Bizdeki avent onu seviyor. Damaklı da var ama onu istemedi. Ne yaptın kaka yaptı mı?Emzik cidden kurtarici ya. Ama baska mi alsam diyorum bips sanki buyuk geldi
Yapmadi ya simdi geldik eve gaz cikarmaktan oteye gitmiyorBizdeki avent onu seviyor. Damaklı da var ama onu istemedi. Ne yaptın kaka yaptı mı?
Oda sıcaklığında ise ısıtmıyorum veriyorum. Dolapta ise ılık suya koyup oda sıcaklığına getiriyorumKızlar, biraz süt sagdim 2 saattir disarda oda ısısında duruyor, kasık biberona koyup vericem... ama öncesinde ısıtıyor musunuz? Nasıl veriyorsunuz ?
Aynen valla bana evde durmak iyi gelmiyor bende strese giriyorumBende ayni sekilde. Cok sklyorum zaten aksama.kadar
Bizdeki de avent bir tek onu verdim zaten direk aldı sevdi deBizdeki avent onu seviyor. Damaklı da var ama onu istemedi. Ne yaptın kaka yaptı mı?
Kız regl olduğunuzu nasıl anlıyorsunuz kanama bitip yeniden başlayınca mıBenim hala ara kanamalar devam ediyor. 40 günü tamamlayacak sanırsam. Senin 40ıda yeni çıktı maşallah kimisi aylarca görmüyor
Sürünüyorum desem yeridir Rabbim şikayet saymasın. Bugün kontrolümüz vardı hastaneye gittik. İşitme testini yapamamıştık uyumadığı için, emzirme odasında 1 saat ayakta emzirdim oturamadığım için. Doktoru ayakta bekledim, odada ayakta bekledim. Ödem olmuş dikişlerimNormal doğumu kolay demesinler hiç kolay değilmiş2 haftadır bittim tükendim
Ben biraz sıcak suya oturtum. Daha önce oda sıcaklığında verdigimde hemn kusmustu...Oda sıcaklığında ise ısıtmıyorum veriyorum. Dolapta ise ılık suya koyup oda sıcaklığına getiriyorum
Dur kuşum sen daha yolun başındasın hele Bi kırkın çıksın ondan sonra kanama olursa regl oluyor benim de daha çıkmadı kırkım.. Kızım dayken de Bayaa Bi adet görmedim benKız regl olduğunuzu nasıl anlıyorsunuz kanama bitip yeniden başlayınca mı
Geçmiş olsun kuzum bir an önce iyileşirsin inşallahSürünüyorum desem yeridir Rabbim şikayet saymasın. Bugün kontrolümüz vardı hastaneye gittik. İşitme testini yapamamıştık uyumadığı için, emzirme odasında 1 saat ayakta emzirdim oturamadığım için. Doktoru ayakta bekledim, odada ayakta bekledim. Ödem olmuş dikişlerim
Geçecek canım Allah ın izniyleNormal doğumu kolay demesinler hiç kolay değilmiş2 haftadır bittim tükendim
Hımm evet canım ıslaklık var hala. Çok kolay bi işlem hiç korkma canım saniyelik yaniCuma akşamı düştü, kan body de de vardı.. doktora yolladık, alkol ile temizlemeyi bırak yarın gel yakalım demiş
Allah Allah aman iyi oldaGitmedim ki canım eşim sabah ki pansumanda baktı üstünü kapatmaya gerek yok kapanmak üzere dedi iyice çötü bastırdı hiç bişey çıkmadı bizde şaşırdık
Benimde sonum öyle olacak gibiValla hayırlı olsunerken mi değil mi bilmiyorum ama regl olmak benim için hem iyi hem kötü
O sancıyı tekrar çekecek olmak korkulu rüyam ama olmasan da ayrı dert be
Canım benim ailemde tam olarak seninki gibi olmasa da öyle denebilir.Annem babam çok iyidir üzerimize titrerler benim de eşimin de ama annemin yaşı genç olmasına rağmen sağlık problemleri var daha önce felç geçirdi aktif hareket edemiyor sağolsun geldi yanıma ama bebek bakımında aktif değil evdeki işlere yapabildiği kadar yardımcı oluyorAma kv tam seninki gibi aktif bir kadın her işimizi yapar evde öyle olunca insan kendini eşine ve ailesine mahcup hissediyor seni çok iyi anlıyorum ama kv ile daha iyiysen annen ve babanı uygun bir dille kırmadan gönder istersen sende lohusasın senin de bakıma ihtiyacın var kv kalsın madem yanında
Aman maşallah de canım inşallah tamamen iyileşir de rahatlarısınız
Kuzum sen İzmir'de değil misin orda hava mis gibidir her gün çıkar yürü temiz havadan zarar gelmez açık havada olduktan sonra hiç bir şey olmaz korkmaBelki Aras da sever dışarda olmayı bizimki gezmeye bayılıyor resmen Anası gibi gezinti olacak sıpam
Kuzum bibs markayı da dene bi o da olmazsa bakkal emziği alYoksa seninki tam bir meme tutkunu sahtesi kesmiyor
Şu an vermesem beni o kadar zorlayacak ki sonrasını düşünmeden verdim
Kuzum erkekler belli etmese de onları ayakta tutan bizlerizBenim annem ben lisede iken genç yaşta felç geçirdi iki kardeşim var biri 3 biri 5 yaşındaydı evin sorumluluğunu 15 yaşında ben aldım bakacak kimsemiz yoktu babam iş aralarında gelir anneme bakar yemeğini yedirir altını değiştirir giderdi.Çok fedakarlık yaptı şimdi çok korkar ona yine bir şey olur diye kardeşlerim annemi üzünce çok kızar annenize sizin yüzünüzden bir şey olursa ben ne yaparım der hep
O yüzden eşini anlıyorum onlar eşleri olmadan ayakta durmakta çok zorluk yaşar.Bir kadın kocası olmadan çocuklarına bakar evini geçindirir de bir adam bunu çok zor yapar
Şöyle 1 yıl olmasam ne güzel olurduHerkeste farklı olurama ben oğlumda da 40 üstüne 1 ay sonra olmustum , Buda erken oldu
Teşekkür ederim canım, sabahtan goturcem bakalım inşallah canı yanmazHımm evet canım ıslaklık var hala. Çok kolay bi işlem hiç korkma canım saniyelik yani
Ne güzel işteBizimkide gezmeyi cok seviyor dun tum gun uyudu
Gerçekten öyle Allah hepimizin eşlerini merhametli iyi insanlar eylesinMaşallah maşallah aman nazar değmesin
Çok geçmiş olsun canımÇok doğru canım bir kadın bütün evi çekip çeviriyor çocuklarına bakıyor ama bu özellik erkeklere yüklenmemiş maalesef. Ne kadar belli edemeseler de içimizde Bi yerde biliyoruz bizi sevdiklerini. İyiki varlar kahrımızı anca eşlerimiz çeker valla
Çok geçmiş olsun.Bir an evvel toplarsın inşallahSürünüyorum desem yeridir Rabbim şikayet saymasın. Bugün kontrolümüz vardı hastaneye gittik. İşitme testini yapamamıştık uyumadığı için, emzirme odasında 1 saat ayakta emzirdim oturamadığım için. Doktoru ayakta bekledim, odada ayakta bekledim. Ödem olmuş dikişlerim
Çok şükür şimdilik iyi normal inşallah gece de huysuzluk yapmazMerak etme hepatit b nin yan etkisi yokmuş bizim sağlık ocağı öyle demişti hiçbişi de olmadı canım
Sağdığım sütü benmari ışıtırım canım. Emzirme sonrası da eğer uyuduysa memede j uykusu açılmasın diye direk yatırıyorum. Eğer hareketlenirse alıp gazını çıkarıp geri yatırıyorum. Emip uyumadıysa eğer gazını çıkarıyorum. Mamayı bilmiyorumKızlar, biraz süt sagdim 2 saattir disarda oda ısısında duruyor, kasık biberona koyup vericem... ama öncesinde ısıtıyor musunuz? Nasıl veriyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?