2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Sen anne olarak en iyisini bilirsin tabi

Birde yaşına gelene kadar bal pekmez vermeyim zarar derler glukoz ne alakymış ki
Aynen öyle. Bebeğe gaz yapan laktoz ya , laktozu azaltınca yerini onunla dolduruyorlar anladığım kadarıyla. Bugün ayakta salladım Gaz sancısı vardı sustu sallanmak rahatlattı galiba

Ay ne diyosuuuunnn çok sevindim Allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin sütü dert etme gelir inşallah bol bol sarılın öpüşün bebişinle

Doğduğundan beri beyaz mı bizimki nasıl böyle oldu bilmiyorum

Benim tam anlattığın aşamalarda kara evrede

Canlarım oğlumun göbeği 5. Gün düşmüştü tam düşmediği için 2 kere gümüş nitrat sürdü doktor iyiydi sonra ama şimdi altını alırken kanadığını gördüm canım sıkıldı yaşayan var mı aranızda çok korktum yarına randevu oluşturdum

1 haftada etkisini gosteriyormus yalniz. Bende suansikinti yok. Kakamizi bile erkenden yaptik ama ben mamadan ziyade memeyle yasasakta anne sutu vermeye calisiyorum. Mamanin sindirimi daha zormus
Aslında mamanın sindirimi daha zor derken daha uzun sürüyor bebek ağlamıyor yani daha uzun süre tok kalıyor mama daha uzun sindirildigi için bugün anne sütünü arttırdım doymadığı için saatlerdir yırtınıyor. Gaz yapan şeyler yemiyorum kendim de bağırsak problemi olan gazlı biri değilimdir genetik desem ki eşim de değil. Saatlerdir uyutmaya çalışıyoruz uyuyana kadar bir sonraki beslenme aşaması geliyor
Maşallah kuzum gözün aydın dikişlerin bir an önce iyileşir inşallah büyük tuvalet kabız olmadıkça sorun olmuyormuş sanırım

İnşallah çok sağolun zeytinyağı bende kullanayım

Gaz için yediğimiz şeyler kadar üşütmemiz de etkiliymiş. Ayaklarını göğüslerini üşütmemeye çalış canım. bugün benimki de 18.00-22.00 arası uyanık kaldı. Çok yoruldum en son artık banyo yaptırdık emzirdim uyudu.

Benimki keyiften mi istiyor anlamadim. Yikti ortaligi meme verdim cok uzun surede emmedi ama sonrs uyudu yatirdim kalkmadi yaptigim mamada bosa gitti cope aticam simdi

Annem de öyle dedi yarın soruyum kadın doğuma
Neden yaramadı şmdi hap mı düşünüyorsunuz? Sprial ile hamile kalanları duydukça korkuyorum Allahım bundan sonra isteyene versin nolur amin
Kuzum 10-12 gün adet oluyordum böyle bes altı günü efsane yoğun hıc oyle adet olduğumu bilmem halıya kadar geçmişti bikere alışma süreci dedi bekledim falan yok , döngüm 25-28 gun arası zaten bır döngüde hepı topu 10 gün temiz kalıyordum gına geldı , ebe çıkartırkende iyiki gelmişsin kaymış dedi

Valla ne kadar içiyorsa artık doysun da

Annem de öyle dedi yarın soruyum kadın doğuma
Neden yaramadı şmdi hap mı düşünüyorsunuz? Sprial ile hamile kalanları duydukça korkuyorum Allahım bundan sonra isteyene versin nolur amin
Benim bir tanidigimin bu sene spiral yerli yerinee durdugu halde hamile kaldi mucize bebek dedi doktor

K vitamini eksikliği olabiliyor bazen tekrar yapılabiliyor. Ama nokta leke şeklinde kanamalar normal.

Benımkı bugun 7 de kalktı yenı yatırdım yatağa uyur inşallah, genelde akşam bu saatlerde uyanık hep artık uzuyor uyanıklık suresı alış

Kuzum İnternete baktım da şikayet var da biogaia kullanan anneler bebeklerinin rahatlaması gerekirsen daha da sancı çektiğini yazmışlar sizde rahatlama durumu ne.. Zaten çok gazlı gözüm korktu.
Ben bugun ilk defa kullandım yavrum daha kötü oldu gözü gözüne değmiyor sürekli ağlıyor bacaklarını çekip çekip duruyor kızarıyor. Tecrübe mi yazmak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…