2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Benim gece gündüz sütleri karışıyor ya zaten sütüm az anca doyacağı cc ye ulaşıyorum. Gün içinde veriyorum

Aa ona hic dikkat etmedim. En kotu aksam gec saatte sagdigimi geceleri veririm. Senin bir sagimda ne kadar cikiyor. Benim en fazla 50 cc
Ama sen hep memeye yapışık diyorsun canım birikecek zamanı olmuyordur. Benim 5-6 saat geçtiyse son emzirmeden 70 civarı çıkıyor. Sık emzirdiysem 20-30 anca

Biraz daha emme refleksleri gelisse direkt memeyle doyacaklarda suan yetmiyor sanirim gucleri
Çene kasları yoruluyor canım biberon gibi her çekişte süt gelme garantisi yok. 5 kez çekiyorsa hepsinde süt gelmiyor, sütü indirmek için boş emme de yapıyor haliyle yoruluyorlar. Annenin sütü azsa zaten bu süreç daha da uzun ve yorucu oluyor

2 aylik falan olsak insallah duzelir heralde

2 aylik falan olsak insallah duzelir heralde
Süt azsa yine o boş emmeler oluyor muhtemelen çünkü asabileşiyor memeye. Biraz yukardan sıkıyorum devam ediyor.

Yenıdoganda ondan verıyolardı kuzum ıcın rahat ettı sen elınden gelenı yaptın al mamişkoyu toparlar hemen kuzum 4 ay ıcınde yapılması gerekıyor bana 7 Aralık gün verildi kuzum 3 aylık olcak nerdeyse , sen yaşıtlarını yakalamasını bosver hıc anlamazsın bı bakmışsın gecmıs bile

Kuzum bilmiyorum aptamilin sitesinde baktım özel mama grubunda senin dediğin de aynı şekilde.
Bize verdiği taburculuk sonrası diye geçiyor içinde gelişim için ek olarak bir kaç enzim varmış öyle okudum.Ama anne sütünü emsin istediği kadar ver emdikten sonra mamayı yedir onu da verebildiğini ver sınır yok dedi.
Gaz ve kaka için de dediğin gibi hem zeytinyağı hem probiyotik önerdi.Sende bir sor bakalım zeytinyağı hem rahatlatır hem ek kalori kilo da aldırır

Yok kuzum ondan farklı bu bilmiyorum neden bunu verdi
Ben Eskişehir'de yaptım ama Kütahya'dayız ya acil durumda çocuğun doktoru burda olsun dedik çocuk doktorumuz Kütahya'daİnşallah bizimki de çabucak toplar ya 1.ayın sonunda acaba 3500 gramı görür müyüz diyorum ama zor gibi
PDF başka canım bizim doktor da başka bi bebeğe Eoprotein vermişti o anne sütüne katılıyor.
Satilucky bizim kalça ultrasonu 2.ayda çekildi bu arada. Hatta çekerken sordu tekrar 2 ayı doldu dimi diye
Anladım canım bana da 2.ay dedi burda çoğu kişi 1.ayda çektirmişti ya bende şaşırdım.Belki küçük doğdu diye öyledir bilmiyorum

Son düzenleme:
Kizlar, bestlak damla kullanıyorum günde 2 3 kere, i mom latte günde 1 kere hap içiyorum, rezene kimyon çayı içiyorum günde 2 3 fincan...

Saginca maks.40 cc süt geliyor.. sut arttırıcı kesin çözüm bulan var mı? Humana çayı al dedi bir tanıdık...

Ben elimden geleni yaptım sadece şu iştahım açılsa yesem biraz daha iyi olucan canımAma dediğim gibi mamaya karşı değilim sadece anne sütü alsa güzel olurdu ama olmadı o iyi olsun toplansın da gerisi önemli değil
Mama içerik karşılatırıyorum hipp ile ikisini bir tık daha iyi içeriği.
Usg için de demek ki 1.aydan sonra yönlendirir artik doktor
Annem de ek gıdaya geçince eline ne gelirse ver kemik suyu ilik suyu çorba yaparız bakma doktora birden toparlar o diyor

Kız öyle bak ben yengemle ıkı ay arayla doğum yaptı onunkı benden büyüktü , cılız bıseydı mama ıle besleniyordu bıde ben hunharca emzırıyorum tabı Ertus bunun yanında mıchelın gıbı 1 yaşına geldik geçtik anam cocuk bı kılo almaya başladı bi kılo almaya başladı şimdi de çöl kilolu doktor dıyet fln verıyor oğlum 17 kilo o 35 düşün o yuzden hiiiç takılma analar her zaman doğruyu söyler

Ayy çocukta obezitede zor o kadar olmasa da olur
Ahahahahqh bizimki eşimin de benim de kötü genlerimizi almış eşim küçük doğmuş oğlan da küçük doğdu sonrasında eşimde ertuş gibi kilolu olmuş ama ben zayıf incecik bir şeymişim bebekken de çocukken de, şimdi de sana çekiyor diyor eşim
Aman sağlıklı olsun yaşıtlarını yakalasın da Yani prematüre bebekler ile karşılaştırmak için demiyorum ama tam miadında olup gelişimi geriden olması da üzüyor insanı
Neyse üzülmüyorum dayıyorum çocuğa mamayıEşim evdeki hipp de kaldı onu da sabah akşam ek ver de bari çocuk çabucak toplansın diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…