- 11 Şubat 2023
- 619
- 1.062
- 33
- 28
Aynısı evet ağrıyorBende genel isterim herhalde
Su açıldığı zaman ben de çok kötü oldum. Asıl sancılar ondan sonra başladıdoğumda ne var 4 5 kere ıkındım galiba ama baya uzun uzun ıkındım boğazım acıyor şuan bile sonra çocuk doğdu. Senin de karın boşluğun ağrıyor mu ya? Benim hem sağ hem sol nasıp ağrıyor, yüksek sesle konuşamıyorum, öksüreceğim diye ödüm kopuyor sürekli su içiyorum. Ne zormuş anne olmak
Sevin valla hakkın var
Annemde öyle dedi bana 3 doğum tecrübesine güvenerek kendi adet sancım gibi olacak sandım. etrafıma da hep öyle moral verdim.Şunu farkettim ben hiç adet sancısı çekmemişim
Ağrıyı bende hatırlamıyorum gerçekten şuan sadece hiç geçmeyecek sanmıştım. Acaba bu saatten sonra sezaryen istesem olur mu ki diye düşündümBen hiç bağırmadım bağırdıysam da sümmes sebila yesserahuu diye bağırmışımdır İyi ki bu doktorun ekibi ile anlaştık o kadar destek oldu ki ebem ve doğulam Allah razı olsun. Anne şefkatli davrandı halbuki aramızda çok yaş yoktu. Sancılandığımda masaj yaptı, doğum yaparken bile ıkınma arasında su içirdi pipetle, ellerimi ovdu, sürekli yüreklendirdi. Baya faydasını gördüm onun. Yalnız olsam umutsuzluğa kapılabilirdim.
Çok şükür aklımız başımıza geldi
Üzme tatlı canını bende mama takviyesi yapıyorum yeterki beslenip büyüsün.. Elimizden geleni yapıyoruz kuzucuklar içinSut benimde yetmiyor cunku bebislerin mideleri buyuyor benimde o kdr fazla degilmama takviyesine devam
Üzme tatlı canını bende mama takviyesi yapıyorum yeterki beslenip büyüsün.. Elimizden geleni yapıyoruz kuzucuklar için
İnşallah gerekmez kuzum zor ya her seferinde arabaya taşınmakBizimkide arabada bayiliyor son care arabada gezdiricez heralde
İnsallahh. Tam uyuyayim dedim uyandi. Birde yemek saatlerini asla kacirmiyoruz uyaniyor kesinİnşallah gerekmez kuzum zor ya her seferinde arabaya taşınmak
Devakus kızlar önemli olan bebeklerimizin sağlıkla gelişip büyümesi az ya da çok anne sütünden mahrum değiller Aylık kontrolümüzde doktor gelişimi güzel dedi dünyalar benim oldu mama ya da anne sütü yeter ki sağlıkları yerinde olsun
Oyyu onların fotolarını yerım bennnnKızlar selam nasılsınız bugün hiç giremedim evde miskinlik yaptık biraz sonra dışarı çıktık ancak giriyorum buraya
Teşekkür ederizOyyu onların fotolarını yerım bennnn
Bizde dışardaydık, yenı geldık eve yarında oğlumun gösterisi var, dışarlarda oluruz yine
Kızıma biraz alışveriş yaptım dışarda giymelik panduf aldım lcwda yüzde 15 ındrm vardı bılgınıze
Sabahtan beri pertim çıktı uyuyor çiş yapıyor ağlıyor uyanıyor 15 dk sürmüyor uyuması. Yarın gelen olmazsa bende çıkmak istiyorum dışarı. Yanına mama mi alıyorsunKızlar selam nasılsınız bugün hiç giremedim evde miskinlik yaptık biraz sonra dışarı çıktık ancak giriyorum buraya
Ohh ne güzel yapmışsınızKızlar selam nasılsınız bugün hiç giremedim evde miskinlik yaptık biraz sonra dışarı çıktık ancak giriyorum buraya
Yok canım altını değiştirip emzirip çıkıyorum zaten pusette 2 saat duruyor ama uyansaydı emzirme örtüsü ile emzirirdim mama almadım hiçSabahtan beri pertim çıktı uyuyor çiş yapıyor ağlıyor uyanıyor 15 dk sürmüyor uyuması. Yarın gelen olmazsa bende çıkmak istiyorum dışarı. Yanına mama mi alıyorsun
Yarın bende deneyeyim ya çok bunaldim inşallah ağlamaz çünkü gündüz hiç sütüm olmuyorYok canım altını değiştirip emzirip çıkıyorum zaten pusette 2 saat duruyor ama uyansaydı emzirme örtüsü ile emzirirdim mama almadım hiç
Ooyy market bile o kar iyi geliyor kiOhh ne güzel yapmışsınızbizde ekmek almak için sabah çıktık öğleden sonra da banyo yaptı Barlas bey biz hep evdeyiz genel olarak
Kuzum mama veriyorsan çıkmadan mama ver mamayı yiyince ne kadar tok kalıyor o süreye göre gezersin ilk çıkışında panik yapma dışardaBi
Yarın bende deneyeyim ya çok bunaldim inşallah ağlamaz çünkü gündüz hiç sütüm olmuyor
Boşver takılma sütün etkilenmesin. Eşim olumsuz konuşunca dinlemiyorum ben, niye yavrumu etkileyeyim ki yazık. Git başka yerde konuş diyorum. Sütüme laf ederse süt anne bul o zaman ben mama vermek istemiyorum durduk yere,Kendisi herşeyi çok iyi bilir maşallah hep o doğrudur hep o bilir...başka çocuklarda böyle ağlamak görmemiş bizim iki çocukta niye böyle olmuş sütte sıkıntı varmış mama verecekmiş...mama gerekli olursa veririm tabi ama süt var emiyor doyuyor niye mama vereyim yani bide çocuk gazlı yani bunu görmek yerine beni suçlaması zoruma gitti
Evin içinde paytak paytak yürüyorum yaAynısı evet ağrıyor
Bızım avm açık o yuzden gıdıyorum rahat rahat lcw da cok vakıt gecırmedımTeşekkür ederizAvm'ye gitmiyoruz biz eşim pimpirik biraz daha 2 haftalık salgın var kapalı kalabalık ortam ne olur ne olmaz diyor Bizde yarın Eskişehir'e gidicez orda da gezeriz bende sıkılıyorum valla evde
Aaa iyi dedin bende bakayım bir şeyler panduf 3-6 mı 6-9 mu aldın biz daha panduf giyecek kadar büyümedik ya
Şurubunu nıye almadın 7. Gunden ıtıbaren kullanılıyor kuzumKızlar bu çocuk bugün acayip gaz ağrısı çekiyor ben şaşırdım kaldım ne yapacağım uyumuyor çaresiz kaldım yanurves gaz damlası var evde ama dr 15. Gününden itibaren dedi kullanın dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?