Ya çok ovalamayayım o zaman ama ben dediğim gibi bi kere yıkıyorum ondan çok yıpranmamıştır daha. Sen buzdolabı işini bir düşünEvet rahatlama sesi bence o
Ben onları yıkayacağım derken 2 valf yırttımtabii sterilizatöründe etkisi var bence yumuşatıyor
Uni babynin emzik ve biberon temizliyicisi ile bol bol köpükleyip iyice duruluyorum sonra sterilizatöre koyuyorum. Anne sütü yağlı mesela ince kaygan bir halde kalıyor yağ biberonlarda falan temizleyici ile gıcır gıcır oluyor
NeyPapatyamaviss herşey hemen küçülüyormuş cidden Bir de hiç ayı ile uyumlu giydiremiyoruz ki bez şişince çok gerdiriyor erkek bebekte daha sıkıntıymış o sıkışıyo bunu düşünememişler. 6-9 ay giydirmeye başladım valla
Ah yavrum benim ya. Bi depresyonu bile çok görüyor hayat sanaUzatılmıs lohusalık ahaha ben oğlumda 1 sene yaşadım bence netşimdi depresyona girmeye vaktim yok bazen arada bir boşluk bulursam ağlayıp zırlıyorum sonra devamke
valla bi gıcık ki o buruş çatlatşı görüntüBende de aynı his her üstümü değiştiğimde karnımı gördüğüm an oluyor buruşmuş sönmüş jöle gibi yaşlı gibi tövbe estagutullah yani çok çirkin ya eşim bazen gördüğünde içimden diyorum adam diyordur tipe bak diye hamilelikte şipşiş lohusalıkta buruş buruş
Koy koy uyuyo bile benim kiKizlar su mamma ana kucagina ne zaman koyabilirim bebisi ya
Zamanla diyorlar. Kararmalar var genital bölgede göbekte koltuk altında2 çocuklu anaların hali aynen bu şekilde
1HANIM bende kendimi beğenmiyorum valla göbeğim var gözaltlarım mor mor nasıl toparlayacak vücudum inan bilmiyorum, umarım toparlar bu şekilde kalmaz
Mochiyi emzirme öncesi takıp sonra emzirsen?Ay bende ıkı uc koyabılsem keşke ama nerdedünden beri biriktirmeye çalışıyorum cok dolu olmayınca mochıde az çıkarıyor
Kız sen hele yine güzel zayıfladın. Sen iyiler arasındasın ses etme. MaşallahEvet zeytinyağı binbir derde deva sanki
Bende işin psikolojik kısmı bambaşka bir de fiziksel olarak kendimi görüp bir de ondan kendimi kötü hissediyorum.
Bu sezeryan göbeği inmedi hala var ama hamur gibi pofur pofur üstüne karnım karardıkendime evde bakamıyorum dışarı çıkarken iki bir şey sürüyorum tek iyi gelen o
Benim de çizgi aşağıya kadar iniyor. O çok değil de genitalde kararmam var ya koltuklarımda bir de. Onlar açılır umarımBenim de göbeğimin rengi geri dönmedi ya, çizgim falan duruyor ama daha çok erken ya 40ım bile çıkmadı
Valla benim dikişten sonra orası mosmor olup kocaman şişmişti o geçti ya rengine pek bakmadımBenim de çizgi aşağıya kadar iniyor. O çok değil de genitalde kararmam var ya koltuklarımda bir de. Onlar açılır umarım
Valla günde 2 3 oluyordu bazen 2 kere gece 1 kere gündüz bazen de 1 gece 1 gündüz şeklinde dün geceyi atlattıysam daha da bişey komaz banaValla oturdum dinleniyorum nasıl iyi geldi
Ne kadar veriyodun kuzum günde? Zor oluyor mu?
Ben de sarılıktan ötürü mama kullanmıştım ama çok azdı sorun yaşamadım hiç bırakırken. Hoş sarılığı da bitmedi çocuğumun..
zamanla gidecek elbette bir günde almadık bu kiloları ama gitmezse korkusu varAh yavrum benim ya. Bi depresyonu bile çok görüyor hayat sana
valla bi gıcık ki o buruş çatlatşı görüntüeşim umrumda değil demeyi isterdim ama diyemiyorum. Bu da üzüyor beni valla ne yalan söyleyim. İçimde kendini salmayı bekleyen bi teyze varmış ortaya çıktı resmen. Üzülüyor ama bir şey yapmıyorum.
Koy koy uyuyo bile benim ki
Zamanla diyorlar. Kararmalar var genital bölgede göbekte koltuk altındapögff selülitler
Mochiyi emzirme öncesi takıp sonra emzirsen?
Kız sen hele yine güzel zayıfladın. Sen iyiler arasındasın ses etme. MaşallahBenim daha hala 8 kilo fazlam var
Benim de çizgi aşağıya kadar iniyor. O çok değil de genitalde kararmam var ya koltuklarımda bir de. Onlar açılır umarım
Evet yaa sürekli atıyor beni. Ya da opps bir sorunla karşılaştık yeniden dene diyip duruyoro değilde site hala tam düzelmedi sanırım. Girmekte zorlanıyorum. Defalarca sayfayı yeniliyorum. Sinirim bozuldu zaten Duru da mızmız
E iyi kuzum çok fazla vermiyomuşsun. Halledersin tabi sen nedir yaniValla günde 2 3 oluyordu bazen 2 kere gece 1 kere gündüz bazen de 1 gece 1 gündüz şeklinde dün geceyi atlattıysam daha da bişey komaz banadün gece çok stresli bol ağlayıp zırlamalı sürekli meme emmeli ama yine de bağırmalı bir geceydi
Bende öyle göbeğim ve yüzüm hiç hoşuma gitmiyor yüzümde biraz leke var göbeğim ve genital bölgem kapkara oldu kendim beyazım oralar kara moralimi çok bozuyor nasıl açılır bu renk ya2 çocuklu anaların hali aynen bu şekilde
1HANIM bende kendimi beğenmiyorum valla göbeğim var gözaltlarım mor mor nasıl toparlayacak vücudum inan bilmiyorum, umarım toparlar bu şekilde kalmaz
Bende de özellikle karın egzersizi geçen mekik çekmeyi denedim karnım acıdı ameliyat yerini zorlarım diye başlayamıyorum daEvet bende bı an önce dıyet spor yapmak ıstıyorum ama sıfır enerjı ıstek
Eşlerin işi çok zor ya benim eşim de bana hiç laf etmez bir şey söylemez.Elinden geleni yapıyor görüyorum ben stres olunca dün akşam getir bana sen biraz nefes al dedi sabah kahvaltı hazırlamaya başladım uyandı sıpa sen git bak bebeğe ben hazırlarım deyip kahvaltı hazırladı. ama bazen onlarda yoruluyor akşam bebek ağladıkça durmadıkça stres oldu normalde bugday beyaz olan eşim akşam kapkara oldu gidip mama alayım mı ister misin dedi bende ben sütüme güveniyorum bu geceyi atlatıcaz dedim. Çocuk uyuduktan sonra sarıldık biraz baktım kocam kendi rengine geri dönmüş
Kız maşallah de rızkı var ki toplayıp biriktiriyorsunMochileri biriktiriyorum bi gecede doluyor. Acaba diyorum çocuğun rızkını mı sağıyorum djdj ama uyuyor gece.
Benim de göbeğimin rengi geri dönmedi ya, çizgim falan duruyor ama daha çok erken ya 40ım bile çıkmadı.
Ya valla hiç eşim beni görecek de hor görecek diyemem neler çektim ben bir de biz de eşim çok istemişti çocuğu ben de yaşım ilerledikçe istedim ama o beş yıldır bekliyoHep sen doğur ben bakıcam şimdi sen taşı sonra ben taşıcam derdi ama çocuk bana yapışık yaşayınca sanki yeterince bir şey yapamıyor gibi hissediyor sanki
Bana da şey gibi geliyor öyle bir şey yaşadım ki kim ne yaparsa yapsın karşılığı olamaz yani ve çok absürt beklentilerim var
Oooyyy bizim yerimize de dinlen iç kahveniHelloo kızlar nasılsınıız?
Eve temizliğe abla geldi evi temizliyor. Çocuğum uyuyor.
Nasıl keyifliyim tahmin edersiniz
Keşke yemeğim de olsaydı. Neyse halledeceğiz inşallah
Bende senin kızındaki gibi bir hamilelik yaşadım ne çok kilo aldım ne ödem oldu ne bir şeyValla benimki de sen elinden geleni yaparsın kendin için ama baktın olmuyor ne yapmak istiyorsan ben arkandayım diyor (göbek kilo için) kendini sevmeyen kimseyi sevemez yeterki sen kendini iyi hisset diyor bakalım sıpanın emmeyi bırakması lazım ya da ek gıdaya başlamamız lazım bunun içinbunu da beni ilk defa bu kadar kötü halde gördü kızımda prenses gibiydi Hamileliğim ne ödem vardı ne şişlik sadece kocaman bir göbek vardı öyle kalça yüz şişliği el atak şişliği hiç olmamıştı. Resmen bu hamileliğimde Hulk a dönmüştüm
Kuzum çok şükür kilom kalmadı 3 kg fazlam kaldı ama benim derdim kilo değil ki eski düz göbeğimi istiyorumAh yavrum benim ya. Bi depresyonu bile çok görüyor hayat sana
valla bi gıcık ki o buruş çatlatşı görüntüeşim umrumda değil demeyi isterdim ama diyemiyorum. Bu da üzüyor beni valla ne yalan söyleyim. İçimde kendini salmayı bekleyen bi teyze varmış ortaya çıktı resmen. Üzülüyor ama bir şey yapmıyorum.
Zamanla diyorlar. Kararmalar var genital bölgede göbekte koltuk altındapögff selülitler
Kız sen hele yine güzel zayıfladın. Sen iyiler arasındasın ses etme. MaşallahBenim daha hala 8 kilo fazlam var
Benim de çizgi aşağıya kadar iniyor. O çok değil de genitalde kararmam var ya koltuklarımda bir de. Onlar açılır umarım
Kuzum valla bende çocukla evde spor yapayım diyorum yoksa vücudum iyice salacak diye korkuyorum.Doktorum kontrolde göbeğin çok gevşek korse tak kalır böyle dedi 10 gün taktım bıraktım ama ne yapcam spor olmazsa bilmiyorumzamanla gidecek elbette bir günde almadık bu kiloları ama gitmezse korkusu var
En son tartıldığımda 94 kiloydum dün sağlık ocağında tartıldım 78 kg ya düşmüşüm daha çooook var bakalım nasıl verilecek bu kilolar
Bizimki eserikli gidip geliyorlarEşimle ilgili sorunum yok o bana yardım edemiyor zaten vakti yok adamın bana da hiç karışmaz kötü bir şey söylemez.
Ben kendim kötüyüm sürekli alınıyorum ya da evde durdukça çocuğa hep ben baktıkça sürekli kötü hissediyorum.
Evet kuzum zaten eski düzenimizde olsaydık bu kadar zorlanmazdım her gün bir arkadaşımla buluşurdum onlar gelirdi hatta bakanlar bile olurdu.Benim bu kadar kötü olmam zaten yeni bir şehirde mahallede evde lohusa olup hiç çevremin arkadaşlarımın olmaması
Eskişehir'e gittikçe arkadaşlarım ile görüşüyoruz ama yetmiyor.
Kütahya'da eşime bağımlı hissetmek de beni kötü yapıyor.Ona bağımlı gibi onsuz bir şey yapamıyorum çünkü ondan başka kimseyi tanımıyorum hep onunla çıkıyorum.Yani yürüyüş yapmak markete gitmek felan değil bunları zaten yapıyorum da.
Bi avmye gitmek bir yerde oturup bir şeyler yemek içmek sadece eşimle yapabiliyor olmak canımı sıkıyor.
Ama işe başlamış olsaydım az biraz da olsa sosyalleşmiş olurdum
Evet zeytinyağı binbir derde deva sanki
Bende işin psikolojik kısmı bambaşka bir de fiziksel olarak kendimi görüp bir de ondan kendimi kötü hissediyorum.
Bu sezeryan göbeği inmedi hala var ama hamur gibi pofur pofur üstüne karnım karardıkendime evde bakamıyorum dışarı çıkarken iki bir şey sürüyorum tek iyi gelen o
Ben dün koydum ama bizim oğlan küçük olduğundan içinden düşecek gibi geldi seninkine olur bence kullan gitsin
Benim eşimle alakalı sorunum yok aslında ben kendim sosyalleşemiyorum.Bulunduğumuz ile yeni taşındık kimseyi tanımıyorum ve eşime bağımlı olduğum için kendime kızıyorum.
Eşim zaten bana yardım edemiyor vakti yok o yüzden bana karışmıyor, ki karışamaz da karışsa cevabını da alır
Ya benim sagimda az cikiyor. Ama elimle deneyince geliyor aslinda makine daha kuvvetli. Biri bizi aydinlatsinMochileri biriktiriyorum bi gecede doluyor. Acaba diyorum çocuğun rızkını mı sağıyorum djdj ama uyuyor gece.
Benim de göbeğimin rengi geri dönmedi ya, çizgim falan duruyor ama daha çok erken ya 40ım bile çıkmadı.
Ya valla hiç eşim beni görecek de hor görecek diyemem neler çektim ben bir de biz de eşim çok istemişti çocuğu ben de yaşım ilerledikçe istedim ama o beş yıldır bekliyoHep sen doğur ben bakıcam şimdi sen taşı sonra ben taşıcam derdi ama çocuk bana yapışık yaşayınca sanki yeterince bir şey yapamıyor gibi hissediyor sanki
Ben de bunu düşünüyorum ya ondan o göğüs aparatının boyutunu suçluyorumÇünkü mochiyi de yanlış takınca hiç sağmıyor onda da göğüs ucum sıkışıyor bazen.
Bana da şey gibi geliyor öyle bir şey yaşadım ki kim ne yaparsa yapsın karşılığı olamaz yani ve çok absürt beklentilerim var
Ama benimki daha ufakkuzum ya icinde kucuk kaliyo henuzAh yavrum benim ya. Bi depresyonu bile çok görüyor hayat sana
Zombi gibi değilimde çokta normal sayılmamE iyi kuzum çok fazla vermiyomuşsun. Halledersin tabi sen nedir yani
Geçiş dönemi evet biraz sancılı olur ama olsun bol bol emzirerek çözersin alışır o da.
Yalnız gece zor geçtiyse zombi gibi olmuşsundur iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?