- 14 Temmuz 2022
- 1.302
- 2.842
- 53
Anladım canım bir an evvel bak çaresine inşallah enfeksiyon tekrarlamamıştır
Araştırıyorum canım yarın halledicem inşallah.. Kurtulsaydım Bi nasıl bir şans bendeki anlamadımCanım güzel bir kadın doğumcu bul bir an önce, içeride parça falan kalma ihtimali olabilir gerekirse tedavi amaçlı kürtaj yapılır içerisi temizlenir. Enfeksiyondan da olabilir tabi sadece parça kalmış denmez. Açılarak bitmesi lazımdı akıntının renginin değişmesi normal değil.
Tamam işte ordan açıyorum bende bu ara elektrikli süpürge sesini sevdi onu dinliyorMüzik ziyafeti kızıma ait yalnız
Bende öyle ama ben alt değiştirince bizimki yaygarayı basıyor bende altını değiştirip uyandırıyorum öyle emziriyorumBen de burdayım.. Bir yandan emzirmece. Bir yandan oğlanı uyandırmaya çalışmaca. Gece emzirmelerini hiç sevmiyorum bu yüzden.
İşte benim beslenmeyi halletmem lazımBence beslenme kesin etkiliyor. Bak bakalım takviye işe yararsa bi o kaldı galiba denemediğim onu da deniyim
Evet gerçekten büyüyor artık çıkardığı sesler de değişiyor. Bugün mama için ağlamadı yeni yeni sesler çıkardı
Bizde kactane bez değiştirdik saskinizMaşaallah kızım bi altını kirletmiş.. Evde başka biri olsa alıp sürülmüş diyeceğim.. Ensesinden ayak ucuna kadar kakayı nasıl yaptı bu çocuk
Nasıl memnun musun peki?
Ben bundan da kullanıyorumCanım ben kiraz çekirdeği patik ve bel kemeri yaptırıcam. Hazır da satılıyor mağazalarda da vardır. Ya ütüyle ya mikro dalgada ya da fırında ısıtıp karnına kemeri bağlıyorsun, patiği de ayağına giydir hem gaz çıkartıyor hem sancıyı geçiriyor.
Ahahahq maşallah de aman biz iki gündür sadece pirtlarla gelen kakalara kaldikMaşaallah kızım bi altını kirletmiş.. Evde başka biri olsa alıp sürülmüş diyeceğim.. Ensesinden ayak ucuna kadar kakayı nasıl yaptı bu çocuk
Merhaba arkadaşlar bende 27 Ekim'de doğum yaptım sütüm hemen geldi bebeğimde güzel emiyor ama akşam emzirmistim en son saat kaç oldu hala uyuyo uyanmiyo emmiyor akşam güzel emmisti ama çok sık emzirmen gerektigini biliyorum ama uyandramiyorum
Benim şu an sütüm var geliyor da çocuk da sadece onunla besliyorum ama sık sık uyanınca annemler sütün yetmiyor az diyor sürekli halbuki çocuk anne sütünü çabucak sindirdiği için çabuk acıkıyor.Anlatıyorum pek anlamıyorlar anlayacağın.Tam emin değilim işe yarayıp yaramadığından. İlk zamanlara göre sütüm arttı ama yine de az. Beslenmeye de dikkat ediyorum. Sanırım genetik bu süt olayı. Ya da zaman geçtikçe git gide artıyor. Ama başlarda doyurucu süt yoksa sonradan doyurucu olacak kadar artar mı bilmiyorum. Bebeğin de ihtiyacı artıyor.
Sende bir dene bakalım.
Ekşi bir kokusu var bu arada :)
Sağım yaptığında kaç cc süt çıkıyor?Benim şu an sütüm var geliyor da çocuk da sadece onunla besliyorum ama sık sık uyanınca annemler sütün yetmiyor az diyor sürekli halbuki çocuk anne sütünü çabucak sindirdiği için çabuk acıkıyor.Anlatıyorum pek anlamıyorlar anlayacağın.
Bende deneyeyim belki artar dedim.Beslenmeme dikkat etsem de pek yiyemiyorum iştahım kapalı azıcık yesem şişiyorum sabah 1 yumurta 1 dilim ekmek 1 dilim peynir zor bitiriyorum ara öğün aklıma bile gelmiyor bazen zorla yapıyorum akşam da normal ev yemeğini 1 tabak ancak yiyebiliyorum
Ben yiyebilsem artacak belki bunu bilmek de vicdan azabı çektiriyor bana
Evet içinde bira mayası var ya o ekşimsi kokuyu o veriyordur
Çok sağım yapmadım 3 kez yaptım 3ü de emzirme sonrasıydı 30-40 ml çıktı.Bebeğim de 15 günlük.Ama minyon bir bebek olduğu için midesi yavaş yavaş büyüyecek demişti doktorum bir kaç gün önce mama vereyim dedim 30 ml mamayı bitirmedi mesela 27 ml felan yedi.Sağım yaptığında kaç cc süt çıkıyor?
Ve bebeğin ne kadarlık şuan ?
Aman öyle olsaydı o iş benım oğlanın cılız kalması gerekırdı 20 ayına kadar gecelerı 5-10 kez arası emmeye kalktıBenim şu an sütüm var geliyor da çocuk da sadece onunla besliyorum ama sık sık uyanınca annemler sütün yetmiyor az diyor sürekli halbuki çocuk anne sütünü çabucak sindirdiği için çabuk acıkıyor.Anlatıyorum pek anlamıyorlar anlayacağın.
Bende deneyeyim belki artar dedim.Beslenmeme dikkat etsem de pek yiyemiyorum iştahım kapalı azıcık yesem şişiyorum sabah 1 yumurta 1 dilim ekmek 1 dilim peynir zor bitiriyorum ara öğün aklıma bile gelmiyor bazen zorla yapıyorum akşam da normal ev yemeğini 1 tabak ancak yiyebiliyorum
Kaç dk da bir uyanıyor canım ?Benim şu an sütüm var geliyor da çocuk da sadece onunla besliyorum ama sık sık uyanınca annemler sütün yetmiyor az diyor sürekli halbuki çocuk anne sütünü çabucak sindirdiği için çabuk acıkıyor.Anlatıyorum pek anlamıyorlar anlayacağın.
Aajjajajak gak mem guk meme ondan dobiş gibi oldu Ertuş diyorsun yaniAman öyle olsaydı o iş benım oğlanın cılız kalması gerekırdı 20 ayına kadar gecelerı 5-10 kez arası emmeye kalktıilk ay doğum kılosu artı 1600-2. Ay 1500 3. Ay 1200 4. Ay 900 dıye gıtmıştı hıc uyumazdı Linoş ta abisinin yolunu izliyor sanırım
Gündüz saatte bir bazen iki saatte bir geceleri de iki saat uyuyor canım bazen uyumadığı da oluyor amaKaç dk da bir uyanıyor canım ?
Ama ben o kopkeyi yerimmmYaa ne güzelDaha alışır canım bir de karakter olarak da biraz kıskanç zor demiştin daha zamanı var demek ki bizimki de başta öyleydi şimdi geliyor kokluyor bir iki yalamaya çalışıyor Koltukta emzirip alt değiştiriyorsam eğer gelip kafasını koyup onu izliyor insanın içi eriyor hareketlerine Bebek ağladığında bana gelip havlıyor haber veriyor felan Allahım çok tatlı oluyorlar ya Bir de bana bebek yokken gelip kendini sevdiriyor sanki bebekle genelde benim ilgilenip baktığımı anladı gibi
E tamam daha neAajjajajak gak mem guk meme ondan dobiş gibi oldu Ertuş diyorsun yani
Valla bilmiyorum ya aman saldım bende süt var emiyor da uyuyor da napayım daha bilmiyorum ki sütüm fışkırarak gelmiyor ama yetiyor da çocuğaYoksa uyumaz sürekli emmek ister mesela
Gündüz saatte bir bazen iki saatte bir geceleri de iki saat uyuyor canım bazen uyumadığı da oluyor ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?