2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kakasini yapamadigi surece huysuz. Yaparsa misler gibi uyuyor
Aynı sorun bizde de var. Bugün sabahtan başladı sıkıntı tam dışarı çıkaracaktım ki yaptı rahatladı. Yürüyüşü kesinlikle tavsiye ediyorum. Bebek arabasına koy kaldırımlar tırtıklı ya yürüyüş yapın. Kuzey öyle olunca yapıyor. 2 gün önce kucağıma aldım yürüdüm yine yaptı. Yoksa dediğin gibi çok huzursuz oluyor.

Vermemek için coknsavastim ama annem saolsun alistirdi bebeğe ya.. inşallah hızlı unutur
Kuzum emzik eeğğ kaka değil ki doktorların çoğu da öneriyor sadece 1 yaştan sonra kesinlikle bırakın deniyor.
O zamana kadar bırakır diye umut ediyorum

Bizimki ilk göğsü emiyor ikincide uyuyor uyandırmak için altını temizliyorum sonra ikinciyi emziriyorum
Bende emziği bıraktırma süreci beni de korkutuyor ama şu an bile emziği ile aşk yaşarken iyiki vermişim diyorum

Inanki esim de annemi tanidigi icin gelmese senin icin daha iyi canini sikmasin sonra vs dedi . Bende gonlum annem yanimda olsun istiyor . Herkesin annesi el pence divan oluyor sanirim.bende annem bana oyle olsun istiyorum dedim . Eger sorun olursa yeterli anne iyiyim istersen gidebilirsin derim dedim . Esimin ailesi esime karsi mesela asiri duskun duskun derken bir sey olsun ona hemen kosarlar hemen ustune duserler . Bana da oyle yaklasirlar mesela o kadar cok olmasada ben o ilgiyi kendi ailemde gormek istiyorum ve gorsunler de istiyorum . Ne bilim ya tuhaf bir sey . Dediklerinizi cok iyi anladim . Ailem kotu degil ama his yok iste bu ufak seyler dokunuyor bende anlamadim kendimi. Mesela hamileligim 5 ay kotu gecti istifra ettim ayakta zor durdum . Ramazandi anneme yalvardik resmen dur yanimda diye durmadi gitti . Babamda bahane uretti kendine gore . Kauinvalidem 8 saatlik yol varken bana yalvardi kizim geleyim senn iyi degilsin sakin cekinme telefon et hemen gelirim dedi.
Aynen aynen . Gercekten ben kabullenemiyorum ama sinir stres ilgisiz sevgisiz hissediyorum ve ufak capli uyariyorum . Yanlis anlarlar vs diyorum onlarin yaninda oyle yapinca .

Şimdi kızlar biliyorsunuz benim durumumu sızıntı vardı. Cumartesi günü kanlıydı hemde. Bizde üniversite hastanesinde doktor araştırmaya başlamıştık. İşin açığı ben artık ilaçların fayda etmediğini düşünüp cuma gününden beri ilaçlarımı içmiyordum. Dut kurusu almıştı komşum cumartesi den beri onu kaynatıp içiyordum. Cumartesi günü 3 kupa içtim. Neyse işte dün sabah pansuman yapmak için açtık sızıntı yok birikiyor galiba dedik akşam baktık gene yok bu sabah gene yok. O kadar zamandır antibiyotiklerin yapamadığını 2 günde dut kurusu yapmış olabilir mi yoksa kuruyacağı vardı tesadüf mü anlamadım. Bugün eşim kapanmaya başlamış hafif nem var sızıntı yok dedi şaştım kaldım.

Hava guzel cikarayim olmadi bakalim

Valla ne sebep oldu bilmem kuzum ama geçiyor olmasına çok sevindim. Zaten bebeğe bakmaya çalışıyosun bir de bununla uğraşman çok zorlayıcıydı. Çok sevindim çok geçmiş olsun

Karnına el masajı yapıyor ısıtıyorum birazda bacaklarını karnına ittirerek masajlar hareketler şovlar. Sonra kucağıma alıp sanki alaturka tuvalete oturtmuş gibi kaka yapma pozisyonunda tutup bekliyorum. Kaka yapmayı ciddiye aldıklarını düşünüyorum. O yüzden bu işi ben de ciddiye alıyorum. Dikkatini dağıtmıyorum konuşmuyorum hareket ettirmiyorum. Sessizce bekliyorum odaklanmasını vallahi işe yarıyor
Kızlar ben regl oldum
Aaaa bu da biraz şov oldu sanki çok erken değil mi yaaaa
Doğum kontrol hapı kullanan var mı? Ben dün başladım doktorum zlynda verdi
Yok henüz yasaklar kalkmadı. Ben hap almak istemiyorum yaaa alternatif bulmak lazım ve ben 7 yıldır evliyim 6 yıldır korunmuyoruz. Güncel Korunma yöntemlerini bilmiyorum vallahi

Kızlar ben regl oldum
Ya benim en az bir yıl olmama hayallerim vardı
Of benimki avent tutmadı ara ara hala sokuyorum ağzına, evde bir de kauçuk vardı onu deneyeyim dedim bir de yüzünü buruşturuyor sanki ne verdik emmeden uyumuyor işte çok zor gazı olunca meme istiyor, uykusu var meme, canı sıkıldı meme

Ne dedi canım doktorun ?

Ben sırf bıraktıramam diye vermek istemiyorum kayınvalidem benden habersiz veriyor bende saklıyorum geceleri özellikle o kadar ağzında kalsın istemiyorum ya uyuyunca alıyorum ağzından

Deri altı implant, spiral, eşinin/senin belli aralıklarla iğne olması (yanlış hatırlamıyorsam böyle bir şey) gerisi kondom, hap vs ...
Ben hap kullanmayı kendim istedim çünkü adet düzensizliklerim vardı zaten bu da insana stres, sivilce, şişkinlik olarak dönüyor maalesef ama eşim de korunacak... Doktor 2 yıl gebelik yok dedi (sezaryen olduğum için) zaten 2. Bir bebeğe psikolojim hazır değil spermleri sniper gibi vurabilirim

Çok geçmiş olsun kuzum antibiyotikler ve dut kurusu derken kombine bir tedavi olmuş ne güzel olmuş ama ultrason kontrolünü aksatma dikişlerin içeriden rahmine sızıntı yapmadığını da kontrol ediyor doktor ay hem de vajinal ultrasonla ediyorlar ilk ay kontrolüne gitmeyen varsa şimdiden haber vereyim
Benim emzikler avent, kauçuk emziğin bibsler mi? Tutmasaydı ondan alacaktım oysa ve tutmuyorsa dandik bakkal emziği tutacak bir bebeyle karşı karşıyayız demektir inşallah tutar kuzum her an her dk meme çok zor

Valla ne sebep oldu bilmem kuzum ama geçiyor olmasına çok sevindim. Zaten bebeğe bakmaya çalışıyosun bir de bununla uğraşman çok zorlayıcıydı. Çok sevindim çok geçmiş olsun
Çok saol canım benim. Zaten gazlı bir bebeğim var sancı olduğu zaman köze basmış gibi ağlıyor. Sabah eşimle konuşuyorduk umarım iyileşiyordur yoksa ben doktora falan gitmek istemiyorum kapanırsa kapanır yoruldum dedim. Kızdı bir sürü ne olduğunu bilmiyoruz seni de anlıyorum günlerce hastanede çocukla neler yaşadık yaşadın ama sana bişey olursa ben ne yaparım dedi ilk defa böyle açık açık konuştu bu konuyu Allah korusun ölüp gidersen ben ne yaparım dedi sevgiyi aşkı bir kenara bırak iki çocukla ne olur benim halim kendine iyi bakmak zorundasın ben ölürsem sen ayakta bir şekilde durursun ama ben dağılırım dedi ay Bi tuhaf oldum. Hissiz sandığım kocamın içinden ürkek Bi kuş çıktı ya

Ay bu kadar rezilliğin üstüne birde o mu ben geçen kontrole gittiğimde sızıntı geçerse gelmene gerek yok dedi bizde yapılmayacak mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…