2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Eşim evde olur tek çıkamam cesaret edemem sanırım ya. Masallahiniz var yani. Herkes tecrübe kazanmış ben hala çok acemiyim ya.

Ayy çok tatlı ama bu Keşke bizde de açık avm olsa süper olur valla bizde açık mekanlarda parklarda geziyoruz
Aynen yarın da hava güzel en olmadı bi sazova yaparız dedim

Eşim evde olur tek çıkamam cesaret edemem sanırım ya. Masallahiniz var yani. Herkes tecrübe kazanmış ben hala çok acemiyim ya.
Kuzum hiç öyle düşünme bende sadece yürüyüş yaparken yalnız çıkıyorum bir kez çıktım annem ile sonra alıştım kendim çıkmaya sende önce bi eşin ile çık bebeğin nasıl sevecek mi temiz havayı bi tecrübe et ondan sonra cesaret toplarsın çoğumuzun ilk bebeği insan çekiniyor haliyle
Geçen ben deli cesareti çocuğu slinge bağladım köpeğimi de alıp yürüyüşe çıktım düşün birden bi cesaret gelmesi lazım

Yarın da nasıl coşkulu olur orası 29 ekim ya

Kızlar bişey sorayım benim sızıntı hala devam ediyor bugün kanlı sıvı geliyor üniversite hastanesine gitmeyi düşünüyorum kadın doğum uzmanına mı gitmeliyim enfeksiyon bölümüne mi?
Neden böyle oldu anlamadım çok yoruldum günden güne iyileşmesi gerekirken resmen fışkırma derecesine geri dönüyor

Of deme ya kesınlıkle görün kuzum ya nasıl düzelecek böyle

Anne olduktan sonra bütün cesaretim kayboldu. Ben bir şey bilmiyormuşum onu anladım.

Of deme ya kesınlıkle görün kuzum ya nasıl düzelecek böyle
İnan bilmiyorum kuzum bugün en nabız dan epikrize baktım yattığım 10 gün boyunca toplam 82 ilaç yapılmış..
Dekstroz, dikloron, polaminofen, fladozol, ceftr axon... Tabi izotonik boş serum yedim bir sürü.. Bu kadar şeye düzelmem lazımdı bende düzelmeyi bırak belirtisi yok ve bu durum artık canımı sıkmaya başladı

Ay ne kadar tatlı ya
Şurubunu nıye almadın 7. Gunden ıtıbaren kullanılıyor kuzum
İnternetten şipariş vermiştim hemen şurubuna baktım bulamamıştım damla 7 mi 15 mi acaba canım
Inan bende tükendim sabah 6 dan beri 10 15 dk sürmüyor uykusu.
Bizde öğlen 3 ten akşam 9 a kadar devam etti aynı süreç tükendik misafirde vardı bebiş görmeye gelmişlerdi helak oldum
Ay gerçekten kötü oldu bu süreç senin için neden böyle olduysa ama görün kesin ihmal etme canım

Damlayı bilmiyorum kuzum içinde ne yazıyorsa öyle ver

Kızlar beşinci gün bugün bitiyor bilmediğim için soruyorum sık sık azıcık kaka yapıyor sürekli emmek istiyor memede uyuya kalınca yatağına koyuyorum çığlık atıyor emzik verince susuyor bazen emzikle de susmuyor neden böyle oldu nasıl düzeltebilirim çok üzülüyorum acı çeker gibi ağlıyor gaz sancısı sanırım ama ne yapacağımı bilemedim ayaklarını karnına ittirdin sırtına vurdum gaz çıkıyor ama ağlaması geçmiyor

Selam kızlar bugün hiç bakamadım. Oğluş bu ara gündüz nerdeyse hiç uyumuyor. Ağlamıyor ama ilgi istiyor. Eşimin ailesi burda öğleden sonra onlar geldi dışarı çıktık döndük falan yeni gittiler. Eşimin kuzeninin sütü 6.ayda birden artmış. Yoktu yetmiyordu ama pes etmedim hep emzirdim birden çoğaldı dedi sakın bırakma dedi. Size de söyliim dedim ☺

Yarın da nasıl coşkulu olur orası 29 ekim ya
Evet ya

Ayy kuzum hemen git ihmal etme

Anne olduktan sonra bütün cesaretim kayboldu. Ben bir şey bilmiyormuşum onu anladım.
Kuzum öyle düşünme kendini de strese sokma alışacağız elbet

Artık büyüyor annesi çevre daha çok dikkatini çekiyor bence Bir de iki gündür hep farklı yüzler gördü ilgi gördü hoşuna gitti belki de
Evet ya emzirmeyi bırakmamak lazım Bende şu brewer yeast takviye var ya onu aldım bugün Ama benim sütümün azlığı beslenmeye bağlı da olabilir çok aşırı iştahım yok zorla yiyorum resmen 2 ana 1 ara öğün ancak oluyor en az 3 lt su içiyorum bir de

Kızlar merhaba 5 gün önce doğum yaptım. Bebeğim üç gündür sadece anne sütü ile besleniyor ve neredeyse her defasında emerken gürültülü bir şekilde gaz çıkarıp sarı kaka yapıyor. Kaka miktari bazen az bazen çok değişiyor. Bu normal mi nedenini anlayamıyorum. Yaklaşık 3 saattir 3 defa emdi ve kaka yaptı şuan yine memede. Sütün yetmediğini düşünmüyorum çünkü yutkunuyor ve ağzının kenarından süt akıyor ya da sarı çökelek kivaminda ara ara kusuyor

Geçmiş olsun canım kadın dogumcuna bunu mutlaka söyle. Akıntı renginin açılarak azalması gerekiyor
Bildiğim kadarı ile normal canım az az yaptığı için 3 kerede yapmıştır. Kızımın kaka rengi de sarı

Bebişler emerken bağırsakları daha çok çalışabilir gayet normal ve güzel. Kakasını yapmayan bebekten daha çok korkmak lazım yapamadığı için sancı çekip çok ağlıyor bazıları

soyasosu canım nasılsın nasıl oldunuz?
Oğluşla Pera kız tanıştı mı?
Canım çok iyiyiz işte emişmeyi öğrenmeye çalışıyoruz pera ile oğluş tanıştı ama tam da tahminim gibi oldu. Bizim oğlan hiç umursamadı. Bir hafta sonra anca yanına gidip kokladı. Ancak çok tripli bize kendini pek sevdirmiyor. Annem burda hep gidip ona sevdiriyor kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…