- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Yenıdoganda miadında doğan bi sürü bebek vardı kız sadece prematüre için değil genel olarak onu verıyolardı. Pre ve Düşük doğum ağırlıklı bebekler için yazıyordu üstünde ama şişede idi bunlarAyy çocukta obezitede zor o kadar olmasa da olur
Ahahahahqh bizimki eşimin de benim de kötü genlerimizi almış eşim küçük doğmuş oğlan da küçük doğdu sonrasında eşimde ertuş gibi kilolu olmuş ama ben zayıf incecik bir şeymişim bebekken de çocukken de, şimdi de sana çekiyor diyor eşim
Aman sağlıklı olsun yaşıtlarını yakalasın daYani prematüre bebekler ile karşılaştırmak için demiyorum ama tam miadında olup gelişimi geriden olması da üzüyor insanı
Neyse üzülmüyorum dayıyorum çocuğa mamayıEşim evdeki hipp de kaldı onu da sabah akşam ek ver de bari çocuk çabucak toplansın diyor
Aynen aynen bunda da öyle yazıyor işte senin dediğin mama ile aynı.Doktor geçen senin dediğin gibi aslında 2 haftada kendi doğum kilosuna ulaşmasını sonra kilo almasını hedefleriz siz artıdasınız şu an ama sanırım desteklemek gerek o yüzden mama başlayalım dedi.Yenıdoganda miadında doğan bi sürü bebek vardı kız sadece prematüre için değil genel olarak onu verıyolardı. Pre ve Düşük doğum ağırlıklı bebekler için yazıyordu üstünde ama şişede idi bunlarbenimkisi yaşıtlarından minik hala yüzde 50 persentılde yanı, gösteri yapıldı ya en önde benimki çıktı boy sıralamasına göre gerçi 2019 lu ama sınıfın en küçüğü sınıf 2018 li aman tek derdin kilo olsun kuzum ya benım kız kardesım de oyleydı hala çıtı pıtı 15 yasında oldu büyüdü yanı büyüyor
Ben bulamadım çözüm. Ama ek olarak bildiklerim kuru inciri dörde bölüp süte koyup kaynatıp içiyorsun, dut kaynatıp içiyorsun. Taze üzüm ve dereotu yiyorsun. Ne bulsam yaptım ben bilmiyorum faydası var mı ☺ Bol su içmeyi ihmal etmeKizlar, bestlak damla kullanıyorum günde 2 3 kere, i mom latte günde 1 kere hap içiyorum, rezene kimyon çayı içiyorum günde 2 3 fincan...
Saginca maks.40 cc süt geliyor.. sut arttırıcı kesin çözüm bulan var mı? Humana çayı al dedi bir tanıdık...
Benımkının genetıgı bence bizim tarafa cekmıs babam erkek kardesım flnda 175 max falan yanı eşim kabul etmıyor hala ergenlıkte bellı olur o dıyorAynen aynen bunda da öyle yazıyor işte senin dediğin mama ile aynı.Doktor geçen senin dediğin gibi aslında 2 haftada kendi doğum kilosuna ulaşmasını sonra kilo almasını hedefleriz siz artıdasınız şu an ama sanırım desteklemek gerek o yüzden mama başlayalım dedi.
Yani almıyor değil alıyor da anne sütü ile yavaş alıyordu kiloyu
Bizimki nasıl olacak bilmiyorum hastaneden çıkınca eşim de kreşe felan başlasa yaşıtlarından küçük olacak demek ki felan dedi hatta
Bende Ertuş gibiydim kız tüm okul hayatım boyunca üniversiteye kadar sınıfın en kısası ve en cılızı bendim hiç unutmuyorum liseye başladığımda 145 cm 35 kg felandım düşün 14 yaşında kız çocuğu öyle olur muGeç regl oldum mesela 15 yaşını bitirdim 16ya girdim o zaman oldum annem doktora götürmüştü bir sorun mu var diye
Ama bir şekilde büyüdüm çocuğum bile oldu
Oğlan da sağlıklı olsun da kilo önemli değil boy için de sporla destekleyeceğiz artık uzarsa uzar uzamaya ne yapalım
Ben de geçen kanepeye yatırmıştım kendim de otururken uyuyakalmışım uyanınca çok korktum zarar verdim diyeGecti suanlik. Ama aksam basliyor genelde. Dun yerde uyuyakalmisiz ikimiz 3-4 saat
Anladım canım inşallah görürsünüz toplasın ogluşKuzum bilmiyorum aptamilin sitesinde baktım özel mama grubunda senin dediğin de aynı şekilde.
Bize verdiği taburculuk sonrası diye geçiyor içinde gelişim için ek olarak bir kaç enzim varmış öyle okudum.Ama anne sütünü emsin istediği kadar ver emdikten sonra mamayı yedir onu da verebildiğini ver sınır yok dedi.
Gaz ve kaka için de dediğin gibi hem zeytinyağı hem probiyotik önerdi.Sende bir sor bakalım zeytinyağı hem rahatlatır hem ek kalori kilo da aldırır
Yok kuzum ondan farklı bu bilmiyorum neden bunu verdi
Ben Eskişehir'de yaptım ama Kütahya'dayız ya acil durumda çocuğun doktoru burda olsun dedik çocuk doktorumuz Kütahya'daİnşallah bizimki de çabucak toplar ya 1.ayın sonunda acaba 3500 gramı görür müyüz diyorum ama zor gibi
Anladım canım bana da 2.ay dedi burda çoğu kişi 1.ayda çektirmişti ya bende şaşırdım.Belki küçük doğdu diye öyledir bilmiyorum
Ooo çok ,3 saatte ben 3 kez değiştirmiş oluyorum
Kuzum tek çare bol su tüketip uyuyup dinlenmek. Doktor bana çaylarla falan karaciğerini yorma su iç yeter dediKizlar, bestlak damla kullanıyorum günde 2 3 kere, i mom latte günde 1 kere hap içiyorum, rezene kimyon çayı içiyorum günde 2 3 fincan...
Saginca maks.40 cc süt geliyor.. sut arttırıcı kesin çözüm bulan var mı? Humana çayı al dedi bir tanıdık...
Çok çabuk mamayla toparlar, hiç endişelenme. Bizimki de biliyorsun 2.4 kg doğdu, ben başından beri mama takviyesi yapıyorum. 27. günde 3.250 geldi. Hatta ebe de şaşırdı. Gelişim eğrisinde en alttaydı, şimdi yukarıya doğru çıktı grafikte. Alabildiği kadar ver mamayı. Mide hızlıca genişleyip zaten sürekli daha fazla istiyorKızlar günaydın bizimde bugün doktor kontrolümüz vardı oğlan 2860 gr. olmuş doktor kilo alımı az diye mama başlayalım dedi.Kendisi aptamil pdf diye bir mama verdi.atatalya sen bilirsin belki prematüre ve düşük doğum ağırlıklı doğan bebekler için kalorisi yüksek mamaymış daha çabuk toplar bununla dedi.3 saatte bir her emzirme sonrası alabildiği kadar ver dedi.
Nbl Drop diye bir probiyotik, çinko damla ve d vit damla başladı.Günde 4 kez 1 çay kaşığı zeytinyağı içir dedi.
Yaşıtlarını yakalaması 4 yılı bile bulabilir dedi
Kalça ve karın usg 2.ayda çektirecekmişiz sizler 1.ayda mı çektirmiştiniz?
Hiç bu gece sütü gündüz sütü farkını duymamıştım. Neden acaba?Süpürge sesi iyiymiş benim evde var bakalım sevecek mi ☺ Bizimki de araba sesi seviyorAnnemlerin ev ana cadde üstünde. 29 Ekimde korna sesleri bitmedi konvoylar falan başım şişti. Kuzey de içerde ağlayıp mamasını balkonda yemek istedi
Gündüz sağdığını gece verme diyorlar amaGece az çok uyanma saatini biliyorsan 1 saat öncesi uyanıp sağman daha iyi olur. Hatta sağ hazırla eşin de versin
Ben aptamil veriyordum, iki haftadır hipp'e geçtim. Aptamil bizde kabızlık yaptı. Şimdi çok düzenli yapıyor.Ayy çocukta obezitede zor o kadar olmasa da olur
Ahahahahqh bizimki eşimin de benim de kötü genlerimizi almış eşim küçük doğmuş oğlan da küçük doğdu sonrasında eşimde ertuş gibi kilolu olmuş ama ben zayıf incecik bir şeymişim bebekken de çocukken de, şimdi de sana çekiyor diyor eşim
Aman sağlıklı olsun yaşıtlarını yakalasın daYani prematüre bebekler ile karşılaştırmak için demiyorum ama tam miadında olup gelişimi geriden olması da üzüyor insanı
Neyse üzülmüyorum dayıyorum çocuğa mamayıEşim evdeki hipp de kaldı onu da sabah akşam ek ver de bari çocuk çabucak toplansın diyor
Gündüz sütü enerji verirken gece sütü uyutuyor. Bebeğin geceyi gündüzü ayırt etmesi ve uyuması için saatlerine dikkat edilmesi tavsiye ediliyor ☺Çok çabuk mamayla toparlar, hiç endişelenme. Bizimki de biliyorsun 2.4 kg doğdu, ben başından beri mama takviyesi yapıyorum. 27. günde 3.250 geldi. Hatta ebe de şaşırdı. Gelişim eğrisinde en alttaydı, şimdi yukarıya doğru çıktı grafikte. Alabildiği kadar ver mamayı. Mide hızlıca genişleyip zaten sürekli daha fazla istiyor
Hiç bu gece sütü gündüz sütü farkını duymamıştım. Neden acaba?
Ben aptamil veriyordum, iki haftadır hipp'e geçtim. Aptamil bizde kabızlık yaptı. Şimdi çok düzenli yapıyor.
Foruma bir girdim Kuzey karşıladı beniBinbir surat Kuzey Ata koyalım şuraya
Gaz sancısı ve hıçkırık bi arada olunca hayatı sorguluyor oradaForuma bir girdim Kuzey karşıladı benipeki o ilk fotoğrafın tatlılığı ne
Minnoş ne tatlı benim oğlum kendini sıkmaktan kap kara yapıyorGaz sancısı ve hıçkırık bi arada olunca hayatı sorguluyor orada
O arada oluyor ya valla içim gidiyor ııhlayarak renk değiştiriyorlar kıyamamMinnoş ne tatlı benim oğlum kendini sıkmaktan kap kara yapıyor
Aa çok ilginç ve mantıklı. Teşekkürler!Gündüz sütü enerji verirken gece sütü uyutuyor. Bebeğin geceyi gündüzü ayırt etmesi ve uyuması için saatlerine dikkat edilmesi tavsiye ediliyor ☺
Atatalyanın da dediği gibi gece ve gündüz sütü içerik olarak farklı olduğu için ama en güzeli sağdığın an verebilmek bence poşete koydum, soğuttum, ısıttım derdi yokAa çok ilginç ve mantıklı. Teşekkürler!
Artık dün gecekini sabahkine karıştırmış bulundum
Kizlar, bestlak damla kullanıyorum günde 2 3 kere, i mom latte günde 1 kere hap içiyorum, rezene kimyon çayı içiyorum günde 2 3 fincan...
Çok süt olmadığından ben öyle yapıyorumAtatalyanın da dediği gibi gece ve gündüz sütü içerik olarak farklı olduğu için ama en güzeli sağdığın an verebilmek bence poşete koydum, soğuttum, ısıttım derdi yok
Anaam maşallah ne güzel öyle kıyafetiatatalya yaa miniğime bak sen koca adam olmuş o zamaan bir pp de ben koyayım kısa süreli. Savulun Battal gazi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?