Dolduysa muhakkak degistiriyorum zaten dedigin gibi oda durmuyor.Kızlar siz bezi ne kadar sürede değiştiriyorsunuz. Bizimki uykusunda bile ağlayarak uyanıyor bezi kirlenince.
Gunaydin canimm. Valla bizimkide memeden ayrilmiyor bittim artik. Geceleri mama verip gunduzleri memeyi tercih ediyorum uyuyor cunkuu nasil cozucem bilemedimGünaydınn canım annelerBugün kendime gelip sahalara döndüm
Pek takip edemedim herkes iyidir, bebişler de iyidir umarım
Benimki sohbet istemeye başladıBaya yarım saat gözüme bakıyor konuşuyoruz arada o sesler çıkarıyor,gülüyor. Çok keyifli Tabi süre sonra bende nefes kalmıyor
Durumun uygunsa elektriklileri tavsiye ederim canım, daha konforlu bence.. bubarada ben hiç elle sağım yapmadım belki daha kolaydır tabiBende elle sağma makine var ama ben beceremedim ya
Günaydın canımGünaydınn canım annelerBugün kendime gelip sahalara döndüm
Pek takip edemedim herkes iyidir, bebişler de iyidir umarım
Benimki sohbet istemeye başladıBaya yarım saat gözüme bakıyor konuşuyoruz arada o sesler çıkarıyor,gülüyor. Çok keyifli Tabi süre sonra bende nefes kalmıyor
Gerçekten öyle insan ne yapacağını bilemiyor bazen... Uyumayınca çaresiz kalıyorsun devredebilecegin kimse de yok seni anlıyorumBüyük biri olmayınca lohusalık çok zor. Gece yine ağladım uyumuyor diye
Kendime eziyet bi sene sürdü işte sonra tam bu relax annelerden oldumAh beee bak vajinal doğurcam diye de tutturmuştun. Yok be bazen de işi biz zorlaştırıyoruz. Kendi konforumuzu da düşünerek hareket etmeliyiz gerçekten.mottomuz şu olmalı-
“Ben iyi olmalıyım ki bebeğim de iyi olsun”
Şu hamaklara bakayım en iyisi sallanmayı çok seviyor bu kız
Sağıp vermeyi denedin mi canım? Emince bizimde çok uzun sürüyor gece. Bende uyandım baktım uyuyor kalktım sağdım verdim biberonla olunca bitirdi iyi olduGunaydin canimm. Valla bizimkide memeden ayrilmiyor bittim artik. Geceleri mama verip gunduzleri memeyi tercih ediyorum uyuyor cunkuu nasil cozucem bilemedim
Ben her uyandıkça 2-3 saatte bir değiştiriyorum.
Her uykudan kalktığında 3 saatte bir. Ayrıca aralarda kaka gelirse. Kakalı asla durmuyor benim kızım ağlıyor hemen çıkart şunu diye
Ben saat başı değiştiriyorum yoruldum bu konudaBenimki çok seviyor boklu bez
Oyle yapayim diyorum artik gunduz sagdiklarimi gecr vereyim. Gunduz memeyle yasamasi sorun yaratmiyor sabahin korunde evin islerini bitiriyorumSağıp vermeyi denedin mi canım? Emince bizimde çok uzun sürüyor gece. Bende uyandım baktım uyuyor kalktım sağdım verdim biberonla olunca bitirdi iyi oldu
Günaydın canım. PDF yi bilmiyorum Eoprotein diye bir maması vardı Aptamilin onu niye vermedi ki acaba. Sağdığın anne sütünü katıyorsun bizim dr başka birine kilo alımı az diye onu vermişti , yoğun bakımdaki annelerden biriydi ondan biliyorum. Ama vardır bi bildiği. Zeytinyağı iyiymiş ya bi dahaki gittiğimde bende soracağım kaka için. Bende başka bi doktora gitmiştim ya o aptamil conformil önerdi gaz için. Aldım bugün başladım ama içinde glukoz şurubu varmış ya bebek mamasında ne alaka anlamadım bi içime sinmedi. 300 gr almıştım deniyim bakalım ama bırakırım galiba.Kızlar günaydın bizimde bugün doktor kontrolümüz vardı oğlan 2860 gr. olmuş doktor kilo alımı az diye mama başlayalım dedi.Kendisi aptamil pdf diye bir mama verdi.atatalya sen bilirsin belki prematüre ve düşük doğum ağırlıklı doğan bebekler için kalorisi yüksek mamaymış daha çabuk toplar bununla dedi.3 saatte bir her emzirme sonrası alabildiği kadar ver dedi.
Nbl Drop diye bir probiyotik, çinko damla ve d vit damla başladı.Günde 4 kez 1 çay kaşığı zeytinyağı içir dedi.
Yaşıtlarını yakalaması 4 yılı bile bulabilir dedi
Kalça ve karın usg 2.ayda çektirecekmişiz sizler 1.ayda mı çektirmiştiniz?
Evet bizim tam 30. Gününde çekildi. Kuzum sen Eskişehir de doğum yaptın değil mi, doktorunuz kim?Kızlar günaydın bizimde bugün doktor kontrolümüz vardı oğlan 2860 gr. olmuş doktor kilo alımı az diye mama başlayalım dedi.Kendisi aptamil pdf diye bir mama verdi.atatalya sen bilirsin belki prematüre ve düşük doğum ağırlıklı doğan bebekler için kalorisi yüksek mamaymış daha çabuk toplar bununla dedi.3 saatte bir her emzirme sonrası alabildiği kadar ver dedi.
Nbl Drop diye bir probiyotik, çinko damla ve d vit damla başladı.Günde 4 kez 1 çay kaşığı zeytinyağı içir dedi.
Yaşıtlarını yakalaması 4 yılı bile bulabilir dedi
Kalça ve karın usg 2.ayda çektirecekmişiz sizler 1.ayda mı çektirmiştiniz?
Süpürge sesi iyiymiş benim evde var bakalım sevecek mi ☺ Bizimki de araba sesi seviyorOyle yapayim diyorum artik gunduz sagdiklarimi gecr vereyim. Gunduz memeyle yasamasi sorun yaratmiyor sabahin korunde evin islerini bitiriyorumrobotun sesini cok seviyor odayi o yuzden fazladan supurtuyorum
Ama 3 gun altta tutmada.sikinti yok diye biliyorum. Ben mesela gun icinde emmedigi zamanlar dolabin normal kismina koyuyorum. Yanlis mi yapiyorumSüpürge sesi iyiymiş benim evde var bakalım sevecek mi ☺ Bizimki de araba sesi seviyorAnnemlerin ev ana cadde üstünde. 29 Ekimde korna sesleri bitmedi konvoylar falan başım şişti. Kuzey de içerde ağlayıp mamasını balkonda yemek istedi
Gündüz sağdığını gece verme diyorlar amaGece az çok uyanma saatini biliyorsan 1 saat öncesi uyanıp sağman daha iyi olur. Hatta sağ hazırla eşin de versin
PDF başka canım bizim doktor da başka bi bebeğe Eoprotein vermişti o anne sütüne katılıyor.Evet bizim tam 30. Gününde çekildi. Kuzum sen Eskişehir de doğum yaptın değil mi, doktorunuz kim?
Arkadaşımın bebeği prematüre, düşük doğum ağırlıklı doğdu doktoru Aptamilin eproteinini başladı dediğin mama bu mu? Eğer buysa bebeği çok güzel topladı.
Şifa olsun kuzulara
Yok canım onda sıkıntı yok. İçerik açısından mesela bi gün önce gece sağdığını ertesi gün yine gece vermen lazım. İçerikleri değişiyormuş gündüz sütü gece sütü farklıymışAma 3 gun altta tutmada.sikinti yok diye biliyorum. Ben mesela gun icinde emmedigi zamanlar dolabin normal kismina koyuyorum. Yanlis mi yapiyorum
Aa ona hic dikkat etmedim. En kotu aksam gec saatte sagdigimi geceleri veririm. Senin bir sagimda ne kadar cikiyor. Benim en fazla 50 ccYok canım onda sıkıntı yok. İçerik açısından mesela bi gün önce gece sağdığını ertesi gün yine gece vermen lazım. İçerikleri değişiyormuş
Ben her beslenme öncesi değiştiriyorum o da ortalama 3 saatte bire denk geliyor. Kaka yapmışsa o arada da değiştiriyorum. Gün içinde 3 4 kez bolca bepantholun pişik önleyicisini sürüyorum bu şekildeBen saat başı değiştiriyorum yoruldum bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?