2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ya ben gorevli kiza sordum 3 bedende 4 kg agirligindan basliyordu midi yaziyordu onu aldim bi fark yok dedi buyukmus. 2 mini alayim o zaman
Yok kuzum sen ona bakma 2 no da cok alma , 3 e cabuk geçeriz boyu hızlı uzuyor ya , kılodan zıyade boy olarak dusun bebek bezı boyu kısa geldimi taşıyor anlatabıldımmı

Bende iste kendimi avutuyorum kuzum bir kac gun kesin degisecek zatende ya bu instagramda bi kadin var asiye diye nasil bir bebesi var kadin yemegini yapiyor geziyor keyif kahvesini yapiyor kendine bakim yapiyor. O bebeyse bizimkiler ne
Benim kuzenin de 2.çocuğuna köşe minderi diyorduk biz Koyduğun yerde duruyordu ama ilk bebeği kolikti Valla ben çok şikayetçi değilim daha zorlarını da gördüm

Kızlar ya benim bebeğim kusamıyor kusmuğunu yiyip duruyor başgam doldu yavrum hep hırıltılı nasıl çıkarcaz bilmiyorum

1 paket alayim madem sleepy 2 kullaniyordum simdi ama molfix bir tik buyuktur heralde dimi
Ya bu yeni nesil molfix dediklerinden herkes çok şikayetçi, bendekilerin hepsi de yeni nesil çiş göstergesi yok ve herkes sızma, pişik yaptı diyor. Bizde de oldu sızma ama ben kendim bağlayamadım diye düşünüyorum Çocuk da geçti 4 kiloyu ama ben 2 numara takınca büyük geliyor sanki sadece bacak kısmı azcık geniş olsa 1 no olcak gibi ama kızartıyor şimdi.

Sleepyde benimkine iyi gelmedi. Molfixte sikinti olursa prima alicam yapicsk bisey yok

Ya bu yenı nesıl neymıs ya bende goruyorum ama anlayamadım bendekıler göstergeli

Sleepyde benimkine iyi gelmedi. Molfixte sikinti olursa prima alicam yapicsk bisey yok
Papatyamaviss dediği gibi sleepy yok valla kullanılmaz bize de iyi gelmedi 1 hafta kullandık kızardı bizde migrostan molfix 1 beden aldık daha küçük 1.5 ay rahat 1 beden kullanırız gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…