2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Benim bebeğimde şimdi öyle serum fizyolojikle açıyorum geri doluyor çok üzülüyorum hava nemlendiricisi aldım akşam doktora götüreceğim

Kuzum benimde aylık kontrolünde vardı gözleri daha yeni tamamen beyazlaştı

İyi bari toplandıysan insan uyuyamayınca çocuğa da yalnız bakınca çok zor oluyor benim de annem gelip gidiyor gelince yemek temizlik işini hallediyor, eşim zaten bana faydası yok gece geliyor
Haliyle çocuğa bir tek ben bakıyorum diyorum uyusa da uyusam ağlamadan bir tuvalete girsem felan
Bize muğla'dan soğuk sıkım el yapımı zeytinyağı gelmişti ama onu cesaret edip veremedim ya. Vereyim madem belki gazına da faydası olur
Kuzum bizim ki de Hatay'dan geldi doğal ben veriyorum doktorum özellikle bir şey söylemedi ki biz sizden küçüğüz biliyorsun bir sorun yaşamadık hatta gerçekten rahatlatıyor
Doktor bana günde 4-6 çay kaşığı yazmış geçen hafta hep 4 çay kaşığı verdim kaka sıkıntısı olmadı.Dün 2 çay kaşığı verdim kakasını yapmadı daha muhtemelen etkisi oluyor

Sağım zımbırtılarını yıkamaktan ellerim kupkuru oldu
Hangi makine o canım? Kavradığı yerle göğüs ucunu tam ortala kuzum
Kizlar burun aspiratöru alacağım ne alayım hangisi iyidir
Bende bebedorla otri bebe var ikisi de çekiyor sadece otri bebenin burun ucunu bulmak daha kolay hemen hemen her yerde, eczanelerde var

Hipp doktor tavsiyesi mi canım? Ben 13ünde gidince doktora soracağım aptamil mahvetti oğlumu. Her öğün veriyor musun mama
Kuzum bizde ilk hipp aldık yarısına kadar kullandık o zaman hiç sıkıntı yaşamadık.Geçenlerde doktor kontrolünde biliyorsun özel seri aptamil mama başladı doktorumuz, sanıyorum ki gaz ve kabızlık yapmasın diye zeytinyağı ve nbl drop probiyotik de başladı.Probiyotik yorumları da güzeldi doktora sorup bu probiyotiğe de bakabilirsin.
Ama bizim oğlan da toparlansın mama bitsin ben tekrar hippi soracağım doktora onun sindirimi gerçekten daha kolay

Benim de var %100 doğal zeytinyağım vermek de isterim aslında. Bi ara bi video görmüştüm İnstagramda bebek zeytinyağı olmalıymış asitli olmamalıymış gibi bileydi. Aklımda kalmış o. Hiç cesaret edemedim.

Evet asit oranları var Bizimkinin de asidi düşük baya bende o yüzden veriyorum

Doktor bana sıktıktan sonra aspire et mutlaka dedi kuzum onu öyle bırakma. Yumuşayan mukusların hepsi dışarı çıkamıyordur, kalanlar geniz akıntısı yapabilir belki
Bana da sadece serum fizyolojik damlat dedi. Bi ara çoktu damlatma ile olacak gibi değildi sıktım 1 cc civarı. Bi daha deneyim bakalım
Sıkıca tutucan kafasını durmuyorsa benımkı yıne dolu gıbı bı tıkanıklık var ama oyle sumuk gelmıyo aman aman gecmıyorda
İşte o sıkıca tutmayı başaramıyorum

Devakus benımkı gunduz uyanıksa 1 1 bucuk saatte bır emıyor. Gece uyuduktan sonra nadır 3 saat bazen , yüzde 90 2 saatte bır kalkıyo, 12 de uyuduysa 2.10 , 4.15 , 6.30 , 8 diye gidıyor , ve gece uykusuna gec gecıyor genelde dün 11.30 da hah uyudu dedım nooo 12.10 gece ağladı bıdaha emzır salla falan derken uyudu yıne tekrar 2.30 da kalktı 4.30 de kalktı 6.45, 8.05 emzır et sımdı yıne uyudu sallıyorum ne kadardır sana yazarkende uykuda cırttladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…