- 20 Eylül 2022
- 1.251
- 1.485
- 63
Bugün bende otururken ani hareket ettim dikisim acıdı sonra hafif kanama oldu açıldı mı acabaŞimdi kızlar biliyorsunuz benim durumumu sızıntı vardı. Cumartesi günü kanlıydı hemde. Bizde üniversite hastanesinde doktor araştırmaya başlamıştık. İşin açığı ben artık ilaçların fayda etmediğini düşünüp cuma gününden beri ilaçlarımı içmiyordum. Dut kurusu almıştı komşum cumartesi den beri onu kaynatıp içiyordum. Cumartesi günü 3 kupa içtim. Neyse işte dün sabah pansuman yapmak için açtık sızıntı yok birikiyor galiba dedik akşam baktık gene yok bu sabah gene yok. O kadar zamandır antibiyotiklerin yapamadığını 2 günde dut kurusu yapmış olabilir mi yoksa kuruyacağı vardı tesadüf mü anlamadım. Bugün eşim kapanmaya başlamış hafif nem var sızıntı yok dedi şaştım kaldım.
Dikiş yerinde mi kanama oldu yani Dikişlerin orada mıBugün bende otururken ani hareket ettim dikisim acıdı sonra hafif kanama oldu açıldı mı acaba
Bilmiyorum ama dikiş yerim hala acıyor akşam eşim gelince baktırırım artıkDikiş yerinde mi kanama oldu yani Dikişlerin orada mı
gfffff zor işler. Regl olmaya başladın mı da hap için canım. Bu süt korur lafları falan hep hikaye dimi. Regl olmasak bile korunmalıyız.Deri altı implant, spiral, eşinin/senin belli aralıklarla iğne olması (yanlış hatırlamıyorsam böyle bir şey)gerisi kondom, hap vs ...
Ben hap kullanmayı kendim istedim çünkü adet düzensizliklerim vardı zaten bu da insana stres, sivilce, şişkinlik olarak dönüyor maalesefama eşim de korunacak... Doktor 2 yıl gebelik yok dedi (sezaryen olduğum için) zaten 2. Bir bebeğe psikolojim hazır değil spermleri sniper gibi vurabilirim
Avent bips weebabyin dandik bi emziği hiç duymadığım bir marka emzik dahil olmak üzere hiç birini istemedi kızım. Aynı zamanda biberonda almıyor. Sadece meme. Ya da kaşık ile beslenme. S soulianisBenim emzikler avent, kauçuk emziğin bibsler mi? Tutmasaydı ondan alacaktım oysa ve tutmuyorsa dandik bakkal emziği tutacak bir bebeyle karşı karşıyayız demektirinşallah tutar kuzum her an her dk meme çok zor
Bende iyi ki vermisim diyorum uykuya dalmasi hizlaniyor. Sanirim memede saniyo kendiniKuzum emzik eeğğ kaka değil ki doktorların çoğu da öneriyor sadece 1 yaştan sonra kesinlikle bırakın deniyor.
O zamana kadar bırakır diye umut ediyorum
Bizimki ilk göğsü emiyor ikincide uyuyor uyandırmak için altını temizliyorum sonra ikinciyi emziriyorum
Bende emziği bıraktırma süreci beni de korkutuyor ama şu an bile emziği ile aşk yaşarken iyiki vermişim diyorum
Bende bips var ama buyuk geliyor sanirim agzina. Ya da oyun yapiyor. Cani isteyince aliyor istemeyince oguruyorÇok geçmiş olsun kuzum antibiyotikler ve dut kurusu derken kombine bir tedavi olmuş ne güzel olmuşama ultrason kontrolünü aksatma dikişlerin içeriden rahmine sızıntı yapmadığını da kontrol ediyor doktor ay hem de vajinal ultrasonla ediyorlar ilk ay kontrolüne gitmeyen varsa şimdiden haber vereyim
Benim emzikler avent, kauçuk emziğin bibsler mi? Tutmasaydı ondan alacaktım oysa ve tutmuyorsa dandik bakkal emziği tutacak bir bebeyle karşı karşıyayız demektirinşallah tutar kuzum her an her dk meme çok zor
Valla hayırlı olsunKızlar ben regl oldum
Canım benim ailemde tam olarak seninki gibi olmasa da öyle denebilir.Annem babam çok iyidir üzerimize titrerler benim de eşimin de ama annemin yaşı genç olmasına rağmen sağlık problemleri var daha önce felç geçirdi aktif hareket edemiyor sağolsun geldi yanıma ama bebek bakımında aktif değil evdeki işlere yapabildiği kadar yardımcı oluyorInanki esim de annemi tanidigi icin gelmese senin icin daha iyi canini sikmasin sonra vs dedi . Bende gonlum annem yanimda olsun istiyor . Herkesin annesi el pence divan oluyor sanirim.bende annem bana oyle olsun istiyorum dedim . Eger sorun olursa yeterli anne iyiyim istersen gidebilirsin derim dedim . Esimin ailesi esime karsi mesela asiri duskun duskun derken bir sey olsun ona hemen kosarlar hemen ustune duserler . Bana da oyle yaklasirlar mesela o kadar cok olmasada ben o ilgiyi kendi ailemde gormek istiyorum ve gorsunler de istiyorum . Ne bilim ya tuhaf bir sey . Dediklerinizi cok iyi anladim . Ailem kotu degil ama his yok istebu ufak seyler dokunuyor bende anlamadim kendimi. Mesela hamileligim 5 ay kotu gecti istifra ettim ayakta zor durdum . Ramazandi anneme yalvardik resmen dur yanimda diye durmadi gitti . Babamda bahane uretti kendine gore . Kauinvalidem 8 saatlik yol varken bana yalvardi kizim geleyim senn iyi degilsin sakin cekinme telefon et hemen gelirim dedi.
Aynen aynen . Gercekten ben kabullenemiyorum ama sinir stres ilgisiz sevgisiz hissediyorum ve ufak capli uyariyorum . Yanlis anlarlar vs diyorum onlarin yaninda oyle yapinca .
Aman maşallah de canım inşallah tamamen iyileşir de rahatlarısınızŞimdi kızlar biliyorsunuz benim durumumu sızıntı vardı. Cumartesi günü kanlıydı hemde. Bizde üniversite hastanesinde doktor araştırmaya başlamıştık. İşin açığı ben artık ilaçların fayda etmediğini düşünüp cuma gününden beri ilaçlarımı içmiyordum. Dut kurusu almıştı komşum cumartesi den beri onu kaynatıp içiyordum. Cumartesi günü 3 kupa içtim. Neyse işte dün sabah pansuman yapmak için açtık sızıntı yok birikiyor galiba dedik akşam baktık gene yok bu sabah gene yok. O kadar zamandır antibiyotiklerin yapamadığını 2 günde dut kurusu yapmış olabilir mi yoksa kuruyacağı vardı tesadüf mü anlamadım. Bugün eşim kapanmaya başlamış hafif nem var sızıntı yok dedi şaştım kaldım.
Kuzum sen İzmir'de değil misin orda hava mis gibidir her gün çıkar yürü temiz havadan zarar gelmez açık havada olduktan sonra hiç bir şey olmaz korkmaHava guzel cikarayim olmadi bakalim
Kuzum bibs markayı da dene bi o da olmazsa bakkal emziği alYa benim en az bir yıl olmama hayallerim vardı
Of benimki avent tutmadı ara ara hala sokuyorum ağzına, evde bir de kauçuk vardı onu deneyeyim dedim bir de yüzünü buruşturuyor sanki ne verdikemmeden uyumuyor işte çok zor gazı olunca meme istiyor, uykusu var meme, canı sıkıldı meme
Şu an vermesem beni o kadar zorlayacak ki sonrasını düşünmeden verdimBen sırf bıraktıramam diye vermek istemiyorumkayınvalidem benden habersiz veriyor bende saklıyorum geceleri özellikle o kadar ağzında kalsın istemiyorum ya uyuyunca alıyorum ağzından
Kuzum erkekler belli etmese de onları ayakta tutan bizlerizÇok saol canım benim. Zaten gazlı bir bebeğim var sancı olduğu zaman köze basmış gibi ağlıyor. Sabah eşimle konuşuyorduk umarım iyileşiyordur yoksa ben doktora falan gitmek istemiyorum kapanırsa kapanır yoruldum dedim. Kızdı bir sürü ne olduğunu bilmiyoruz seni de anlıyorum günlerce hastanede çocukla neler yaşadık yaşadın ama sana bişey olursa ben ne yaparım dediilk defa böyle açık açık konuştu bu konuyu Allah korusun ölüp gidersen ben ne yaparım dedi sevgiyi aşkı bir kenara bırak iki çocukla ne olur benim halim kendine iyi bakmak zorundasın ben ölürsem sen ayakta bir şekilde durursun ama ben dağılırım dedi ay Bi tuhaf oldum. Hissiz sandığım kocamın içinden ürkek Bi kuş çıktı ya
Ben hastaneden çıkmadan hemen önce kontrol etti dikisleri sonra bir hafta sonra gel dedi o zaman dikislere baktı ve karından ultrasonla içeride kanama birikmiş mi diye baktı sonra da bir ay sonra gel dedi bu sefer de dikislere baktı ve vajinal ultrasonla baktı bir de sürüntü aldı smear testi içinAy bu kadar rezilliğin üstüne birde o muben geçen kontrole gittiğimde sızıntı geçerse gelmene gerek yok dedi bizde yapılmayacak mı acaba
Regl olmaya başlamadım canım ama süt korur hikayesi kesinlikle yalan o yüzden başladım hem de dediğim gibi benim regli düzene sokuyorgfffff zor işler. Regl olmaya başladın mı da hap için canım. Bu süt korur lafları falan hep hikaye dimi. Regl olmasak bile korunmalıyız.
Avent bips weebabyin dandik bi emziği hiç duymadığım bir marka emzik dahil olmak üzere hiç birini istemedi kızım. Aynı zamanda biberonda almıyor. Sadece meme. Ya da kaşık ile beslenme. S soulianis
0-6 ay olmasına rağmen benim gözüme de büyük geliyor arada bizimki de öğürüyorBende bips var ama buyuk geliyor sanirim agzina. Ya da oyun yapiyor. Cani isteyince aliyor istemeyince oguruyor
Bizimkide gezmeyi cok seviyor dun tum gun uyuduValla hayırlı olsunerken mi değil mi bilmiyorum ama regl olmak benim için hem iyi hem kötü
O sancıyı tekrar çekecek olmak korkulu rüyam ama olmasan da ayrı dert be
Canım benim ailemde tam olarak seninki gibi olmasa da öyle denebilir.Annem babam çok iyidir üzerimize titrerler benim de eşimin de ama annemin yaşı genç olmasına rağmen sağlık problemleri var daha önce felç geçirdi aktif hareket edemiyor sağolsun geldi yanıma ama bebek bakımında aktif değil evdeki işlere yapabildiği kadar yardımcı oluyorAma kv tam seninki gibi aktif bir kadın her işimizi yapar evde öyle olunca insan kendini eşine ve ailesine mahcup hissediyor seni çok iyi anlıyorum ama kv ile daha iyiysen annen ve babanı uygun bir dille kırmadan gönder istersen sende lohusasın senin de bakıma ihtiyacın var kv kalsın madem yanında
Aman maşallah de canım inşallah tamamen iyileşir de rahatlarısınız
Kuzum sen İzmir'de değil misin orda hava mis gibidir her gün çıkar yürü temiz havadan zarar gelmez açık havada olduktan sonra hiç bir şey olmaz korkmaBelki Aras da sever dışarda olmayı bizimki gezmeye bayılıyor resmen Anası gibi gezinti olacak sıpam
Kuzum bibs markayı da dene bi o da olmazsa bakkal emziği alYoksa seninki tam bir meme tutkunu sahtesi kesmiyor
Şu an vermesem beni o kadar zorlayacak ki sonrasını düşünmeden verdim
Kuzum erkekler belli etmese de onları ayakta tutan bizlerizBenim annem ben lisede iken genç yaşta felç geçirdi iki kardeşim var biri 3 biri 5 yaşındaydı evin sorumluluğunu 15 yaşında ben aldım bakacak kimsemiz yoktu babam iş aralarında gelir anneme bakar yemeğini yedirir altını değiştirir giderdi.Çok fedakarlık yaptı şimdi çok korkar ona yine bir şey olur diye kardeşlerim annemi üzünce çok kızar annenize sizin yüzünüzden bir şey olursa ben ne yaparım der hep
O yüzden eşini anlıyorum onlar eşleri olmadan ayakta durmakta çok zorluk yaşar.Bir kadın kocası olmadan çocuklarına bakar evini geçindirir de bir adam bunu çok zor yapar
Bibs denemedim ya Chicco almışım kimbilir ne zamanBenim emzikler avent, kauçuk emziğin bibsler mi? Tutmasaydı ondan alacaktım oysa ve tutmuyorsa dandik bakkal emziği tutacak bir bebeyle karşı karşıyayız demektirinşallah tutar kuzum her an her dk meme çok zor
İnşallah iyileşir ama kontrolünü ihmal etme benim altta dikişler eşim pansuman yaparken bunlar kızarmış, bu dikişler düşmeyecek diye diye zorla hastaneye gönderdi, neyseki bir şey yok, ben de çok sıkılmıştım artık sürekli alttan muayene olmaktan bir de ordan çok canım yanınca kimse yanaşsın istemiyorum.Çok saol canım benim. Zaten gazlı bir bebeğim var sancı olduğu zaman köze basmış gibi ağlıyor. Sabah eşimle konuşuyorduk umarım iyileşiyordur yoksa ben doktora falan gitmek istemiyorum kapanırsa kapanır yoruldum dedim. Kızdı bir sürü ne olduğunu bilmiyoruz seni de anlıyorum günlerce hastanede çocukla neler yaşadık yaşadın ama sana bişey olursa ben ne yaparım dediilk defa böyle açık açık konuştu bu konuyu Allah korusun ölüp gidersen ben ne yaparım dedi sevgiyi aşkı bir kenara bırak iki çocukla ne olur benim halim kendine iyi bakmak zorundasın ben ölürsem sen ayakta bir şekilde durursun ama ben dağılırım dedi ay Bi tuhaf oldum. Hissiz sandığım kocamın içinden ürkek Bi kuş çıktı ya
Benimki lansinoh biberonu alıyor ya onda ağzı tam meme tutuyor gibi oluyor ondan mı acaba, ya da direkt dümdüz süt geliyor diyegfffff zor işler. Regl olmaya başladın mı da hap için canım. Bu süt korur lafları falan hep hikaye dimi. Regl olmasak bile korunmalıyız.
Avent bips weebabyin dandik bi emziği hiç duymadığım bir marka emzik dahil olmak üzere hiç birini istemedi kızım. Aynı zamanda biberonda almıyor. Sadece meme. Ya da kaşık ile beslenme. S soulianis
Uyurken aynı zamanda ağzıma süt damlasın falan istiyor benceKuzum bibs markayı da dene bi o da olmazsa bakkal emziği alYoksa seninki tam bir meme tutkunu sahtesi kesmiyor
Regl olmadan önce yumurtladığımız için regl olmadan hamile kalabiliriz ya orası sorungfffff zor işler. Regl olmaya başladın mı da hap için canım. Bu süt korur lafları falan hep hikaye dimi. Regl olmasak bile korunmalıyız.
O zaman het gün çıkar sana da iyi gelir ben mesela burası her zaman sıcak olmuyor ama rüzgarlı havada bile çıkardım birazdan pazara götürcem oğlanıBizimkide gezmeyi cok seviyor dun tum gun uyudu
Son iyi gunler burdada sonrasi yagmur gozukuyor yaO zaman het gün çıkar sana da iyi gelir ben mesela burası her zaman sıcak olmuyor ama rüzgarlı havada bile çıkardım birazdan pazara götürcem oğlanı
Bu büyüklerle iş zor.. Bizimkiler de kucağa alıştırdılar. Ne güzel yatağa koyuyorduk, kendisi uyuyordu. Şimdi kucak arıyor uyumadan önceBende istemiyorum ama nenesi alıştırdı malesef ki offf
O zaman tadını çıkar şimdiSon iyi gunler burdada sonrasi yagmur gozukuyor ya
Oğlum da 40 ın üstüne bır ay sonra olmuştumBenim hala ara kanamalar devam ediyor. 40 günü tamamlayacak sanırsam. Senin 40ıda yeni çıktı maşallah kimisi aylarca görmüyor
Karnına el masajı yapıyor ısıtıyorum birazda bacaklarını karnına ittirerek masajlar hareketler şovlar. Sonra kucağıma alıp sanki alaturka tuvalete oturtmuş gibi kaka yapma pozisyonunda tutup bekliyorum. Kaka yapmayı ciddiye aldıklarını düşünüyorum. O yüzden bu işi ben de ciddiye alıyorum. Dikkatini dağıtmıyorum konuşmuyorum hareket ettirmiyorum. Sessizce bekliyorum odaklanmasını vallahi işe yarıyor
Aaaa bu da biraz şov oldu sankiçok erken değil mi yaaaa
Yok henüz yasaklar kalkmadı. Ben hap almak istemiyorum yaaa alternatif bulmak lazım ve ben 7 yıldır evliyim 6 yıldır korunmuyoruz. Güncel Korunma yöntemlerini bilmiyorum vallahi
Ne dedi canım doktorun ?
Yaaa çok erken değil mi
Herkeste farklı olurValla hayırlı olsunerken mi değil mi bilmiyorum ama regl olmak benim için hem iyi hem kötü
O sancıyı tekrar çekecek olmak korkulu rüyam ama olmasan da ayrı dert be
Canım benim ailemde tam olarak seninki gibi olmasa da öyle denebilir.Annem babam çok iyidir üzerimize titrerler benim de eşimin de ama annemin yaşı genç olmasına rağmen sağlık problemleri var daha önce felç geçirdi aktif hareket edemiyor sağolsun geldi yanıma ama bebek bakımında aktif değil evdeki işlere yapabildiği kadar yardımcı oluyorAma kv tam seninki gibi aktif bir kadın her işimizi yapar evde öyle olunca insan kendini eşine ve ailesine mahcup hissediyor seni çok iyi anlıyorum ama kv ile daha iyiysen annen ve babanı uygun bir dille kırmadan gönder istersen sende lohusasın senin de bakıma ihtiyacın var kv kalsın madem yanında
Aman maşallah de canım inşallah tamamen iyileşir de rahatlarısınız
Kuzum sen İzmir'de değil misin orda hava mis gibidir her gün çıkar yürü temiz havadan zarar gelmez açık havada olduktan sonra hiç bir şey olmaz korkmaBelki Aras da sever dışarda olmayı bizimki gezmeye bayılıyor resmen Anası gibi gezinti olacak sıpam
Kuzum bibs markayı da dene bi o da olmazsa bakkal emziği alYoksa seninki tam bir meme tutkunu sahtesi kesmiyor
Şu an vermesem beni o kadar zorlayacak ki sonrasını düşünmeden verdim
Kuzum erkekler belli etmese de onları ayakta tutan bizlerizBenim annem ben lisede iken genç yaşta felç geçirdi iki kardeşim var biri 3 biri 5 yaşındaydı evin sorumluluğunu 15 yaşında ben aldım bakacak kimsemiz yoktu babam iş aralarında gelir anneme bakar yemeğini yedirir altını değiştirir giderdi.Çok fedakarlık yaptı şimdi çok korkar ona yine bir şey olur diye kardeşlerim annemi üzünce çok kızar annenize sizin yüzünüzden bir şey olursa ben ne yaparım der hep
O yüzden eşini anlıyorum onlar eşleri olmadan ayakta durmakta çok zorluk yaşar.Bir kadın kocası olmadan çocuklarına bakar evini geçindirir de bir adam bunu çok zor yapar
Baktır canım ihmal etme sakınBilmiyorum ama dikiş yerim hala acıyor akşam eşim gelince baktırırım artık
Annelere söz geçmiyor canım napalim artık..Bu büyüklerle iş zor.. Bizimkiler de kucağa alıştırdılar. Ne güzel yatağa koyuyorduk, kendisi uyuyordu. Şimdi kucak arıyor uyumadan önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?