2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Benim gece rutinim bu geceki gibi otursa keske diyorum ya. Inan ki pestilimcikmis dun acidi aras bana uyudu ama bu kdr sik uyaniyosa yanmisim ben

Ya yerim ben onları büyüdüler de uyku düzeni oturtuyorlar
Benim gece rutinim bu geceki gibi otursa keske diyorum ya. Inan ki pestilimcikmis dun acidi aras bana uyudu ama bu kdr sik uyaniyosa yanmisim ben
Hani bir video vardı ya gelinler robot değildir diye bende anneler robot değildir diye atıcam kendimi sokağa gece boyu nöbetteyim son haftamın tamamı maksimum parça parça 4 saatlik uykuyla geçti o da sağım yaptığım yada mama verdiğimiz zamanlarda fırsat buldum. Önümüzde ki 1 ay böyle şuan onu almıyorum sizden kızlar

Bende napsam acaba dıye düşünüyorum oy anam ya yorgunummm
Kuzum valla iyi dayanıyorsun bu tempoya iyi yürütüyorsun helal olsunİki çocuk bakmak büyütmek zor bir de sen yardımsız bakıyorsun bir de üstüne linoş biraz huysuz maşallahın var nazar boncuksuz gezme annem
Ben bu ara kendimi çok depresif hissediyorum eşimi darladım hafta sonu dışarı çıkalım dedik plan yaptık en ufak şeye bozuldum trip attım günü mahvettim.Pazar günü de öyle eşim alttan almasa evde kavga kıyamet kopar sanırım.
Şimdiden işe ne zaman başlayacağım diye düşünmeye başladım ev basıyor sürekli çocukla benim ilgilenmem bile bana koyuyor.
Bu çocuğu iki kişi yaptık neden sürekli ben ilgileniyorum diyorum.
Off psikolojim iyi değil çok sosyalken birden eve tıkılmak hiç iyi gelmedi.

Biraz alissin uyur kuzum ya sende dinlenirsin

Ez
Valla ben de şaşırdım çünkü çocuk doymuyor aslaa

Sağım zımbırtılarını yıkamaktan ellerim kupkuru oldu
Hangi makine o canım? Kavradığı yerle göğüs ucunu tam ortala kuzum

Memeye tam yapışmazsa yapıyor onu benim makine yoksa pek olmuyor
Lansinoh tekli ya göğüs ucunu ortalıyorum her şey başta normal gidiyor sonra vakumladıkça göğüs ucum da büyüyüp kenarlara değip sıkışıyor Şimdi lansinohu da aradım küçük geliyor olabilir dedi ama bikaç boyu var hangi boyu alıcam nereden bileyim.
Kuzum benimde aylık kontrolünde vardı gözleri daha yeni tamamen beyazlaştı
Ya valla öyle kafama takıyorum ki çocuğum hala sarı diye Bunu duymak sevindirdi

Yaaa bizdede doymuyor mu doyduğunu mu anlamıyor bu bebiş anlamadım sürekli beni sütüm yetersiz diye triplere sokuyor valla

Kizlar burun aspiratöru alacağım ne alayım hangisi iyidir
Bizde yeni alıcaz herkes manuellerden alsın dedi ondan memnun sanıyorum insanlar ama çok marka var tabi ki şu blüv manuel var onu gözüme kestirdim biraz ben aslında ama hiç kullanmadım sadece yorumlardan vs bunu beğendim açıkçası

Eklentiler

• IMG_9943.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 35
Esim beni cok demorolize ediyor. Salak salak konusuyor ara ara canimi sikiyor. Dun oturdum agladim dedim beni cok kiriyosun farkinda misin. Bende cok depresifim hastane falan iyice kotu yapti

Esim beni cok demorolize ediyor. Salak salak konusuyor ara ara canimi sikiyor. Dun oturdum agladim dedim beni cok kiriyosun farkinda misin. Bende cok depresifim hastane falan iyice kotu yapti
Dün herkes benzer şeyler yaşamış bende çok ağladım ve çok kırgınım eşime buranın saatiyle gece 12-5 arası hiç uyumadan oturuyorum bebeğin başında bulaşık makinesi boşalt akşam yemeğini hazırla ( tavuk haşla- pirinç ıslat vs) sonra kahvaltı yap zaten sürekli bebekle ilgileniyorum. Kalkınca ya bir duş alıyorum ya bir çamaşır yıkatıyorum ya başka bir iş oluyor hala yaranamadım adama ya kardeşime telefonda bi puseti kapatmadı işte bebeğin çamaşırlarının arasına kendi çamaşırlarımı atmışım diye bana kazdı böyle söylenip şikayetlenince bütün sinirim boşaldı. Kendi kendime bakmaya çalışıyorum ilk günden beri sütüm gelsin diye bebeğin emziği mompası kıyafetleri sürekli temizliğinin yapılması lazım bebeğe bakmak eve bakmak lazım diyor ki puseti kapatmamış yuh yani yuuuhhh yuh

Kuzum İnan ol omuzlarım sızlıyor alev alev yanıyor böyle yorgunluktan , eve gelincede eşim işte mutfak topluyor etrafı topluyor bıraz kucağımdan alıyor uyutuyor o kadar yemekten zaten 8.30 fln anca kalkıyoruz esım gec gelıyor , vucut suan en dip noktasında bunu da aşarsam güçlenecek inanıyorum
Senin böyle olman cok normal kuzum sadece iş değil ev şehir ortam bi çok şey değişti bebek olmasa bile depresyona gırebilirdin zaten

Yok hiç üzülme benim oğlum efsane beslenıyordu sarılık hıc yukselmedı ona rahmen goz bebeklerı 50 günlüktü tamamen geçti ben o yuzden takılmadım hiç bak Linanında tam olarak hemen hemen o cıvarlarda geçti.

Banada diyor cocugun dilinden ben anliyorum sen anlamiyosun. Dun eve geldik hastaneden herseyi yerlestirmem gerek. Cocuga bak.diyorum yorgunmus uyuyacakmis. Ben dedim hepten oleyim o zaman. Simdi sabah makineye camasir attim kahvalti yaptirmadi kucagimdan jnmiyor. Ne ara yiyecegimde sut olacak iste. Mama veriyorum diye kiziyor. Napayim yetmiyor sutum bende keyiften veriyorum sanki

Bence yanlışlıkla kocalarımız girmiş olabilir lohusa depresyonuna ya başka açıkşaması olamaz bunun sakın üzülme canım yani yepyeni bir sorumluluk alıyor her anne birde vücudumuz bukadar hassasken değişmişsen bide kimsenin nazını çekemiyor insan

Evet asit oranları var Bizimkinin de asidi düşük baya bende o yüzden veriyorum
Ne güzel zeytinyağ sanki her derde deva gibi geliyor bana
Ya her bebeğin mizacı da var bence. Kendi düzensizliği içinde bile düzenli aslında
Ben de kendimi çok dip hissediyorum. Dün 40 çıktı eeee bitmedi lohusalık diyorum. Kafam hiç iyi değil. Kendimi beğenmiyorum aynaya bakıp bakıp ay bu benmiyim diyorum kız bu ben miyim diyorum. Ffffff ne zaman düzelcez yaaaaaa.

Uzatılmıs lohusalık ahaha ben oğlumda 1 sene yaşadım bence net şimdi depresyona girmeye vaktim yok bazen arada bir boşluk bulursam ağlayıp zırlıyorum sonra devamke

Bende de aynı his her üstümü değiştiğimde karnımı gördüğüm an oluyor buruşmuş sönmüş jöle gibi yaşlı gibi tövbe estagutullah yani çok çirkin ya eşim bazen gördüğünde içimden diyorum adam diyordur tipe bak diye hamilelikte şipşiş lohusalıkta buruş buruş

Kuzum benimde aylık kontrolünde vardı gözleri daha yeni tamamen beyazlaştı
Gecemiz çok güzel geçti papatyam maşallah maşallah 12 gibi uyudu 4 de uyandı demekki sütüm var ve doyuruyor kuzumu ama sürekli kendi kendime dedim benim sütüm var bebeğim doyacak diye eşim 5 dk baktı gittim sıcak duşta aldım işe yaradı ağlasada yarım saat kadar oyaladım memeye almadım bisküvi suya batırdım derken yarım saat sonra emzirdim uyudu. Stres bütün dertlerin başı gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…