2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bugün bende otururken ani hareket ettim dikisim acıdı sonra hafif kanama oldu açıldı mı acaba

gfffff zor işler. Regl olmaya başladın mı da hap için canım. Bu süt korur lafları falan hep hikaye dimi. Regl olmasak bile korunmalıyız.
Benim emzikler avent, kauçuk emziğin bibsler mi? Tutmasaydı ondan alacaktım oysa ve tutmuyorsa dandik bakkal emziği tutacak bir bebeyle karşı karşıyayız demektir inşallah tutar kuzum her an her dk meme çok zor
Avent bips weebabyin dandik bi emziği hiç duymadığım bir marka emzik dahil olmak üzere hiç birini istemedi kızım. Aynı zamanda biberonda almıyor. Sadece meme. Ya da kaşık ile beslenme. S soulianis

Bende iyi ki vermisim diyorum uykuya dalmasi hizlaniyor. Sanirim memede saniyo kendini

Bende bips var ama buyuk geliyor sanirim agzina. Ya da oyun yapiyor. Cani isteyince aliyor istemeyince oguruyor

Kızlar ben regl oldum
Valla hayırlı olsun erken mi değil mi bilmiyorum ama regl olmak benim için hem iyi hem kötü
O sancıyı tekrar çekecek olmak korkulu rüyam ama olmasan da ayrı dert be

Canım benim ailemde tam olarak seninki gibi olmasa da öyle denebilir.Annem babam çok iyidir üzerimize titrerler benim de eşimin de ama annemin yaşı genç olmasına rağmen sağlık problemleri var daha önce felç geçirdi aktif hareket edemiyor sağolsun geldi yanıma ama bebek bakımında aktif değil evdeki işlere yapabildiği kadar yardımcı oluyor Ama kv tam seninki gibi aktif bir kadın her işimizi yapar evde öyle olunca insan kendini eşine ve ailesine mahcup hissediyor seni çok iyi anlıyorum ama kv ile daha iyiysen annen ve babanı uygun bir dille kırmadan gönder istersen sende lohusasın senin de bakıma ihtiyacın var kv kalsın madem yanında

Aman maşallah de canım inşallah tamamen iyileşir de rahatlarısınız

Hava guzel cikarayim olmadi bakalim
Kuzum sen İzmir'de değil misin orda hava mis gibidir her gün çıkar yürü temiz havadan zarar gelmez açık havada olduktan sonra hiç bir şey olmaz korkma Belki Aras da sever dışarda olmayı bizimki gezmeye bayılıyor resmen Anası gibi gezinti olacak sıpam

Kuzum bibs markayı da dene bi o da olmazsa bakkal emziği alYoksa seninki tam bir meme tutkunu sahtesi kesmiyor

Ben sırf bıraktıramam diye vermek istemiyorum kayınvalidem benden habersiz veriyor bende saklıyorum geceleri özellikle o kadar ağzında kalsın istemiyorum ya uyuyunca alıyorum ağzından
Şu an vermesem beni o kadar zorlayacak ki sonrasını düşünmeden verdim

Kuzum erkekler belli etmese de onları ayakta tutan bizleriz Benim annem ben lisede iken genç yaşta felç geçirdi iki kardeşim var biri 3 biri 5 yaşındaydı evin sorumluluğunu 15 yaşında ben aldım bakacak kimsemiz yoktu babam iş aralarında gelir anneme bakar yemeğini yedirir altını değiştirir giderdi.Çok fedakarlık yaptı şimdi çok korkar ona yine bir şey olur diye kardeşlerim annemi üzünce çok kızar annenize sizin yüzünüzden bir şey olursa ben ne yaparım der hep
O yüzden eşini anlıyorum onlar eşleri olmadan ayakta durmakta çok zorluk yaşar.Bir kadın kocası olmadan çocuklarına bakar evini geçindirir de bir adam bunu çok zor yapar

Ay bu kadar rezilliğin üstüne birde o mu ben geçen kontrole gittiğimde sızıntı geçerse gelmene gerek yok dedi bizde yapılmayacak mı acaba
Ben hastaneden çıkmadan hemen önce kontrol etti dikisleri sonra bir hafta sonra gel dedi o zaman dikislere baktı ve karından ultrasonla içeride kanama birikmiş mi diye baktı sonra da bir ay sonra gel dedi bu sefer de dikislere baktı ve vajinal ultrasonla baktı bir de sürüntü aldı smear testi için
Dikiş yerinde katlanma var mı
Regl olmaya başlamadım canım ama süt korur hikayesi kesinlikle yalan o yüzden başladım hem de dediğim gibi benim regli düzene sokuyor
Ya biberon, emzik neden almıyor ki? Benimki de lansinohun biberon ağzını beceremiyor sağdığım sütü biberon kirletmeden hemen oradan vereyim diyorum ama yok
Bende bips var ama buyuk geliyor sanirim agzina. Ya da oyun yapiyor. Cani isteyince aliyor istemeyince oguruyor
0-6 ay olmasına rağmen benim gözüme de büyük geliyor arada bizimki de öğürüyor sanırım o ara birden çektikleri için ya da biz mi hızlı veriyoruz bilmiyorum ondan olabilir

Bizimkide gezmeyi cok seviyor dun tum gun uyudu

Benim emzikler avent, kauçuk emziğin bibsler mi? Tutmasaydı ondan alacaktım oysa ve tutmuyorsa dandik bakkal emziği tutacak bir bebeyle karşı karşıyayız demektir inşallah tutar kuzum her an her dk meme çok zor
Bibs denemedim ya Chicco almışım kimbilir ne zaman Bakkal emziği hangisi oluyor
İnşallah iyileşir ama kontrolünü ihmal etme benim altta dikişler eşim pansuman yaparken bunlar kızarmış, bu dikişler düşmeyecek diye diye zorla hastaneye gönderdi, neyseki bir şey yok, ben de çok sıkılmıştım artık sürekli alttan muayene olmaktan bir de ordan çok canım yanınca kimse yanaşsın istemiyorum.
Benimki lansinoh biberonu alıyor ya onda ağzı tam meme tutuyor gibi oluyor ondan mı acaba, ya da direkt dümdüz süt geliyor diye
Kuzum bibs markayı da dene bi o da olmazsa bakkal emziği alYoksa seninki tam bir meme tutkunu sahtesi kesmiyor
Uyurken aynı zamanda ağzıma süt damlasın falan istiyor bence

Bizimkide gezmeyi cok seviyor dun tum gun uyudu
O zaman het gün çıkar sana da iyi gelir ben mesela burası her zaman sıcak olmuyor ama rüzgarlı havada bile çıkardım birazdan pazara götürcem oğlanı

Kızlar süt korumuyor lafının kanıtıyım kızımı emzirirken 13 aylıkken hamile kaldım.18aylık olunca da tamamen memeden kestim.geçen asmye sprial mevzusunu sordum 6aydan sonra takıyorlar dedi doğrumu bu? Hap kullanmak istemiyorum bitkiselde olsa azda olsa hormon bebeğe geçiyor ve bize kilo aldırıyor

Son iyi gunler burdada sonrasi yagmur gozukuyor ya
O zaman tadını çıkar şimdi Ben bebek arabasının üstüne yağmurluk bakıyorum.Şimdi dışarda gezerken duruyor ama bir şey anlamıyor biraz büyüyüp anlaması kışa gelecek üşür diye eve de kapanmak istemiyorum

Ne dedi canım doktorun ?

Yaaa çok erken değil mi

Herkeste farklı olur ama ben oğlumda da 40 üstüne 1 ay sonra olmustum , Buda erken oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…