2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar siz günde ortalama kaç saat emziriyorsunuzdur? Acaba çok mu az emziriyorum diye düşündüm, acaba o yüzden mi sütüm artmıyor.. Benim ortalama 4 saat oluyordur. Her seferinde en az 30-40 dk, bazen 1 saat emziriyorum. Her 2-3 saatte bir emziriyorum ama yine de 60 ml kadar mama takviyesi veriyorum her emzirmenin ardından. Bu süt olayı iyice canımı sıkmaya başladı..

Yok ya öyle zaman geçmez
2 gündür dut kurusu içiyorum süt olsun diye enfeksiyona da iyi gelir diye, faydası olacak galiba sabah kalktığımda sızıntı yoktu biraz sonra tekrar demleyip içicem yarın sabah görecez artık var mı yok mu.. Hamileyken özelde gittiğim doktor vardı ona gitmeyi düşünüyorum sabahki duruma göre, o beni yönlendirir nereye gitmeliyim ne yapmalıyım

sonra saginca ne kadar çıkıyor? Bende seninle aynı şekilde yapıyorum canım.. 60 a çıkardı doktor 2 gün önce mamayi, mama sonra 2 3 saat uyuyor sonra emziriyorum 30 40 dk arası, ama sonra az uyuyor malesef derin uyumuyor o yüzden daha az mama veriyorum.. saginca da 50 cc çıkıyor.. ama gunde 1 kere sağım yapabiliyorum...

Sağım daha sık yapıyordum göğüslerim acıyor diye. Bazen 60, bazen 30-40 çıkıyordu. Ben de şimdi emzirmeye ağırlık verdim. Bugun emzirme sonrası yaptım 30 ml çıktı.

Çocuk doktoru kalça ultrasonuna yonlendırıyo ultrason bölümünden sıra alınıyor radyolojıye görmeme gerek yok kuzum cocuk doktoruna sıra al sor
Doktor istem açıyor biz gidip ultrasondan gün alıyoruz, kendimiz almadık randevuyu onlar verdi
Günlerdir sıra almaya çalışıyoruz ya yanlış yerden peki çocuk doktoruna gitmek için 1 ayı beklememize gerek var mı. 1 ay sonra çekilecek dediler ya

Sağım daha sık yapıyordum göğüslerim acıyor diye. Bazen 60, bazen 30-40 çıkıyordu. Ben de şimdi emzirmeye ağırlık verdim. Bugun emzirme sonrası yaptım 30 ml çıktı.
Benim gosusleri yara yaptı kızım, kan emmiş hep kusunca çıktı odumuz koptu, iki gun hasyane hastane gezdik...
o ara sağma yaptım ama hep emmek istiyor memede uyumak istiyor... Sonra ne bende sagmaya hal kalıyor ne de zaman
Mama ve emzirme ile yeterli geliyordur diye umuyorum canım, doktor kontrolde iyi kilo almış dediyse sorun yokmuş, birde çiş kaka sayısı takibi önemli dediler..

Ayy.. Çok fena.. Neler çekiyoruz şimdiden
Bizimki iyi kilo alıyor, 4 haftada 800 gr almış. Çiş kaka sayısı da gayet iyi ama ben mamayı azaltmak istiyorum. Ebe emzirmenin üstüne 40 ml mama ver dedi ama bizimkine yetmiyor. 60 veriyorum. Hedefim onu da yavaş yavaş azaltmak. Şimdi daha da sık emzirmeye karar verdim. 1 saat önce emzirmiştim, şimdi tekrar emziriyorum bakalım. O arada mama da vermedim

Oy maşallah annesi gayet yetiyor demek ki sütün.. yoksa açlıktan durmaz kuzucuk 60 lik mama ile.. biz daha 10 günlüğüz 60 a cikar dedi doktor. O yüzden senin sütün cok iyi yaramistir belli moral depolanıp herseyin üstesinden geleceğiz.. mamayi da bırakıp sadece anne sütüne kolayca dönecektir..

Ay kızlar dün yazamadım sabah 9dan akşam 7.30a kadar toplam 1 saat bile uyumadk sürekli mızmız sürekli kucakta gezmek emmek istedi sonra 7.30da bi uyudu 12de zorla kaldırdım sonra tabi sabaha kadar oturduk resmen uykuya direniyo

Bizimki dışarı çıkarken direk uyuyor dışarda da hep pusette uyuyor çıkarmıyorum Ama evde uyutmayı denemedim
Ben bu gece deneyecegim ya besikte uyumuyor mizirdaniyor besikten reflu yatagini cikarip yere yaptim ona yatak yine ayni. Bugunde puseti deneyeyim uyur belki bi sure idare ederiz

60 ml mama, emzirmenin üstüne mi veriyorsun? Umarım rayına oturturuz. Burdaki herkes elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor. Sağlıklı bir şekilde gelişsinler de aslında belki de bu kadar dertlenmemek lazım. Moral de etkiliyor sütü..

60 ml mama, emzirmenin üstüne mi veriyorsun? Umarım rayına oturturuz. Burdaki herkes elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor. Sağlıklı bir şekilde gelişsinler de aslında belki de bu kadar dertlenmemek lazım. Moral de etkiliyor sütü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…