Kolda uyuma bıyere kadar gıdıyor sonra ezıyet oluyor, oğlumda cok dırendım ayakta sallamayacağım dıye koca cocuk kucakta memede ugrastım durdum , linada o kadar ısrarcı olamam valla. Şuan kucakta bolca, ve anne yanında sallıyorum
Tabi canım ağırlaştıkça mahveder insanı. Ya hamak beşik gibi şeyler var ya öyle bir şey mi alsak diyo eşim. Nasıl ki onlar iş görür mü ki ayakta sallarım ben de ya öyle kurallarım yok hepimiz sallandık ayakta yani ne oldu
Tabi canım ağırlaştıkça mahveder insanı. Ya hamak beşik gibi şeyler var ya öyle bir şey mi alsak diyo eşim. Nasıl ki onlar iş görür mü ki ayakta sallarım ben de ya öyle kurallarım yok hepimiz sallandık ayakta yani ne oldu
Ben cahıllıgıme verıyorum 23 yaşındaydım insta momlara mükemmel annecılıge cok takıntılıydım oğlum tam bır yasında koronadan bır ay önce, salgına yakalandı ınfulenza a grubu agır olanı dediler bnce covıddı, 5 gün ateşten gozlerını bıle açamadı 40 derece ateşten asagı dusmedı gecede ıkı kez hastaneye gıttım o gun dedım ıster yesın ıster yemesın ıster sallansın yeterkı sağlığı yerınde olsun , o zamandan sonra benım butun ınadım kırıldı , bende oldum hasta felaketti 20 gunde anca ıyılestık , üstüne o süreçte benı hastalıktan emememiş hiç ben ilerı derece mastıt oldum iğne tedavısı gordum fln
Hamak alıp memnun kalmayan yok
Dur kuşum sen daha yolun başındasın hele Bi kırkın çıksın ondan sonra kanama olursa regl oluyor benim de daha çıkmadı kırkım.. Kızım dayken de Bayaa Bi adet görmedim ben
abis66
canım benim kızımın göbeğinde enfeksiyon oluştu henüz göbeği düşmemişti 3.gun kontrolde doktor göbeğinde enfeksiyon oluşmuş dedi uzun kulak çubuğu gibi bi çubukla göbeği karistirdi gibi kenardan köşeden...ben bişey sürdü zannettim... Sonrada bı krem verdi surmemiz için hatta ben buraya yazdim ebru_can_ebru
sağolsun cevap verdi gümüş nitrat kullanmıştır diye...7. gün tekrar aynı işlemi yaptı doktor. can acıtan bişey değil sanırım kızım biraz miziklandi sadece..baya kötü kokulu akıntı vardı zibinlari hep leke oluyordu akıntı bitti artık iyileşmeye başlamış göbeği...
Ya beni uyku çok etkiliyor, gece uykudan uyanınca falan göğüsler hep dolu dolu. Bu gece uyumadım sabah da eşim işe gitti bakamadı çocuğa gündüz de uyuyamadım şimdi mama hazırlıyorum çok saçma benim memeler ya gece üstümü değiştirdim sırılsıklam oldum sütten gündüz bomboş gibiler şimdi
Bende böyleyim yaa gece uyuyunca vücut dinleniyor stres vs yok belki ondan süt birikiyor. Gündüz ev işi yemek bebek vs dinlenmeye vakit kalmıyorsa birde bebek gazlı ve sürekli emmek istiyorsa bomboş olması kaçınılmaz oluyor
Kendi adıma konuşayım yetiştiğimi kim söyledi bebemi emzirip altını değiştirip uyutup öyle kahvaltı yapıyorum.. 4 yaşında bir kızım var çok tilbi çoğu zaman bebe kucağımda ona kahvaltı hazırlıyorum. Biraz sakinleşince süpürge açıyorum onu duyunca biraz uslu yatıyor. Ama çok sürmüyor kızım ya kardeşini bizleyip ağlatıyor ya da 10 dk önce toparlamaya çalıştığım evin anasını ağlatıyor günlerim fotokopi makinesinde çoğaltılmış gibi sürüp gidiyor
Kendi adıma konuşayım yetiştiğimi kim söyledi bebemi emzirip altını değiştirip uyutup öyle kahvaltı yapıyorum.. 4 yaşında bir kızım var çok tilbi çoğu zaman bebe kucağımda ona kahvaltı hazırlıyorum. Biraz sakinleşince süpürge açıyorum onu duyunca biraz uslu yatıyor. Ama çok sürmüyor kızım ya kardeşini bizleyip ağlatıyor ya da 10 dk önce toparlamaya çalıştığım evin anasını ağlatıyor günlerim fotokopi makinesinde çoğaltılmış gibi sürüp gidiyor
abis66
canım benim kızımın göbeğinde enfeksiyon oluştu henüz göbeği düşmemişti 3.gun kontrolde doktor göbeğinde enfeksiyon oluşmuş dedi uzun kulak çubuğu gibi bi çubukla göbeği karistirdi gibi kenardan köşeden...ben bişey sürdü zannettim... Sonrada bı krem verdi surmemiz için hatta ben buraya yazdim ebru_can_ebru
sağolsun cevap verdi gümüş nitrat kullanmıştır diye...7. gün tekrar aynı işlemi yaptı doktor. can acıtan bişey değil sanırım kızım biraz miziklandi sadece..baya kötü kokulu akıntı vardı zibinlari hep leke oluyordu akıntı bitti artık iyileşmeye başlamış göbeği...
Öncedende pek uyuyamazdımki canım gece 1,2 gibi yatıp 8 de 7 de kalkardım çok zorluk çekmiyorum şmdlik ama vücut Bi yerde error verecek gibi hissediyorum
Mama verme dedi doktor anne sütü yeter dedi. Kendi başıma mama verip çok kilo almasını istemiyorum.
Bir de bizim kafatasındaki birleşim yerinin bi tanesi ayrıkmış yaa canım sıkıldı. 15 gün sonraya randevu verdi, eğer kapanmazsa ultrasonla bakılacakmış. Hiç böyle söylenilen oldu mu aramızda?
Öncedende pek uyuyamazdımki canım gece 1,2 gibi yatıp 8 de 7 de kalkardım çok zorluk çekmiyorum şmdlik ama vücut Bi yerde error verecek gibi hissediyorum
Mama verme dedi doktor anne sütü yeter dedi. Kendi başıma mama verip çok kilo almasını istemiyorum.
Bir de bizim kafatasındaki birleşim yerinin bi tanesi ayrıkmış yaa canım sıkıldı. 15 gün sonraya randevu verdi, eğer kapanmazsa ultrasonla bakılacakmış. Hiç böyle söylenilen oldu mu aramızda?
Bana da verme dediler ama mecbur veriyorum saatlerce emzirdim 60 ml mama verdim akşamdan beri çok verdim ama sütüm yok uyumuyor ne yapacağımızı şaşırdık