- 20 Eylül 2022
- 1.251
- 1.485
- 63
Sürekli emmek istiyor yada saatte bir bez değiştiriyoruzSürekli kucak istiyorsa kanguru ya da sling gibi bir şey kullansan en azından tezgahta işlerini yaparsın yemeğini yapar yersin
Memeden süt çıkıyor ama sanırım az geldiği için huysuzlanıyor. Sadece bir kere sağdım elle denedim onda gece.Emzirme sonrası sagdin mi
Benimki kundağı hiç sevmiyor normal yatırıyorumHanımlar merhaba cevaplarsanız çok sevinirim. Yenidoğan bebeklerinizi nasıl yatiriyorsunuz. Ben kundak yapiyorum ,elleriyle bazen yukarı kaldiriyor aklim gidiyor. Ne yapmam lazim nasıl ne şekilde yatırmalıyım önerinizi bekliyorum.
Dayanırsın canım dayanırsııın küçücük velet nelere alıştırıyor şaşıp kalıyon,Ben hamileyken çok uyumaya alışmışım şimdi hiç dayanamıyorum
Evet onu üste getiriyorum doğru değil mi ?Lansinohun bi hava deliği var. O deliğe dikkat ediyorsun dimi tutarken.
Ne güzel ya benimki ne emzik ne biberon. Beni mahvediyor sürekli meme her b*ka meme. Emzik oldum resmen
Ben 5 yıl bekledim çocuğum olsun diye. Biz çok zorlanacağız hiç alışkın değiliz
Benim de var maalesef ve o katlanma bölgesinde kızarıklık, kaşıntı oldu mantar ihtimaline karşı merhem verdi doktorKatlanma derken göbiş mi kuzum oysa eğer evet maalesef var
Ben de ... Yetişemiyorum ki eşim gelene kadar her şey kalıyor zor atıştırıyorum ya da makinelerin düğmelerine basıyorum o kadar. Bir gün yemek varsa bir gün olmuyor henüz düzenim oturmadıSizler ev temizliği, yemek çocuk falan nasıl idare ediyorsunuz ben hiç yetişemiyorum bazen hamilelik günlerimi çok özlüyorum
Ovovov geçmiş olsunBen cahıllıgıme verıyorum23 yaşındaydım insta momlara mükemmel annecılıge cok takıntılıydım oğlum tam bır yasında koronadan bır ay önce, salgına yakalandı ınfulenza a grubu agır olanı dediler bnce covıddı, 5 gün ateşten gozlerını bıle açamadı 40 derece ateşten asagı dusmedı gecede ıkı kez hastaneye gıttım o gun dedım ıster yesın ıster yemesın ıster sallansın yeterkı sağlığı yerınde olsun , o zamandan sonra benım butun ınadım kırıldı , bende oldum hasta felaketti 20 gunde anca ıyılestık , üstüne o süreçte benı hastalıktan emememiş hiç ben ilerı derece mastıt oldum iğne tedavısı gordum fln
Hamak alıp memnun kalmayan yok
Ben de ... 10 saat falan uyuyordum rahatBen hamileyken çok uyumaya alışmışım şimdi hiç dayanamıyorum
Artımedin alkol ve mendil seti var günde bir kere göbek deliği etrafına alkol sıkıp o mendille siliyordukGöbek bakımlarını nasıl yaptınız? Ben batikon sürüyorum
Ana kucağı konusu yorumsuz bence alacaksan elektrikli al ama uyku tulumunu kesinlikle büyük alAna kucağı almamıştım ben kullanmam diye düşünmüştüm ama kayınvalidem bugün beğen bana at alayım dedi. Hangisini alalım sizce ben hiç bilmiyorum araştırmadığım için.
Bir de uyku tulumu alayım dedi ev sıcak olur dedim almadım ama daha kar kış gelmedi. Onun için de önerilerinizi alabilir miyim?
Biogaia damla kullanıyoruz onu henüz düzenli kullanamadım probiyotik olduğu için her gün kullanılması gerekiyor ben bazen unutuyorum yine de işe yarıyor benceAranızda gaz için damla kullanan var mı? Bu ara gazı çok arttı. 6. haftaya doğru sürekli artarak devam ediyormuş. Bazen gazı çıkartmak için bir saat uğraşıyoruz..
Annem sağolsunSizler ev temizliği, yemek çocuk falan nasıl idare ediyorsunuz ben hiç yetişemiyorum bazen hamilelik günlerimi çok özlüyorum
Bizdede esim gitmeden kahvslti falan hazirliyor yoksa zor vallaAnnem sağolsun
Emzirdikten sonra sağım yap, o zmn kesin süt miktarını görürsün demişti arkadaşım.. mesela 30 cc çıktı bebek onun 2 4 katini çekiyormuş aslindaMemeden süt çıkıyor ama sanırım az geldiği için huysuzlanıyor. Sadece bir kere sağdım elle denedim onda gece.
Evin halini görsen bir anlarsınDayanırsın canım dayanırsııın küçücük velet nelere alıştırıyor şaşıp kalıyon,
Büyük biri olmayınca lohusalık çok zor. Gece yine ağladım uyumuyor diyeEvet onu üste getiriyorum doğru değil mi ?
Benim de var maalesef ve o katlanma bölgesinde kızarıklık, kaşıntı oldu mantar ihtimaline karşı merhem verdi doktor
Ben de ... Yetişemiyorum ki eşim gelene kadar her şey kalıyor zor atıştırıyorum ya da makinelerin düğmelerine basıyorum o kadar. Bir gün yemek varsa bir gün olmuyor henüz düzenim oturmadı
Ovovov geçmiş olsun
Ben de ... 10 saat falan uyuyordum rahat
Artımedin alkol ve mendil seti var günde bir kere göbek deliği etrafına alkol sıkıp o mendille siliyorduk
Ana kucağı konusu yorumsuz bence alacaksan elektrikli al ama uyku tulumunu kesinlikle büyük al
Biogaia damla kullanıyoruz onu henüz düzenli kullanamadım probiyotik olduğu için her gün kullanılması gerekiyor ben bazen unutuyorum yine de işe yarıyor bence
Bende elle sağma makine var ama ben beceremedim yaEmzirdikten sonra sağım yap, o zmn kesin süt miktarını görürsün demişti arkadaşım.. mesela 30 cc çıktı bebek onun 2 4 katini çekiyormuş aslinda
Ben her uyandıkça 2-3 saatte bir değiştiriyorum.Kızlar siz bezi ne kadar sürede değiştiriyorsunuz. Bizimki uykusunda bile ağlayarak uyanıyor bezi kirlenince.
Benimki çok seviyor boklu bezKızlar siz bezi ne kadar sürede değiştiriyorsunuz. Bizimki uykusunda bile ağlayarak uyanıyor bezi kirlenince.
Bende kızarıklık vs olmadı canım ama flaster ler yara yaptı banada yapıştır çek ağda yapar gibi mahvetti vücudumuEvet onu üste getiriyorum doğru değil mi ?
Benim de var maalesef ve o katlanma bölgesinde kızarıklık, kaşıntı oldu mantar ihtimaline karşı merhem verdi doktor
Ben de ... Yetişemiyorum ki eşim gelene kadar her şey kalıyor zor atıştırıyorum ya da makinelerin düğmelerine basıyorum o kadar. Bir gün yemek varsa bir gün olmuyor henüz düzenim oturmadı
Ovovov geçmiş olsun
Ben de ... 10 saat falan uyuyordum rahat
Artımedin alkol ve mendil seti var günde bir kere göbek deliği etrafına alkol sıkıp o mendille siliyorduk
Ana kucağı konusu yorumsuz bence alacaksan elektrikli al ama uyku tulumunu kesinlikle büyük al
Biogaia damla kullanıyoruz onu henüz düzenli kullanamadım probiyotik olduğu için her gün kullanılması gerekiyor ben bazen unutuyorum yine de işe yarıyor bence
İnan benim evde kalkmış gidiyor yetişebilirsem yapıyorum canım yetişemezsem kalıyor eşim toparlıyor 2 çocukla anca bu kadar napiiimEvin halini görsen bir anlarsın
Ah beee bak vajinal doğurcam diye de tutturmuştun. Yok be bazen de işi biz zorlaştırıyoruz. Kendi konforumuzu da düşünerek hareket etmeliyiz gerçekten.Ben cahıllıgıme verıyorum23 yaşındaydım insta momlara mükemmel annecılıge cok takıntılıydım oğlum tam bır yasında koronadan bır ay önce, salgına yakalandı ınfulenza a grubu agır olanı dediler bnce covıddı, 5 gün ateşten gozlerını bıle açamadı 40 derece ateşten asagı dusmedı gecede ıkı kez hastaneye gıttım o gun dedım ıster yesın ıster yemesın ıster sallansın yeterkı sağlığı yerınde olsun , o zamandan sonra benım butun ınadım kırıldı , bende oldum hasta felaketti 20 gunde anca ıyılestık , üstüne o süreçte benı hastalıktan emememiş hiç ben ilerı derece mastıt oldum iğne tedavısı gordum fln
Hamak alıp memnun kalmayan yok
Her uykudan kalktığında 3 saatte bir. Ayrıca aralarda kaka gelirse. Kakalı asla durmuyor benim kızım ağlıyor hemen çıkart şunu diyeKızlar siz bezi ne kadar sürede değiştiriyorsunuz. Bizimki uykusunda bile ağlayarak uyanıyor bezi kirlenince.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?