2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar, biraz süt sagdim 2 saattir disarda oda ısısında duruyor, kasık biberona koyup vericem... ama öncesinde ısıtıyor musunuz? Nasıl veriyorsunuz ?

Kızlar, biraz süt sagdim 2 saattir disarda oda ısısında duruyor, kasık biberona koyup vericem... ama öncesinde ısıtıyor musunuz? Nasıl veriyorsunuz ?
Oda sıcaklığında ise ısıtmıyorum veriyorum. Dolapta ise ılık suya koyup oda sıcaklığına getiriyorum

Kızlar merhaba 21.haftada bebeğin kalp atış hızı 160 civarında çıktı. Sizlerin nasıldı? Yüksek bir değer mi bu acaba sizler hatırlıyormusunuz kaçtı

Normal doğumu kolay demesinler hiç kolay değilmiş 2 haftadır bittim tükendim
Sürünüyorum desem yeridir Rabbim şikayet saymasın. Bugün kontrolümüz vardı hastaneye gittik. İşitme testini yapamamıştık uyumadığı için, emzirme odasında 1 saat ayakta emzirdim oturamadığım için. Doktoru ayakta bekledim, odada ayakta bekledim. Ödem olmuş dikişlerim

Oda sıcaklığında ise ısıtmıyorum veriyorum. Dolapta ise ılık suya koyup oda sıcaklığına getiriyorum
Ben biraz sıcak suya oturtum. Daha önce oda sıcaklığında verdigimde hemn kusmustu...
Birde her emzirmeden sonra gaz çıkartıyor musun?
Mama da mutlaka alıyorum gazini ama emzirirken uyuyor genelde memede almıyorum gazini

Geçmiş olsun kuzum bir an önce iyileşirsin inşallah

Benimde sonum öyle olacak gibi

Bizimkide gezmeyi cok seviyor dun tum gun uyudu
Ne güzel işte

Gerçekten öyle Allah hepimizin eşlerini merhametli iyi insanlar eylesin

Çok geçmiş olsun.Bir an evvel toplarsın inşallah

Merak etme hepatit b nin yan etkisi yokmuş bizim sağlık ocağı öyle demişti hiçbişi de olmadı canım
Çok şükür şimdilik iyi normal inşallah gece de huysuzluk yapmaz
Sağdığım sütü benmari ışıtırım canım. Emzirme sonrası da eğer uyuduysa memede j uykusu açılmasın diye direk yatırıyorum. Eğer hareketlenirse alıp gazını çıkarıp geri yatırıyorum. Emip uyumadıysa eğer gazını çıkarıyorum. Mamayı bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…