2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ne demek sütünde bişey var tovbe ya

Allah Allah kayınvalide olsa tamam diyeceğim de eşin ne alaka gıda mühendisi mi biyolog mu bu? Sütünü mü analiz etmiş? Benim kız bu gece hiç bırakmadı 2 gündür ana kız yapışık yaşıyoruz. Sadece az önce 10 dk belki kestirmişimdir deliksiz. Anne sütü kanserden bile koruyor desene, ne kadar aldıysa kârdır. Mama da gerekirse verilir, sütte ne olabilir ki

Derdi oymus valla misler gibi uyuyor
Video linki atar mısınız? Kopyalamıştım onu ama bi yere kaydetmemişim silinmiş Nurse harvey aldırdım eşime hiç uyutmadı bugün kendimde değilim bayılacak gibi hissediyorum her an. Kanım doğumdan sonra 7ye düşmüş. Gece nöbet tutacak halim yok inşaallah işe yarar damla

Canım sağlık personelinin değil mi? Sana ve diğer kızlara bir sorum var sarılık riski bir kez atlatılınca sonradan yine de sarılık olabilir mi? Atıyorum 2. Haftada bunu atlattık gidip 1 ay sonra sarılık olabilir mi?
Canım sen sütüm az diyorsun ama az da olsa midesine bir şeyler gitti 20.30 da öncelikle bu bile onu biraz idare edebilir.
Ben birkaç gündür alarm kurup kurmama savaşı veriyorum ve şunu farkettim ki gece uykularında açlıklarına uyanamıyorlar ne yazık ki ... Bunun için biraz daha büyümeleri gerekiyor ama gündüz alarm kurmuyorum artık kendisi uyanıyor ve 3.5 4 saatte acıkıyor sadece 90 cc mama verdiğim zaman, sadece anne sütü aldığında 90 100 cc de en fazla 1.5 saat. Yani senin emzirme+mama öğünün onu daha fazla tok tutabilir. Biberonla beslenen bebekler 0-6 ayda günde 6-8 kez beslenir yazıyor.gl Gece uykusunu da bölmek istemiyorum çünkü geç uyuyor zaten. Bazen beslendikten 2 saat sonra tam olarak uykuya dalıyor 1 saat sonra beslenmeye uyandırmıyorum o zaman 4. Saatte kaldırmaya çalışıyorum. Dün ben de uyuyakalmışım ... Bir de şu da fikir verebilir gece uykuyu bölüp ağlayamıyorlar ama kıpırdanmaları artıyor mızırdamaya başlıyor o zaman uyandır besle
Benim kızım; hiç uyumayam uykuya direnem anamı delirtem
Benim kızım: Annem yemek yerken, duşta, tuvalette uyanam deli gibi bağıram
Anne yeterince uyumuyor, dinlenmiyor ve düzgün beslenmiyorsa kaliteyi etkiler laktik asit içeriği yüksek bir süt üretir bunun gazla ilgisi olur mu bilmiyorum araştırmak lazım anlattığın kadarıyla çok yoruluyorsun kuzum yardımcı olacak bir yakının yok mu sen de biraz uyuyup dinlensen

Ne demek sütünde bişey var tovbe ya

Kendisi herşeyi çok iyi bilir maşallah hep o doğrudur hep o bilir...başka çocuklarda böyle ağlamak görmemiş bizim iki çocukta niye böyle olmuş sütte sıkıntı varmış mama verecekmiş...mama gerekli olursa veririm tabi ama süt var emiyor doyuyor niye mama vereyim yani bide çocuk gazlı yani bunu görmek yerine beni suçlaması zoruma gitti

Kayınvalidem sabah geldi akşam gitti iki doğumunda da üstelik geldiklerinde sofralarını kurdum yedirdim gönderdim..annem yanımda ama uykusuzluğa yorgunluğa hiç gelemiyor bende kıyamıyorum yapabildigim herşeyi kendim yapıyorum.gece özellikle annem uyanıyor uyansada kızın gazini çıkarıp susturamiyor eşim desen gece odasına gidip sabaha kadar uyuyor umrunda değil hicbisey çok bıktım bu huylarindan valla bu gebeliğim sürpriz oldu yoksa bu adamdan ikinci çocuk yapılmazdi da

Mamanın tek iyi yanı da eşe bırakıp uyumak Haftasonları onun nöbet günü de bu haftasonu izin verdim ailesi geldi diye
Bu iznin acısı çıkacak mı sonradan merak ettim
Sabahi sabah ettik uyumadi hic. Aglayip duruyor ne derdi var cozemedim
Bizimki de gece 4ten beri adam akıllı uyumadı şimdi dedesine hastaneye gidiyoruz arabada bayıldı yavrum
Dun esim bana birsey atmis. Dedim annem gidince yardim ediceksin mecbur. Ediyorum yya diyo. Napiyosun dedim. Cocugu seviyorum ya diyo
Ahahahha
Doğru canım sevince bakmış oluyo
Uyumadan bikaç saat önce göğsüme ağız bezlerinden koyuyorum bekletiyorum canım başının altına onu seriyorum kokum siniyor o da bi süre işe yarıyor
Denensinnnn
Evet çocuğumun ihtiyacı olan her şey anne sütünde var deseydin.. aşk olsun ya ayıp etmiş gerçekten.
Çocuklar mızıklanınca babaların aklına neden sütle alakalı bir sıkıntı olduğu geliyor acaba.. bizimki de birkaç kez doymuyo mu acaba vs dedi aldı ağzının payını bir daha yorum yapmadı o konuda.
Sıkma canın kuzum çocuğun da stresi hisseder.

Kızlar benim bebeğim emerken hızlı nefes alıyo duruyo sonra tekrar emiyor yoruluyor mu sizinkiler nasıl? Korkuyorum bişe olur diye

Bizimkide arabada bayiliyor son care arabada gezdiricez heralde

Dur dur hemen yorma yüreğini bu süreç geçecek bağırsak sistemleri henüz gelişmedi ee malum bir yeme uyku düzeni de yok.
Bence annene durumu açıklamalısın. Anneme kıyamadım, eşim uyudu, kızım durmadı... Peki sen?
Kuzum gündüz dinlensin gece baksın ya da sen gece bak gündüz dinlen bir dikiş tutturun bu böyle olmaz ben de başta yapabildiğim her şeyi yaptım kendimi toplama sürem uzadı
Kızlar benim bebeğim emerken hızlı nefes alıyo duruyo sonra tekrar emiyor yoruluyor mu sizinkiler nasıl? Korkuyorum bişe olur diye
Evet hatta genzine kaçırıyor dün boğulur gibi oldu çok korktum ağladım deli gibi çok heyecanlanıyor

1 yemek kaşığı dutu 5-6 dk kaynatıp suyu içip tanelerini yiyoruz
Teşekür ederim canım
Kuzum siyah uzumde arttiriyor onuda ye
Yerim kuzum onu da yerim süt var ama bazen doymuyor gibi hissediyorum.. Birde dut kurusu enfeksiyona da iyi geliyor demişlerdi malum hala uğraşıyorum enfeksiyonla pansuman ilaç tedavisi devam ediyor belki işe yarar bir ümit

Sut benimde yetmiyor cunku bebislerin mideleri buyuyor benimde o kdr fazla degil mama takviyesine devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…