2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Araştırıyorum canım yarın halledicem inşallah.. Kurtulsaydım Bi nasıl bir şans bendeki anlamadım

Müzik ziyafeti kızıma ait yalnız
Tamam işte ordan açıyorum bende bu ara elektrikli süpürge sesini sevdi onu dinliyor

Ben de burdayım.. Bir yandan emzirmece. Bir yandan oğlanı uyandırmaya çalışmaca. Gece emzirmelerini hiç sevmiyorum bu yüzden.
Bende öyle ama ben alt değiştirince bizimki yaygarayı basıyor bende altını değiştirip uyandırıyorum öyle emziriyorum

İşte benim beslenmeyi halletmem lazımBöyle olunca benim yüzümden olduğunu bilmek de çok üzüyor Başladım dün bakalım artarsa söylerim sana
Yeni yeni huylar ediniyor kendineşahsına münhasır

Nasıl memnun musun peki?

Tam emin değilim işe yarayıp yaramadığından. İlk zamanlara göre sütüm arttı ama yine de az. Beslenmeye de dikkat ediyorum. Sanırım genetik bu süt olayı. Ya da zaman geçtikçe git gide artıyor. Ama başlarda doyurucu süt yoksa sonradan doyurucu olacak kadar artar mı bilmiyorum. Bebeğin de ihtiyacı artıyor.
Sende bir dene bakalım.
Ekşi bir kokusu var bu arada :)

Ben bundan da kullanıyorum

Mağazadan bel kemeri şeklinde satın aldım. İçindeki keseyi dediğin gibi ısıtıyoruz. Ancak sıcak havlu da iş görür diye düşünüyorum. Keramet kiraz çekirdeğinde değil sanki

Merhaba kızlar 6 gün önce normal doğum yaptım ufak bir kesi atıldı 3 tane dikişim var dışardan ama hala hala acısı geçmedi. Dünden beri bebeğimi emzirirken bile acı çekiyorum tuvalete otururken kalkarken acı çekiyorum. Pişik oldum sandım elimle krem sürerken kenardan minik et parçası gibi bir şey geldi elime tam orasi çok yanıyor dikişler patladi diye çok korkuyorum ama doktor öyle kolay patlamaz diyor ki patlatacak bir hareket bir şey yapmadım doktorumda en iyi doktorlardan aynı zamanda estetikci

İlk başlarda uyandırmak zor gerçekten.
Hani gaz çıkartmak için omza alıyoruz ya. O pozisyona alıp birkaç pıt pıt vur.
Ayak topuğuna da baş parmağın ile orta parmağını ayarlayarak pıt pıt vur. Okşar gibi yaparsan uyanmaz. Hastanede biraz sert yapıyorlar.

Bir aya kalmadan artık o uyandırma sorunu geçiyor bu arada.

Benim şu an sütüm var geliyor da çocuk da sadece onunla besliyorum ama sık sık uyanınca annemler sütün yetmiyor az diyor sürekli halbuki çocuk anne sütünü çabucak sindirdiği için çabuk acıkıyor.Anlatıyorum pek anlamıyorlar anlayacağın.
Bende deneyeyim belki artar dedim.Beslenmeme dikkat etsem de pek yiyemiyorum iştahım kapalı azıcık yesem şişiyorum sabah 1 yumurta 1 dilim ekmek 1 dilim peynir zor bitiriyorum ara öğün aklıma bile gelmiyor bazen zorla yapıyorum akşam da normal ev yemeğini 1 tabak ancak yiyebiliyorum
Ben yiyebilsem artacak belki bunu bilmek de vicdan azabı çektiriyor bana
Evet içinde bira mayası var ya o ekşimsi kokuyu o veriyordur

Bu arada kizlar dünden beri emiyor hemen ardından kusuyor.. mamayi da ayni yaptı.. 8 günlük daha kızım bu kusma normal mi

Sağım yaptığında kaç cc süt çıkıyor?
Ve bebeğin ne kadarlık şuan ?

Sağım yaptığında kaç cc süt çıkıyor?
Ve bebeğin ne kadarlık şuan ?
Çok sağım yapmadım 3 kez yaptım 3ü de emzirme sonrasıydı 30-40 ml çıktı.Bebeğim de 15 günlük.Ama minyon bir bebek olduğu için midesi yavaş yavaş büyüyecek demişti doktorum bir kaç gün önce mama vereyim dedim 30 ml mamayı bitirmedi mesela 27 ml felan yedi.

Aman öyle olsaydı o iş benım oğlanın cılız kalması gerekırdı 20 ayına kadar gecelerı 5-10 kez arası emmeye kalktı ilk ay doğum kılosu artı 1600-2. Ay 1500 3. Ay 1200 4. Ay 900 dıye gıtmıştı hıc uyumazdı Linoş ta abisinin yolunu izliyor sanırım

Kaç dk da bir uyanıyor canım ?

Aajjajajak gak mem guk meme ondan dobiş gibi oldu Ertuş diyorsun yani
Valla bilmiyorum ya aman saldım bende süt var emiyor da uyuyor da napayım daha bilmiyorum ki sütüm fışkırarak gelmiyor ama yetiyor da çocuğa Yoksa uyumaz sürekli emmek ister mesela

Kaç dk da bir uyanıyor canım ?
Gündüz saatte bir bazen iki saatte bir geceleri de iki saat uyuyor canım bazen uyumadığı da oluyor ama

Ama ben o kopkeyi yerimmm

E tamam daha ne biz bütün gece saat bası bı bucuk saatte bir kalktık emdik, gündüz daha sık emiyor
Ben burda ilk bir ay benım memelerım hıc sertlesmıyor dıye yakındım durdum oğlumda beze beze olurdu gogsum bunda nıye oyle olmuyor dıye kendımı yedım sonra saldım kız Al işte ilk ay 1 kilo almış yeter yetiyor demekki dedim ve artık düşünmüyorum saldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…