- 12 Şubat 2023
- 2.244
- 3.752
- 63
- 30
Kız biri aman aman aman tuh tuh uzak durun diyor başka biri rahatladık diyor sen böyle diyon anlamadımBende kullanıyorum ama bilemedim extra bı zorluk gormedım aksıne daha cok calısıyor bagırsaklar sankı
Allah analı babalı büyütsünHeeeeyyyy Güzel anneler ben geldim hemdeeee 2.850 kanadalı epiduralsiz anestezisiz normal doğum bir erkek bebişle. 30 Ekim de doğumu gerçekleştirdik. Suyum geldi Ve 5cm açıklıkla doğum başladı. 36+4 le ekimin son annesi olduuummmmmmm. Bol dikiş var kaç tane bilmiyorum ama ağrım az çiş yapmakta gaz çıkarmakta sorun yaşamadım ama büyük tuvaletten çok korkuyorum çıkamadım
Evet Doğduğundan beri hatta gün geçtikçe daha da beyazlaşıyorDoğduğundan beri beyaz mı bizimki nasıl böyle oldu bilmiyorum
Allah Allah kaka da bi velinimet bizim için ama böyle habire olması ilginç. Bağırsaklar düzene girmeye mi çalışıyor acabaKısır döngüye girdik biz 3 saattir emiyor kaka yapıyor acıkıyor mama içiyor kaka yapıyor acıkıyor
Benim kuzenin oğlu sarıydı bebekken anne baba sarı değil. Doğduğunda da bebek odasında bi süre ben başında beklemiştim karıştırdın mı kız çocuğu diyorlardıDoğduğundan beri beyaz mı bizimki nasıl böyle oldu bilmiyorum
Hadi gözün aydın canım çok sevindim sağlıkla kavuşmanızaHeeeeyyyy Güzel anneler ben geldim hemdeeee 2.850 kanadalı epiduralsiz anestezisiz normal doğum bir erkek bebişle. 30 Ekim de doğumu gerçekleştirdik. Suyum geldi Ve 5cm açıklıkla doğum başladı. 36+4 le ekimin son annesi olduuummmmmmm. Bol dikiş var kaç tane bilmiyorum ama ağrım az çiş yapmakta gaz çıkarmakta sorun yaşamadım ama büyük tuvaletten çok korkuyorum çıkamadım
Sağol canım teşekkür ederimHadi gözün aydın canım çok sevindim sağlıkla kavuşmanızaEkim annesi olacağını hissetmekte haklıymışsın Allah analı babalı sağlıkla büyütsün
Sorunumuz kakaymış canım bugün bir posta yaptığı için o şıkkı elemiştim sonra bir daha yaptı rahatladı ama yine de ara ara ağlaması var sanırım o da gaz ve yaşasın sonra uyudu 19.00-19.30 dan gece 24.00 a kadar ağlama, mızırdanma, bez, mama şeklinde döngümüz gözlerim kızarmış gece de az uyumuştumGaz için yediğimiz şeyler kadar üşütmemiz de etkiliymiş. Ayaklarını göğüslerini üşütmemeye çalış canım. bugün benimki de 18.00-22.00 arası uyanık kaldı. Çok yoruldumen son artık banyo yaptırdık emzirdim uyudu.
Bizim de bugün çöpe gitti mamalar ... Ne istiyor ne kadar istiyor karışıktı derdimiz kakaymış bugüne kadar böyle olmazdı bir kere yapınca rahatlıyordu bugün 2 kere yaptıBenimki keyiften mi istiyor anlamadim. Yikti ortaligi meme verdim cok uzun surede emmedi ama sonrs uyudu yatirdim kalkmadi yaptigim mamada bosa gitti cope aticam simdi
Hamilelikte östrojenimiz yükselmişti ne güzel benim de sivilcelerim geçmişti yüzüm pamuk gibi oldu sonra çıkmaya başladı tabii doktora söyledim hormonal dediDoğum sonrası akne sivilce problemi yaşayan oldu mu? Dudak üstüm, dudak altı çene bölgem, burun kenarlarım minik minik toplu iğne başı kadar akneyle doldu yadoktor doğum sonrası normal hormonal bir durum dedi ama psikolojim bozuldu resmen krem falan da vermedi. Batikon sürüyordum sürme dedi. Böyle olup da geçirebilen varsa acil yardım bekliyorum lohusa depresyonuna bu vesile ile muhteşem bir giriş yapabilirim...
Abbov ... Nasıl olacak artık bir günde uyku uyanıklık süresi mesela?Benımkı bugun 7 de kalktı yenı yatırdım yatağa uyur inşallah, genelde akşam bu saatlerde uyanık hep artık uzuyor uyanıklık suresı alış
Valla sabah bı kalkıyor 1-2 saat duruyor uyuyor sonra bıdahaka kalkıyor kısa oluyor arasında yıne uyuyor uzun durduğu uyandığı saatle öğlen arası , bide akşam ustu uyandıktan sonrakı halı uzun oluyor dün gece yarım saat bı 11 gıbı uyudu sonra bıdaha uyandı normalde uc dört gündür uyuyordu uyandı ve 3 te uyudu misal şuan düzen için erken böyle düzenli düzensizlikler içinde gidiyoruz suanSorunumuz kakaymış canım bugün bir posta yaptığı için o şıkkı elemiştim sonra bir daha yaptı rahatladı ama yine de ara ara ağlaması var sanırım o da gaz ve yaşasın sonra uyudu 19.00-19.30 dan gece 24.00 a kadar ağlama, mızırdanma, bez, mama şeklinde döngümüz gözlerim kızarmış gece de az uyumuştum
Bizim de bugün çöpe gitti mamalar ... Ne istiyor ne kadar istiyor karışıktı derdimiz kakaymış bugüne kadar böyle olmazdı bir kere yapınca rahatlıyordu bugün 2 kere yaptı
Hamilelikte östrojenimiz yükselmişti ne güzel benim de sivilcelerim geçmişti yüzüm pamuk gibi oldu sonra çıkmaya başladı tabii doktora söyledim hormonal dedihormonların normale dönmesini umuyorum bir an önce
Abbov ... Nasıl olacak artık bir günde uyku uyanıklık süresi mesela?
Minnosa duzen tutturmaya calisiyorum 2 gundur uyumlu gidiyor keske degismeseSorunumuz kakaymış canım bugün bir posta yaptığı için o şıkkı elemiştim sonra bir daha yaptı rahatladı ama yine de ara ara ağlaması var sanırım o da gaz ve yaşasın sonra uyudu 19.00-19.30 dan gece 24.00 a kadar ağlama, mızırdanma, bez, mama şeklinde döngümüz gözlerim kızarmış gece de az uyumuştum
Bizim de bugün çöpe gitti mamalar ... Ne istiyor ne kadar istiyor karışıktı derdimiz kakaymış bugüne kadar böyle olmazdı bir kere yapınca rahatlıyordu bugün 2 kere yaptı
Hamilelikte östrojenimiz yükselmişti ne güzel benim de sivilcelerim geçmişti yüzüm pamuk gibi oldu sonra çıkmaya başladı tabii doktora söyledim hormonal dedihormonların normale dönmesini umuyorum bir an önce
Abbov ... Nasıl olacak artık bir günde uyku uyanıklık süresi mesela?
Abboov... Öyle bir ana denk getiriyor ki bir de uyanmasını ya da uyumama zamanını. Uyuyor yemek yapayım diyorum tam ortasında uyanıp uyumuyor. Uyuyor tuvalete gireyim diyorum feryat figan. Dün aha uyudu dedim bir güzel yastığımı getirdim kanepeye popomu degdirmemle uyanması bir oldu. Galiba sensör bende takılıValla sabah bı kalkıyor 1-2 saat duruyor uyuyor sonra bıdahaka kalkıyor kısa oluyor arasında yıne uyuyor uzun durduğu uyandığı saatle öğlen arası , bide akşam ustu uyandıktan sonrakı halı uzun oluyor dün gece yarım saat bı 11 gıbı uyudu sonra bıdaha uyandı normalde uc dört gündür uyuyordu uyandı ve 3 te uyudu misal şuan düzen için erken böyle düzenli düzensizlikler içinde gidiyoruz suan
Gozun aydin canimm. Allah anali babali buyutsunHeeeeyyyy Güzel anneler ben geldim hemdeeee 2.850 kanadalı epiduralsiz anestezisiz normal doğum bir erkek bebişle. 30 Ekim de doğumu gerçekleştirdik. Suyum geldi Ve 5cm açıklıkla doğum başladı. 36+4 le ekimin son annesi olduuummmmmmm. Bol dikiş var kaç tane bilmiyorum ama ağrım az çiş yapmakta gaz çıkarmakta sorun yaşamadım ama büyük tuvaletten çok korkuyorum çıkamadım
Aman poponu kaşı tüm hurafeleri yerine getir maşallahMinnosa duzen tutturmaya calisiyorum 2 gundur uyumlu gidiyor keske degismese
Degisecegini biliyorum kuzum ya cekecez artik basimiza gelcekleriAman poponu kaşı tüm hurafeleri yerine getir maşallah
Bence harika bir düzen o zamanlarda ben de 2 saatte bir besliyordumGünaydın, ben mi yanlış besliyorum kızımı?
Emzirme 40 dk
2Saat sonra emzirme 40 dk
2 saat sonra mama 60 lik
2 saat sonra emzirme
2 saat sonra emzirme
2 saat sonra mama
Böyle veriyorum...
2 saatlere bakmayın mikirdaninca arada ki saatler azalır...
Siz nasıl besliyorsujux var mı program? 12 günlüğüz daha
Bir ara uyusun da uzun süre uyumaması çok zor dün tecrübe ettikDegisecegini biliyorum kuzum ya cekecez artik basimiza gelcekleriaksam 9:30 10 gibi uyutuyorum bu sefer 12-1 arasi kalkiyor. Sonra bidaha gece 4 te uyaniyorum. Sonra emme fasli tabi baya uzun suruyor sonra uyuyor
Bebekler cok yorulunca uyumazmis aslinda. Dun gunduz falan cok uyymadysa o yuzden sana eziyet etmis olabilirBir ara uyusun da uzun süre uyumaması çok zor dün tecrübe ettik
Aç mı kaliyor mamayi arttirayim mi diye düşünüyordu.. çok saol canımBence harika bir düzen o zamanlarda ben de 2 saatte bir besliyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?