2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Canım gözünüz aydın, allah analı babalı büyütsün Bizim gibi olmuşsunuz ya 36+6da suyum gelmişti sizden tam bir ay önce 30 eylülde doğmuştuk Bizimki türk oldu ama idare ediyoruz inşallah senin de dikişlerin tez vakitte iyileşir kendine dikkat et

Aynen öyle. Bebeğe gaz yapan laktoz ya , laktozu azaltınca yerini onunla dolduruyorlar anladığım kadarıyla. Bugün ayakta salladım Gaz sancısı vardı sustu sallanmak rahatlattı galiba
Kısır döngüye girdik biz 3 saattir emiyor kaka yapıyor acıkıyor mama içiyor kaka yapıyor acıkıyor

Benim yavrunun da 5. Günü düştü aynen dediğin gibi tam düşmemiş gibiydi ama.
K vit yaparlar gerekirse hiç korkma çok normal bunlar

Bende k vitaminini düşündüm nokta şeklinde değildi malesef yarın götüreceğim doktora belki tekrarlanır yarına kadar sorun olmasında
Olmaz olmaz merak etme. Korktuysan temiz bir mendille tampon yapıp karın etrafını hafif bir kuşak yapabilirsin.

Doğum sonrası akne sivilce problemi yaşayan oldu mu? Dudak üstüm, dudak altı çene bölgem, burun kenarlarım minik minik toplu iğne başı kadar akneyle doldu ya doktor doğum sonrası normal hormonal bir durum dedi ama psikolojim bozuldu resmen krem falan da vermedi. Batikon sürüyordum sürme dedi. Böyle olup da geçirebilen varsa acil yardım bekliyorum lohusa depresyonuna bu vesile ile muhteşem bir giriş yapabilirim...

Benım daha gecesı çenemde cıkmaya basladı hamılelıkte bebek gibiydi cildim geçmedi malesef şuan elim onlarda idi bu mesajını okurken çoğaldı benek benek

Ben iple aldım terledikce kabardı her yerim

Benım daha gecesı çenemde cıkmaya basladı hamılelıkte bebek gibiydi cildim geçmedi malesef şuan elim onlarda idi bu mesajını okurken çoğaldı benek benek
Hamilelikte benim cildimde çok güzel olmuştu. Normalde kururdu nemlendi bi gerilip güzelleşmişti. Aynaya bakmamla şok oldum birden, bir gece de nasıl türedi bunlar dermatologa mı gitsem ya ben aşırı takarım bunları artık

Sağol canım Allah razı olsun
Gözün aydıın sağlıkla büyüsün
sağolun kızlar aylardır grubu takip ede ede son günlerde de olsa yetiştim size
Allah razı olsun canım sağol erkenci bunlar ya ben grubu nekadar içselleştirdiysem biliyordum adeta bu ay doğuracağımı

Çocuk emme tutkusuyla emme delisi olarak doğdu adeta bende süt yok o emmek istiyor of of göğüslerimden emmeye çalışırken çok canımı açtırıyor çünkü boş göğüsler tabi valla inşallah hiç kimse yaşamaz bunu herkesin göğüsleri süt dolsun bebeklerde yarasın inşallah

Valla yaaa ama işte insan biraz üzülüyor süt veremiyorum hastahaneden çıktık mama araştırıyoruz mama alıcaz dikişleriminde ağrısı sızısı yok ama kanaması devam ediyor ne zaman iyileşir nasıl iyileşir onu da bilmiyorum valla keşke daha kolay olsaymış şu işler en azından sütüm hemen gelseydi. yinede Allah a binlerce kez şükürler iyiyiz hastahaneden çıktık. Sağlıklıyız.

Doğumun ertesi günü öğlen 2 adet yüzümde çöktü stresten olabilir diye düşündüm

Merak etme toparlanır bır kac gune elinle sıkınca sıvı turuncu sarı arası damla şeklinde bile geliyorsa yeterli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…