2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ya bu iç gömlek dedikleri var ya onu ne zaman görsem Cüneyt Arkın battal gazi geliyor aklıma evde kırmızı kurdele vardı dedim bunu yapmazsam içimde kalır
Ben o zıbınları evde hırka olarak kullanıyorum Sıcak olduğundan kolsuz body ile duruyor klima falan açınca onu giydiriyorum üstüne

Benımkının genetıgı bence bizim tarafa cekmıs babam erkek kardesım flnda 175 max falan yanı eşim kabul etmıyor hala ergenlıkte bellı olur o dıyor kendisi ailesi 185 Dalyan gibiler
Ahahaha babalar çok fena ya kabullenemiyorlar
Bizimkini burda kim görse bana benzetiyor annem babam senin küçüklüğün aynı diyorlar. Kocam da senin tarafın tabi sana benzetecek Hatay'da olsak bana benzetirlerdi diyor
Ama inşallah Ertuş baba tarafına çekmiştir büyüyünce belli olur artık benim erkek kardeşim 185 cm daha 17 yaşında ama babam 173 cm felan ailede tek uzun kardeşim kime çekti bilmiyoruz babam sma mama ile böyle uzun oldu diyor

Anladım canım inşallah görürsünüz toplasın ogluş
İnşallah canım

Bizimki de eğri de %35lerde şu an inşallah mama ile çabucak toplar ya Uyku süresi bile uzadı 3 saat oldu ben uyandırdım çocuğu Doktor da öyle dedi memeden sonra istediği yediği kadar ver sınır yok dedi ama şu an 30 ml ancak yiyor minnoşum
Hipp verirken hiç kabızlık ve gaz problemi yaşamadık biz o yönden memnundum ama aptamil çoğu bebekte kabızlık ve gaz yapıyor o yüzden zeytinyağı ve probiyotik de başladı doktor inşallah biz de yaşamayız bu sorunları

Satilucky canım hiç endişe etme. Çabuçak toparlayacak oğluş
İnşallah canım bakalım 2.ayında netleşir ne kadar topladığı

Ay kızlar zaman ne çabuk geçiyor dimi? Biz nerdeyse 3 aylık olacağız sizler doğdu doğacak bugün yarın derken çoğunuzun 1 aylık oldu olacak
Evet ya daha dün gibi doğumu beklediğimiz günler şimdi kilo mama süt çiş kaka konuşuyoruz

Kizlar kv geldi. Bebegin altini aldim. Bez cope atilacak onu bile yspmiyor deliricem yeminn ederim

Sakin ol canım. Olayları bilmiyorum ama değmezz daha 20 günlük bebeğin takvimden gördüm. Lohusalığında kimsenin mahvetmesine izin verme ona kızıp buna canını sıkıp. Atamazsa atamasın..

Sakin ol canım. Olayları bilmiyorum ama değmezz daha 20 günlük bebeğin takvimden gördüm. Lohusalığında kimsenin mahvetmesine izin verme ona kızıp buna canını sıkıp. Atamazsa atamasın..
Dusuncesizlik hat safhada evde yemek bile yok cocuktan yapamadim. Ama benden beklerler simdi sonra laf soyledi olurum suclu olurum

Seninkinin saçları döküldü mü kiii benimki kara kuru bişey şuan alnında bile kıl var oğlumun kirpim diye seviyorum
Yok kuzum ufak saclar cikiyor sanki ya da ben dikkat etmedim bilmiyorum sari sari yuzundeki tuylerde oyle bizim babaya cekmis sanirim. Esim cocukken sezercik gibiymis

Bizimki emzirme sonrası 60 ml yiyordu. Bugün tekrar bir genişleme oldu herhalde, 60 da yetmemeye başladı.. böyle olunca da hiçbir zaman anne sütüyle mamaya yetişemeyecek gibi hissediyorum, biraz panikliyorum..
Kizlar kv geldi. Bebegin altini aldim. Bez cope atilacak onu bile yspmiyor deliricem yeminn ederim
Ayy Allah sabır versin. Bizimkiler de Aralık'ta geliyor, Yurtdışında olduğumuz için kalmalar uzun oluyor. 1 ay kv ve kp ile bakalım nasıl geçecek. Bana da sabır dileyin

Evet bizimkide öyle yapıyor ne kötü oluyorlar kıyamam ya
Bu bebişlerin ten rengi ne zaman oturuyor acaba bende eşimde beyaz tenliyiz benim çocuğum esmer şuan
Kuzeyin de sırtı tüylüydü Baya döküldü. Kafasının arkasında kellik var bi de

Eklentiler

• IMG_20231031_162755.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 50
Cidden sabir sinamasi ya. Cocugu yikamaya geldiler bugun. Bende esime kizdim. Dedim birsey olsun o cocuga o zaman gorusucez dedim. Hem gelmis aramadi bile geliyorum diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…