2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
İnşallah öyledir
Uyuma süresi gece uzun gündüz daha kısa oluyor bu neden acaba onu da merak ediyorum
Evet tek bildikleri emmek o yüzden sürekli emmek isyorlar
Maşallah ona

Ben de bundan aldım kuzu. Ayrıca hastane koltuk altından ölçer verdi. İki türlü de olmuş oldu.

Evet anne sütü çok çabuk sindiriliyor bizimki mesela üstten gaz çıkarmıyor hiç, alttan pırt pırt gidiyor onu bile etkiliyor anne sütü ve çok sık emmek istiyor
Geçen akşam emzirme sonrası mama vereyim dedim 30 ml mamayı bitiremedi mesela resmen 20 mlden sonrasını zorla verdim demek ki sütten alıyor alacağını diye düşündüm.
İki saatte gayet iyi canım yaaa. Aç olsa 2 saatte uyumaz sarılık sorunu yok sonuçta sizin.
Bende uykusu ve cildini sarılığını düşünüp besleniyor bu çocuk sonucuna varıyorum hep.Yani sonuçta 3 gün mama kullandık süt olmasa beslenmese sarılığı da artardı.
Geceleri 2 saat uyuyor ben uyandırmıyorum bazen 2.saatte bazen 3.saatte kendi uyanıyor ne zaman kendim uyandırayım desem o zaman kendiliğinden acıkınca uyanıyor

Bende bunu aldim yorumlardan dolayi ama dogrulugu nasildir bende bilemiyorum canim

Bende beslenmeme dıkkat edemıyorum bazen ertusu yedırırken bı ıkı lokma alıyorum kahvaltım o idi sonra kuru bı ekmek akşam yemek yapamıyorum genelde falan dengesızdı asmdekı ebe de ozellıkle dedı bak beslenmene dıkkat et proteın yumurtan helvan yulaf vs dengeli beslen dedı , bende şimdi en azından yulaf yıyorum ıkı gunde bır kahvaltıda yemek yapmaya çalışıyorum fln yıne ara öğün fln yok işte takılıyorum ya sende dikkat et olmadı multı vıtamın al

Nasıl gıdıyor haftalık kılo alımı kuzum benim bebiş 12.13 gun kendı doğduğu kilosuna anca ulaştı kuvez sürecinden kaynaklı , sonrada asmye göre 1 kilo civarı almış

Nexus iyidir balım

Ben de bu ateş ölçerden kullanıyorum canım
Evet anne sütünü hala çözemedim mama ile gittiğimiz için çoğunlukla. Süt verince acıktığında ne kadar daha süt ya da mama vereceğim bilemiyorum 100 ml süt verdim mesela az önce doymuş gibi duruyor 1 saat sonra kıpırdanmaya başlar ve dediğin gibi anne sütü öğününden sonra çok aç oluyor
Bir de galiba bizim 90 cc lık mamamız bize yetmiyor
İnşallah öyledir
Uyuma süresi gece uzun gündüz daha kısa oluyor bu neden acaba onu da merak ediyorum

Evet tek bildikleri emmek o yüzden sürekli emmek isyorlar
Maşallah ona
Anne sütünde gece bebekleri daha çok uyutup sakinlesmesini sağlayan maddeler var. Bebekler de uyku için melatonin salgılıyordur artık diye düşünüyorum o dengeyi sağlamaya çalışıyorlardır henüz. Bu yüzden gece uykuları daha uzun olabilir

Sen vakitsizlikten yapamamaktan yiyemiyorsun canım iyi yapıyorsun ama ye ye önemli gerçekten.
Benim iştahım neredeyse hiç yok zorla yiyorum acıksam bile iki lokma ile doyuyorum hemen.
Bende i mom latte mi alsam diye düşünüyorum.

Çok mantıklı olabilir canım

Kızlar Türkiye’de bebeklerinize ilk günden itibaren ne gibi tetkik , ilaç yapılmıştı ? Burda kimse bi şey yapmıyor kendim peşine düşüncem. Dün eczaneden d vit aldım doktor bunu bile söylemedi eczacı da 6 damla dedi henüz kullanmadım yarın bi haftalığız

Dviti ASM verdi günde 3 damla kullanıyoruz. 30. Günde kalça ve alt karın ultrasonu çekildi aynı gün asmde hepatitin 2. Dozu vuruldu (ağrı, ateş yapmıyor ama olursa diye de şurup yazdı doktor). Göz muayenesinden de bahsetti doktorumuz ama onu yaptırmadık. 2. Ay için de aşı randevusu oluşturduk asmde.

Ben de tam bunu soracaktım. D vitamini bana da kimse söylemedi. Almadım henüz.

Ya Allah razı olsun , peki d vit i nasıl kullanıyorsunuz acaba

Devlette kalca için randevu bulamıyoruz radyolojiden nasıl yaptıracağız anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…