Masajlar yapiyorum yuz ustu yatiriyorum dun mesela ise yaradi yapti yine kakasini ama sabaha karsi gene bi ikinmalar var ama gelen giden yok. İnsallah su surex bir an once gecerKuzum yapcak bişey çok yok kakalarını rahat rahat yapmayı öğrenene kadar durum bu , bu ıkınmalar da aslında ıyı bagırsak florasını guclendırıyo bu sekılde öğrenecekler uc ayı bulur
3 ayı buluyor balım ıste ilk günkü gibi olmasada Linada sabah kızardı bozardı ıkın ıkın yaptı eli kolu boşa dusuyor sonra bı rahatlık kıyamamMasajlar yapiyorum yuz ustu yatiriyorum dun mesela ise yaradi yapti yine kakasini ama sabaha karsi gene bi ikinmalar var ama gelen giden yok. İnsallah su surex bir an once gecer
Aa guzel aslinda bak duzene giricek hemenKızlar ben regl oldum
Ben henüz vermeye başlamadım. 1 aylık olduk. İhtiyaç olmadıkça vermek istemiyorum aslında.Kaç günlük itibari ile emzik verdiniz? 10 günlük bebek için erken mi?
Altını degisrken hiç durmuyor vermek zorunda kaldım
Ben veriyorum. Uyuturken iyi oluyor. Diger turlu memede uyumak istiyor cunkuKaç günlük itibari ile emzik verdiniz? 10 günlük bebek için erken mi?
Ben 4 günlükken felan vermiştim çok kurtarıcı oldu.Kaç günlük itibari ile emzik verdiniz? 10 günlük bebek için erken mi?
Bende istemiyorum ama nenesi alıştırdı malesef ki offfBen henüz vermeye başlamadım. 1 aylık olduk. İhtiyaç olmadıkça vermek istemiyorum aslında.
Vermemek için coknsavastim ama annem saolsun alistirdi bebeğe ya.. inşallah hızlı unuturBen 4 günlükken felan vermiştim çok kurtarıcı oldu.
Verdiğim için de üzülmüyorum inşallah erken bıraktırabilirim.
Bizimki de altını açınca basıyor yaygarayı ama o zaman emzik de almıyor mecbur ciyak ciyak ağlarken değiştiriyorum.
Emzık kotu bısey degıl kıVermemek için coknsavastim ama annem saolsun alistirdi bebeğe ya.. inşallah hızlı unutur
Nebulizator ile ilaçlı buhar verip aspire ettik daha sonra da iki günde bir şeklinde düzenli (ses varsa her gün) boş serum sıkıp aspire ediyoruz. İlaçlı buharı 3 gün falan kullandık sonra doktor kesti o üç günlük kullanım bile bizi bayağı bir toparladı.Kızlar bir şey soracağım. Ben bundan 2-3 hafta önce hasta olduğumda çıcuğumun da burnu tıkanmıştı. Serum fizyolojik kullandık ama hiç tam geçmedi.. sonra genzine indi akıntı burnu açık serum fizyolojik işe yaramıyor.. bunu nasıl çözebiliriz bilgisi olan var mı?
Cuma günü aylık kontrolü var o arada bir daha doktora götürmeyeyim diyorum. Çok şükür ateşi falan yok çünkü
Doğduğu gün bile verdi görümcem hastanede. Sonra bir üç hafta falan hiç kullanmadık son bir haftadır falan yine kullanıyorum. Uykuya geçerken kullanıyorum ya da mama hazırlarken çok ağlıyorsa o ara veriyorum. Aldığı ve alıştığı için annene kızmaKaç günlük itibari ile emzik verdiniz? 10 günlük bebek için erken mi?
Meme reddi yapar dediler, bi de tam uyuyor ağzından düşünce kendini de uyandırıyor... masadan sonra 3vsaat uyurdu, şimdi maks 35 40 dk uyuyor..Emzık kotu bısey degıl kı
Memem emzik olmuştu zaten sıpayaNebulizator ile ilaçlı buhar verip aspire ettik daha sonra da iki günde bir şeklinde düzenli (ses varsa her gün) boş serum sıkıp aspire ediyoruz. İlaçlı buharı 3 gün falan kullandık sonra doktor kesti o üç günlük kullanım bile bizi bayağı bir toparladı.
Doğduğu gün bile verdi görümcem hastanede. Sonra bir üç hafta falan hiç kullanmadık son bir haftadır falan yine kullanıyorum. Uykuya geçerken kullanıyorum ya da mama hazırlarken çok ağlıyorsa o ara veriyorum. Aldığı ve alıştığı için annene kızmaemzik alması çok iyi bugün anlamasan da ileride anlarsın kuzum almayan bebekler bazı durumlarda çok zorlayabiliyor anne zırt pırt kendi memesini vermek zorunda kalıyor
Hmmm nebilizatörü de doktora sorayım ben aklıma yattı gayet.Bende 2 haftadan sonra vermeye başladım uykuda ozellıkle ıyı oluyor o devamlı memede durup uyuma ıstegıne ıyı gelıyor , birde dışarda. Bende eğer başarılı olabilirsem 6 ay dan sonra max sadece uyku da vermeyı planlıyorum bakalım.
Kuzum sessiz nebilizatör mesh makınesı var 2-3 cc serum dan sıkıyorum verıyorum bes dk max o nemlendırıyo iyi geliyor burun aktığı dönem gün aşırı bes gun fln ust üste verdım sonrada ara sıra toparlasana kadar verdım faydası olduğunu düşünüyorum
E hani en az 6 ay regl olmuyodukKızlar ben regl oldum
Ben mutlaka önce altını temizliyorum sonra emziriyorum. Altını temizlerken ağlasa bile sonrası sus payı oluyorBen 4 günlükken felan vermiştim çok kurtarıcı oldu.
Verdiğim için de üzülmüyorum inşallah erken bıraktırabilirim.
Bizimki de altını açınca basıyor yaygarayı ama o zaman emzik de almıyor mecbur ciyak ciyak ağlarken değiştiriyorum.
Mesela şuan biz o savaştayız yedi doydu eminim ama aranıyor uykuya geçerken bir rahatlatıcı onun için veriyorum atıyor veriyorum iki çekiyor atıyor derken o ara sallanırken bir tutuyor cuk cuk emerken uyuyor sakince ağzından çekiyorum ya da kendi atıyor zatenMemem emzik olmuştu zaten sıpayadaha ufak 1 aylık olsun diyordum ama zorunlu oldu artik
ben bizim çocuk doktoruna en son gittiğimde burnu tıkanıyodu serum fizyolojik yapın bi zararı yok dedi başka da bir şey söylemedi. Nebilizatörden bahsetmedi bile hiç.. geriye akıntı olursa ne yapacağımız konusunda yönlendirseydi keşke..Nebulizator ile ilaçlı buhar verip aspire ettik daha sonra da iki günde bir şeklinde düzenli (ses varsa her gün) boş serum sıkıp aspire ediyoruz. İlaçlı buharı 3 gün falan kullandık sonra doktor kesti o üç günlük kullanım bile bizi bayağı bir toparladı.
Bizde de yeni adet emiyor kaldırıp gaz çıkarmaya çalışırken omzumu emikliyorMesela şuan biz o savaştayız yedi doydu eminim ama aranıyor uykuya geçerken bir rahatlatıcı onun için veriyorum atıyor veriyorum iki çekiyor atıyor derken o ara sallanırken bir tutuyor cuk cuk emerken uyuyor sakince ağzından çekiyorum ya da kendi atıyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?