- 12 Şubat 2023
- 2.244
- 3.752
- 63
- 30
Tamam canım kaydettmBiogaia verdiler bana eczaneden direkt
Kuzum valla bunlar da senin sınavın iyi sabır var sendeKizlar kv geldi. Bebegin altini aldim. Bez cope atilacak onu bile yspmiyor deliricem yeminn ederim
Bizde eşim esmer ben kumral beyaz tenliyim oğlan pamuk gibi oldu sonradan esmer olur mu bilmiyorum saçları da azcık kaşlar kirpikler felan açık kahve sonradan esmer olur mu bilmiyorum olmasın istiyorumEvet bizimkide öyle yapıyor ne kötü oluyorlar kıyamam ya
Bu bebişlerin ten rengi ne zaman oturuyor acababende eşimde beyaz tenliyiz benim çocuğum esmer şuan
Bende sütüm artarsa toparlanınca belki mamayı bırakırız umudu var ama bilmiyorumBizimki emzirme sonrası 60 ml yiyordu. Bugün tekrar bir genişleme oldu herhalde, 60 da yetmemeye başladı..böyle olunca da hiçbir zaman anne sütüyle mamaya yetişemeyecek gibi hissediyorum, biraz panikliyorum..
Ayy Allah sabır versin. Bizimkiler de Aralık'ta geliyor, Yurtdışında olduğumuz için kalmalar uzun oluyor. 1 ay kv ve kp ile bakalım nasıl geçecek. Bana da sabır dileyin
Mamaların geneli gaz yapmaya müsait oluyor.Aptamil kullananlarda daha fazla duydum bunu.Bana dr önerdi ben kendim almadım bu zamana kadar mama çok vermedik gerek duymadık düzenli mama başlayınca probiyotik de doktor başladı bugün.Aptamil gaz mı yapıyor bunu bana kimse söylemediçocuuum çok gazlı mamadan mı yani? Peki probiyotik doktor mu veriyor yoksa eczaneden kendimiz alabiliyor muyuz canım?
Kabızlık yok kuzum bizde bol gaz varKuzum valla bunlar da senin sınavın iyi sabır var sende
Bizde eşim esmer ben kumral beyaz tenliyim oğlan pamuk gibi oldu sonradan esmer olur mu bilmiyorum saçları da azcık kaşlar kirpikler felan açık kahve sonradan esmer olur mu bilmiyorum olmasın istiyorum
Bende sütüm artarsa toparlanınca belki mamayı bırakırız umudu var ama bilmiyorum
Büyüdükçe midesi de büyüyor artık yetmemesi normal aslında
Yurt dışı için 1 ay iyi bence millet yurt içinde 1 aydan fazla kalıyor
Mamaların geneli gaz yapmaya müsait oluyor.Aptamil kullananlarda daha fazla duydum bunu.Bana dr önerdi ben kendim almadım bu zamana kadar mama çok vermedik gerek duymadık düzenli mama başlayınca probiyotik de doktor başladı bugün.
Sen bir de zeytinyağı sor bence o da kabızlığına felan iyi gelir.
Evet bende aptamil gaz yapıyor diye çok okudum. Ki Kuzey de çok gazlı. En son başka bi çocuk doktoruna gittik çok gazlı bi bebek aptamil conformil kullan dedi. Bugün aldım içeriğinde glukoz şurubu varmış hiç içime sinmedi. Veriyorum bakalım bi 300 gr dan birşey olmaz. Ama devam eder miyim bilmem. Bu arada biogaia bizde kullanıyoruz. Doktor yazmadı sadece söyledi biz aldıkAptamil gaz mı yapıyor bunu bana kimse söylemediçocuuum çok gazlı mamadan mı yani? Peki probiyotik doktor mu veriyor yoksa eczaneden kendimiz alabiliyor muyuz canım?
Eltim diger torunlarini gostermeyince esimde vicdan yapiyor kendinceHa iyi bari sen çocuğu alıp götürüyor diyinceeşin niye böyle bir şey yapıyor anlamadım
Annem de öyle dedi yarın soruyum kadın doğumaKızımda kırkım çıkınca taktılar hemen canım benim bildiğim 40 çıkınca takılıyor
Neden yaramadı şmdi hap mı düşünüyorsunuz? Sprial ile hamile kalanları duydukça korkuyorum Allahım bundan sonra isteyene versin nolur aminEltim 40 lıyken taktırdı , ikinci bebeğine de onunla kaldı düşmüş , kontrollerını sıkı yaptır. İkincisinden sonra yine 40 lı ıken taktırdı 6 ayda bir kontrole gidiyor. Bende taktırmıştım ama bana yaramadı 1 seneye yakın durdu ben çıkarttırdım sonra
Bizimki emzirmenin ardından bugün bir öğünde 40 ml sağılmış süt + 90 ml mama içti. Ben şokBen gecen dışardayken sağılmış süt vardı 80 ml onu verdim , olsa biraz daha içer gibiydi , o zaman gördüm bende ne kadar içiyor ort
Ayy 1 aydan fazla mıı..Bende sütüm artarsa toparlanınca belki mamayı bırakırız umudu var ama bilmiyorum
Büyüdükçe midesi de büyüyor artık yetmemesi normal aslında
Yurt dışı için 1 ay iyi bence millet yurt içinde 1 aydan fazla kalıyor
Mamaların geneli gaz yapmaya müsait oluyor.Aptamil kullananlarda daha fazla duydum bunu.Bana dr önerdi ben kendim almadım bu zamana kadar mama çok vermedik gerek duymadık düzenli mama başlayınca probiyotik de doktor başladı bugün.
Nasıl kullanılıyor?Biogaia verdiler bana eczaneden direkt
Gunde 1 kere 5 damlaNasıl kullanılıyor?
Saol kuzum bende alayım işe yarıyorsa bebişimin gazı çok fena, kıvranıyor gaz çıkarırken resmenEvet bende aptamil gaz yapıyor diye çok okudum. Ki Kuzey de çok gazlı. En son başka bi çocuk doktoruna gittik çok gazlı bi bebek aptamil conformil kullan dedi. Bugün aldım içeriğinde glukoz şurubu varmış hiç içime sinmedi. Veriyorum bakalım bi 300 gr dan birşey olmaz. Ama devam eder miyim bilmem. Bu arada biogaia bizde kullanıyoruz. Doktor yazmadı sadece söyledi biz aldık
İyi dee sen göstermemezlik yapmıyorsun ki 'netice' lerini kaldırıp onlar gelsin bir zahmet bebek görmeyeEltim diger torunlarini gostermeyince esimde vicdan yapiyor kendince
Gözünüz aydın…ancak yazabiliyorum ben de geçen hafta buraya yazdığımın ertesi günü normal doğum yaptım kızlarkızımıza kavuştuk hayırlısıyla çok şükür,en son doktor başı inmemiş dediğinde çok üzülmüştüm ertesi gün 2 saat hızlı tempoda yürüdüm merdivenler inip çıktım 8 tane hurma yedim pilates vs derken gece sancılarım başladı ,tam da istediğim gibi hiç kimseye haber vermeden gittik doğuma,doğumdan sonra ailelerimize haber verdik,sakin sakin takılınca açılmalarım da hızlı ilerledi,epiduralli doğum yaptım,biraz dikişlerim vardı daha yeni yeni rahat oturabiliyorum ,çok şükür geldi geçti,şimdi alt değişitrme-emzirme-uyutma döngüsüne girdik,geceler haram oldu bak bu aralar
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallahancak yazabiliyorum ben de geçen hafta buraya yazdığımın ertesi günü normal doğum yaptım kızlarkızımıza kavuştuk hayırlısıyla çok şükür,en son doktor başı inmemiş dediğinde çok üzülmüştüm ertesi gün 2 saat hızlı tempoda yürüdüm merdivenler inip çıktım 8 tane hurma yedim pilates vs derken gece sancılarım başladı ,tam da istediğim gibi hiç kimseye haber vermeden gittik doğuma,doğumdan sonra ailelerimize haber verdik,sakin sakin takılınca açılmalarım da hızlı ilerledi,epiduralli doğum yaptım,biraz dikişlerim vardı daha yeni yeni rahat oturabiliyorum ,çok şükür geldi geçti,şimdi alt değişitrme-emzirme-uyutma döngüsüne girdik,geceler haram oldu bak bu aralar
Zeytinyağını nasıl kullanmanızı onerdi doktor?Mamaların geneli gaz yapmaya müsait oluyor.Aptamil kullananlarda daha fazla duydum bunu.Bana dr önerdi ben kendim almadım bu zamana kadar mama çok vermedik gerek duymadık düzenli mama başlayınca probiyotik de doktor başladı bugün.
Adıyla yaşasın, gözünüz aydınBizde sezeryan doğum ile doğum oldu..Ali koyduk oğlumuzun ismini40 ‘ımız çıkmadı henüz.. Azcık toparlandık ,bundan sonra bu sayfada rahat aktif oluruz inşallah
Yaaa değil miAy kızlar zaman ne çabuk geçiyor dimi? Biz nerdeyse 3 aylık olacağız sizler doğdu doğacak bugün yarın derken çoğunuzun 1 aylık oldu olacak
Benim kızım doğduğunda pembeydiEvet bizimkide öyle yapıyor ne kötü oluyorlar kıyamam ya
Bu bebişlerin ten rengi ne zaman oturuyor acababende eşimde beyaz tenliyiz benim çocuğum esmer şuan
Ama nasıl kıvranıyor kuzum içim gidiyorÇok yazıklar yadün instagramda okumuştum acı çekmiyorlar korkmayın diyorlardı
O surat ifadeleri çok üzücü gerçekten. İnsan kıyamıyorHiç kıyamıyorum o haline ya. Kıvranırken sinir de oluyor annem de napıyım oğlum gazı da mı ben koydum diyo çocuuğa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?