosbağamaz önce bilirübin değerine baktım biri 2 biri 1 hiç sarılık sorunu yaşamadık şükür bu saatten sonra da yaşamayız diye düşünüyorum
Canım sen sütüm az diyorsun ama az da olsa midesine bir şeyler gitti 20.30 da öncelikle bu bile onu biraz idare edebilir.Kızlar biz eşimle uyuyakalmışız. Bebeğin beslenme saati epey geçti.
19.30 da emzirme+ mama vermiştik. 20.30 gibi tekrar emzirdim ama bunu saymıyorum pek çünkü sütüm çok yok.
21.30 gibi bebek uyudu. Bizde uyuduk. Alarm kurmuştuk ama uyanmamışız. Geç kalktık, hemen alt temizliği + çok az emzirme ve 01.45'de mama yedi.
İki mama arası 19.30'dan 01.45 'e oldu.
6 saatKendimi çok kötü hissediyorum. Bir kere daha uyuyakalmıştık geçen hafta. Onda 4.5 saat olmuştu. Of ya niye böyle oldu..
Of.
Benim kızım: Annem yemek yerken, duşta, tuvalette uyanam deli gibi bağıramBenim kızım; hiç uyumayam uykuya direnem anamı delirtem
Anne yeterince uyumuyor, dinlenmiyor ve düzgün beslenmiyorsa kaliteyi etkiler laktik asit içeriği yüksek bir süt üretir bunun gazla ilgisi olur mu bilmiyorum araştırmak lazımAy kızlar sabahtan beri agla agla içim çıktı..kızım dünden beri bı krizlerde öyle bı ağlıyor ki anlatamam gaz sıkıştırıyor kendini yırtarcasına ağlıyor cikaramiyiruzda...gece yine sıfır uykuyla sabaha çıktım sabah yine bı kriz..eşim geldi senin sütünde bişey var emzirme mama alalaim mama verelim dedi...oğlumda da aynısını yapmış senin sütun sorunlu demişti hatta bikac saat emzirmeme engel olmuştu çocuğu...nasıl zoruma gitti tam lohuslaigi iyi götürüyorum henüz ağlama krizlerine girmedim demisken mahvoldum sabahtan beri..ve emzirmek için basurumu dikisimi bosvermisim gün içinde iki kat yürüyorum ağrıdan gece uykusu yok tuvalete bile bırakıp gidemiyorum takdir edeceğine laf ediyor moral bozuyor bu erkekler niye böyle ya
Ne demek sütünde bişey var tovbe ya
Allah Allah kayınvalide olsa tamam diyeceğim de eşin ne alaka gıda mühendisi mi biyolog mu bu? Sütünü mü analiz etmiş? Benim kız bu gece hiç bırakmadı 2 gündür ana kız yapışık yaşıyoruz. Sadece az önce 10 dk belki kestirmişimdir deliksiz. Anne sütü kanserden bile koruyor desene, ne kadar aldıysa kârdır. Mama da gerekirse verilir, sütte ne olabilir ki
Video linki atar mısınız? Kopyalamıştım onu ama bi yere kaydetmemişim silinmişNurse harvey aldırdım eşime hiç uyutmadı bugün kendimde değilim bayılacak gibi hissediyorum her an. Kanım doğumdan sonra 7ye düşmüş. Gece nöbet tutacak halim yok inşaallah işe yarar damla
Kayınvalidem sabah geldi akşam gitti iki doğumunda da üstelik geldiklerinde sofralarını kurdum yedirdim gönderdim..annem yanımda ama uykusuzluğa yorgunluğa hiç gelemiyor bende kıyamıyorumCanım sağlık personelinin değil mi? Sana ve diğer kızlara bir sorum var sarılık riski bir kez atlatılınca sonradan yine de sarılık olabilir mi? Atıyorum 2. Haftada bunu atlattık gidip 1 ay sonra sarılık olabilir mi?
Canım sen sütüm az diyorsun ama az da olsa midesine bir şeyler gitti 20.30 da öncelikle bu bile onu biraz idare edebilir.
Ben birkaç gündür alarm kurup kurmama savaşı veriyorum ve şunu farkettim ki gece uykularında açlıklarına uyanamıyorlar ne yazık ki ... Bunun için biraz daha büyümeleri gerekiyor ama gündüz alarm kurmuyorum artık kendisi uyanıyor ve 3.5 4 saatte acıkıyor sadece 90 cc mama verdiğim zaman, sadece anne sütü aldığında 90 100 cc de en fazla 1.5 saat. Yani senin emzirme+mama öğünün onu daha fazla tok tutabilir. Biberonla beslenen bebekler 0-6 ayda günde 6-8 kez beslenir yazıyor.gl Gece uykusunu da bölmek istemiyorum çünkü geç uyuyor zaten. Bazen beslendikten 2 saat sonra tam olarak uykuya dalıyor 1 saat sonra beslenmeye uyandırmıyorum o zaman 4. Saatte kaldırmaya çalışıyorum. Dün ben de uyuyakalmışım ... Bir de şu da fikir verebilir gece uykuyu bölüp ağlayamıyorlar ama kıpırdanmaları artıyor mızırdamaya başlıyor o zaman uyandır besle
Benim kızım: Annem yemek yerken, duşta, tuvalette uyanam deli gibi bağıram
Anne yeterince uyumuyor, dinlenmiyor ve düzgün beslenmiyorsa kaliteyi etkiler laktik asit içeriği yüksek bir süt üretir bunun gazla ilgisi olur mu bilmiyorum araştırmak lazımanlattığın kadarıyla çok yoruluyorsun kuzum yardımcı olacak bir yakının yok mu sen de biraz uyuyup dinlensen
HahahahDun esim bana birsey atmis. Dedim annem gidince yardim ediceksin mecbur. Ediyorum yya diyo. Napiyosun dedim. Cocugu seviyorum ya diyo
Simdi annem gidince gorucem ben onuHahahahkendini haklı görmesi de çok daha komik
Bu iznin acısı çıkacak mı sonradan merak ettimMamanın tek iyi yanı da eşe bırakıp uyumakHaftasonları onun nöbet günü de bu haftasonu izin verdim ailesi geldi diye
Bizimki de gece 4ten beri adam akıllı uyumadı şimdi dedesine hastaneye gidiyoruz arabada bayıldı yavrumSabahi sabah ettik uyumadi hic. Aglayip duruyor ne derdi var cozemedim
AhahahhaDun esim bana birsey atmis. Dedim annem gidince yardim ediceksin mecbur. Ediyorum yya diyo. Napiyosun dedim. Cocugu seviyorum ya diyo
DenensinnnnUyumadan bikaç saat önce göğsüme ağız bezlerinden koyuyorum bekletiyorum canım başının altına onu seriyorum kokum siniyor o da bi süre işe yarıyor
Evet çocuğumun ihtiyacı olan her şey anne sütünde var deseydin.. aşk olsun ya ayıp etmiş gerçekten.Ay kızlar sabahtan beri agla agla içim çıktı..kızım dünden beri bı krizlerde öyle bı ağlıyor ki anlatamam gaz sıkıştırıyor kendini yırtarcasına ağlıyor cikaramiyiruzda...gece yine sıfır uykuyla sabaha çıktım sabah yine bı kriz..eşim geldi senin sütünde bişey var emzirme mama alalaim mama verelim dedi...oğlumda da aynısını yapmış senin sütun sorunlu demişti hatta bikac saat emzirmeme engel olmuştu çocuğu...nasıl zoruma gitti tam lohuslaigi iyi götürüyorum henüz ağlama krizlerine girmedim demisken mahvoldum sabahtan beri..ve emzirmek için basurumu dikisimi bosvermisim gün içinde iki kat yürüyorum ağrıdan gece uykusu yok tuvalete bile bırakıp gidemiyorum takdir edeceğine laf ediyor moral bozuyor bu erkekler niye böyle ya
1 yemek kaşığı dutu 5-6 dk kaynatıp suyu içip tanelerini yiyoruzKızlar kaydettim sanıyordum dut kurusu çayını nasıl yapıyorsunuz
Bizimkide arabada bayiliyor son care arabada gezdiricez heraldeBu iznin acısı çıkacak mı sonradan merak ettim
Bizimki de gece 4ten beri adam akıllı uyumadı şimdi dedesine hastaneye gidiyoruz arabada bayıldı yavrum
Ahahahha
Doğru canım sevince bakmış oluyo
Denensinnnn
Evet çocuğumun ihtiyacı olan her şey anne sütünde var deseydin.. aşk olsun ya ayıp etmiş gerçekten.
Çocuklar mızıklanınca babaların aklına neden sütle alakalı bir sıkıntı olduğu geliyor acaba.. bizimki de birkaç kez doymuyo mu acaba vs dedi aldı ağzının payını bir daha yorum yapmadı o konuda.
Sıkma canın kuzum çocuğun da stresi hisseder.
Kuzum siyah uzumde arttiriyor onuda yeKızlar kaydettim sanıyordum dut kurusu çayını nasıl yapıyorsunuz
Sütün çok geliyordur muhtemelen sürekli mi yoksa başta mı?Kızlar benim bebeğim emerken hızlı nefes alıyo duruyo sonra tekrar emiyor yoruluyor mu sizinkiler nasıl? Korkuyorum bişe olur diye
Dur dur hemen yorma yüreğini bu süreç geçecek bağırsak sistemleri henüz gelişmedi ee malum bir yeme uyku düzeni de yok.Kayınvalidem sabah geldi akşam gitti iki doğumunda da üstelik geldiklerinde sofralarını kurdum yedirdim gönderdim..annem yanımda ama uykusuzluğa yorgunluğa hiç gelemiyor bende kıyamıyorumyapabildigim herşeyi kendim yapıyorum.gece özellikle annem uyanıyor uyansada kızın gazini çıkarıp susturamiyor eşim desen gece odasına gidip sabaha kadar uyuyor umrunda değil hicbisey çok bıktım bu huylarindan valla bu gebeliğim sürpriz oldu yoksa bu adamdan ikinci çocuk yapılmazdi da
Evet hatta genzine kaçırıyor dün boğulur gibi oldu çok korktum ağladım deli gibi çok heyecanlanıyorKızlar benim bebeğim emerken hızlı nefes alıyo duruyo sonra tekrar emiyor yoruluyor mu sizinkiler nasıl? Korkuyorum bişe olur diye
Teşekür ederim canım1 yemek kaşığı dutu 5-6 dk kaynatıp suyu içip tanelerini yiyoruz
Yerim kuzum onu da yerim süt var ama bazen doymuyor gibi hissediyorum.. Birde dut kurusu enfeksiyona da iyi geliyor demişlerdi malum hala uğraşıyorum enfeksiyonla pansuman ilaç tedavisi devam ediyor belki işe yarar bir ümitKuzum siyah uzumde arttiriyor onuda ye
Sut benimde yetmiyor cunku bebislerin mideleri buyuyor benimde o kdr fazla degilTeşekür ederim canım
Yerim kuzum onu da yerim süt var ama bazen doymuyor gibi hissediyorum.. Birde dut kurusu enfeksiyona da iyi geliyor demişlerdi malum hala uğraşıyorum enfeksiyonla pansuman ilaç tedavisi devam ediyor belki işe yarar bir ümit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?