Benim gece rutinim bu geceki gibi otursa keske diyorum ya. Inan ki pestilimcikmis dun acidi aras bana uyuduDevakus benımkı gunduz uyanıksa 1 1 bucuk saatte bır emıyor. Gece uyuduktan sonra nadır 3 saat bazen , yüzde 90 2 saatte bır kalkıyo, 12 de uyuduysa 2.10 , 4.15 , 6.30 , 8 diye gidıyor , ve gece uykusuna gec gecıyor genelde dün 11.30 da hah uyudu dedım nooo 12.10 gece ağladı bıdaha emzır salla falan derken uyudu yıne tekrar 2.30 da kalktı 4.30 de kalktı 6.45, 8.05 emzır et sımdı yıne uyudu sallıyorum ne kadardır sana yazarkende uykuda cırttladı
Ya yerim ben onları büyüdüler de uyku düzeni oturtuyorlarDevakus benımkı gunduz uyanıksa 1 1 bucuk saatte bır emıyor. Gece uyuduktan sonra nadır 3 saat bazen , yüzde 90 2 saatte bır kalkıyo, 12 de uyuduysa 2.10 , 4.15 , 6.30 , 8 diye gidıyor , ve gece uykusuna gec gecıyor genelde dün 11.30 da hah uyudu dedım nooo 12.10 gece ağladı bıdaha emzır salla falan derken uyudu yıne tekrar 2.30 da kalktı 4.30 de kalktı 6.45, 8.05 emzır et sımdı yıne uyudu sallıyorum ne kadardır sana yazarkende uykuda cırttladı
Hani bir video vardı ya gelinler robot değildir diye bende anneler robot değildir diye atıcam kendimi sokağaBenim gece rutinim bu geceki gibi otursa keske diyorum ya. Inan ki pestilimcikmis dun acidi aras bana uyuduama bu kdr sik uyaniyosa yanmisim ben
Kuzum valla iyi dayanıyorsun bu tempoya iyi yürütüyorsun helal olsunBende napsam acaba dıye düşünüyorum oy anam ya yorgunummm
Biraz alissin uyur kuzum ya sende dinlenirsinYa yerim ben onları büyüdüler de uyku düzeni oturtuyorlar
Hani bir video vardı ya gelinler robot değildir diye bende anneler robot değildir diye atıcam kendimi sokağagece boyu nöbetteyim son haftamın tamamı maksimum parça parça 4 saatlik uykuyla geçti o da sağım yaptığım yada mama verdiğimiz zamanlarda fırsat buldum. Önümüzde ki 1 ay böyle şuan onu almıyorum sizden kızlar
Valla ben de şaşırdım çünkü çocuk doymuyor aslaa90 ml süt gayet iyi emdikten sonra maşallah
Ben emdikten sonra mama veriyorum ama hopur hopur gidiyor öyle emip bırakma falan yok. Zaten bıraktığı yerde zorlamıyorum. Kusma da olmuyor çocuk istiyor. Valla anası babası iştahlı çocuk da çekmiş galiba
Sağım zımbırtılarını yıkamaktan ellerim kupkuru oldu
Hangi makine o canım? Kavradığı yerle göğüs ucunu tam ortala kuzum
Lansinoh tekli ya göğüs ucunu ortalıyorum her şey başta normal gidiyor sonra vakumladıkça göğüs ucum da büyüyüp kenarlara değip sıkışıyorMemeye tam yapışmazsa yapıyor onu benim makine yoksa pek olmuyor
Ya valla öyle kafama takıyorum ki çocuğum hala sarı diyeKuzum benimde aylık kontrolünde vardı gözleri daha yeni tamamen beyazlaştı
Yaaa bizdede doymuyor mu doyduğunu mu anlamıyor bu bebiş anlamadım sürekli beni sütüm yetersiz diye triplere sokuyor valla90 ml süt gayet iyi emdikten sonra maşallah
Ben emdikten sonra mama veriyorum ama hopur hopur gidiyor öyle emip bırakma falan yok. Zaten bıraktığı yerde zorlamıyorum. Kusma da olmuyor çocuk istiyor. Valla anası babası iştahlı çocuk da çekmiş galiba
Bizde yeni alıcaz herkes manuellerden alsın dedi ondan memnun sanıyorum insanlar ama çok marka var tabi ki şu blüv manuel var onu gözüme kestirdim biraz ben aslında ama hiç kullanmadım sadece yorumlardan vs bunu beğendim açıkçasıKizlar burun aspiratöru alacağım ne alayım hangisi iyidir
Esim beni cok demorolize ediyor. Salak salak konusuyor ara ara canimi sikiyor. Dun oturdum agladim dedim beni cok kiriyosun farkinda misin. Bende cok depresifim hastane falan iyice kotu yaptiKuzum valla iyi dayanıyorsun bu tempoya iyi yürütüyorsun helal olsunİki çocuk bakmak büyütmek zor bir de sen yardımsız bakıyorsun bir de üstüne linoş biraz huysuz maşallahın var nazar boncuksuz gezme annem
Ben bu ara kendimi çok depresif hissediyorum eşimi darladım hafta sonu dışarı çıkalım dedik plan yaptık en ufak şeye bozuldum trip attım günü mahvettim.Pazar günü de öyle eşim alttan almasa evde kavga kıyamet kopar sanırım.
Şimdiden işe ne zaman başlayacağım diye düşünmeye başladım ev basıyor sürekliçocukla benim ilgilenmem bile bana koyuyor.
Bu çocuğu iki kişi yaptık neden sürekli ben ilgileniyorum diyorum.
Off psikolojim iyi değil çok sosyalken birden eve tıkılmak hiç iyi gelmedi.
Oğlum iki saat bıle uyumazdıBenim gece rutinim bu geceki gibi otursa keske diyorum ya. Inan ki pestilimcikmis dun acidi aras bana uyuduama bu kdr sik uyaniyosa yanmisim ben
Dün herkes benzer şeyler yaşamış bende çok ağladım ve çok kırgınım eşime buranın saatiyle gece 12-5 arası hiç uyumadan oturuyorum bebeğin başında bulaşık makinesi boşalt akşam yemeğini hazırla ( tavuk haşla- pirinç ıslat vs) sonra kahvaltı yap zaten sürekli bebekle ilgileniyorum. Kalkınca ya bir duş alıyorum ya bir çamaşır yıkatıyorum ya başka bir iş oluyor hala yaranamadım adama ya kardeşime telefonda bi puseti kapatmadı işte bebeğin çamaşırlarının arasına kendi çamaşırlarımı atmışım diye bana kazdı böyle söylenip şikayetlenince bütün sinirim boşaldı. Kendi kendime bakmaya çalışıyorum ilk günden beri sütüm gelsin diye bebeğin emziği mompası kıyafetleri sürekli temizliğinin yapılması lazım bebeğe bakmak eve bakmak lazım diyor ki puseti kapatmamış yuh yani yuuuhhh yuhEsim beni cok demorolize ediyor. Salak salak konusuyor ara ara canimi sikiyor. Dun oturdum agladim dedim beni cok kiriyosun farkinda misin. Bende cok depresifim hastane falan iyice kotu yapti
Kuzum İnan ol omuzlarım sızlıyor alev alev yanıyor böyle yorgunluktan , eve gelincede eşim işte mutfak topluyor etrafı topluyor bıraz kucağımdan alıyor uyutuyor o kadar yemekten zaten 8.30 fln anca kalkıyoruz esım gec gelıyor , vucut suan en dip noktasında bunu da aşarsam güçlenecek inanıyorumKuzum valla iyi dayanıyorsun bu tempoya iyi yürütüyorsun helal olsunİki çocuk bakmak büyütmek zor bir de sen yardımsız bakıyorsun bir de üstüne linoş biraz huysuz maşallahın var nazar boncuksuz gezme annem
Ben bu ara kendimi çok depresif hissediyorum eşimi darladım hafta sonu dışarı çıkalım dedik plan yaptık en ufak şeye bozuldum trip attım günü mahvettim.Pazar günü de öyle eşim alttan almasa evde kavga kıyamet kopar sanırım.
Şimdiden işe ne zaman başlayacağım diye düşünmeye başladım ev basıyor sürekliçocukla benim ilgilenmem bile bana koyuyor.
Yok hiç üzülme benim oğlum efsane beslenıyordu sarılık hıc yukselmedı ona rahmen goz bebeklerı 50 günlüktü tamamen geçti ben o yuzden takılmadım hiç bak Linanında tam olarak hemen hemen o cıvarlarda geçti.Ez
Valla ben de şaşırdım çünkü çocuk doymuyor aslaa
Lansinoh tekli ya göğüs ucunu ortalıyorum her şey başta normal gidiyor sonra vakumladıkça göğüs ucum da büyüyüp kenarlara değip sıkışıyorŞimdi lansinohu da aradım küçük geliyor olabilir dedi ama bikaç boyu var hangi boyu alıcam nereden bileyim.
Ya valla öyle kafama takıyorum ki çocuğum hala sarı diyeBunu duymak sevindirdi
Banada diyor cocugun dilinden ben anliyorum sen anlamiyosun. Dun eve geldik hastaneden herseyi yerlestirmem gerek. Cocuga bak.diyorum yorgunmus uyuyacakmis. Ben dedim hepten oleyim o zaman. Simdi sabah makineye camasir attim kahvalti yaptirmadi kucagimdan jnmiyor. Ne ara yiyecegimde sut olacak iste. Mama veriyorum diye kiziyor. Napayim yetmiyor sutum bende keyiften veriyorum sankiDün herkes benzer şeyler yaşamış bende çok ağladım ve çok kırgınım eşime buranın saatiyle gece 12-5 arası hiç uyumadan oturuyorum bebeğin başında bulaşık makinesi boşalt akşam yemeğini hazırla ( tavuk haşla- pirinç ıslat vs) sonra kahvaltı yap zaten sürekli bebekle ilgileniyorum. Kalkınca ya bir duş alıyorum ya bir çamaşır yıkatıyorum ya başka bir iş oluyor hala yaranamadım adama ya kardeşime telefonda bi puseti kapatmadı işte bebeğin çamaşırlarının arasına kendi çamaşırlarımı atmışım diye bana kazdı böyle söylenip şikayetlenince bütün sinirim boşaldı. Kendi kendime bakmaya çalışıyorum ilk günden beri sütüm gelsin diye bebeğin emziği mompası kıyafetleri sürekli temizliğinin yapılması lazım bebeğe bakmak eve bakmak lazım diyor ki puseti kapatmamış yuh yani yuuuhhh yuh
Bence yanlışlıkla kocalarımız girmiş olabilir lohusa depresyonuna ya başka açıkşaması olamaz bunun sakın üzülme canım yani yepyeni bir sorumluluk alıyor her anne birde vücudumuz bukadar hassasken değişmişsen bide kimsenin nazını çekemiyor insanBanada diyor cocugun dilinden ben anliyorum sen anlamiyosun. Dun eve geldik hastaneden herseyi yerlestirmem gerek. Cocuga bak.diyorum yorgunmus uyuyacakmis. Ben dedim hepten oleyim o zaman. Simdi sabah makineye camasir attim kahvalti yaptirmadi kucagimdan jnmiyor. Ne ara yiyecegimde sut olacak iste. Mama veriyorum diye kiziyor. Napayim yetmiyor sutum bende keyiften veriyorum sanki
Ne güzel zeytinyağ sanki her derde deva gibi geliyor banaEvet asit oranları var Bizimkinin de asidi düşük baya bende o yüzden veriyorum
Ya her bebeğin mizacı da var bence. Kendi düzensizliği içinde bile düzenli aslındaDevakus benımkı gunduz uyanıksa 1 1 bucuk saatte bır emıyor. Gece uyuduktan sonra nadır 3 saat bazen , yüzde 90 2 saatte bır kalkıyo, 12 de uyuduysa 2.10 , 4.15 , 6.30 , 8 diye gidıyor , ve gece uykusuna gec gecıyor genelde dün 11.30 da hah uyudu dedım nooo 12.10 gece ağladı bıdaha emzır salla falan derken uyudu yıne tekrar 2.30 da kalktı 4.30 de kalktı 6.45, 8.05 emzır et sımdı yıne uyudu sallıyorum ne kadardır sana yazarkende uykuda cırttladı
Ben de kendimi çok dip hissediyorum. Dün 40 çıktı eeee bitmedi lohusalık diyorum. Kafam hiç iyi değil. Kendimi beğenmiyorum aynaya bakıp bakıp ay bu benmiyim diyorum kız bu ben miyim diyorum. Ffffff ne zaman düzelcez yaaaaaa.Kuzum valla iyi dayanıyorsun bu tempoya iyi yürütüyorsun helal olsunİki çocuk bakmak büyütmek zor bir de sen yardımsız bakıyorsun bir de üstüne linoş biraz huysuz maşallahın var nazar boncuksuz gezme annem
Uzatılmıs lohusalık ahaha ben oğlumda 1 sene yaşadım bence netNe güzel zeytinyağ sanki her derde deva gibi geliyor bana
Ya her bebeğin mizacı da var bence. Kendi düzensizliği içinde bile düzenli aslında
Ben de kendimi çok dip hissediyorum. Dün 40 çıktı eeee bitmedi lohusalık diyorum. Kafam hiç iyi değil. Kendimi beğenmiyorum aynaya bakıp bakıp ay bu benmiyim diyorum kız bu ben miyim diyorum. Ffffff ne zaman düzelcez yaaaaaa.
Bende de aynı his her üstümü değiştiğimde karnımı gördüğüm an oluyor buruşmuş sönmüş jöle gibi yaşlı gibi tövbe estagutullah yani çok çirkin ya eşim bazen gördüğünde içimden diyorum adam diyordur tipe bak diye hamilelikte şipşiş lohusalıkta buruş buruşNe güzel zeytinyağ sanki her derde deva gibi geliyor bana
Ya her bebeğin mizacı da var bence. Kendi düzensizliği içinde bile düzenli aslında
Ben de kendimi çok dip hissediyorum. Dün 40 çıktı eeee bitmedi lohusalık diyorum. Kafam hiç iyi değil. Kendimi beğenmiyorum aynaya bakıp bakıp ay bu benmiyim diyorum kız bu ben miyim diyorum. Ffffff ne zaman düzelcez yaaaaaa.
Koy gıtsınKizlar su mamma ana kucagina ne zaman koyabilirim bebisi ya
Gecemiz çok güzel geçti papatyam maşallah maşallahKuzum benimde aylık kontrolünde vardı gözleri daha yeni tamamen beyazlaştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?