2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızımın gözüne kirpiği kaçmış. 2-3 gündür orda kendi haline bıraktım çıkmadı. Napsam ki tecrübeli annişler ? Gerçi grup artık hep tecrübeli oldu

Biogaia gaz çıkartıcı sayılmaz aslında probiyotik. Ama düzenli kullanımda faydalı diyorlar. Conformil yalan oldu bizim, emmiyor
Bende tam olarak şikayet var da yazılanları okuyup buraya yazmıştım gaz sancısına faydası yok diye yazmışlar. Nasıl yani seni mi mama yı mı?

Kuzum İnternete baktım da şikayet var da biogaia kullanan anneler bebeklerinin rahatlaması gerekirsen daha da sancı çektiğini yazmışlar sizde rahatlama durumu ne.. Zaten çok gazlı gözüm korktu.
1 haftada etkisini gosteriyormus yalniz. Bende suansikinti yok. Kakamizi bile erkenden yaptik ama ben mamadan ziyade memeyle yasasakta anne sutu vermeye calisiyorum. Mamanin sindirimi daha zormus

Heeeeyyyy Güzel anneler ben geldim hemdeeee 2.850 kanadalı epiduralsiz anestezisiz normal doğum bir erkek bebişle. 30 Ekim de doğumu gerçekleştirdik. Suyum geldi Ve 5cm açıklıkla doğum başladı. 36+4 le ekimin son annesi olduuummmmmmm. Bol dikiş var kaç tane bilmiyorum ama ağrım az çiş yapmakta gaz çıkarmakta sorun yaşamadım ama büyük tuvaletten çok korkuyorum çıkamadım

Bende tam olarak şikayet var da yazılanları okuyup buraya yazmıştım gaz sancısına faydası yok diye yazmışlar. Nasıl yani seni mi mama yı mı?
Değişik bi mama kokusu normal aptamilden kötü , kıvamı daha yoğun. Yoğun olduğu için biberonu boşa çekiyor garibim bitiremiyor yoruluyor. Memeden beter yani onu emmesi. Kıyamadım verdim tekrar klasik aptamil lıkır lıkır gidiyor ☺

Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün

Dupalac aldım ben. Dikişlerim makata kadar gidiyor. İlkini 3.gün korka korka yapmıştım zeytinyağı içip katı hiç bir şey yemediğim halde. Rabbim acil şifalar versin inşallah. Bebişe ve size acil şifalar diliyorum

1 haftada etkisini gosteriyormus yalniz. Bende suansikinti yok. Kakamizi bile erkenden yaptik ama ben mamadan ziyade memeyle yasasakta anne sutu vermeye calisiyorum. Mamanin sindirimi daha zormus
Ay ne bileyim Google a baktım bende bakmaz olaydım en iyisi doktora danışmak

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah kabız olmamaya çalış canım geçmiş olsun
İlk gün henüz sütüm gelmedi 15cc -3 saatte bir mama takviyesi veriyorlar iki kez kaka yaptık arada gaz için zorlanıyor
Gelir canım ten tene temas yap sık sık emzir sıcak masaj da iyi geliyor ay o gaz hepimizin problemi
Çok özel çok heyecanlı bir süreçmiş gerçekten tüm anneleri selamlıyorum hepinize öpücükler bende bebekte iyiyiz inşallah emzirme problemi de geçer
Geçer canım Allah ın izniyle maşallah ikinize de kız özel olmaz mı aylardır bedeninde büyüttüğün heyecanlandığın bebeğinle kavuşuyorsun

Sen anne olarak en iyisini bilirsin tabi
Aptamil klasik devam. Ben doktora daha önce sordum evolvia ac önermişti ama onda da glukoz şurubu varmış ya. Çok saçma geldi bebek mamasında glukoz olması
Birde yaşına gelene kadar bal pekmez vermeyim zarar derler glukoz ne alakymış ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…