2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kizlar kv geldi. Bebegin altini aldim. Bez cope atilacak onu bile yspmiyor deliricem yeminn ederim
Kuzum valla bunlar da senin sınavın iyi sabır var sende
Evet bizimkide öyle yapıyor ne kötü oluyorlar kıyamam ya
Bu bebişlerin ten rengi ne zaman oturuyor acaba bende eşimde beyaz tenliyiz benim çocuğum esmer şuan
Bizde eşim esmer ben kumral beyaz tenliyim oğlan pamuk gibi oldu sonradan esmer olur mu bilmiyorum saçları da azcık kaşlar kirpikler felan açık kahve sonradan esmer olur mu bilmiyorum olmasın istiyorum

Bende sütüm artarsa toparlanınca belki mamayı bırakırız umudu var ama bilmiyorum
Büyüdükçe midesi de büyüyor artık yetmemesi normal aslında
Yurt dışı için 1 ay iyi bence millet yurt içinde 1 aydan fazla kalıyor
Aptamil gaz mı yapıyor bunu bana kimse söylemedi çocuuum çok gazlı mamadan mı yani? Peki probiyotik doktor mu veriyor yoksa eczaneden kendimiz alabiliyor muyuz canım?
Mamaların geneli gaz yapmaya müsait oluyor.Aptamil kullananlarda daha fazla duydum bunu.Bana dr önerdi ben kendim almadım bu zamana kadar mama çok vermedik gerek duymadık düzenli mama başlayınca probiyotik de doktor başladı bugün.
Sen bir de zeytinyağı sor bence o da kabızlığına felan iyi gelir.

Kabızlık yok kuzum bizde bol gaz var

Aptamil gaz mı yapıyor bunu bana kimse söylemedi çocuuum çok gazlı mamadan mı yani? Peki probiyotik doktor mu veriyor yoksa eczaneden kendimiz alabiliyor muyuz canım?
Evet bende aptamil gaz yapıyor diye çok okudum. Ki Kuzey de çok gazlı. En son başka bi çocuk doktoruna gittik çok gazlı bi bebek aptamil conformil kullan dedi. Bugün aldım içeriğinde glukoz şurubu varmış hiç içime sinmedi. Veriyorum bakalım bi 300 gr dan birşey olmaz. Ama devam eder miyim bilmem. Bu arada biogaia bizde kullanıyoruz. Doktor yazmadı sadece söyledi biz aldık

Kızımda kırkım çıkınca taktılar hemen canım benim bildiğim 40 çıkınca takılıyor
Annem de öyle dedi yarın soruyum kadın doğuma Neden yaramadı şmdi hap mı düşünüyorsunuz? Sprial ile hamile kalanları duydukça korkuyorum Allahım bundan sonra isteyene versin nolur amin

ancak yazabiliyorum ben de geçen hafta buraya yazdığımın ertesi günü normal doğum yaptım kızlar kızımıza kavuştuk hayırlısıyla çok şükür,en son doktor başı inmemiş dediğinde çok üzülmüştüm ertesi gün 2 saat hızlı tempoda yürüdüm merdivenler inip çıktım 8 tane hurma yedim pilates vs derken gece sancılarım başladı ,tam da istediğim gibi hiç kimseye haber vermeden gittik doğuma,doğumdan sonra ailelerimize haber verdik,sakin sakin takılınca açılmalarım da hızlı ilerledi,epiduralli doğum yaptım,biraz dikişlerim vardı daha yeni yeni rahat oturabiliyorum ,çok şükür geldi geçti,şimdi alt değişitrme-emzirme-uyutma döngüsüne girdik,geceler haram oldu bak bu aralar

Ben gecen dışardayken sağılmış süt vardı 80 ml onu verdim , olsa biraz daha içer gibiydi , o zaman gördüm bende ne kadar içiyor ort
Bizimki emzirmenin ardından bugün bir öğünde 40 ml sağılmış süt + 90 ml mama içti. Ben şok daha düne kadar emzirme üstüne 60 ml mama yetiyordu.. Bir anda sıçrama oluyor bu bebeklerde..
Ayy 1 aydan fazla mıı.. keşke kibar yoldan ne kadar kalsalar iyi olur söylenebilse

Saol kuzum bende alayım işe yarıyorsa bebişimin gazı çok fena, kıvranıyor gaz çıkarırken resmen

Gözünüz aydın…

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah

Zeytinyağını nasıl kullanmanızı onerdi doktor?

Ay kızlar zaman ne çabuk geçiyor dimi? Biz nerdeyse 3 aylık olacağız sizler doğdu doğacak bugün yarın derken çoğunuzun 1 aylık oldu olacak
Yaaa değil mi bazı yeni doğan kıyafetleri küçük geliyor artık
Evet bizimkide öyle yapıyor ne kötü oluyorlar kıyamam ya
Bu bebişlerin ten rengi ne zaman oturuyor acaba bende eşimde beyaz tenliyiz benim çocuğum esmer şuan
Benim kızım doğduğunda pembeydi sonra sarılık zamanı sarardı sonra karardı şimdi ton ton günden güne açılıyor rengi. Eşim esmer ben kumral beyaz tenliyim bakalım nasıl olacak. Daha çok değişir diyorlar
Çok yazıklar ya dün instagramda okumuştum acı çekmiyorlar korkmayın diyorlardı
Ama nasıl kıvranıyor kuzum içim gidiyor
Hiç kıyamıyorum o haline ya. Kıvranırken sinir de oluyor annem de napıyım oğlum gazı da mı ben koydum diyo çocuuğa
O surat ifadeleri çok üzücü gerçekten. İnsan kıyamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…