2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ya çok ovalamayayım o zaman ama ben dediğim gibi bi kere yıkıyorum ondan çok yıpranmamıştır daha. Sen buzdolabı işini bir düşün

Papatyamaviss herşey hemen küçülüyormuş cidden Bir de hiç ayı ile uyumlu giydiremiyoruz ki bez şişince çok gerdiriyor erkek bebekte daha sıkıntıymış o sıkışıyo bunu düşünememişler. 6-9 ay giydirmeye başladım valla

Ney Ben de altı aylıkları yazın giydiririm diye bakıyorum, kaç kilo oldu Kuzey bey ya maşallah Gerçi şimdi hesapladım altı ayı bile şubata denk gelecek galiba

Uzatılmıs lohusalık ahaha ben oğlumda 1 sene yaşadım bence net şimdi depresyona girmeye vaktim yok bazen arada bir boşluk bulursam ağlayıp zırlıyorum sonra devamke
Ah yavrum benim ya. Bi depresyonu bile çok görüyor hayat sana
valla bi gıcık ki o buruş çatlatşı görüntü eşim umrumda değil demeyi isterdim ama diyemiyorum. Bu da üzüyor beni valla ne yalan söyleyim. İçimde kendini salmayı bekleyen bi teyze varmış ortaya çıktı resmen. Üzülüyor ama bir şey yapmıyorum.
Kizlar su mamma ana kucagina ne zaman koyabilirim bebisi ya
Koy koy uyuyo bile benim ki
2 çocuklu anaların hali aynen bu şekilde
1HANIM bende kendimi beğenmiyorum valla göbeğim var gözaltlarım mor mor nasıl toparlayacak vücudum inan bilmiyorum, umarım toparlar bu şekilde kalmaz
Zamanla diyorlar. Kararmalar var genital bölgede göbekte koltuk altında pögff selülitler
Ay bende ıkı uc koyabılsem keşke ama nerde dünden beri biriktirmeye çalışıyorum cok dolu olmayınca mochıde az çıkarıyor
Mochiyi emzirme öncesi takıp sonra emzirsen?
Kız sen hele yine güzel zayıfladın. Sen iyiler arasındasın ses etme. Maşallah Benim daha hala 8 kilo fazlam var
Benim de göbeğimin rengi geri dönmedi ya, çizgim falan duruyor ama daha çok erken ya 40ım bile çıkmadı
Benim de çizgi aşağıya kadar iniyor. O çok değil de genitalde kararmam var ya koltuklarımda bir de. Onlar açılır umarım

o değilde site hala tam düzelmedi sanırım. Girmekte zorlanıyorum. Defalarca sayfayı yeniliyorum. Sinirim bozuldu zaten Duru da mızmız

Valla günde 2 3 oluyordu bazen 2 kere gece 1 kere gündüz bazen de 1 gece 1 gündüz şeklinde dün geceyi atlattıysam daha da bişey komaz bana dün gece çok stresli bol ağlayıp zırlamalı sürekli meme emmeli ama yine de bağırmalı bir geceydi

zamanla gidecek elbette bir günde almadık bu kiloları ama gitmezse korkusu var

En son tartıldığımda 94 kiloydum dün sağlık ocağında tartıldım 78 kg ya düşmüşüm daha çooook var bakalım nasıl verilecek bu kilolar

E iyi kuzum çok fazla vermiyomuşsun. Halledersin tabi sen nedir yani
Geçiş dönemi evet biraz sancılı olur ama olsun bol bol emzirerek çözersin alışır o da.
Yalnız gece zor geçtiyse zombi gibi olmuşsundur iyice

2 çocuklu anaların hali aynen bu şekilde
1HANIM bende kendimi beğenmiyorum valla göbeğim var gözaltlarım mor mor nasıl toparlayacak vücudum inan bilmiyorum, umarım toparlar bu şekilde kalmaz
Bende öyle göbeğim ve yüzüm hiç hoşuma gitmiyor yüzümde biraz leke var göbeğim ve genital bölgem kapkara oldu kendim beyazım oralar kara moralimi çok bozuyor nasıl açılır bu renk ya
Evet bende bı an önce dıyet spor yapmak ıstıyorum ama sıfır enerjı ıstek
Bende de özellikle karın egzersizi geçen mekik çekmeyi denedim karnım acıdı ameliyat yerini zorlarım diye başlayamıyorum da Yoksa 30 dakikalık videolar felan var çok güzel onları yapıp bir an evvel toplamak istiyorum

Eşlerin işi çok zor ya benim eşim de bana hiç laf etmez bir şey söylemez.
Eşim gündüz okuyor üniversiteye gidiyor okuldan çıkınca 4-5 gibi de işe gidiyor gece 23 gibi geliyor.Adam hem fiziken hem ruhen çok yoruluyor geliyor gelince o yorgunlukla bile ver gazını alayım altını değiştireyim felan diyor ama ayakta uyuyor resmen bende ona bir şey demiyorum yapsın diye kendi isterse veriyorum

Kız maşallah de rızkı var ki toplayıp biriktiriyorsun
Benim göbeğim kapkara ya bi de ezelin şarkısındaki gibi pofuduk pofudukGenital bölgem de kara kendim beyazım buralar kapkara çok sinir bozucu.
Ya bende biraz feminenlik vardı eskiden şimdi de bazen aklıma bu çocuğu yalnız mı yaptım gelsin babası da baksın diyorum ama adamı evde bulamıyorum asgjalssdagag
Yani onu rahimde büyütmek doğurmak dünyada büyütmek beslemek bu kadar beklentinin olması normal ama malesef ki bebelerden bu beklenti karşılanmıyor yine bizi istiyor sıpalar

Helloo kızlar nasılsınıız?
Eve temizliğe abla geldi evi temizliyor. Çocuğum uyuyor.
Nasıl keyifliyim tahmin edersiniz
Keşke yemeğim de olsaydı. Neyse halledeceğiz inşallah
Oooyyy bizim yerimize de dinlen iç kahveni Yemek de bir telefona bakar
Bende senin kızındaki gibi bir hamilelik yaşadım ne çok kilo aldım ne ödem oldu ne bir şey ama sezeryan sonrası o göbek hamur gibi kaldı ya bir de şu kararmalar var Allahım o kadar sinir bozucu ki

Kuzum çok şükür kilom kalmadı 3 kg fazlam kaldı ama benim derdim kilo değil ki eski düz göbeğimi istiyorum
Beyaz vücudumu istiyorum
Genital bölge ve göbeğim kapkara bir de mayalı hamur gibi bir göbeğim var

Kuzum valla bende çocukla evde spor yapayım diyorum yoksa vücudum iyice salacak diye korkuyorum.Doktorum kontrolde göbeğin çok gevşek korse tak kalır böyle dedi 10 gün taktım bıraktım ama ne yapcam spor olmazsa bilmiyorum

Bizimki eserikli gidip geliyorlar

Ya benim sagimda az cikiyor. Ama elimle deneyince geliyor aslinda makine daha kuvvetli. Biri bizi aydinlatsin ama makineyi koyuncs gogsume cok bastirmiyorum kanallara baski yapmamak lazimmis

Ama benimki daha ufakkuzum ya icinde kucuk kaliyo henuz

Zombi gibi değilimde çokta normal sayılmam bakalım hem atak haftası hem geçiş dönemi bu geceyi de atlatırsak tamamdır gelsin sıradaki atak haftası

Kizlar otri bebenin hupletmelisini aldım dün serum fizyolojik almıştım 5 ml siringayla yarısını bı deliğe diğer yarısını diğer bütün deliğine veriyordum eczacı öyle demişti yanlış mi yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…