2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Tabi canım ağırlaştıkça mahveder insanı. Ya hamak beşik gibi şeyler var ya öyle bir şey mi alsak diyo eşim. Nasıl ki onlar iş görür mü ki ayakta sallarım ben de ya öyle kurallarım yok hepimiz sallandık ayakta yani ne oldu

Ben cahıllıgıme verıyorum 23 yaşındaydım insta momlara mükemmel annecılıge cok takıntılıydım oğlum tam bır yasında koronadan bır ay önce, salgına yakalandı ınfulenza a grubu agır olanı dediler bnce covıddı, 5 gün ateşten gozlerını bıle açamadı 40 derece ateşten asagı dusmedı gecede ıkı kez hastaneye gıttım o gun dedım ıster yesın ıster yemesın ıster sallansın yeterkı sağlığı yerınde olsun , o zamandan sonra benım butun ınadım kırıldı , bende oldum hasta felaketti 20 gunde anca ıyılestık , üstüne o süreçte benı hastalıktan emememiş hiç ben ilerı derece mastıt oldum iğne tedavısı gordum fln
Hamak alıp memnun kalmayan yok

Kızlar oğlum akşam altıdan beri uyuyor bir kere zorla uyandırıp emzirdim hala uyuyor normal mi

abis66 canım benim kızımın göbeğinde enfeksiyon oluştu henüz göbeği düşmemişti 3.gun kontrolde doktor göbeğinde enfeksiyon oluşmuş dedi uzun kulak çubuğu gibi bi çubukla göbeği karistirdi gibi kenardan köşeden...ben bişey sürdü zannettim... Sonrada bı krem verdi surmemiz için hatta ben buraya yazdim ebru_can_ebru sağolsun cevap verdi gümüş nitrat kullanmıştır diye...7. gün tekrar aynı işlemi yaptı doktor. can acıtan bişey değil sanırım kızım biraz miziklandi sadece..baya kötü kokulu akıntı vardı zibinlari hep leke oluyordu akıntı bitti artık iyileşmeye başlamış göbeği...

Bende böyleyim yaa gece uyuyunca vücut dinleniyor stres vs yok belki ondan süt birikiyor. Gündüz ev işi yemek bebek vs dinlenmeye vakit kalmıyorsa birde bebek gazlı ve sürekli emmek istiyorsa bomboş olması kaçınılmaz oluyor

Sizler ev temizliği, yemek çocuk falan nasıl idare ediyorsunuz ben hiç yetişemiyorum bazen hamilelik günlerimi çok özlüyorum
Kendi adıma konuşayım yetiştiğimi kim söyledi bebemi emzirip altını değiştirip uyutup öyle kahvaltı yapıyorum.. 4 yaşında bir kızım var çok tilbi çoğu zaman bebe kucağımda ona kahvaltı hazırlıyorum. Biraz sakinleşince süpürge açıyorum onu duyunca biraz uslu yatıyor. Ama çok sürmüyor kızım ya kardeşini bizleyip ağlatıyor ya da 10 dk önce toparlamaya çalıştığım evin anasını ağlatıyor günlerim fotokopi makinesinde çoğaltılmış gibi sürüp gidiyor

Peki uyku işini nasıl hallediyorsun o enerjiyi nasıl buluyorsun. Ben tek çocukla perişan oldum bazen emzirirken uyuyakaliyorum o derece kötüyüm.

Çok şükür canım iyileşmesine çok sevindim.. bizde koku yada iltihap yok ana kqn devam ediyor. Çok teşekkür

Peki uyku işini nasıl hallediyorsun o enerjiyi nasıl buluyorsun. Ben tek çocukla perişan oldum bazen emzirirken uyuyakaliyorum o derece kötüyüm.
Öncedende pek uyuyamazdımki canım gece 1,2 gibi yatıp 8 de 7 de kalkardım çok zorluk çekmiyorum şmdlik ama vücut Bi yerde error verecek gibi hissediyorum

Geçmiş olsun kuzum bir an önce iyileşirsin inşallah
Çok geçmiş olsun.Bir an evvel toplarsın inşallah
Teşekkür ederim, inşaallah
Emzirmek çok zor oturamıyorsun bebek sürekli emmek istiyor. Benimki doymadı sanırım 3 saattir emiyor mama vereceğim
Mama verme dedi doktor anne sütü yeter dedi. Kendi başıma mama verip çok kilo almasını istemiyorum.
Bir de bizim kafatasındaki birleşim yerinin bi tanesi ayrıkmış yaa canım sıkıldı. 15 gün sonraya randevu verdi, eğer kapanmazsa ultrasonla bakılacakmış. Hiç böyle söylenilen oldu mu aramızda?

Bana da verme dediler ama mecbur veriyorum saatlerce emzirdim 60 ml mama verdim akşamdan beri çok verdim ama sütüm yok uyumuyor ne yapacağımızı şaşırdık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…