2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bana da verme dediler ama mecbur veriyorum saatlerce emzirdim 60 ml mama verdim akşamdan beri çok verdim ama sütüm yok uyumuyor ne yapacağımızı şaşırdık
Bol su iç mutlaka , bir de dut kaynatıp iç. İnşaallah faydası olur.
Biz odanın ışığını açık bırakıyorduk gece lambası almak istiyorum artık
Oda ışığını açmak yerine koridor açarsan daha iyi olur, en azından direkt gelmez. Beyaz ışık büyüme hormonunu engeller gece.

Ana kucağı almamıştım ben kullanmam diye düşünmüştüm ama kayınvalidem bugün beğen bana at alayım dedi. Hangisini alalım sizce ben hiç bilmiyorum araştırmadığım için.
Bir de uyku tulumu alayım dedi ev sıcak olur dedim almadım ama daha kar kış gelmedi. Onun için de önerilerinizi alabilir miyim?

Aranızda gaz için damla kullanan var mı? Bu ara gazı çok arttı. 6. haftaya doğru sürekli artarak devam ediyormuş. Bazen gazı çıkartmak için bir saat uğraşıyoruz..

Yok ya ben bu çocuğu geceleri uyutamıyorum. Gündüz uyuturken yaptığım hiçbir şey gece işe yaramıyor. Etini kesiyomuşu gibi çığlık çığlığa ağlıyo yatağına yattığı gibi. Karnı tok altı temiz gazı yok bayılıcam artık 10.30dan beri uyutma çabasından

Ben normalde de gündüz uyuyabilen biri değildim, hamilelikte de hiç uyumadım şimdi de uğraşıyorum ama olmuyor
Ah bi terbiye olsalar artık ya Benim geceleri hiç sektirmeden oluyor ya. Gündüz de uyusam aynı etki olacak mı henüz deneyemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…