2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Aynısı evet ağrıyor

Üzme tatlı canını bende mama takviyesi yapıyorum yeterki beslenip büyüsün.. Elimizden geleni yapıyoruz kuzucuklar için
Devakus kızlar önemli olan bebeklerimizin sağlıkla gelişip büyümesi az ya da çok anne sütünden mahrum değiller Aylık kontrolümüzde doktor gelişimi güzel dedi dünyalar benim oldu mama ya da anne sütü yeter ki sağlıkları yerinde olsun

Aynen öyle kuşum sağlıklı olsunlarda mama da olur meme de olur

Kızlar selam nasılsınız bugün hiç giremedim evde miskinlik yaptık biraz sonra dışarı çıktık ancak giriyorum buraya
Oyyu onların fotolarını yerım bennnn
Bizde dışardaydık, yenı geldık eve yarında oğlumun gösterisi var, dışarlarda oluruz yine
Kızıma biraz alışveriş yaptım dışarda giymelik panduf aldım lcwda yüzde 15 ındrm vardı bılgınıze

Teşekkür ederiz Avm'ye gitmiyoruz biz eşim pimpirik biraz daha 2 haftalık salgın var kapalı kalabalık ortam ne olur ne olmaz diyorBizde yarın Eskişehir'e gidicez orda da gezeriz bende sıkılıyorum valla evde
Aaa iyi dedin bende bakayım bir şeyler panduf 3-6 mı 6-9 mu aldın biz daha panduf giyecek kadar büyümedik ya

Kızlar selam nasılsınız bugün hiç giremedim evde miskinlik yaptık biraz sonra dışarı çıktık ancak giriyorum buraya
Sabahtan beri pertim çıktı uyuyor çiş yapıyor ağlıyor uyanıyor 15 dk sürmüyor uyuması. Yarın gelen olmazsa bende çıkmak istiyorum dışarı. Yanına mama mi alıyorsun

Sabahtan beri pertim çıktı uyuyor çiş yapıyor ağlıyor uyanıyor 15 dk sürmüyor uyuması. Yarın gelen olmazsa bende çıkmak istiyorum dışarı. Yanına mama mi alıyorsun
Yok canım altını değiştirip emzirip çıkıyorum zaten pusette 2 saat duruyor ama uyansaydı emzirme örtüsü ile emzirirdim mama almadım hiç

Ohh ne güzel yapmışsınız bizde ekmek almak için sabah çıktık öğleden sonra da banyo yaptı Barlas bey biz hep evdeyiz genel olarak
Ooyy market bile o kar iyi geliyor kiMaşallah size Bizde akşam 9-10 gibi duş alacağız gece rahat uyusun diye Ben kendim de gezmeyi sevdiğim için oğlan da sevsin diye uğraşıyorum Bugün de ilk defa bi cafeye gidip oturduk ama her gün 15-20 dk da olsa çıkıp yürümeye çalışıyoruz bazen 30 dk bazen 45 dk bazen 15 dk ama o kadar iyi geliyor ki

Bi
Yarın bende deneyeyim ya çok bunaldim inşallah ağlamaz çünkü gündüz hiç sütüm olmuyor
Kuzum mama veriyorsan çıkmadan mama ver mamayı yiyince ne kadar tok kalıyor o süreye göre gezersin ilk çıkışında panik yapma dışarda
Yanına ne olursa olsun termosa suyunu mamanı al yine de ne olur ne olmaz çantana müslin felan koy altına sermek için ben mama hariç her şeyi çantama alıyorum ne olur ne olmaz diye

Boşver takılma sütün etkilenmesin. Eşim olumsuz konuşunca dinlemiyorum ben, niye yavrumu etkileyeyim ki yazık. Git başka yerde konuş diyorum. Sütüme laf ederse süt anne bul o zaman ben mama vermek istemiyorum durduk yere,
Aynısı evet ağrıyor
Evin içinde paytak paytak yürüyorum ya Bu dikişler ne zaman düşüyor kuru da tutamıyorum. Ne biçim hemşireyim diyorum arada millete kuru tutun demek çok kolaymış

Kızlar ben 2024 ocak grubundan geliyorum da sabahtan afedersiniz vajinamda baskı vardı biraz hafif yanma gibi de 2-3 saat sonra geçti beneğin hareketleri de azdı sonra bi 3 km falan yürüdüm sonra çamaşırımda ıslaklık vardı idrar falan değil ama altımdaki eşofman naylon gibi bişeydi terledim mi yoksa suyum falan mı geldi emin olamadım ama baya bi ıslaktı hafif de beyaz akıntım vardı kremsi saat 5 gibi farkettim o saatten beri de sanki hani üşütürsünüz kasıklarınız ağrır karnınız dalga dalga olur ya öyle bi sancım var karnım yırtılacak gibi şiş sert ve bebek inanılmaz hareketli karnım sert olduğu için acıtıyor artık tekmeleri sizce doktoru aramalı mıgım

Kızlar bu çocuk bugün acayip gaz ağrısı çekiyor ben şaşırdım kaldım ne yapacağım uyumuyor çaresiz kaldım ya nurves gaz damlası var evde ama dr 15. Gününden itibaren dedi kullanın dedi

Bızım avm açık o yuzden gıdıyorum rahat rahat lcw da cok vakıt gecırmedım 17 no aldım kuzum en küçüğü 16 zaten , 17 no ıcın 3-9 ay arası yazıyordu. Şöyle bişey Eskişehir güzel ya

Eklentiler

• E18AD14F-D886-434E-B9C0-7EEB852A907D.webp
    30 KB · Görüntüleme: 41
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…