Artık büyüyor annesi çevre daha çok dikkatini çekiyor bence Bir de iki gündür hep farklı yüzler gördü ilgi gördü hoşuna gitti belki de
Evet ya emzirmeyi bırakmamak lazım Bende şu brewer yeast takviye var ya onu aldım bugün Ama benim sütümün azlığı beslenmeye bağlı da olabilir çok aşırı iştahım yok zorla yiyorum resmen 2 ana 1 ara öğün ancak oluyor en az 3 lt su içiyorum bir de
Canım çok iyiyiz işte emişmeyi öğrenmeye çalışıyoruz pera ile oğluş tanıştı ama tam da tahminim gibi oldu. Bizim oğlan hiç umursamadı. Bir hafta sonra anca yanına gidip kokladı. Ancak çok tripli bize kendini pek sevdirmiyor. Annem burda hep gidip ona sevdiriyor kendini
Yaa ne güzel Daha alışır canım bir de karakter olarak da biraz kıskanç zor demiştin daha zamanı var demek kibizimki de başta öyleydi şimdi geliyor kokluyor bir iki yalamaya çalışıyorKoltukta emzirip alt değiştiriyorsam eğer gelip kafasını koyup onu izliyor insanın içi eriyor hareketlerine Bebek ağladığında bana gelip havlıyor haber veriyor felan Allahım çok tatlı oluyorlar ya Bir de bana bebek yokken gelip kendini sevdiriyor sanki bebekle genelde benim ilgilenip baktığımı anladı gibi
Hastaneden eve geldiğimde şeffaf sarıya yakındı şimdi nerdeyse turuncu oldu hele bugün kanlı turuncu ne yapacağımı şaşırdım ilaçlarımı düzenli kullanıyorum daha ne yapıcam da düzelicek anlamadım
Ya ona tekrar gitmek istemiyorum sanırsam. Bu kadar tedaviye düzelmesi lazımdı nerede sorun olduğunu açık açık söylemiyor sanki geçiştiriyor. Kilodan da olabilir 10 kişiden 1inde görülüyor diyor muallakta bırakıyor.. Ha kilodan olabilir diyor ama nice benden kilolu doğum yapan oldu nasıl şans beni mi buldu...Yarın Bi doktor araştırması yapıcam bakalım
Ya ona tekrar gitmek istemiyorum sanırsam. Bu kadar tedaviye düzelmesi lazımdı nerede sorun olduğunu açık açık söylemiyor sanki geçiştiriyor. Kilodan da olabilir 10 kişiden 1inde görülüyor diyor muallakta bırakıyor.. Ha kilodan olabilir diyor ama nice benden kilolu doğum yapan oldu nasıl şans beni mi buldu...Yarın Bi doktor araştırması yapıcam bakalım
Kızlar bu çocuk bugün acayip gaz ağrısı çekiyor ben şaşırdım kaldım ne yapacağım uyumuyor çaresiz kaldım ya nurves gaz damlası var evde ama dr 15. Gününden itibaren dedi kullanın dedi
Canım ben kiraz çekirdeği patik ve bel kemeri yaptırıcam. Hazır da satılıyor mağazalarda da vardır. Ya ütüyle ya mikro dalgada ya da fırında ısıtıp karnına kemeri bağlıyorsun, patiği de ayağına giydir hem gaz çıkartıyor hem sancıyı geçiriyor.
Kızlar bişey sorayım benim sızıntı hala devam ediyor bugün kanlı sıvı geliyor üniversite hastanesine gitmeyi düşünüyorum kadın doğum uzmanına mı gitmeliyim enfeksiyon bölümüne mi?
Neden böyle oldu anlamadım çok yoruldum günden güne iyileşmesi gerekirken resmen fışkırma derecesine geri dönüyor
Canım güzel bir kadın doğumcu bul bir an önce, içeride parça falan kalma ihtimali olabilir gerekirse tedavi amaçlı kürtaj yapılır içerisi temizlenir. Enfeksiyondan da olabilir tabi sadece parça kalmış denmez. Açılarak bitmesi lazımdı akıntının renginin değişmesi normal değil.
Artık büyüyor annesi çevre daha çok dikkatini çekiyor bence Bir de iki gündür hep farklı yüzler gördü ilgi gördü hoşuna gitti belki de
Evet ya emzirmeyi bırakmamak lazım Bende şu brewer yeast takviye var ya onu aldım bugün Ama benim sütümün azlığı beslenmeye bağlı da olabilir çok aşırı iştahım yok zorla yiyorum resmen 2 ana 1 ara öğün ancak oluyor en az 3 lt su içiyorum bir de
Bence beslenme kesin etkiliyor. Bak bakalım takviye işe yararsa bi o kaldı galiba denemediğim onu da deniyim
Evet gerçekten büyüyor artık çıkardığı sesler de değişiyor. Bugün mama için ağlamadı yeni yeni sesler çıkardı
Merhaba arkadaşlar bende 27 Ekim'de doğum yaptım sütüm hemen geldi bebeğimde güzel emiyor ama akşam emzirmistim en son saat kaç oldu hala uyuyo uyanmiyo emmiyor akşam güzel emmisti ama çok sık emzirmen gerektigini biliyorum ama uyandramiyorum
Merhaba arkadaşlar bende 27 Ekim'de doğum yaptım sütüm hemen geldi bebeğimde güzel emiyor ama akşam emzirmistim en son saat kaç oldu hala uyuyo uyanmiyo emmiyor akşam güzel emmisti ama çok sık emzirmen gerektigini biliyorum ama uyandramiyorum