Canım gözünüz aydın, allah analı babalı büyütsünHeeeeyyyy Güzel anneler ben geldim hemdeeee 2.850 kanadalı epiduralsiz anestezisiz normal doğum bir erkek bebişle. 30 Ekim de doğumu gerçekleştirdik. Suyum geldi Ve 5cm açıklıkla doğum başladı. 36+4 le ekimin son annesi olduuummmmmmm. Bol dikiş var kaç tane bilmiyorum ama ağrım az çiş yapmakta gaz çıkarmakta sorun yaşamadım ama büyük tuvaletten çok korkuyorum çıkamadım
Kısır döngüye girdik biz 3 saattir emiyor kaka yapıyor acıkıyor mama içiyor kaka yapıyor acıkıyorAynen öyle. Bebeğe gaz yapan laktoz ya , laktozu azaltınca yerini onunla dolduruyorlar anladığım kadarıyla. Bugün ayakta salladımGaz sancısı vardı sustu sallanmak rahatlattı galiba
Bugün bizde de bişeyler var emiyor kaka yapıyor acıkıyor mama içiyor kaka yapıyor acıkıyor kısır döngü oldu töbe töbeBencede oyle yap canim. Aksamlari 21:30 gibi minnosu uyutmaya calisiyorum gece en azindsn daha az uyanirim
AmaaanBen bugun ilk defa kullandım yavrum daha kötü oldu gözü gözüne değmiyor sürekli ağlıyor bacaklarını çekip çekip duruyor kızarıyor. Tecrübe mi yazmak istedim
Bende kullanıyorum ama bilemedim extra bı zorluk gormedım aksıne daha cok calısıyor bagırsaklar sankıAmaaanyazık ya el kadarlar insanın içi gidiyor
Bende k vitaminini düşündüm nokta şeklinde değildi malesef yarın götüreceğim doktora belki tekrarlanırK vitamini eksikliği olabiliyor bazen tekrar yapılabiliyor. Ama nokta leke şeklinde kanamalar normal.
Benim yavrunun da 5. Günü düştü aynen dediğin gibi tam düşmemiş gibiydi ama.Canlarım oğlumun göbeği 5. Gün düşmüştü tam düşmediği için 2 kere gümüş nitrat sürdü doktor iyiydi sonra ama şimdi altını alırken kanadığını gördüm canım sıkıldı yaşayan var mı aranızda çok korktum yarına randevu oluşturdum
Olmaz olmaz merak etme. Korktuysan temiz bir mendille tampon yapıp karın etrafını hafif bir kuşak yapabilirsin.Bende k vitaminini düşündüm nokta şeklinde değildi malesef yarın götüreceğim doktora belki tekrarlanıryarına kadar sorun olmasında
Bende 2. doz yaptırdım lekelenme oluyorduBende k vitaminini düşündüm nokta şeklinde değildi malesef yarın götüreceğim doktora belki tekrarlanıryarına kadar sorun olmasında
Benım daha gecesı çenemde cıkmaya basladı hamılelıkte bebek gibiydi cildim geçmedi malesef şuan elim onlarda idi bu mesajını okurken çoğaldı benek benekDoğum sonrası akne sivilce problemi yaşayan oldu mu? Dudak üstüm, dudak altı çene bölgem, burun kenarlarım minik minik toplu iğne başı kadar akneyle doldu yadoktor doğum sonrası normal hormonal bir durum dedi ama psikolojim bozuldu resmen krem falan da vermedi. Batikon sürüyordum sürme dedi. Böyle olup da geçirebilen varsa acil yardım bekliyorum lohusa depresyonuna bu vesile ile muhteşem bir giriş yapabilirim...
Ben iple aldım terledikce kabardı her yerimDoğum sonrası akne sivilce problemi yaşayan oldu mu? Dudak üstüm, dudak altı çene bölgem, burun kenarlarım minik minik toplu iğne başı kadar akneyle doldu yadoktor doğum sonrası normal hormonal bir durum dedi ama psikolojim bozuldu resmen krem falan da vermedi. Batikon sürüyordum sürme dedi. Böyle olup da geçirebilen varsa acil yardım bekliyorum lohusa depresyonuna bu vesile ile muhteşem bir giriş yapabilirim...
Hamilelikte benim cildimde çok güzel olmuştu. Normalde kururdu nemlendi bi gerilip güzelleşmişti. Aynaya bakmamla şok oldum birden, bir gece de nasıl türedi bunlarBenım daha gecesı çenemde cıkmaya basladı hamılelıkte bebek gibiydi cildim geçmedi malesef şuan elim onlarda idi bu mesajını okurken çoğaldı benek benek
Sağol canım Allah razı olsunAslında mamanın sindirimi daha zor derken daha uzun sürüyor bebek ağlamıyor yani daha uzun süre tok kalıyor mama daha uzun sindirildigi içinbugün anne sütünü arttırdım doymadığı için saatlerdir yırtınıyor. Gaz yapan şeyler yemiyorum kendim de bağırsak problemi olan gazlı biri değilimdir genetik desem ki eşim de değil. Saatlerdir uyutmaya çalışıyoruz uyuyana kadar bir sonraki beslenme aşaması geliyor
Maşallah kuzum gözün aydındikişlerin bir an önce iyileşir inşallah büyük tuvalet kabız olmadıkça sorun olmuyormuş sanırım
sağolun kızlar aylardır grubu takip ede ede son günlerde de olsa yetiştim sizeGözün aydıın sağlıkla büyüsün
Allah razı olsun canım sağol erkenci bunlar ya ben grubu nekadar içselleştirdiysem biliyordum adeta bu ay doğuracağımıCanım gözünüz aydın, allah analı babalı büyütsünBizim gibi olmuşsunuz ya 36+6da suyum gelmişti sizden tam bir ay önce 30 eylülde doğmuştuk Bizimki türk oldu ama idare ediyoruz inşallah senin de dikişlerin tez vakitte iyileşir kendine dikkat et
Valla yaaa ama işte insan biraz üzülüyor süt veremiyorum hastahaneden çıktık mama araştırıyoruz mama alıcaz dikişleriminde ağrısı sızısı yok ama kanaması devam ediyor ne zaman iyileşir nasıl iyileşir onu da bilmiyorum valla keşke daha kolay olsaymış şu işler en azından sütüm hemen gelseydi.Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallahkabız olmamaya çalış canım geçmiş olsun
Gelir canım ten tene temas yap sık sık emzir sıcak masaj da iyi geliyoray o gaz hepimizin problemi
Geçer canım Allah ın izniylemaşallah ikinize de kız özel olmaz mı aylardır bedeninde büyüttüğün heyecanlandığın bebeğinle kavuşuyorsun
Doğumun ertesi günü öğlen 2 adet yüzümde çöktü stresten olabilir diye düşündümDoğum sonrası akne sivilce problemi yaşayan oldu mu? Dudak üstüm, dudak altı çene bölgem, burun kenarlarım minik minik toplu iğne başı kadar akneyle doldu yadoktor doğum sonrası normal hormonal bir durum dedi ama psikolojim bozuldu resmen krem falan da vermedi. Batikon sürüyordum sürme dedi. Böyle olup da geçirebilen varsa acil yardım bekliyorum lohusa depresyonuna bu vesile ile muhteşem bir giriş yapabilirim...
Merak etme toparlanır bır kac gune elinle sıkınca sıvı turuncu sarı arası damla şeklinde bile geliyorsa yeterliValla yaaa ama işte insan biraz üzülüyor süt veremiyorum hastahaneden çıktık mama araştırıyoruz mama alıcaz dikişleriminde ağrısı sızısı yok ama kanaması devam ediyor ne zaman iyileşir nasıl iyileşir onu da bilmiyorum valla keşke daha kolay olsaymış şu işler en azından sütüm hemen gelseydi.yinede Allah a binlerce kez şükürler iyiyiz hastahaneden çıktık. Sağlıklıyız.
Bu daha başlangıçAllahım sen tüm bebişler bol süt, gazsız saatler, rahat ve uzuuuun uyku ve kolay kaka yapabilme verher geçen gün kolaylaşcağına daha da zorlaşıyo sanki ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?