2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Öyle kuzum gerçekten bende cok düşünmemeye çalışıyorum dun dıyorum esıme ver bakalım bahtına ne çıkarsa Allah rızkını vermıstır elbet emsin bari

Kızlar selam
Oğlum 49 günlük hâlâ sarılığı geçmedi
Bembeyaz doğan bebeğimin rengi kara- sarı
Gözlerinin beyazı sarı
ABO kan uyuşmazlığımız var ondan olurmuş
Yaşayan var mı bunu, ne zaman düzelir gördükçe üzülüyorum kalıcı bir hasar bırakır mı diye

Buarada kızlar bebeğinin gözü çapak olan var mı bizim bir gözümüz doğumun 2.-3. Gününden beri çapak yapıyor hafif kızarıp şişiyor. Kaynamış soğumuş suyla siliyordum geçmedi bir damla aldık o damlayla silmek geçiriyor ama zararı var mı yok mu bilmiyorum. Silmezsemde göz kapakları kirpikleri birbirine yapışıyor o gözü Kapalı kalıyor

Kuzum uzayan sarılık bırazdaha gec bitiyor sen burda dedıgımız gıbı beslenme aralıkalrını serbest bırakma hep kontrol et yıne 2,2 bucuk saatı gecırme geçer Allah’ın izniyle

Kuzum bizim hala öyle doktor enfeksıyon olmadıgı sürece damla kullanmayalım dedi bana göz pınarları hala tıkalı olduğu için yapıyormus sütünle sil ılık suyla sil temizle

Kuzum bizim hala öyle doktor enfeksıyon olmadıgı sürece damla kullanmayalım dedi bana göz pınarları hala tıkalı olduğu için yapıyormus sütünle sil ılık suyla sil temizle
Tamam canım çok sağol sütümle silebilirim yani sorun olmaz dimi? Ya izmirden bir tanıdık doktora mesaj attık o tam görmeden birşey demiyim ama damla alabilirsiniz dedi eşimde aldı benim pek içime sinmedi günde en az bir kez silmek gerekiyor onunla istemiyorum çok açıkçası sütümle siliyim daha iyi

Benimki de büyüyüp kenarlara değiyor, bir göğüste sıkıca tutmazsam sızdırma yapıyor diğerinde yapmıyor tam ortalayıp sıkıca tutuyorum.
Muhtemelen sende çapı 25 lık olan var kutudan ortalama diye o çıkıyor sanırım bende de o var. Lansinohun sitesinde yedek parçalarda 28 lık falan var diye hatırlıyorum.
Bir de beyaz valfi yıkarken parmağını sokup iyice ovuyor musun?

Kızlar uyurken yada emerken arada hiihhhh diye derin bir ses yapıyor.. sizde de var mi

Bende foto atarak sordum kuzum enfeksıyon var gıbı gozukuyor gelın bakalım dedı gittiğimizde ise enfeksıyon yok dedi kuzum foto yanıltıcı olabılıyor
Eğer böyle gözün beyaz kısmındakı damarlarda kızarıklık yoksa normaldır
Bizimkisi bazen cok akıyor kapanıyor sarı sarı kuruyor dedıgın gıbı emzırırken hemen ılık ılık sütü sıkıp temızlıyorum

Evet bizimde aynı tamam canım çok sağol bende öyle yapıyım attık ya teşekkür ederim

Öyle kuzum gerçekten bende cok düşünmemeye çalışıyorum dun dıyorum esıme ver bakalım bahtına ne çıkarsa Allah rızkını vermıstır elbet emsin bari
Jahha ben de hep sütüm var diyorum doymadıysa onun sorunu eşim yine dokaptaki stoğumdan vermiş çocuk kakasını yaptı rahatladı, derdi başkaymış.
Bizde de var doktor damla verdi iyi geliyor gibi. Tek göz çapaklanıyor aynı.

Ben de başta sütle falan sildim hep geri geldi damla başladık doktora gösterip.
Ya ben akşam biberonlarla beraber şöyle bi biberon temizleyiciyle yıkayıp üstüne kaynar su döküyorum pek ovalama yok Aslında o kısmı ovalamak lazım süt direkt ordan geçiyor.

Ay bende ıkı uc koyabılsem keşke ama nerde dünden beri biriktirmeye çalışıyorum cok dolu olmayınca mochıde az çıkarıyor

Uzatılmıs lohusalık ahaha ben oğlumda 1 sene yaşadım bence net şimdi depresyona girmeye vaktim yok bazen arada bir boşluk bulursam ağlayıp zırlıyorum sonra devamke
2 çocuklu anaların hali aynen bu şekilde
1HANIM bende kendimi beğenmiyorum valla göbeğim var gözaltlarım mor mor nasıl toparlayacak vücudum inan bilmiyorum, umarım toparlar bu şekilde kalmaz

2 çocuklu anaların hali aynen bu şekilde
1HANIM bende kendimi beğenmiyorum valla göbeğim var gözaltlarım mor mor nasıl toparlayacak vücudum inan bilmiyorum, umarım toparlar bu şekilde kalmaz
Evet bende bı an önce dıyet spor yapmak ıstıyorum ama sıfır enerjı ıstek

Aaa süper fikir, hemen uygulamaya koyuyorum. Çok teşekkür
Ataklar belli dönemlerde canım sizin daha erken düzene girmediği içindir
Ataklar önceden belirlenen doğum tarihine göre hesaplanıyor, gerçek doğum tarihine göre değil di mi? Biz 5. haftadayız gerçek doğum tarihine göre ama henüz atak yok.
Çok çok iyi anlıyorum seni. Benim eşim evden çalışıyor, çok yardımcı oluyor sağolsun. Ama o da herşeye karışıyor biberonu tutuş şeklimden tut da gaz çıkarmama kadar. Böylesi de pek zor anne olan benim, benim herşeyi en iyi yapıyor olmam lazım, maşallah o bana herşeyi gösteriyor. Bu da zoruma gidiyor. Dün biz de bu yüzden tartıştık. Herşeyi eleştiriyorsun diye baya kızdım
Bizim de oldu, kaynamış soğumuş suyla günde 4-5 kez silince geçti

Ben biberon temizleyicimi falan getirmemişim o yüzden hemen işim bitince çalkalıyorum sonra fırsat bulunca beyaz sabunla elimle yıkıyorum sonra kaynar su döküyorum her yerine başka şuan elimin altındaki imkanlarla çözüm bulamadım

Biberon ve süt sagma parçaları için bende bunu aldim.. kullanan var mı? Bir ince sudan geçirip akıtıyorum sonra buna koyuyorum.. deterjan felan ile yikamiyirum.. yanlış mi yapıyorum acaba?

Eklentiler

• SmartSelect_20231107_120057_Samsung Internet.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 43
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…