Aynen öyle. Bebeğe gaz yapan laktoz ya , laktozu azaltınca yerini onunla dolduruyorlar anladığım kadarıyla. Bugün ayakta salladımSen anne olarak en iyisini bilirsin tabi
Birde yaşına gelene kadar bal pekmez vermeyim zarar derler glukoz ne alakymış ki
Ay ne diyosuuuunnn çok sevindimHeeeeyyyy Güzel anneler ben geldim hemdeeee 2.850 kanadalı epiduralsiz anestezisiz normal doğum bir erkek bebişle. 30 Ekim de doğumu gerçekleştirdik. Suyum geldi Ve 5cm açıklıkla doğum başladı. 36+4 le ekimin son annesi olduuummmmmmm. Bol dikiş var kaç tane bilmiyorum ama ağrım az çiş yapmakta gaz çıkarmakta sorun yaşamadım ama büyük tuvaletten çok korkuyorum çıkamadım
Doğduğundan beri beyaz mı bizimki nasıl böyle oldu bilmiyorumKuzum valla bunlar da senin sınavın iyi sabır var sende
Bizde eşim esmer ben kumral beyaz tenliyim oğlan pamuk gibi oldu sonradan esmer olur mu bilmiyorum saçları da azcık kaşlar kirpikler felan açık kahve sonradan esmer olur mu bilmiyorum olmasın istiyorum
Bende sütüm artarsa toparlanınca belki mamayı bırakırız umudu var ama bilmiyorum
Büyüdükçe midesi de büyüyor artık yetmemesi normal aslında
Yurt dışı için 1 ay iyi bence millet yurt içinde 1 aydan fazla kalıyor
Mamaların geneli gaz yapmaya müsait oluyor.Aptamil kullananlarda daha fazla duydum bunu.Bana dr önerdi ben kendim almadım bu zamana kadar mama çok vermedik gerek duymadık düzenli mama başlayınca probiyotik de doktor başladı bugün.
Sen bir de zeytinyağı sor bence o da kabızlığına felan iyi gelir.
Benim tam anlattığın aşamalarda kara evredeYaaa değil mibazı yeni doğan kıyafetleri küçük geliyor artık
Benim kızım doğduğunda pembeydisonra sarılık zamanı sarardı sonra karardı şimdi ton ton günden güne açılıyor rengi. Eşim esmer ben kumral beyaz tenliyim bakalım nasıl olacak. Daha çok değişir diyorlar
Ama nasıl kıvranıyor kuzum içim gidiyor
O surat ifadeleri çok üzücü gerçekten. İnsan kıyamıyor
Aslında mamanın sindirimi daha zor derken daha uzun sürüyor bebek ağlamıyor yani daha uzun süre tok kalıyor mama daha uzun sindirildigi için1 haftada etkisini gosteriyormus yalniz. Bende suansikinti yok. Kakamizi bile erkenden yaptikama ben mamadan ziyade memeyle yasasakta anne sutu vermeye calisiyorum. Mamanin sindirimi daha zormus
Maşallah kuzum gözün aydınHeeeeyyyy Güzel anneler ben geldim hemdeeee 2.850 kanadalı epiduralsiz anestezisiz normal doğum bir erkek bebişle. 30 Ekim de doğumu gerçekleştirdik. Suyum geldi Ve 5cm açıklıkla doğum başladı. 36+4 le ekimin son annesi olduuummmmmmm. Bol dikiş var kaç tane bilmiyorum ama ağrım az çiş yapmakta gaz çıkarmakta sorun yaşamadım ama büyük tuvaletten çok korkuyorum çıkamadım
İnşallah çok sağolun zeytinyağı bende kullanayımDupalac aldım ben. Dikişlerim makata kadar gidiyor. İlkini 3.gün korka korka yapmıştım zeytinyağı içip katı hiç bir şey yemediğim halde. Rabbim acil şifalar versin inşallah. Bebişe ve size acil şifalar diliyorum
40 ı çıkana kadar çok değişir derlerBenim tam anlattığın aşamalarda kara evrede
Gaz için yediğimiz şeyler kadar üşütmemiz de etkiliymiş. Ayaklarını göğüslerini üşütmemeye çalış canım. bugün benimki de 18.00-22.00 arası uyanık kaldı. Çok yoruldumAslında mamanın sindirimi daha zor derken daha uzun sürüyor bebek ağlamıyor yani daha uzun süre tok kalıyor mama daha uzun sindirildigi içinbugün anne sütünü arttırdım doymadığı için saatlerdir yırtınıyor. Gaz yapan şeyler yemiyorum kendim de bağırsak problemi olan gazlı biri değilimdir genetik desem ki eşim de değil. Saatlerdir uyutmaya çalışıyoruz uyuyana kadar bir sonraki beslenme aşaması geliyor
Benimki keyiften mi istiyor anlamadim. Yikti ortaligi meme verdim cok uzun surede emmedi ama sonrs uyudu yatirdim kalkmadi yaptigim mamada bosa gitti cope aticam simdiAslında mamanın sindirimi daha zor derken daha uzun sürüyor bebek ağlamıyor yani daha uzun süre tok kalıyor mama daha uzun sindirildigi içinbugün anne sütünü arttırdım doymadığı için saatlerdir yırtınıyor. Gaz yapan şeyler yemiyorum kendim de bağırsak problemi olan gazlı biri değilimdir genetik desem ki eşim de değil. Saatlerdir uyutmaya çalışıyoruz uyuyana kadar bir sonraki beslenme aşaması geliyor
Maşallah kuzum gözün aydındikişlerin bir an önce iyileşir inşallah büyük tuvalet kabız olmadıkça sorun olmuyormuş sanırım
Bencede oyle yap canim. Aksamlari 21:30 gibi minnosu uyutmaya calisiyorum gece en azindsn daha az uyanirimAy ne bileyim Google a baktım bende bakmaz olaydım en iyisi doktora danışmak
Gözün aydıın sağlıkla büyüsünİnşallah çok sağolun zeytinyağı bende kullanayım
Sağlıklı olsunda40 ı çıkana kadar çok değişir derler
Kuzum 10-12 gün adet oluyordum böyle bes altı günü efsane yoğun hıc oyle adet olduğumu bilmem halıya kadar geçmişti bikere alışma süreci dedi bekledim falan yok , döngüm 25-28 gun arası zaten bır döngüde hepı topu 10 gün temiz kalıyordum gına geldı , ebe çıkartırkende iyiki gelmişsin kaymış dediAnnem de öyle dedi yarın soruyum kadın doğuma
Neden yaramadı şmdi hap mı düşünüyorsunuz? Sprial ile hamile kalanları duydukça korkuyorum Allahım bundan sonra isteyene versin nolur amin
Valla ne kadar içiyorsa artık doysun daBizimki emzirmenin ardından bugün bir öğünde 40 ml sağılmış süt + 90 ml mama içti. Ben şokdaha düne kadar emzirme üstüne 60 ml mama yetiyordu.. Bir anda sıçrama oluyor bu bebeklerde..
Ayy 1 aydan fazla mıı..keşke kibar yoldan ne kadar kalsalar iyi olur söylenebilse
Benim bir tanidigimin bu sene spiral yerli yerinee durdugu halde hamile kaldi mucize bebek dedi doktorAnnem de öyle dedi yarın soruyum kadın doğuma
Neden yaramadı şmdi hap mı düşünüyorsunuz? Sprial ile hamile kalanları duydukça korkuyorum Allahım bundan sonra isteyene versin nolur amin
Çok şükür kuzum çok sevindim senin adına sağlıcakla büyüyünÇok özel çok heyecanlı bir süreçmiş gerçekten tüm anneleri selamlıyorum hepinize öpücükler bende bebekte iyiyiz inşallah emzirme problemi de geçer
K vitamini eksikliği olabiliyor bazen tekrar yapılabiliyor. Ama nokta leke şeklinde kanamalar normal.Canlarım oğlumun göbeği 5. Gün düşmüştü tam düşmediği için 2 kere gümüş nitrat sürdü doktor iyiydi sonra ama şimdi altını alırken kanadığını gördüm canım sıkıldı yaşayan var mı aranızda çok korktum yarına randevu oluşturdum
Benımkı bugun 7 de kalktı yenı yatırdım yatağa uyur inşallah, genelde akşam bu saatlerde uyanık hep artık uzuyor uyanıklık suresı alışGaz için yediğimiz şeyler kadar üşütmemiz de etkiliymiş. Ayaklarını göğüslerini üşütmemeye çalış canım. bugün benimki de 18.00-22.00 arası uyanık kaldı. Çok yoruldumen son artık banyo yaptırdık emzirdim uyudu.
Ben bugun ilk defa kullandım yavrum daha kötü oldu gözü gözüne değmiyor sürekli ağlıyor bacaklarını çekip çekip duruyor kızarıyor. Tecrübe mi yazmak istedimKuzum İnternete baktım da şikayet var da biogaia kullanan anneler bebeklerinin rahatlaması gerekirsen daha da sancı çektiğini yazmışlar sizde rahatlama durumu ne.. Zaten çok gazlı gözüm korktu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?