- 17 Ağustos 2021
- 1.895
- En iyi cevaplar
- 1
- 2.979
- 83
- 27
Bizde de var o her şeyi yemeliyim yutmalıyım modundaBizde de yeni adet emiyor kaldırıp gaz çıkarmaya çalışırken omzumu emikliyor
Kayınvalidemler vardı haftasonu hareketli geçti canım ya dün akşam gittiler oğluş da yormadı uyuduk geceatatalya canim nerlerdesinn sesin cikmiyor
Kakasini yapamadigi surece huysuz. Yaparsa misler gibi uyuyorKayınvalidemler vardı haftasonu hareketli geçti canım ya dün akşam gittiler oğluş da yormadı uyuduk geceBakamadım hiç buralara. Oğluşun ağlamalar geçti mi?
Aynı sorun bizde de var. Bugün sabahtan başladı sıkıntı tam dışarı çıkaracaktım ki yaptı rahatladı. Yürüyüşü kesinlikle tavsiye ediyorum. Bebek arabasına koy kaldırımlar tırtıklı ya yürüyüş yapın. Kuzey öyle olunca yapıyor. 2 gün önce kucağıma aldım yürüdüm yine yaptı. Yoksa dediğin gibi çok huzursuz oluyor.Kakasini yapamadigi surece huysuz. Yaparsa misler gibi uyuyor
Kuzum emzik eeğğ kaka değil ki doktorların çoğu da öneriyor sadece 1 yaştan sonra kesinlikle bırakın deniyor.Vermemek için coknsavastim ama annem saolsun alistirdi bebeğe ya.. inşallah hızlı unutur
Bizimki ilk göğsü emiyor ikincide uyuyor uyandırmak için altını temizliyorum sonra ikinciyi emziriyorumHmmm nebilizatörü de doktora sorayım ben aklıma yattı gayet.
Ben de emziği bıraktırırken zorlanmaktan korkuyorum ya o yüzden olabildiğince az vermeye çalışıyorum şimdiden bakalım. Kısmet
E hani en az 6 ay regl olmuyoduk
İşin şakası bi yana regl olmamaktan iyidir kuzum hayırlı olsun
Ben mutlaka önce altını temizliyorum sonra emziriyorum. Altını temizlerken ağlasa bile sonrası sus payı oluyor
Inanki esim de annemi tanidigi icin gelmese senin icin daha iyi canini sikmasin sonra vs dedi . Bende gonlum annem yanimda olsun istiyor . Herkesin annesi el pence divan oluyor sanirim.bende annem bana oyle olsun istiyorum dedim . Eger sorun olursa yeterli anne iyiyim istersen gidebilirsin derim dedim . Esimin ailesi esime karsi mesela asiri duskun duskun derken bir sey olsun ona hemen kosarlar hemen ustune duserler . Bana da oyle yaklasirlar mesela o kadar cok olmasada ben o ilgiyi kendi ailemde gormek istiyorum ve gorsunler de istiyorum . Ne bilim ya tuhaf bir sey . Dediklerinizi cok iyi anladim . Ailem kotu degil ama his yok isteİnsan anne olduktan sonra geçmişte bağı eksik de olsa istemess de anne bağını arıyor anne kimse gibi olmaz olamaz diyor bir tek anneden çekinmiyor sanki daha samimi buluyor bilmiyorum belki de bağlanma sorunundan dolayı insan belki de fıtrat olarak 70 yaşında da olsa anne sevgisi arıyor.. ne desem bilemedim çok haklısın ben de bütün hamilelik boyunca annemi sakinleştirmek gönlünü etmekle geçirdim şimdi yedi günlük lohusayim sağ olsun ev işlerine yardım ediyor ama psikolojik olarak beni bitiriyor yine de gidince onu özlerim diyorum acıyorum bazen merhamet ediyorum onca şeye rağmen. Ama Allah evladın hayırlısını versin dediğimiz gibi anne babanın da hayırlısını versin. Belki annen kayinvalideni sevmiyor yapmak istemiyordur ama ikiz annesi olarak sana ütü yaptirmak istemesi evet kırıcı olmuş yine de geldik kaç yaşımıza böyle gelmiş böyle geçer be kuzum kafana takma desem de boş biliyorum Allah kalbine selamet versin
Aynen aynen . Gercekten ben kabullenemiyorum ama sinir stres ilgisiz sevgisiz hissediyorum ve ufak capli uyariyorum . Yanlis anlarlar vs diyorum onlarin yaninda oyle yapinca .Aşağı yukarı aynı şeyleri yaşadım 2. Gebeligimde. Doğum acil oldu, kv hemen geldi şehir dışındn. Evimi temizledi bNa, büyük oğluma baktı. Annem ona yardım bile etmedi. Sonrasında nsil olsa kv vr diye yine hic oralı olmadı. Benim annem de böyle diye kabullendim ben. Yapacak 1 sey yok. Bu doğumda kv gelemedi annem daha çok geldi yardım etti. Belki seninki de kv var diye tembellik yapıyordur. Benimki normalde de tembelevime geldiğinde hep hizmet bekler. Kv varsa o koyar çayını falan
Benim hala ara kanamalar devam ediyor. 40 günü tamamlayacak sanırsam. Senin 40ıda yeni çıktı maşallah kimisi aylarca görmüyorKızlar ben regl oldum
Hava guzel cikarayim olmadi bakalimAynı sorun bizde de var. Bugün sabahtan başladı sıkıntı tam dışarı çıkaracaktım ki yaptı rahatladı. Yürüyüşü kesinlikle tavsiye ediyorum. Bebek arabasına koy kaldırımlar tırtıklı ya yürüyüş yapın. Kuzey öyle olunca yapıyor. 2 gün önce kucağıma aldım yürüdüm yine yaptı. Yoksa dediğin gibi çok huzursuz oluyor.
Valla ne sebep oldu bilmem kuzum ama geçiyor olmasına çok sevindim. Zaten bebeğe bakmaya çalışıyosun bir de bununla uğraşman çok zorlayıcıydı. Çok sevindim çok geçmiş olsunŞimdi kızlar biliyorsunuz benim durumumu sızıntı vardı. Cumartesi günü kanlıydı hemde. Bizde üniversite hastanesinde doktor araştırmaya başlamıştık. İşin açığı ben artık ilaçların fayda etmediğini düşünüp cuma gününden beri ilaçlarımı içmiyordum. Dut kurusu almıştı komşum cumartesi den beri onu kaynatıp içiyordum. Cumartesi günü 3 kupa içtim. Neyse işte dün sabah pansuman yapmak için açtık sızıntı yok birikiyor galiba dedik akşam baktık gene yok bu sabah gene yok. O kadar zamandır antibiyotiklerin yapamadığını 2 günde dut kurusu yapmış olabilir mi yoksa kuruyacağı vardı tesadüf mü anlamadım. Bugün eşim kapanmaya başlamış hafif nem var sızıntı yok dedi şaştım kaldım.
Karnına el masajı yapıyor ısıtıyorum birazda bacaklarını karnına ittirerek masajlar hareketler şovlar. Sonra kucağıma alıp sanki alaturka tuvalete oturtmuş gibi kaka yapma pozisyonunda tutup bekliyorum. Kaka yapmayı ciddiye aldıklarını düşünüyorum. O yüzden bu işi ben de ciddiye alıyorum. Dikkatini dağıtmıyorum konuşmuyorum hareket ettirmiyorum. Sessizce bekliyorum odaklanmasını vallahi işe yarıyorKizlar gunaydin. Benim bebisin uyku derdini cozdum. Gazi varsa ve ogun kakasini yapmadiysa huysuzluk hat safhada. Kaka yapincs uyuyor baya baya. Bu kaka icin oneriniz var mi ya. Aslinda kabizda degil ama ikinmayi bilmedigi icib yapamiyorum yikiyor ortaligi
Aaaa bu da biraz şov oldu sankiKızlar ben regl oldum
Yok henüz yasaklar kalkmadı. Ben hap almak istemiyorum yaaa alternatif bulmak lazım ve ben 7 yıldır evliyim 6 yıldır korunmuyoruz. Güncel Korunma yöntemlerini bilmiyorum vallahiDoğum kontrol hapı kullanan var mı? Ben dün başladım doktorum zlynda verdi
Ya benim en az bir yıl olmama hayallerim vardıKızlar ben regl oldum
Of benimki avent tutmadı ara ara hala sokuyorum ağzına, evde bir de kauçuk vardı onu deneyeyim dedim bir de yüzünü buruşturuyor sanki ne verdikKuzum emzik eeğğ kaka değil ki doktorların çoğu da öneriyor sadece 1 yaştan sonra kesinlikle bırakın deniyor.
O zamana kadar bırakır diye umut ediyorum
Bizimki ilk göğsü emiyor ikincide uyuyor uyandırmak için altını temizliyorum sonra ikinciyi emziriyorum
Bende emziği bıraktırma süreci beni de korkutuyor ama şu an bile emziği ile aşk yaşarken iyiki vermişim diyorum
Ne dedi canım doktorun ?2 gündür dut kurusu içiyorum süt olsun diye enfeksiyona da iyi gelir diye, faydası olacak galiba sabah kalktığımda sızıntı yoktu biraz sonra tekrar demleyip içicem yarın sabah görecez artık var mı yok mu.. Hamileyken özelde gittiğim doktor vardı ona gitmeyi düşünüyorum sabahki duruma göre, o beni yönlendirir nereye gitmeliyim ne yapmalıyım
Yaaa çok erken değil miKızlar ben regl oldum
Ben sırf bıraktıramam diye vermek istemiyorumKuzum emzik eeğğ kaka değil ki doktorların çoğu da öneriyor sadece 1 yaştan sonra kesinlikle bırakın deniyor.
O zamana kadar bırakır diye umut ediyorum
Bizimki ilk göğsü emiyor ikincide uyuyor uyandırmak için altını temizliyorum sonra ikinciyi emziriyorum
Bende emziği bıraktırma süreci beni de korkutuyor ama şu an bile emziği ile aşk yaşarken iyiki vermişim diyorum
Gitmedim ki canım eşim sabah ki pansumanda baktı üstünü kapatmaya gerek yok kapanmak üzere dedi iyice çötü bastırdı hiç bişey çıkmadı bizde şaşırdıkNe dedi canım doktorun ?
Deri altı implant, spiral, eşinin/senin belli aralıklarla iğne olması (yanlış hatırlamıyorsam böyle bir şey)Karnına el masajı yapıyor ısıtıyorum birazda bacaklarını karnına ittirerek masajlar hareketler şovlar. Sonra kucağıma alıp sanki alaturka tuvalete oturtmuş gibi kaka yapma pozisyonunda tutup bekliyorum. Kaka yapmayı ciddiye aldıklarını düşünüyorum. O yüzden bu işi ben de ciddiye alıyorum. Dikkatini dağıtmıyorum konuşmuyorum hareket ettirmiyorum. Sessizce bekliyorum odaklanmasını vallahi işe yarıyor
Aaaa bu da biraz şov oldu sankiçok erken değil mi yaaaa
Yok henüz yasaklar kalkmadı. Ben hap almak istemiyorum yaaa alternatif bulmak lazım ve ben 7 yıldır evliyim 6 yıldır korunmuyoruz. Güncel Korunma yöntemlerini bilmiyorum vallahi
Çok geçmiş olsun kuzum antibiyotikler ve dut kurusu derken kombine bir tedavi olmuş ne güzel olmuşŞimdi kızlar biliyorsunuz benim durumumu sızıntı vardı. Cumartesi günü kanlıydı hemde. Bizde üniversite hastanesinde doktor araştırmaya başlamıştık. İşin açığı ben artık ilaçların fayda etmediğini düşünüp cuma gününden beri ilaçlarımı içmiyordum. Dut kurusu almıştı komşum cumartesi den beri onu kaynatıp içiyordum. Cumartesi günü 3 kupa içtim. Neyse işte dün sabah pansuman yapmak için açtık sızıntı yok birikiyor galiba dedik akşam baktık gene yok bu sabah gene yok. O kadar zamandır antibiyotiklerin yapamadığını 2 günde dut kurusu yapmış olabilir mi yoksa kuruyacağı vardı tesadüf mü anlamadım. Bugün eşim kapanmaya başlamış hafif nem var sızıntı yok dedi şaştım kaldım.
Benim emzikler avent, kauçuk emziğin bibsler mi? Tutmasaydı ondan alacaktım oysa ve tutmuyorsa dandik bakkal emziği tutacak bir bebeyle karşı karşıyayız demektirYa benim en az bir yıl olmama hayallerim vardı
Of benimki avent tutmadı ara ara hala sokuyorum ağzına, evde bir de kauçuk vardı onu deneyeyim dedim bir de yüzünü buruşturuyor sanki ne verdikemmeden uyumuyor işte çok zor gazı olunca meme istiyor, uykusu var meme, canı sıkıldı meme
Çok saol canım benim. Zaten gazlı bir bebeğim var sancı olduğu zaman köze basmış gibi ağlıyor. Sabah eşimle konuşuyorduk umarım iyileşiyordur yoksa ben doktora falan gitmek istemiyorum kapanırsa kapanır yoruldum dedim. Kızdı bir sürü ne olduğunu bilmiyoruz seni de anlıyorum günlerce hastanede çocukla neler yaşadık yaşadın ama sana bişey olursa ben ne yaparım dediValla ne sebep oldu bilmem kuzum ama geçiyor olmasına çok sevindim. Zaten bebeğe bakmaya çalışıyosun bir de bununla uğraşman çok zorlayıcıydı. Çok sevindim çok geçmiş olsun
Ay bu kadar rezilliğin üstüne birde o muÇok geçmiş olsun kuzum antibiyotikler ve dut kurusu derken kombine bir tedavi olmuş ne güzel olmuşama ultrason kontrolünü aksatma dikişlerin içeriden rahmine sızıntı yapmadığını da kontrol ediyor doktor ay hem de vajinal ultrasonla ediyorlar ilk ay kontrolüne gitmeyen varsa şimdiden haber vereyim
Benim emzikler avent, kauçuk emziğin bibsler mi? Tutmasaydı ondan alacaktım oysa ve tutmuyorsa dandik bakkal emziği tutacak bir bebeyle karşı karşıyayız demektirinşallah tutar kuzum her an her dk meme çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?