Benim bebeğimde şimdi öyle serum fizyolojikle açıyorum geri doluyor çok üzülüyorum hava nemlendiricisi aldım akşam doktora götüreceğimAh kizlar anacigim gitti şimdicok alismistim kaldim 2 cocuk 1 adamla napcam bakalim cok duygusalim gozyasim pit pit akiyor.
1 aylik oldu inci .abisinden gecen haftalarda grip bulasir gibi oldu burun tikanikligi hafif oksurugu var.burnunu hep cekiyoruz rahatliyor. Kac cc mama iciyor bebisler.
Maşallah Duru kuşaSizin salatalıklı bakımınızı sevsinler Başa havlu da sarılmış
Ay teşekkür ederiz teyzoşlarMaşallahTipe bak ya nasıl güzel poz öyle Güzel olmuş 40 uçurma
Kuzum benimde aylık kontrolünde vardı gözleri daha yeni tamamen beyazlaştıGündüz bende de olmuyor canım gece güzel uyursam 2 saat falan o zaman az sertlik oluyor
Gözümü karartıp 2 çay kaşığı ne olacak diyorum
İnşallah canım. Bak 1 aylık olmuşuz sarılığı tamamen atamamışız mama ile olmuyormuş emmesi gerekiyormuş anne sütü üstüne kaka dedi bugünkü doktorumarım güzel şeyler söyler can sıkmayacak cinsten
Hüpletmeli herhangi bitane al kuzum farketmez otrı bebe en bilindikKizlar burun aspiratöru alacağım ne alayım hangisi iyidir
İyi bari toplandıysanUyumuyor, susmuyor ağlıyorMemede sustuğunda bile bazen bi ağlama moduna girip çıkıyor. Dün bittik bugün yorgun düştü akşam 6 dan beri uyuyor mama için uyanıyor sadece. Bende uyudum eşim verdi mamaları kendime geldim
Kuzum bizim ki de Hatay'dan geldi doğal ben veriyorum doktorum özellikle bir şey söylemedi ki biz sizden küçüğüz biliyorsun bir sorun yaşamadık hatta gerçekten rahatlatıyorBize muğla'dan soğuk sıkım el yapımı zeytinyağı gelmişti ama onu cesaret edip veremedim ya. Vereyim madem belki gazına da faydası olur
Ben beceremedim bu hüpletmeyi. Durmuyor bitek serum fizyolojik yapıyorumHüpletmeli herhangi bitane al kuzum farketmez otrı bebe en bilindik
Sağım zımbırtılarını yıkamaktan ellerim kupkuru olduBu arada sağım yapan kızlar bir lifehack okudum, makine parçalarını her seferinde yıkamak yerine buzdolabında saklıyorlarBana mantıklı geldi gün içinde buzdolabında gün sonu sterilize edilir. Ben günde bi kere falan sağıyorum ama sürekli sağanlar için mantıklı. Bir de bu makine çekerken hep dışarı akıtıyor normal mi, bir de hep eğilmek zorunda kalıyorum öne doğru.
Bende bebedorla otri bebe var ikisi de çekiyor sadece otri bebenin burun ucunu bulmak daha kolay hemen hemen her yerde, eczanelerde varKizlar burun aspiratöru alacağım ne alayım hangisi iyidir
Doktor bana sıktıktan sonra aspire et mutlaka dedi kuzum onu öyle bırakma. Yumuşayan mukusların hepsi dışarı çıkamıyordur, kalanlar geniz akıntısı yapabilir belkiBen beceremedim bu hüpletmeyi. Durmuyor bitek serum fizyolojik yapıyorum
Sıkıca tutucan kafasını durmuyorsaBen beceremedim bu hüpletmeyi. Durmuyor bitek serum fizyolojik yapıyorum
Kuzum bizde ilk hipp aldık yarısına kadar kullandık o zaman hiç sıkıntı yaşamadık.Geçenlerde doktor kontrolünde biliyorsun özel seri aptamil mama başladı doktorumuz, sanıyorum ki gaz ve kabızlık yapmasın diye zeytinyağı ve nbl drop probiyotik de başladı.Probiyotik yorumları da güzeldi doktora sorup bu probiyotiğe de bakabilirsin.Hipp doktor tavsiyesi mi canım? Ben 13ünde gidince doktora soracağım aptamil mahvetti oğlumu. Her öğün veriyor musun mama
Bizimkinin ikidir banyoda geliyor sümüğüSıkıca tutucan kafasını durmuyorsabenımkı yıne dolu gıbı bı tıkanıklık var ama oyle sumuk gelmıyo aman aman gecmıyorda
Benim de var %100 doğal zeytinyağım vermek de isterim aslında. Bi ara bi video görmüştüm İnstagramda bebek zeytinyağı olmalıymış asitli olmamalıymış gibi bileydi. Aklımda kalmış o. Hiç cesaret edemedim.İyi bari toplandıysaninsan uyuyamayınca çocuğa da yalnız bakınca çok zor oluyor benim de annem gelip gidiyor gelince yemek temizlik işini hallediyor, eşim zaten bana faydası yok gece geliyor
Haliyle çocuğa bir tek ben bakıyorumdiyorum uyusa da uyusam ağlamadan bir tuvalete girsem felan
Kuzum bizim ki de Hatay'dan geldi doğal ben veriyorum doktorum özellikle bir şey söylemedi ki biz sizden küçüğüz biliyorsun bir sorun yaşamadık hatta gerçekten rahatlatıyor
Doktor bana günde 4-6 çay kaşığı yazmış geçen hafta hep 4 çay kaşığı verdim kaka sıkıntısı olmadı.Dün 2 çay kaşığı verdim kakasını yapmadı daha muhtemelen etkisi oluyor
Kuzum senin minnos kac saat aralikla emiyor simdiKuzum benimde aylık kontrolünde vardı gözleri daha yeni tamamen beyazlaştı
Evet asit oranları var Bizimkinin de asidi düşük baya bende o yüzden veriyorumBenim de var %100 doğal zeytinyağım vermek de isterim aslında. Bi ara bi video görmüştüm İnstagramda bebek zeytinyağı olmalıymış asitli olmamalıymış gibi bileydi. Aklımda kalmış o. Hiç cesaret edemedim.
Bende napsam acaba dıye düşünüyorum oy anam ya yorgunummmBizimkinin ikidir banyoda geliyor sümüğüBen hala aspire etmedim
Bana da sadece serum fizyolojik damlat dedi. Bi ara çoktu damlatma ile olacak gibi değildi sıktım 1 cc civarı. Bi daha deneyim bakalımDoktor bana sıktıktan sonra aspire et mutlaka dedi kuzum onu öyle bırakma. Yumuşayan mukusların hepsi dışarı çıkamıyordur, kalanlar geniz akıntısı yapabilir belki
İşte o sıkıca tutmayı başaramıyorumSıkıca tutucan kafasını durmuyorsabenımkı yıne dolu gıbı bı tıkanıklık var ama oyle sumuk gelmıyo aman aman gecmıyorda
Soylıyım mı hazır mısınKuzum senin minnos kac saat aralikla emiyor simdi
Instada bı vıdeo varya kadın ağzıyla hüpletiyorBana da sadece serum fizyolojik damlat dedi. Bi ara çoktu damlatma ile olacak gibi değildi sıktım 1 cc civarı. Bi daha deneyim bakalım
İşte o sıkıca tutmayı başaramıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?