2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Emzirmek çok zor oturamıyorsun bebek sürekli emmek istiyor. Benimki doymadı sanırım 3 saattir emiyor mama vereceğim

Bazen bende çıkarmıyorum huzursuzlanmıyorsa bırakıyorum hareketlenirse alıp deniyorum. Her seferinde hava yutmayabiliyorlar bazen mamada da çıkmıyor 5 dk bakıyorum yoksa yatırıyorum. Bi de oda sıcaklığında uzun süre bekletmiyorum ben anne sütünü en fazla 1 saat yoksa dolaba koyuyorum.

Geçen gece elde denedim 20 ml çıkarabildim. Şimdi verdim bir şey olmaz değil mi dolaptaydi sıcak suda beklettim
Buzdolabında 3 gün yazıyor heryerde ama ben aynı gün veriyorum genelde. Isıtırken tam sıcak suya değil de ılık suya koy. Birden ısınmaması gerekiyor.

Ya beni uyku çok etkiliyor, gece uykudan uyanınca falan göğüsler hep dolu dolu. Bu gece uyumadım sabah da eşim işe gitti bakamadı çocuğa gündüz de uyuyamadım şimdi mama hazırlıyorum çok saçma benim memeler ya gece üstümü değiştirdim sırılsıklam oldum sütten gündüz bomboş gibiler şimdi

Bende senin gibiyim uyuyamayinca sütüm olmuyor. Gece yemek yiyorum 2 gündür ama bugün dinlenemedigim için şimdi sütüm yok. Dün idare edebilmistim yani

Bende senin gibiyim uyuyamayinca sütüm olmuyor. Gece yemek yiyorum 2 gündür ama bugün dinlenemedigim için şimdi sütüm yok. Dün idare edebilmistim yani
Ay ne bileyim ya sıkınca da süt var gibi ama çocuk doymuyor hep memede Gazı da var. Benim kv burda sağolsun yemek yapıyor o da hasta pek bir şey yapamıyor da, yemeğim var çok şükür yoksa yalnızken bir iki kere dışarıdan söyledim

Bende öyle oldum ya cumartesi günü gece 4 saat kadar uyumuştum gündüz de 2 saat kadar uyumuştum ama dün gündüz hiç dinlenemedim bir de bolca gezdim akşam sütüm yoktu çocuğa mama verdim bugün de gündüz hiç uyumadım dinlenemedim az önce yine mama verdim beni dinlenmek ve uyku özellikle gündüz bir kaç saat uyumak çok etkiliyor

Bu çocuklar neden kendi kuyularını kendileri kazıyor Anne uyusa ona süt yapacak ama yohhh

Bu çocuklar neden kendi kuyularını kendileri kazıyor Anne uyusa ona süt yapacak ama yohhh
Aynı durumdayız vallahi sıkıyorum süt var ama çocuk doymuyor dünden beri zaten iştah yok bir şey yiyemiyorum bir de dinlenemeyince çocuk aç kaldı diye üzülüyorum Tüm gün aç kalsam aklıma yemek gelmiyor resmen
Çocuklar çok çok tezatlar

Canım biraz da göğüsler terbiye olmaya başlıyor ondan dolayı da o şiş şiş halleri sürekli olmuyor. O şişlik artık çok olmayacak ama bu süt az anlamına gelmiyor.
Maşallah ona ilk üç ay böyle sonradan kılo alımı dusuyor baya
Bu ara duru kucağımızda ve ayakta sallanırken uyumayı seviyor. 6 buçuk kilo olsa 3 ay sonra mahveder o uyku şekli bizi.

Keşke bana da yemek yapan olsa. Tek olunca bir yudum su içemiyorsun

Aslında 10 dk uyumak bile bazen yetiyor bizler acemi anneyiz demekki ayak uyduramıyoruz bu süt işine

Kolda uyuma bıyere kadar gıdıyor sonra ezıyet oluyor, oğlumda cok dırendım ayakta sallamayacağım dıye koca cocuk kucakta memede ugrastım durdum , linada o kadar ısrarcı olamam valla. Şuan kucakta bolca, ve anne yanında sallıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…