2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Hanımlar merhaba cevaplarsanız çok sevinirim. Yenidoğan bebeklerinizi nasıl yatiriyorsunuz. Ben kundak yapiyorum ,elleriyle bazen yukarı kaldiriyor aklim gidiyor. Ne yapmam lazim nasıl ne şekilde yatırmalıyım önerinizi bekliyorum.

Evet onu üste getiriyorum doğru değil mi ?
Katlanma derken göbiş mi kuzum oysa eğer evet maalesef var
Benim de var maalesef ve o katlanma bölgesinde kızarıklık, kaşıntı oldu mantar ihtimaline karşı merhem verdi doktor
Sizler ev temizliği, yemek çocuk falan nasıl idare ediyorsunuz ben hiç yetişemiyorum bazen hamilelik günlerimi çok özlüyorum
Ben de ... Yetişemiyorum ki eşim gelene kadar her şey kalıyor zor atıştırıyorum ya da makinelerin düğmelerine basıyorum o kadar. Bir gün yemek varsa bir gün olmuyor henüz düzenim oturmadı
Ovovov geçmiş olsun
Ben hamileyken çok uyumaya alışmışım şimdi hiç dayanamıyorum
Ben de ... 10 saat falan uyuyordum rahat
Göbek bakımlarını nasıl yaptınız? Ben batikon sürüyorum
Artımedin alkol ve mendil seti var günde bir kere göbek deliği etrafına alkol sıkıp o mendille siliyorduk
Ana kucağı konusu yorumsuz bence alacaksan elektrikli al ama uyku tulumunu kesinlikle büyük al
Aranızda gaz için damla kullanan var mı? Bu ara gazı çok arttı. 6. haftaya doğru sürekli artarak devam ediyormuş. Bazen gazı çıkartmak için bir saat uğraşıyoruz..
Biogaia damla kullanıyoruz onu henüz düzenli kullanamadım probiyotik olduğu için her gün kullanılması gerekiyor ben bazen unutuyorum yine de işe yarıyor bence

Memeden süt çıkıyor ama sanırım az geldiği için huysuzlanıyor. Sadece bir kere sağdım elle denedim onda gece.
Emzirdikten sonra sağım yap, o zmn kesin süt miktarını görürsün demişti arkadaşım.. mesela 30 cc çıktı bebek onun 2 4 katini çekiyormuş aslinda

Büyük biri olmayınca lohusalık çok zor. Gece yine ağladım uyumuyor diye

Kızlar siz bezi ne kadar sürede değiştiriyorsunuz. Bizimki uykusunda bile ağlayarak uyanıyor bezi kirlenince.

Bende kızarıklık vs olmadı canım ama flaster ler yara yaptı banada yapıştır çek ağda yapar gibi mahvetti vücudumu

Ah beee bak vajinal doğurcam diye de tutturmuştun. Yok be bazen de işi biz zorlaştırıyoruz. Kendi konforumuzu da düşünerek hareket etmeliyiz gerçekten. mottomuz şu olmalı-
“Ben iyi olmalıyım ki bebeğim de iyi olsun”

Şu hamaklara bakayım en iyisi sallanmayı çok seviyor bu kız

Günaydınn canım anneler Bugün kendime gelip sahalara döndüm
Pek takip edemedim herkes iyidir, bebişler de iyidir umarım
Benimki sohbet istemeye başladı Baya yarım saat gözüme bakıyor konuşuyoruz arada o sesler çıkarıyor,gülüyor. Çok keyifli Tabi süre sonra bende nefes kalmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…