2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kuzum yapcak bişey çok yok kakalarını rahat rahat yapmayı öğrenene kadar durum bu , bu ıkınmalar da aslında ıyı bagırsak florasını guclendırıyo bu sekılde öğrenecekler uc ayı bulur
Masajlar yapiyorum yuz ustu yatiriyorum dun mesela ise yaradi yapti yine kakasini ama sabaha karsi gene bi ikinmalar var ama gelen giden yok. İnsallah su surex bir an once gecer

Masajlar yapiyorum yuz ustu yatiriyorum dun mesela ise yaradi yapti yine kakasini ama sabaha karsi gene bi ikinmalar var ama gelen giden yok. İnsallah su surex bir an once gecer
3 ayı buluyor balım ıste ilk günkü gibi olmasada Linada sabah kızardı bozardı ıkın ıkın yaptı eli kolu boşa dusuyor sonra bı rahatlık kıyamam

Kaç günlük itibari ile emzik verdiniz? 10 günlük bebek için erken mi?

Altını degisrken hiç durmuyor vermek zorunda kaldım
Ben 4 günlükken felan vermiştim çok kurtarıcı oldu.
Verdiğim için de üzülmüyorum inşallah erken bıraktırabilirim.
Bizimki de altını açınca basıyor yaygarayı ama o zaman emzik de almıyor mecbur ciyak ciyak ağlarken değiştiriyorum.

Vermemek için coknsavastim ama annem saolsun alistirdi bebeğe ya.. inşallah hızlı unutur

Nebulizator ile ilaçlı buhar verip aspire ettik daha sonra da iki günde bir şeklinde düzenli (ses varsa her gün) boş serum sıkıp aspire ediyoruz. İlaçlı buharı 3 gün falan kullandık sonra doktor kesti o üç günlük kullanım bile bizi bayağı bir toparladı.
Kaç günlük itibari ile emzik verdiniz? 10 günlük bebek için erken mi?

Altını degisrken hiç durmuyor vermek zorunda kaldım
Doğduğu gün bile verdi görümcem hastanede. Sonra bir üç hafta falan hiç kullanmadık son bir haftadır falan yine kullanıyorum. Uykuya geçerken kullanıyorum ya da mama hazırlarken çok ağlıyorsa o ara veriyorum. Aldığı ve alıştığı için annene kızma emzik alması çok iyi bugün anlamasan da ileride anlarsın kuzum almayan bebekler bazı durumlarda çok zorlayabiliyor anne zırt pırt kendi memesini vermek zorunda kalıyor

Memem emzik olmuştu zaten sıpaya daha ufak 1 aylık olsun diyordum ama zorunlu oldu artik

Hmmm nebilizatörü de doktora sorayım ben aklıma yattı gayet.
Ben de emziği bıraktırırken zorlanmaktan korkuyorum ya o yüzden olabildiğince az vermeye çalışıyorum şimdiden bakalım. Kısmet
Kızlar ben regl oldum
E hani en az 6 ay regl olmuyoduk
İşin şakası bi yana regl olmamaktan iyidir kuzum hayırlı olsun
Ben mutlaka önce altını temizliyorum sonra emziriyorum. Altını temizlerken ağlasa bile sonrası sus payı oluyor

Memem emzik olmuştu zaten sıpaya daha ufak 1 aylık olsun diyordum ama zorunlu oldu artik
Mesela şuan biz o savaştayız yedi doydu eminim ama aranıyor uykuya geçerken bir rahatlatıcı onun için veriyorum atıyor veriyorum iki çekiyor atıyor derken o ara sallanırken bir tutuyor cuk cuk emerken uyuyor sakince ağzından çekiyorum ya da kendi atıyor zaten

ben bizim çocuk doktoruna en son gittiğimde burnu tıkanıyodu serum fizyolojik yapın bi zararı yok dedi başka da bir şey söylemedi. Nebilizatörden bahsetmedi bile hiç.. geriye akıntı olursa ne yapacağımız konusunda yönlendirseydi keşke..
aylık kontrolü için başka bir doktordan randevu aldım geçmezse soracağım kuzum çok sağol

Bizde de yeni adet emiyor kaldırıp gaz çıkarmaya çalışırken omzumu emikliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…