- 17 Ağustos 2021
- 1.895
- En iyi cevaplar
- 1
- 2.979
- 83
- 27
Benim gece gündüz sütleri karışıyor ya zaten sütüm az anca doyacağı cc ye ulaşıyorum. Gün içinde veriyorumSüpürge sesi iyiymiş benim evde var bakalım sevecek mi ☺ Bizimki de araba sesi seviyorAnnemlerin ev ana cadde üstünde. 29 Ekimde korna sesleri bitmedi konvoylar falan başım şişti. Kuzey de içerde ağlayıp mamasını balkonda yemek istedi
Gündüz sağdığını gece verme diyorlar amaGece az çok uyanma saatini biliyorsan 1 saat öncesi uyanıp sağman daha iyi olur. Hatta sağ hazırla eşin de versin
Ama sen hep memeye yapışık diyorsun canım birikecek zamanı olmuyordur. Benim 5-6 saat geçtiyse son emzirmeden 70 civarı çıkıyor. Sık emzirdiysem 20-30 ancaAa ona hic dikkat etmedim. En kotu aksam gec saatte sagdigimi geceleri veririm. Senin bir sagimda ne kadar cikiyor. Benim en fazla 50 cc
Biraz daha emme refleksleri gelisse direkt memeyle doyacaklarda suan yetmiyor sanirim gucleriAma sen hep memeye yapışık diyorsun canım birikecek zamanı olmuyordur. Benim 5-6 saat geçtiyse son emzirmeden 70 civarı çıkıyor. Sık emzirdiysem 20-30 anca
Çene kasları yoruluyor canım biberon gibi her çekişte süt gelme garantisi yok. 5 kez çekiyorsa hepsinde süt gelmiyor, sütü indirmek için boş emme de yapıyor haliyle yoruluyorlar. Annenin sütü azsa zaten bu süreç daha da uzun ve yorucu oluyorBiraz daha emme refleksleri gelisse direkt memeyle doyacaklarda suan yetmiyor sanirim gucleri
2 aylik falan olsak insallah duzelir heraldeÇene kasları yoruluyor canım biberon gibi her çekişte süt gelme garantisi yok. 5 kez çekiyorsa hepsinde süt gelmiyor, sütü indirmek için boş emme de yapıyor haliyle yoruluyorlar. Annenin sütü azsa zaten bu süreç daha da uzun ve yorucu oluyor
İnşallah kuzum geçti mi gaz, kaka sancınız?2 aylik falan olsak insallah duzelir heralde
Çene kasları yoruluyor canım biberon gibi her çekişte süt gelme garantisi yok. 5 kez çekiyorsa hepsinde süt gelmiyor, sütü indirmek için boş emme de yapıyor haliyle yoruluyorlar. Annenin sütü azsa zaten bu süreç daha da uzun ve yorucu oluyor
Süt azsa yine o boş emmeler oluyor muhtemelen çünkü asabileşiyor memeye. Biraz yukardan sıkıyorum devam ediyor.2 aylik falan olsak insallah duzelir heralde
Muhtemelen öyle kuzum. Sağım yaparken bitince ben de öyle yapıyorum biraz daha geliyorSüt azsa yine o boş emmeler oluyor muhtemelen çünkü asabileşiyor memeye. Biraz yukardan sıkıyorum devam ediyor.
Yenıdoganda ondan verıyolardı kuzum ıcın rahat ettı sen elınden gelenı yaptın al mamişkoyu toparlar hemen kuzum 4 ay ıcınde yapılması gerekıyor bana 7 Aralık gün verildi kuzum 3 aylık olcak nerdeyse , sen yaşıtlarını yakalamasını bosver hıc anlamazsın bı bakmışsın gecmıs bileKızlar günaydın bizimde bugün doktor kontrolümüz vardı oğlan 2860 gr. olmuş doktor kilo alımı az diye mama başlayalım dedi.Kendisi aptamil pdf diye bir mama verdi.atatalya sen bilirsin belki prematüre ve düşük doğum ağırlıklı doğan bebekler için kalorisi yüksek mamaymış daha çabuk toplar bununla dedi.3 saatte bir her emzirme sonrası alabildiği kadar ver dedi.
Nbl Drop diye bir probiyotik, çinko damla ve d vit damla başladı.Günde 4 kez 1 çay kaşığı zeytinyağı içir dedi.
Yaşıtlarını yakalaması 4 yılı bile bulabilir dedi
Kalça ve karın usg 2.ayda çektirecekmişiz sizler 1.ayda mı çektirmiştiniz?
Bizim bir ay itibariyle düzeldi bu durum da kuzumBiraz daha emme refleksleri gelisse direkt memeyle doyacaklarda suan yetmiyor sanirim gucleri
Gecti suanlik. Ama aksam basliyor genelde. Dun yerde uyuyakalmisiz ikimiz 3-4 saatİnşallah kuzum geçti mi gaz, kaka sancınız?
Ay hadi insallahh mama vermekten rahatsiz olmuyorum ama sindirim vs daha zor oluyor ya o beni uzuyorBizim bir ay itibariyle düzeldi bu durum da kuzum
Cidden sinir pacadan akiyor resmenSüt azsa yine o boş emmeler oluyor muhtemelen çünkü asabileşiyor memeye. Biraz yukardan sıkıyorum devam ediyor.
Kuzum bilmiyorum aptamilin sitesinde baktım özel mama grubunda senin dediğin de aynı şekilde.Günaydın canım. PDF yi bilmiyorum Eoprotein diye bir maması vardı Aptamilin onu niye vermedi ki acaba. Sağdığın anne sütünü katıyorsun bizim dr başka birine kilo alımı az diye onu vermişti , yoğun bakımdaki annelerden biriydi ondan biliyorum. Ama vardır bi bildiği. Zeytinyağı iyiymiş ya bi dahaki gittiğimde bende soracağım kaka için. Bende başka bi doktora gitmiştim ya o aptamil conformil önerdi gaz için. Aldım bugün başladım ama içinde glukoz şurubu varmış ya bebek mamasında ne alaka anlamadım bi içime sinmedi. 300 gr almıştım deniyim bakalım ama bırakırım galiba.
Yok kuzum ondan farklı bu bilmiyorum neden bunu verdiEvet bizim tam 30. Gününde çekildi. Kuzum sen Eskişehir de doğum yaptın değil mi, doktorunuz kim?
Arkadaşımın bebeği prematüre, düşük doğum ağırlıklı doğdu doktoru Aptamilin eproteinini başladı dediğin mama bu mu? Eğer buysa bebeği çok güzel topladı.
Şifa olsun kuzulara
Anladım canım bana da 2.ay dedi burda çoğu kişi 1.ayda çektirmişti ya bende şaşırdım.Belki küçük doğdu diye öyledir bilmiyorumPDF başka canım bizim doktor da başka bi bebeğe Eoprotein vermişti o anne sütüne katılıyor.
Satilucky bizim kalça ultrasonu 2.ayda çekildi bu arada. Hatta çekerken sordu tekrar 2 ayı doldu dimi diye
3 saatte ben 3 kez değiştirmiş oluyorumBen her beslenme öncesi değiştiriyorum o da ortalama 3 saatte bire denk geliyor. Kaka yapmışsa o arada da değiştiriyorum. Gün içinde 3 4 kez bolca bepantholun pişik önleyicisini sürüyorum bu şekilde
Ben elimden geleni yaptım sadece şu iştahım açılsa yesem biraz daha iyi olucan canımYenıdoganda ondan verıyolardı kuzum ıcın rahat ettı sen elınden gelenı yaptın al mamişkoyu toparlar hemen kuzum 4 ay ıcınde yapılması gerekıyor bana 7 Aralık gün verildi kuzum 3 aylık olcak nerdeyse , sen yaşıtlarını yakalamasını bosver hıc anlamazsın bı bakmışsın gecmıs bile
Ben de cok duzenlı vermedim sıkıştıkça işte ama cok sukur topladı sancılı bı süreçti benim içinAy hadi insallahh mama vermekten rahatsiz olmuyorum ama sindirim vs daha zor oluyor ya o beni uzuyor
Kız öyle bak ben yengemle ıkı ay arayla doğum yaptı onunkı benden büyüktü , cılız bıseydı mama ıle besleniyordu bıde ben hunharca emzırıyorum tabı Ertus bunun yanında mıchelın gıbıBen elimden geleni yaptım sadece şu iştahım açılsa yesem biraz daha iyi olucan canımAma dediğim gibi mamaya karşı değilim sadece anne sütü alsa güzel olurdu ama olmadı o iyi olsun toplansın da gerisi önemli değil
Mama içerik karşılatırıyorum hipp ile ikisini bir tık daha iyi içeriği.
Usg için de demek ki 1.aydan sonra yönlendirir artik doktor
Annem de ek gıdaya geçince eline ne gelirse ver kemik suyu ilik suyu çorba yaparız bakma doktora birden toparlar o diyor
Ayy çocukta obezitede zor o kadar olmasa da olurKız öyle bak ben yengemle ıkı ay arayla doğum yaptı onunkı benden büyüktü , cılız bıseydı mama ıle besleniyordu bıde ben hunharca emzırıyorum tabı Ertus bunun yanında mıchelın gıbı1 yaşına geldik geçtik anam cocuk bı kılo almaya başladı bi kılo almaya başladı şimdi de çöl kilolu doktor dıyet fln verıyor oğlum 17 kilo o 35 düşün o yuzden hiiiç takılma analar her zaman doğruyu söyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?