- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Benim içinde gece fenaydı üçte uyudu zorla ıkı kez uyandı 8 de kalktı ıkınıp duruyor gece kaka da yaptı anlamadım uyuşa uyuyamam, oğlan var gozu sısmıs babası dr götürdü okula gitmicek muhtemelen napıcam bilmemKızlar günaydın bizde bu gece çok huysuzduk hiç uyumadık.Kakamız düzenli mamadan sonra gaz da çıkarıyoruz aç değil mama da veriyoum yani şaştım kaldım geceHep göğsümde uyudu yatağına alınca uyandı yanıma yatırdım uyandı hep yarı oturur göğsümde sabahı ettim Şimdi uyursa uyumak istiyorum
Benim cumartesı pazar pazartesı saatı saatıne aynı gıdıyordu gece ıtıbarıyle yıne bozuldu düzen şanslıysan olabılır belkı ama dort aydan önce uyku duzenı cok beklenmez benım gıbı şanssızlar için uydurulmuş bısey bence neyseDegisecegini biliyorum kuzum ya cekecez artik basimiza gelcekleriaksam 9:30 10 gibi uyutuyorum bu sefer 12-1 arasi kalkiyor. Sonra bidaha gece 4 te uyaniyorum. Sonra emme fasli tabi baya uzun suruyor sonra uyuyor
Bende iste kendimi avutuyorum kuzum bir kac gunBenim cumartesı pazar pazartesı saatı saatıne aynı gıdıyordu gece ıtıbarıyle yıne bozuldu düzen şanslıysan olabılır belkı ama dort aydan önce uyku duzenı cok beklenmez benım gıbı şanssızlar için uydurulmuş bısey bence neyseoğlum da da böyleydim belkı farklı olur uyuyan bi bebem olur dedim ama cıks sağlığı yerınde olsun bol bol napalım Rabbim tüm analara güç kuvvet versin
Aşkım onlar doğuştan kitap bebek melek bebek karakterıne sahıp bebek şans işi tamamenBende iste kendimi avutuyorum kuzum bir kac gunkesin degisecek zatende ya bu instagramda bi kadin var asiye diye nasil bir bebesi var kadin yemegini yapiyor geziyor keyif kahvesini yapiyor kendine bakim yapiyor. O bebeyse bizimkiler ne
Annem ablamin 3 ogluna destek oldu. Benimki icin diyor ablaninkiler sakindi bu kime cektiAşkım onlar doğuştan kitap bebek melek bebek karakterıne sahıp bebek şans işi tamamen
Maşallah, bu uyutma dediğin tam olarak nasıl bir şey bizimki kendi uyuyacaksa uyuyor yoksa bana mısın demiyorDegisecegini biliyorum kuzum ya cekecez artik basimiza gelcekleriaksam 9:30 10 gibi uyutuyorum bu sefer 12-1 arasi kalkiyor. Sonra bidaha gece 4 te uyaniyorum. Sonra emme fasli tabi baya uzun suruyor sonra uyuyor
Kuzum yataga koyunca uyaniyorsa ilk popoyu yataga birakip bi muddet piss piss yap poposuna vur eger karnida toksa daliyor uykuyaMaşallah, bu uyutma dediğin tam olarak nasıl bir şey bizimki kendi uyuyacaksa uyuyor yoksa bana mısın demiyordün gece ben de Satilucky gibiydim kucağımda uyuyor yatağa koyuyorum mızıldanıyor. Ben de aldım telefonu uyumayayım diye yan yattım verdim memeyi ağzına Aman sabahlar olmasın
Çok gazı var ya bi çaresini bulamadık, memeden güç alıp ıkınıyor şimdi gaz çıkardı bi rahatladıkKuzum yataga koyunca uyaniyorsa ilk popoyu yataga birakip bi muddet piss piss yap poposuna vur eger karnida toksa daliyor uykuya
Yuzustu yatir karnina masaj yap iyi geliyor onlarÇok gazı var ya bi çaresini bulamadık, memeden güç alıp ıkınıyor şimdi gaz çıkardı bi rahatladık
Ay neler neler, şu instagram videosundaki pozlardan kola yüzüstü yatırmak iyi geliyor bi sakinliyor. Çocuğun karnı sürekli gergin ve kocaman. Ultrasonlarda karnı hep kocaman çıkıyordu eşim de diyordu ki gazdır oYuzustu yatir karnina masaj yap iyi geliyor onlar
Ya uyanık kalsın da ağlamasın zırlamasın.Benımkı bugun 7 de kalktı yenı yatırdım yatağa uyur inşallah, genelde akşam bu saatlerde uyanık hep artık uzuyor uyanıklık suresı alış
Kaka çok zorluyor bebişler yaaaSorunumuz kakaymış canım bugün bir posta yaptığı için o şıkkı elemiştim sonra bir daha yaptı rahatladı ama yine de ara ara ağlaması var sanırım o da gaz ve yaşasın sonra uyudu 19.00-19.30 dan gece 24.00 a kadar ağlama, mızırdanma, bez, mama şeklinde döngümüz gözlerim kızarmış gece de az uyumuştum
Ben öyle zamanlarda yanıma yatırıyorum sarılıyorum. Mızmızlansa da kalkmıyorum. Benim nefes alışverişimi duyana kadar sakinleşmesini bekliyorum. Sonra uyuyor öyle bana sokulmuş bir halde. Bazen bebekler sıcak da istiyor sanırım. Böyle inatla uyumadığı zamanlarda üşüyor mu acaba onu da kontrol et sıcak mayıştırıyorKızlar günaydın bizde bu gece çok huysuzduk hiç uyumadık.Kakamız düzenli mamadan sonra gaz da çıkarıyoruz aç değil mama da veriyoum yani şaştım kaldım geceHep göğsümde uyudu yatağına alınca uyandı yanıma yatırdım uyandı hep yarı oturur göğsümde sabahı ettim Şimdi uyursa uyumak istiyorum
Ne olacak bu halimizBenim içinde gece fenaydı üçte uyudu zorla ıkı kez uyandı 8 de kalktı ıkınıp duruyor gece kaka da yaptı anlamadım uyuşa uyuyamam, oğlan var gozu sısmıs babası dr götürdü okula gitmicek muhtemelen napıcam bilmem
Bende iste kendimi avutuyorum kuzum bir kac gunkesin degisecek zatende ya bu instagramda bi kadin var asiye diye nasil bir bebesi var kadin yemegini yapiyor geziyor keyif kahvesini yapiyor kendine bakim yapiyor. O bebeyse bizimkiler ne
Ya maşallah kimisi öyle oluyor benim arkadaşımın bebeği ilk doğdu 20 günlük felandı görmeye gittik çocuğu beşiğe yatırıyor kendi kendine uyuyor.Bize geliyor çocuğu koltuğa yatırıyor çocuk tavana baka baka uyuyor.Dışarı çıkıyoruz bebek arabasından ık diye sesini bile duymuyoruzAşkım onlar doğuştan kitap bebek melek bebek karakterıne sahıp bebek şans işi tamamen
Ya ben yatarak meme vermeyi beceremiyorumMaşallah, bu uyutma dediğin tam olarak nasıl bir şey bizimki kendi uyuyacaksa uyuyor yoksa bana mısın demiyordün gece ben de Satilucky gibiydim kucağımda uyuyor yatağa koyuyorum mızıldanıyor. Ben de aldım telefonu uyumayayım diye yan yattım verdim memeyi ağzına Aman sabahlar olmasın
Yok kuzum olmayınca olmuyor yarım saat pış pışladım gece sürekli bi ciyaklamaKuzum yataga koyunca uyaniyorsa ilk popoyu yataga birakip bi muddet piss piss yap poposuna vur eger karnida toksa daliyor uykuya
Hayatım kolik olabilir malesef iki üç ay da anca topluyor bebekler bu haz olayını en hafıf bıle bebeyı etkılıyor kılık durumu ise sıkıntı. Doktoruna sor nurse harveys colex şurup 7 günden itibaren kullanılır yazar recetede de alın derse al başla hemenKızlar Allah rızası için bana bir akıl verin. Uykusuzluktan yorgunluktan bayılmak üzereyim çünkü. Evde dört kişiyiz gece gündüz ama kimsenin faydası yok çünkü Barbaros sadece memede susuyor. Göğüs uçlarım perişan iyileşmeye vakit bile kalmıyor
Sezeryan sonrası hala toparlanamadım zaten ağrılarım sızılarım devam ediyor hareket bile zor ediyorum bu halde bir de durmadan ağlayan bebekle uğraşmaya çalışıyorum
Aç mı gazı mı var derdi ne bilmiyorum. Doktor ve ebe eğer kakalı çişli bez sayısı iyiyse emerken yutkunma sesi geliyorsa şimdilik mamaya gerek yok dedi bunlar ok ama çocuk uyanık olduğu her dakika mütemadiyen asla susmadan etini koparmışız gibi ağlıyor
Uyurken sesi yok sadece bir de emerken
Bazen uyuyor saatlerce uyanmıyor iki saatte bir beslemek için zor kaldırıyorum
Ama bazen akşam ya da sabaha karşı bir tutuyor bu neyse ne yapsak kar etmiyor aşağı yukarı 4-5 saat sürüyor bu mevzu
Uykusundan poposunu dışarı iterek ıkınır gibi yaparak uyanıyor ve başlıyoruz… gazını çıkarmaya çalışıyoruz yok sallıyoruz yok emzik veriyoruz yok sadece memede susuyor uyuyakalıyor yerine yatırıyoruz hop yine aynı şey bazen memede uyurken de aynı şekilde gerinip gerinip uyanıyor yine ağlama krizleri yine meme şeklinde bir döngü
Bugün de gece dörtte başladı bu döngü bu saate kadar devam etti daha yeni uyutabildim
Sabaha kadar o ağladı ben ağladım
Doktoru gazı olabilir ama 15 günlükten önce gaz damlası falan kullanmayalım kendisi çıkarmaya çalışsın diyoriyi de bu şekilde çocuk da bitti tükendi ben de bittim tükendim
Ne bu gaz mı yoksa çocuk doymuyor mu? Ne yapacağım ben
Gözleri yaşlı ve kıpkırmızı öyle mızırdandı kuzum dediğin gibi bir yerden sonra kakasını yapsa da huzursuzluktan uyumadıBebekler cok yorulunca uyumazmis aslinda. Dun gunduz falan cok uyymadysa o yuzden sana eziyet etmis olabilir
Rica ederim kuzumAç mı kaliyor mamayi arttirayim mi diye düşünüyordu.. çok saol canım
Yemek yok, kaşlarım da çıkmış, robot süpürgem var arada ona basıyorumBende iste kendimi avutuyorum kuzum bir kac gunkesin degisecek zatende ya bu instagramda bi kadin var asiye diye nasil bir bebesi var kadin yemegini yapiyor geziyor keyif kahvesini yapiyor kendine bakim yapiyor. O bebeyse bizimkiler ne
Canım ben Alper Bey'den gaz damlası istemeye karar verdim. Biogaia probiyotik sonuçta bir ilaç gibi değil zorda kaldığımda vermek istiyorum böyle çocuğa da bana da eziyet oldu. Dün o kadar ağladı ki gözleri kıpkırmızı olduYa uyanık kalsın da ağlamasın zırlamasın.
Kaka çok zorluyor bebişler yaaa7den beri bende o döngüdeyim meme gaz kaka bez meme biogaia yaramadı bize bıraktım ben
Ben öyle zamanlarda yanıma yatırıyorum sarılıyorum. Mızmızlansa da kalkmıyorum. Benim nefes alışverişimi duyana kadar sakinleşmesini bekliyorum. Sonra uyuyor öyle bana sokulmuş bir halde. Bazen bebekler sıcak da istiyor sanırım. Böyle inatla uyumadığı zamanlarda üşüyor mu acaba onu da kontrol et sıcak mayıştırıyor
Biz hergun disardan yiyoruz yapamiyorum ki. Bugun firina aticam biseyler kolay oluyor allahtan oyle olunca uyuyunca sipsak aticam hemenGözleri yaşlı ve kıpkırmızı öyle mızırdandı kuzum dediğin gibi bir yerden sonra kakasını yapsa da huzursuzluktan uyumadı
Rica ederim kuzum
Yemek yok, kaşlarım da çıkmış, robot süpürgem var arada ona basıyorumama inanıyorum biz de başaracağız
Canım ben Alper Bey'den gaz damlası istemeye karar verdim. Biogaia probiyotik sonuçta bir ilaç gibi değil zorda kaldığımda vermek istiyorum böyle çocuğa da bana da eziyet oldu. Dün o kadar ağladı ki gözleri kıpkırmızı olduYouTube'dan masaj tekniklerine bakıyorum her gün onları yapıp biogaiaya devam edeceğim hala devam eder de uyumazsa aldığım damlayı veririm diye düşündüm. Bilmiyorum belki 2. Ay kontrolünü bekleyemeyiz böyle giderse
Geçmiş olsun canımBenim içinde gece fenaydı üçte uyudu zorla ıkı kez uyandı 8 de kalktı ıkınıp duruyor gece kaka da yaptı anlamadım uyuşa uyuyamam, oğlan var gozu sısmıs babası dr götürdü okula gitmicek muhtemelen napıcam bilmem
Kuzum yanıma yatırıyorum yine ağlıyor ille de göğsümde uyumak istiyor beyfendi dün gece 23den beri uyur uyanık sabahı ettik öyle derin uyumadı hiç.Daha 10.30da daldı derin uykuya düşün bende ancak 1 saat uyuyup kalktımYa uyanık kalsın da ağlamasın zırlamasın.
Ben öyle zamanlarda yanıma yatırıyorum sarılıyorum. Mızmızlansa da kalkmıyorum. Benim nefes alışverişimi duyana kadar sakinleşmesini bekliyorum. Sonra uyuyor öyle bana sokulmuş bir halde. Bazen bebekler sıcak da istiyor sanırım. Böyle inatla uyumadığı zamanlarda üşüyor mu acaba onu da kontrol et sıcak mayıştırıyor
Kuzum kolik olabilir bu şekilde durmuyorsaKızlar Allah rızası için bana bir akıl verin. Uykusuzluktan yorgunluktan bayılmak üzereyim çünkü. Evde dört kişiyiz gece gündüz ama kimsenin faydası yok çünkü Barbaros sadece memede susuyor. Göğüs uçlarım perişan iyileşmeye vakit bile kalmıyor
Sezeryan sonrası hala toparlanamadım zaten ağrılarım sızılarım devam ediyor hareket bile zor ediyorum bu halde bir de durmadan ağlayan bebekle uğraşmaya çalışıyorum
Aç mı gazı mı var derdi ne bilmiyorum. Doktor ve ebe eğer kakalı çişli bez sayısı iyiyse emerken yutkunma sesi geliyorsa şimdilik mamaya gerek yok dedi bunlar ok ama çocuk uyanık olduğu her dakika mütemadiyen asla susmadan etini koparmışız gibi ağlıyor
Uyurken sesi yok sadece bir de emerken
Bazen uyuyor saatlerce uyanmıyor iki saatte bir beslemek için zor kaldırıyorum
Ama bazen akşam ya da sabaha karşı bir tutuyor bu neyse ne yapsak kar etmiyor aşağı yukarı 4-5 saat sürüyor bu mevzu
Uykusundan poposunu dışarı iterek ıkınır gibi yaparak uyanıyor ve başlıyoruz… gazını çıkarmaya çalışıyoruz yok sallıyoruz yok emzik veriyoruz yok sadece memede susuyor uyuyakalıyor yerine yatırıyoruz hop yine aynı şey bazen memede uyurken de aynı şekilde gerinip gerinip uyanıyor yine ağlama krizleri yine meme şeklinde bir döngü
Bugün de gece dörtte başladı bu döngü bu saate kadar devam etti daha yeni uyutabildim
Sabaha kadar o ağladı ben ağladım
Doktoru gazı olabilir ama 15 günlükten önce gaz damlası falan kullanmayalım kendisi çıkarmaya çalışsın diyoriyi de bu şekilde çocuk da bitti tükendi ben de bittim tükendim
Ne bu gaz mı yoksa çocuk doymuyor mu? Ne yapacağım ben
Kaşım çıktı göbeğim beni rahatsız ediyor, uykusuz gecelerden sonra saçımı zor tarıyorum bazen, köpeğimi hala tuvalete çıkarmadım başaracağım inanıyorumYemek yok, kaşlarım da çıkmış, robot süpürgem var arada ona basıyorumama inanıyorum biz de başaracağız
Canım ben Alper Bey'den gaz damlası istemeye karar verdim. Biogaia probiyotik sonuçta bir ilaç gibi değil zorda kaldığımda vermek istiyorum böyle çocuğa da bana da eziyet oldu. Dün o kadar ağladı ki gözleri kıpkırmızı olduYouTube'dan masaj tekniklerine bakıyorum her gün onları yapıp biogaiaya devam edeceğim hala devam eder de uyumazsa aldığım damlayı veririm diye düşündüm. Bilmiyorum belki 2. Ay kontrolünü bekleyemeyiz böyle giderse
Kuzum benimki 4 kiloyu geçmiştir 2 no kullanıyorum bi haftadırPapatyamaviss kuzum molfix alicam ama midi ve mini var hangisini almam lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?