2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar, bizim göbek bağımız 1 haftalikken düştü şimdi ufak ufak kan geliyor.. doktor yarın getir gümüş nitrat ila yakalım dedi.. yaptıran var mı? Acili bir işlem mi?

Yaaaa
Kız lohusayız zaten burnumun direği sızladı gözlerim doldu. Allah eşinle muhabbetini artırsın maşallah size.
Eşin doğru söylüyor gidin tabi doktora. İçiniz rahat etsin

Kızlar, bizim göbek bağımız 1 haftalikken düştü şimdi ufak ufak kan geliyor.. doktor yarın getir gümüş nitrat ila yakalım dedi.. yaptıran var mı? Acili bir işlem mi?
Geçmiş olsun canım, yakmak dediği kulak çubuğu gibi bişeyle karıştırıyor etrafını. Kardeşime yapıldı korkulacak bişey yok

Maşallah maşallah aman nazar değmesin

Çok geçmiş olsun canım Çok doğru canım bir kadın bütün evi çekip çeviriyor çocuklarına bakıyor ama bu özellik erkeklere yüklenmemiş maalesef. Ne kadar belli edemeseler de içimizde Bi yerde biliyoruz bizi sevdiklerini. İyiki varlar kahrımızı anca eşlerimiz çeker valla

Lansinohun bi hava deliği var. O deliğe dikkat ediyorsun dimi tutarken.
Benimki lansinoh biberonu alıyor ya onda ağzı tam meme tutuyor gibi oluyor ondan mı acaba, ya da direkt dümdüz süt geliyor diye
Ne güzel ya benimki ne emzik ne biberon. Beni mahvediyor sürekli meme her b*ka meme. Emzik oldum resmen
Regl olmadan önce yumurtladığımız için regl olmadan hamile kalabiliriz ya orası sorun
Ben 5 yıl bekledim çocuğum olsun diye. Biz çok zorlanacağız hiç alışkın değiliz

Katlanma derken göbiş mi kuzum oysa eğer evet maalesef var

Duruma göre 1 hafta 10 güne giderim canım bakalım ama bende pek sevmiyorum alttan muayene vs

Bildiğim kadarıyla anlık bi işlem. Ama benim asıl takıldığım şey ufak ufak kanama bizdedir oldu. Zıbınını lekeliyordu. Her bez değişiminde saç kurutma makinesi ile hava tutarak o kanı kuruttuk. Sizin kurumadı mı ?

Kızımda kırkım çıkınca taktılar hemen canım benim bildiğim 40 çıkınca takılıyor

Yaaaa
Kız lohusayız zaten burnumun direği sızladı gözlerim doldu. Allah eşinle muhabbetini artırsın maşallah size.
Eşin doğru söylüyor gidin tabi doktora. İçiniz rahat etsin
Amin canım amin hepimizin inşallah.. Çok şükür bugün sızıntı vs yok kurtuluyorum galiba

Eltim 40 lıyken taktırdı , ikinci bebeğine de onunla kaldı düşmüş , kontrollerını sıkı yaptır. İkincisinden sonra yine 40 lı ıken taktırdı 6 ayda bir kontrole gidiyor. Bende taktırmıştım ama bana yaramadı 1 seneye yakın durdu ben çıkarttırdım sonra

Cuma akşamı düştü, kan body de de vardı.. doktora yolladık, alkol ile temizlemeyi bırak yarın gel yakalım demiş

Eklentiler

• 20231030_152253.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 30
1. Ay aşısını oldu Duru Hanım inşallah sorunsuz atlatırız bu geceyi. 1 ayda tam 1 kilo almış kızçem
Merak etme hepatit b nin yan etkisi yokmuş bizim sağlık ocağı öyle demişti hiçbişi de olmadı canım

Bende ayni sekilde. Cok sklyorum zaten aksama.kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…