YaaaaÇok saol canım benim. Zaten gazlı bir bebeğim var sancı olduğu zaman köze basmış gibi ağlıyor. Sabah eşimle konuşuyorduk umarım iyileşiyordur yoksa ben doktora falan gitmek istemiyorum kapanırsa kapanır yoruldum dedim. Kızdı bir sürü ne olduğunu bilmiyoruz seni de anlıyorum günlerce hastanede çocukla neler yaşadık yaşadın ama sana bişey olursa ben ne yaparım dediilk defa böyle açık açık konuştu bu konuyu Allah korusun ölüp gidersen ben ne yaparım dedi sevgiyi aşkı bir kenara bırak iki çocukla ne olur benim halim kendine iyi bakmak zorundasın ben ölürsem sen ayakta bir şekilde durursun ama ben dağılırım dedi ay Bi tuhaf oldum. Hissiz sandığım kocamın içinden ürkek Bi kuş çıktı ya
Geçmiş olsun canım, yakmak dediği kulak çubuğu gibi bişeyle karıştırıyor etrafını. Kardeşime yapıldı korkulacak bişey yokKızlar, bizim göbek bağımız 1 haftalikken düştü şimdi ufak ufak kan geliyor.. doktor yarın getir gümüş nitrat ila yakalım dedi.. yaptıran var mı? Acili bir işlem mi?
Bugün bende otururken ani hareket ettim dikisim acıdı sonra hafif kanama oldu açıldı mı acaba
Maşallah maşallah aman nazar değmesinValla hayırlı olsunerken mi değil mi bilmiyorum ama regl olmak benim için hem iyi hem kötü
O sancıyı tekrar çekecek olmak korkulu rüyam ama olmasan da ayrı dert be
Canım benim ailemde tam olarak seninki gibi olmasa da öyle denebilir.Annem babam çok iyidir üzerimize titrerler benim de eşimin de ama annemin yaşı genç olmasına rağmen sağlık problemleri var daha önce felç geçirdi aktif hareket edemiyor sağolsun geldi yanıma ama bebek bakımında aktif değil evdeki işlere yapabildiği kadar yardımcı oluyorAma kv tam seninki gibi aktif bir kadın her işimizi yapar evde öyle olunca insan kendini eşine ve ailesine mahcup hissediyor seni çok iyi anlıyorum ama kv ile daha iyiysen annen ve babanı uygun bir dille kırmadan gönder istersen sende lohusasın senin de bakıma ihtiyacın var kv kalsın madem yanında
Aman maşallah de canım inşallah tamamen iyileşir de rahatlarısınız
Kuzum sen İzmir'de değil misin orda hava mis gibidir her gün çıkar yürü temiz havadan zarar gelmez açık havada olduktan sonra hiç bir şey olmaz korkmaBelki Aras da sever dışarda olmayı bizimki gezmeye bayılıyor resmen Anası gibi gezinti olacak sıpam
Kuzum bibs markayı da dene bi o da olmazsa bakkal emziği alYoksa seninki tam bir meme tutkunu sahtesi kesmiyor
Şu an vermesem beni o kadar zorlayacak ki sonrasını düşünmeden verdim
Kuzum erkekler belli etmese de onları ayakta tutan bizlerizBenim annem ben lisede iken genç yaşta felç geçirdi iki kardeşim var biri 3 biri 5 yaşındaydı evin sorumluluğunu 15 yaşında ben aldım bakacak kimsemiz yoktu babam iş aralarında gelir anneme bakar yemeğini yedirir altını değiştirir giderdi.Çok fedakarlık yaptı şimdi çok korkar ona yine bir şey olur diye kardeşlerim annemi üzünce çok kızar annenize sizin yüzünüzden bir şey olursa ben ne yaparım der hep
O yüzden eşini anlıyorum onlar eşleri olmadan ayakta durmakta çok zorluk yaşar.Bir kadın kocası olmadan çocuklarına bakar evini geçindirir de bir adam bunu çok zor yapar
Lansinohun bi hava deliği var. O deliğe dikkat ediyorsun dimi tutarken.Regl olmaya başlamadım canım ama süt korur hikayesi kesinlikle yalan o yüzden başladım hem de dediğim gibi benim regli düzene sokuyor
Ya biberon, emzik neden almıyor ki? Benimki de lansinohun biberon ağzını beceremiyor sağdığım sütü biberon kirletmeden hemen oradan vereyim diyorum ama yok
Ne güzel ya benimki ne emzik ne biberon. Beni mahvediyor sürekli meme her b*ka meme. Emzik oldum resmenBenimki lansinoh biberonu alıyor ya onda ağzı tam meme tutuyor gibi oluyor ondan mı acaba, ya da direkt dümdüz süt geliyor diye
Ben 5 yıl bekledim çocuğum olsun diye. Biz çok zorlanacağız hiç alışkın değilizRegl olmadan önce yumurtladığımız için regl olmadan hamile kalabiliriz ya orası sorun
Katlanma derken göbiş mi kuzum oysa eğer evet maalesef varBen hastaneden çıkmadan hemen önce kontrol etti dikisleri sonra bir hafta sonra gel dedi o zaman dikislere baktı ve karından ultrasonla içeride kanama birikmiş mi diye baktı sonra da bir ay sonra gel dedi bu sefer de dikislere baktı ve vajinal ultrasonla baktı bir de sürüntü aldı smear testi için
Dikiş yerinde katlanma var mı
Regl olmaya başlamadım canım ama süt korur hikayesi kesinlikle yalan o yüzden başladım hem de dediğim gibi benim regli düzene sokuyor
Ya biberon, emzik neden almıyor ki? Benimki de lansinohun biberon ağzını beceremiyor sağdığım sütü biberon kirletmeden hemen oradan vereyim diyorum ama yok
0-6 ay olmasına rağmen benim gözüme de büyük geliyor arada bizimki de öğürüyorsanırım o ara birden çektikleri için ya da biz mi hızlı veriyoruz bilmiyorum ondan olabilir
Duruma göre 1 hafta 10 güne giderim canım bakalım ama bende pek sevmiyorum alttan muayene vsBibs denemedim ya Chicco almışım kimbilir ne zamanBakkal emziği hangisi oluyor
İnşallah iyileşir ama kontrolünü ihmal etme benim altta dikişler eşim pansuman yaparken bunlar kızarmış, bu dikişler düşmeyecek diye diye zorla hastaneye gönderdi, neyseki bir şey yok, ben de çok sıkılmıştım artık sürekli alttan muayene olmaktan bir de ordan çok canım yanınca kimse yanaşsın istemiyorum.
Benimki lansinoh biberonu alıyor ya onda ağzı tam meme tutuyor gibi oluyor ondan mı acaba, ya da direkt dümdüz süt geliyor diye
Uyurken aynı zamanda ağzıma süt damlasın falan istiyor bence
Bildiğim kadarıyla anlık bi işlem. Ama benim asıl takıldığım şey ufak ufak kanama bizdedir oldu. Zıbınını lekeliyordu. Her bez değişiminde saç kurutma makinesi ile hava tutarak o kanı kuruttuk. Sizin kurumadı mı ?Kızlar, bizim göbek bağımız 1 haftalikken düştü şimdi ufak ufak kan geliyor.. doktor yarın getir gümüş nitrat ila yakalım dedi.. yaptıran var mı? Acili bir işlem mi?
Kızımda kırkım çıkınca taktılar hemen canım benim bildiğim 40 çıkınca takılıyorKızlar süt korumuyor lafının kanıtıyımkızımı emzirirken 13 aylıkken hamile kaldım.18aylık olunca da tamamen memeden kestim.geçen asmye sprial mevzusunu sordum 6aydan sonra takıyorlar dedi doğrumu bu? Hap kullanmak istemiyorum bitkiselde olsa azda olsa hormon bebeğe geçiyor ve bize kilo aldırıyor
Du bakalım ben ne zaman görecemOğlum da 40 ın üstüne bır ay sonra olmuştum
Amin canım amin hepimizin inşallah..Yaaaa
Kız lohusayız zaten burnumun direği sızladı gözlerim doldu. Allah eşinle muhabbetini artırsın maşallah size.
Eşin doğru söylüyor gidin tabi doktora. İçiniz rahat etsin
Eltim 40 lıyken taktırdı , ikinci bebeğine de onunla kaldı düşmüş , kontrollerını sıkı yaptır. İkincisinden sonra yine 40 lı ıken taktırdı 6 ayda bir kontrole gidiyor. Bende taktırmıştım ama bana yaramadı 1 seneye yakın durdu ben çıkarttırdım sonraKızlar süt korumuyor lafının kanıtıyımkızımı emzirirken 13 aylıkken hamile kaldım.18aylık olunca da tamamen memeden kestim.geçen asmye sprial mevzusunu sordum 6aydan sonra takıyorlar dedi doğrumu bu? Hap kullanmak istemiyorum bitkiselde olsa azda olsa hormon bebeğe geçiyor ve bize kilo aldırıyor
Normal doğumu kolay demesinler hiç kolay değilmişAz önce öksürdüm 3 kere benim de içime şüphe düştü inşaallah açılmamıştır..
Cuma akşamı düştü, kan body de de vardı.. doktora yolladık, alkol ile temizlemeyi bırak yarın gel yakalım demişBildiğim kadarıyla anlık bi işlem. Ama benim asıl takıldığım şey ufak ufak kanama bizdedir oldu. Zıbınını lekeliyordu. Her bez değişiminde saç kurutma makinesi ile hava tutarak o kanı kuruttuk. Sizin kurumadı mı ?
Dün benim enerji bitmişti artık kardeşim emzikle kandırmış uyutmuş ☺Bende iyi ki vermisim diyorum uykuya dalmasi hizlaniyor. Sanirim memede saniyo kendini
Merak etme hepatit b nin yan etkisi yokmuş bizim sağlık ocağı öyle demişti hiçbişi de olmadı canım1. Ay aşısını oldu Duru Hanıminşallah sorunsuz atlatırız bu geceyi. 1 ayda tam 1 kilo almış kızçem
Bende ayni sekilde. Cok sklyorum zaten aksama.kadarO zaman tadını çıkar şimdiBen bebek arabasının üstüne yağmurluk bakıyorum.Şimdi dışarda gezerken duruyor ama bir şey anlamıyor biraz büyüyüp anlaması kışa gelecek üşür diye eve de kapanmak istemiyorum
Emzik cidden kurtarici ya. Ama baska mi alsam diyorum bips sanki buyuk geldiDün benim enerji bitmişti artık kardeşim emzikle kandırmış uyutmuş ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?