- 20 Eylül 2022
- 1.251
- 1.485
- 63
Eşim evde olur tek çıkamam cesaret edemem sanırım ya. Masallahiniz var yani. Herkes tecrübe kazanmış ben hala çok acemiyim ya.Kuzum mama veriyorsan çıkmadan mama ver mamayı yiyince ne kadar tok kalıyor o süreye göre gezersin ilk çıkışında panik yapma dışarda
Yanına ne olursa olsun termosa suyunu mamanı al yine de ne olur ne olmaz çantana müslin felan koy altına sermek için ben mama hariç her şeyi çantama alıyorum ne olur ne olmaz diye
Inan bende tükendim sabah 6 dan beri 10 15 dk sürmüyor uykusu.Kızlar bu çocuk bugün acayip gaz ağrısı çekiyor ben şaşırdım kaldım ne yapacağım uyumuyor çaresiz kaldım yanurves gaz damlası var evde ama dr 15. Gününden itibaren dedi kullanın dedi
Ayy çok tatlı ama buBızım avm açık o yuzden gıdıyorum rahat rahat lcw da cok vakıt gecırmedım17 no aldım kuzum en küçüğü 16 zaten , 17 no ıcın 3-9 ay arası yazıyordu. Şöyle bişey Eskişehir güzel ya
Kuzum hiç öyle düşünmeEşim evde olur tek çıkamam cesaret edemem sanırım ya. Masallahiniz var yani. Herkes tecrübe kazanmış ben hala çok acemiyim ya.
Yarın da nasıl coşkulu olur orası 29 ekim yaAyy çok tatlı ama buKeşke bizde de açık avm olsa süper olur valla bizde açık mekanlarda parklarda geziyoruz
Aynen yarın da hava güzel en olmadı bi sazova yaparız dedim
Kuzum hiç öyle düşünmebende sadece yürüyüş yaparken yalnız çıkıyorum bir kez çıktım annem ile sonra alıştım kendim çıkmaya sende önce bi eşin ile çık bebeğin nasıl sevecek mi temiz havayı bi tecrübe et ondan sonra cesaret toplarsın çoğumuzun ilk bebeği insan çekiniyor haliyle
Geçen ben deli cesareti çocuğu slinge bağladım köpeğimi de alıp yürüyüşe çıktım düşün birden bi cesaret gelmesi lazım
Of deme ya kesınlıkle görün kuzum ya nasıl düzelecek böyleKızlar bişey sorayım benim sızıntı hala devam ediyor bugün kanlı sıvı geliyor üniversite hastanesine gitmeyi düşünüyorum kadın doğum uzmanına mı gitmeliyim enfeksiyon bölümüne mi?
Neden böyle oldu anlamadım çok yoruldum günden güne iyileşmesi gerekirken resmen fışkırma derecesine geri dönüyor
Anne olduktan sonra bütün cesaretim kayboldu. Ben bir şey bilmiyormuşum onu anladım.Ayy çok tatlı ama buKeşke bizde de açık avm olsa süper olur valla bizde açık mekanlarda parklarda geziyoruz
Aynen yarın da hava güzel en olmadı bi sazova yaparız dedim
Kuzum hiç öyle düşünmebende sadece yürüyüş yaparken yalnız çıkıyorum bir kez çıktım annem ile sonra alıştım kendim çıkmaya sende önce bi eşin ile çık bebeğin nasıl sevecek mi temiz havayı bi tecrübe et ondan sonra cesaret toplarsın çoğumuzun ilk bebeği insan çekiniyor haliyle
Geçen ben deli cesareti çocuğu slinge bağladım köpeğimi de alıp yürüyüşe çıktım düşün birden bi cesaret gelmesi lazım
İnan bilmiyorum kuzum bugün en nabız dan epikrize baktım yattığım 10 gün boyunca toplam 82 ilaç yapılmış..Of deme ya kesınlıkle görün kuzum ya nasıl düzelecek böyle
Ay ne kadar tatlı yaBızım avm açık o yuzden gıdıyorum rahat rahat lcw da cok vakıt gecırmedım17 no aldım kuzum en küçüğü 16 zaten , 17 no ıcın 3-9 ay arası yazıyordu. Şöyle bişey Eskişehir güzel ya
İnternetten şipariş vermiştim hemen şurubuna baktım bulamamıştımŞurubunu nıye almadın 7. Gunden ıtıbaren kullanılıyor kuzum
Bizde öğlen 3 ten akşam 9 a kadar devam etti aynı süreç tükendik misafirde vardı bebiş görmeye gelmişlerdi helak oldumInan bende tükendim sabah 6 dan beri 10 15 dk sürmüyor uykusu.
Ay gerçekten kötü oldu bu süreç senin için neden böyle olduysaKızlar bişey sorayım benim sızıntı hala devam ediyor bugün kanlı sıvı geliyor üniversite hastanesine gitmeyi düşünüyorum kadın doğum uzmanına mı gitmeliyim enfeksiyon bölümüne mi?
Neden böyle oldu anlamadım çok yoruldum günden güne iyileşmesi gerekirken resmen fışkırma derecesine geri dönüyor
Damlayı bilmiyorum kuzum içinde ne yazıyorsa öyle verAy ne kadar tatlı ya
İnternetten şipariş vermiştim hemen şurubuna baktım bulamamıştımdamla 7 mi 15 mi acaba canım
Bizde öğlen 3 ten akşam 9 a kadar devam etti aynı süreç tükendik misafirde vardı bebiş görmeye gelmişlerdi helak oldum
Ay gerçekten kötü oldu bu süreç senin için neden böyle olduysaama görün kesin ihmal etme canım
Evet yaYarın da nasıl coşkulu olur orası 29 ekim ya
Ayy kuzum hemen git ihmal etmeKızlar bişey sorayım benim sızıntı hala devam ediyor bugün kanlı sıvı geliyor üniversite hastanesine gitmeyi düşünüyorum kadın doğum uzmanına mı gitmeliyim enfeksiyon bölümüne mi?
Kuzum öyle düşünme kendini de strese sokma alışacağız elbetAnne olduktan sonra bütün cesaretim kayboldu. Ben bir şey bilmiyormuşum onu anladım.
Artık büyüyor annesi çevre daha çok dikkatini çekiyor benceSelam kızlar bugün hiç bakamadım. Oğluş bu ara gündüz nerdeyse hiç uyumuyor. Ağlamıyor ama ilgi istiyor. Eşimin ailesi burda öğleden sonra onlar geldi dışarı çıktık döndük falan yeni gittiler. Eşimin kuzeninin sütü 6.ayda birden artmış. Yoktu yetmiyordu ama pes etmedim hep emzirdim birden çoğaldı dedi sakın bırakma dedi. Size de söyliim dedim ☺
Geçmiş olsun canım kadın dogumcuna bunu mutlaka söyle. Akıntı renginin açılarak azalması gerekiyorİnan bilmiyorum kuzum bugün en nabız dan epikrize baktım yattığım 10 gün boyunca toplam 82 ilaç yapılmış..
Dekstroz, dikloron, polaminofen, fladozol, ceftr axon... Tabi izotonik boş serum yedim bir sürü.. Bu kadar şeye düzelmem lazımdı bende düzelmeyi bırak belirtisi yok ve bu durum artık canımı sıkmaya başladı
Bildiğim kadarı ile normal canım az az yaptığı için 3 kerede yapmıştır. Kızımın kaka rengi de sarıKızlar merhaba 5 gün önce doğum yaptım. Bebeğim üç gündür sadece anne sütü ile besleniyor ve neredeyse her defasında emerken gürültülü bir şekilde gaz çıkarıp sarı kaka yapıyor. Kaka miktari bazen az bazen çok değişiyor. Bu normal mi nedenini anlayamıyorum. Yaklaşık 3 saattir 3 defa emdi ve kaka yaptı şuan yine memede. Sütün yetmediğini düşünmüyorum çünkü yutkunuyor ve ağzının kenarından süt akıyor ya da sarı çökelek kivaminda ara ara kusuyor
Bebiş tüm görevlerini yerine getiriyorİnsallahh. Tam uyuyayim dedim uyandi. Birde yemek saatlerini asla kacirmiyoruz uyaniyor kesin
Bebişler emerken bağırsakları daha çok çalışabilir gayet normal ve güzel. Kakasını yapmayan bebekten daha çok korkmak lazım yapamadığı için sancı çekip çok ağlıyor bazılarıKızlar merhaba 5 gün önce doğum yaptım. Bebeğim üç gündür sadece anne sütü ile besleniyor ve neredeyse her defasında emerken gürültülü bir şekilde gaz çıkarıp sarı kaka yapıyor. Kaka miktari bazen az bazen çok değişiyor. Bu normal mi nedenini anlayamıyorum. Yaklaşık 3 saattir 3 defa emdi ve kaka yaptı şuan yine memede. Sütün yetmediğini düşünmüyorum çünkü yutkunuyor ve ağzının kenarından süt akıyor ya da sarı çökelek kivaminda ara ara kusuyor
Canım çok iyiyiz işte emişmeyi öğrenmeye çalışıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?