- 20 Eylül 2022
- 1.251
- 1.485
- 63
Emzirmek çok zor oturamıyorsun bebek sürekli emmek istiyor. Benimki doymadı sanırım 3 saattir emiyor mama vereceğimSürünüyorum desem yeridir Rabbim şikayet saymasın. Bugün kontrolümüz vardı hastaneye gittik. İşitme testini yapamamıştık uyumadığı için, emzirme odasında 1 saat ayakta emzirdim oturamadığım için. Doktoru ayakta bekledim, odada ayakta bekledim. Ödem olmuş dikişlerim
Bazen bende çıkarmıyorum huzursuzlanmıyorsa bırakıyorum hareketlenirse alıp deniyorum. Her seferinde hava yutmayabiliyorlar bazen mamada da çıkmıyor 5 dk bakıyorum yoksa yatırıyorum. Bi de oda sıcaklığında uzun süre bekletmiyorum ben anne sütünü en fazla 1 saat yoksa dolaba koyuyorum.Ben biraz sıcak suya oturtum. Daha önce oda sıcaklığında verdigimde hemn kusmustu...
Birde her emzirmeden sonra gaz çıkartıyor musun?
Mama da mutlaka alıyorum gazini ama emzirirken uyuyor genelde memede almıyorum gazini
Sağmayı denedin mi naptınEmzirmek çok zor oturamıyorsun bebek sürekli emmek istiyor. Benimki doymadı sanırım 3 saattir emiyor mama vereceğim
Geçen gece elde denedim 20 ml çıkarabildim. Şimdi verdim bir şey olmaz değil mi dolaptaydi sıcak suda beklettimSağmayı denedin mi naptın
Buzdolabında 3 gün yazıyor heryerde ama ben aynı gün veriyorum genelde. Isıtırken tam sıcak suya değil de ılık suya koy. Birden ısınmaması gerekiyor.Geçen gece elde denedim 20 ml çıkarabildim. Şimdi verdim bir şey olmaz değil mi dolaptaydi sıcak suda beklettim
Ay ben tam sıcak suya koydum inşallah çocuğuma bir şey olmaz. Sabah kahvaltı yapamadım ondan sütüm azaldıBuzdolabında 3 gün yazıyor heryerde ama ben aynı gün veriyorum genelde. Isıtırken tam sıcak suya değil de ılık suya koy. Birden ısınmaması gerekiyor.
Hemen birşey olmaz canım ama dikkat et öyle tavsiye ediliyor. Anlık azalmaya üzülme oluyor o normalAy ben tam sıcak suya koydum inşallah çocuğuma bir şey olmaz. Sabah kahvaltı yapamadım ondan sütüm azaldı
Sizler ev temizliği, yemek çocuk falan nasıl idare ediyorsunuz ben hiç yetişemiyorum bazen hamilelik günlerimi çok özlüyorumHemen birşey olmaz canım ama dikkat et öyle tavsiye ediliyor. Anlık azalmaya üzülme oluyor o normal
Bende senin gibiyim uyuyamayinca sütüm olmuyor. Gece yemek yiyorum 2 gündür ama bugün dinlenemedigim için şimdi sütüm yok. Dün idare edebilmistim yaniYa beni uyku çok etkiliyor, gece uykudan uyanınca falan göğüsler hep dolu dolu. Bu gece uyumadım sabah da eşim işe gitti bakamadı çocuğa gündüz de uyuyamadım şimdi mama hazırlıyorumçok saçma benim memeler ya gece üstümü değiştirdim sırılsıklam oldum sütten gündüz bomboş gibiler şimdi
Ay ne bileyim ya sıkınca da süt var gibi ama çocuk doymuyor hep memedeBende senin gibiyim uyuyamayinca sütüm olmuyor. Gece yemek yiyorum 2 gündür ama bugün dinlenemedigim için şimdi sütüm yok. Dün idare edebilmistim yani
Ya beni uyku çok etkiliyor, gece uykudan uyanınca falan göğüsler hep dolu dolu. Bu gece uyumadım sabah da eşim işe gitti bakamadı çocuğa gündüz de uyuyamadım şimdi mama hazırlıyorumçok saçma benim memeler ya gece üstümü değiştirdim sırılsıklam oldum sütten gündüz bomboş gibiler şimdi
Bende senin gibiyim uyuyamayinca sütüm olmuyor. Gece yemek yiyorum 2 gündür ama bugün dinlenemedigim için şimdi sütüm yok. Dün idare edebilmistim yani
Maşallah ona1. Ay aşısını oldu Duru Hanıminşallah sorunsuz atlatırız bu geceyi. 1 ayda tam 1 kilo almış kızçem
Bu çocuklar neden kendi kuyularını kendileri kazıyorBende öyle oldum ya cumartesi günü gece 4 saat kadar uyumuştum gündüz de 2 saat kadar uyumuştum ama dün gündüz hiç dinlenemedim bir de bolca gezdim akşam sütüm yoktu çocuğa mama verdim bugün de gündüz hiç uyumadım dinlenemedim az önce yine mama verdim beni dinlenmek ve uyku özellikle gündüz bir kaç saat uyumak çok etkiliyor
Ay ne bileyim ya sıkınca da süt var gibi ama çocuk doymuyor hep memedeGazı da var. Benim kv burda sağolsun yemek yapıyor o da hasta pek bir şey yapamıyor da, yemeğim var çok şükür yoksa yalnızken bir iki kere dışarıdan söyledim
Aynı durumdayız vallahi sıkıyorum süt var ama çocuk doymuyor dünden beriBu çocuklar neden kendi kuyularını kendileri kazıyorAnne uyusa ona süt yapacak ama yohhh
Canım biraz da göğüsler terbiye olmaya başlıyor ondan dolayı da o şiş şiş halleri sürekli olmuyor. O şişlik artık çok olmayacak ama bu süt az anlamına gelmiyor.Ya beni uyku çok etkiliyor, gece uykudan uyanınca falan göğüsler hep dolu dolu. Bu gece uyumadım sabah da eşim işe gitti bakamadı çocuğa gündüz de uyuyamadım şimdi mama hazırlıyorumçok saçma benim memeler ya gece üstümü değiştirdim sırılsıklam oldum sütten gündüz bomboş gibiler şimdi
Maşallah onailk üç ay böyle sonradan kılo alımı dusuyor baya
Ooyyy maşallah ona1. Ay aşısını oldu Duru Hanıminşallah sorunsuz atlatırız bu geceyi. 1 ayda tam 1 kilo almış kızçem
Keşke bana da yemek yapan olsa. Tek olunca bir yudum su içemiyorsunAy ne bileyim ya sıkınca da süt var gibi ama çocuk doymuyor hep memedeGazı da var. Benim kv burda sağolsun yemek yapıyor o da hasta pek bir şey yapamıyor da, yemeğim var çok şükür yoksa yalnızken bir iki kere dışarıdan söyledim
Aslında 10 dk uyumak bile bazen yetiyor bizler acemi anneyiz demekki ayak uyduramıyoruz bu süt işineBende öyle oldum ya cumartesi günü gece 4 saat kadar uyumuştum gündüz de 2 saat kadar uyumuştum ama dün gündüz hiç dinlenemedim bir de bolca gezdim akşam sütüm yoktu çocuğa mama verdim bugün de gündüz hiç uyumadım dinlenemedim az önce yine mama verdim beni dinlenmek ve uyku özellikle gündüz bir kaç saat uyumak çok etkiliyor
Kolda uyuma bıyere kadar gıdıyor sonra ezıyet oluyor, oğlumda cok dırendım ayakta sallamayacağım dıye koca cocuk kucakta memede ugrastım durdum , linada o kadar ısrarcı olamam valla. Şuan kucakta bolca, ve anne yanında sallıyorumCanım biraz da göğüsler terbiye olmaya başlıyor ondan dolayı da o şiş şiş halleri sürekli olmuyor. O şişlik artık çok olmayacak ama bu süt az anlamına gelmiyor.
Bu ara duru kucağımızda ve ayakta sallanırken uyumayı seviyor. 6 buçuk kilo olsa 3 ay sonra mahveder o uyku şekli bizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?