2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Gercekten oyle ya. Ben mi abartiyorum diyorum bazen
Yapı meselesi o kısım ayrı. Bunları takmayan da var. Ama alışık değilsin böyle görmemişsin o yüzden normal tepkilerin. Herkes aynı değil sonuçta. Bir de hakettiğini düşünsen gözüne batmaz bir çok yaptığı.

Kendi ailemde gormedim. Annem buraya bana bakmaya geldi kadin ona ragmen cekingen herseye kosturuyor. Bunlar sozde cocugu gormek istiyorlar ama el kadar bebegi esim goturuyor ayaklarina. Onada ayri ayar olduklm

Hiç kıyamıyorum o haline ya. Kıvranırken sinir de oluyor annem de napıyım oğlum gazı da mı ben koydum diyo çocuuğa
Ay bunu bende diyorum yaa maşallah güzel gaz çıkarıyor ama çok gazlı çoookk bende annem sana gazı ben mi yaptım çocuum diyorum

Kendi ailemde gormedim. Annem buraya bana bakmaya geldi kadin ona ragmen cekingen herseye kosturuyor. Bunlar sozde cocugu gormek istiyorlar ama el kadar bebegi esim goturuyor ayaklarina. Onada ayri ayar olduklm
Kv ye mi götürüyor çocuğu görsünler diye kız onların ayakları yok mu gelip göremiyorlar mı anaaa bunu da duyduk tövbe estağfurullah bacım Allah yardımcın olsun sabır versin sana Rabbim

Aptamil gaz mı yapıyor bunu bana kimse söylemedi çocuuum çok gazlı mamadan mı yani? Peki probiyotik doktor mu veriyor yoksa eczaneden kendimiz alabiliyor muyuz canım?

Kv ye mi götürüyor çocuğu görsünler diye kız onların ayakları yok mu gelip göremiyorlar mı anaaa bunu da duyduk tövbe estağfurullah bacım Allah yardımcın olsun sabır versin sana Rabbim
Evet onlara goturuyor. Bende kiziyorum ama elden bisey gelmiyor

Ben gecen dışardayken sağılmış süt vardı 80 ml onu verdim , olsa biraz daha içer gibiydi , o zaman gördüm bende ne kadar içiyor ort

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…