Biraz sarkiklik bende var. Pamukgibi dokunncaAynen bende onda gördüm onun baya açılmıştı hattadene bakalım sen bi belki sana iyi gelir bende sarkık ve şiş göbeğimi halledeyim öyle bakacağım artık durumuma
Uyku egitimlerini falan tskip ediyorum. Rutin olusturun diyor.mesela simdiden kitap okumak vs yapmak lazimmis. Biraz odayi karartmak gece gunduz ayrimi icin.Bizimkinde tutmuyor o
Buzluktan et indirmiştim beğendi yapacağım bakalımUfaktan yaparrsın fırına patates tavuk at en basitinden eşin de bir salata yapar mis
Benim eski pantolonlarım oluyor ama pantolonumun içine gömleği sokup giyemiyorum mesala neden bir göbek var çünkü
Ben bugün bir kaç video baktım yapabilirsem bugün veya yarın aşırı zorlamadan başlayacağım.
Bir de şu viral korse var ondan alayım diyorum maaş yatınca
Olabilir kuzum kalkan da olur hangisini istersen. Mochiyi sağmak için de kullanabilirsin öyle bir avantajı var. Bu ara indirimdeydi devam ediyo mu bilmiyorum bi bak istersen.Mochi alayim olmadi. Durduk yere otururken bile akiyor. Ama benim gelen sutumde ileri fiskiriyor. Oda cok istenen bi durum degilmis yagli olmuyormus. Birde iyice yatarak emzirmem gerekmis cocuk bogulur gibi oluyor
Hep oyle kuzum ya. İkiside oyle. İyi bisey sanardim degilmisBuzluktan et indirmiştim beğendi yapacağım bakalım
Ben henüz pantolonlarımı denemedim popişin maşallahı var çünkü. Cesaret edemedim henüzspor için de doktorun onay vermesi gerekmez mi? Sezaryenliyiz malum..
bir de viral korse ne ola kii
Olabilir kuzum kalkan da olur hangisini istersen. Mochiyi sağmak için de kullanabilirsin öyle bir avantajı var. Bu ara indirimdeydi devam ediyo mu bilmiyorum bi bak istersen.
Göğsün çok dolu olunca mı tazyikli geliyor yoksa hep mi öyle
Benim de öyle sarkık ve şiş pofufuk hamur gibi işteBiraz sarkiklik bende var. Pamukgibi dokunnca
Evet bende takip ediyorum, gün aşırı akşam 9 gibi yıkıyorum vücuduna özellikle ayaklarına masaj yapıyorum kitap okumaya gündüz başladım gece de okusam iyi olur.Gece alt değiştirip beslerken felan sarı ışık kullanıyorum yani bizde etkili oldu mu bilmiyorum bazı günler rahat uyuyor bazı günler geç uyuyor bilemiyorum ama yapmaya devam ediyorumUyku egitimlerini falan tskip ediyorum. Rutin olusturun diyor.mesela simdiden kitap okumak vs yapmak lazimmis. Biraz odayi karartmak gece gunduz ayrimi icin.
Beğendi de bana göre çocukla şovBuzluktan et indirmiştim beğendi yapacağım bakalım
Ben henüz pantolonlarımı denemedim popişin maşallahı var çünkü. Cesaret edemedim henüzspor için de doktorun onay vermesi gerekmez mi? Sezaryenliyiz malum..
bir de viral korse ne ola kii
Benim devam ediyor sanki reglin son günlerinde gibi kahvrengimsi bir iki olmuyor diyorum bitti heralde bir daha oluyorYa kızlar sizin de kanamanız hala devam ediyor mu? 1 ayı geçti hala damla damla geliyor ne sinir bozucu ya
El pompası var bende onu takıyordum canım ama ilk başlarda akıyordu şuan pek aktığı söylenemezBilgisi olan yok mu kizlar ziyan oluyor hep ya diger gogusu emerken
Benimki yapıyo nbdylöövg güncelleme geldi diye dalga geçiyoruz eşimleKızlar uyurken yada emerken arada hiihhhh diye derin bir ses yapıyor.. sizde de var mi
EvelallahGelsin sıradaki atak diyince ne demişti gülben ergen "Unutmayın şu saatten sonra bana hiç bir şey olmaz "
Akmıyor ki durdurayımAma göğüs pedi kullanabilirsin canım
Keşke bende alsaydım diyorum oğlan minicik yenidoğanlar yeni olmaya başladı
İnstada görüp kaydetmiştim 5. 8. 12. 19. 26. Hafta diye gidiyor kuzum askere giderken ataklar bitecek zannımcaAtlatırsın kuzum Allahın izniyle. Bizim 2 gün var aramızda benzer şeyler yaşıyoruzbi sonraki atak haftası ne zaman ya
Kuzum ben göğüs ucu yaralarım var hava alsın diye kalkan almıştım onu kullanıyorum oraya birikiyor. Emzirmeye başlamadan memeyi verene kadar akana çare yok
Bazen emzirirken diğer göğsüm çok doluysa mochi takıyorum o da güzel topluyor
1.hafta falan beklemem lazım canım benim Allah korusun tam toparladım derken iş çıkarmayayım başımaKuzum eşlerin işi zor valla Allah onlara da yardım etsin bir de bizim tribimizi çekiyorlar
Şu göbeği halledeyim 2 ay olsun geçmezse mecbur giderim artık cildiyeye yoksa aynalara küsecek artık
Valla evde yapabildiğim kadar günde 15-20 dk 3 set şeklinde hafif hareketler ile başlayayım diyorum yoksa iyice kalacak öyle
Kitap ne aldin bende alicamBenim de öyle sarkık ve şiş pofufuk hamur gibi işte
Evet bende takip ediyorum, gün aşırı akşam 9 gibi yıkıyorum vücuduna özellikle ayaklarına masaj yapıyorum kitap okumaya gündüz başladım gece de okusam iyi olur.Gece alt değiştirip beslerken felan sarı ışık kullanıyorum yani bizde etkili oldu mu bilmiyorum bazı günler rahat uyuyor bazı günler geç uyuyor bilemiyorum ama yapmaya devam ediyorum
Bende de var yaa ara ara oluyor kırkımız Bi çıksaydı hayırlısıylaYa kızlar sizin de kanamanız hala devam ediyor mu? 1 ayı geçti hala damla damla geliyor ne sinir bozucu ya
Hep oyle kuzum ya. İkiside oyle. İyi bisey sanardim degilmis
Patlıcanları fırına attım o ara eti kavururum sonrası kısmetBeğendi de bana göre çocukla şovEtini kavururum da altındaki beğendisini yetiştiremem gibi
Valla ben ilk hafta korseyi takmak için doktora gitmeyi bekledim doktor ben sormadan kendi tak dedi o yüzden sormayacağımzorlamadan başlamak istiyorum
Korse de bu canım.
Aynı yaa sonsuza kadar sürecek gibi geliyor gerçektenBenim devam ediyor sanki reglin son günlerinde gibi kahvrengimsi bir iki olmuyor diyorum bitti heralde bir daha oluyor
Aman be hakikatenİnstada görüp kaydetmiştim 5. 8. 12. 19. 26. Hafta diye gidiyor kuzum askere giderken ataklar bitecek zannımca
Kız kaç kilo ki bebişin. Ben 4 kilo iken koymaya başladım diyebilirim. En alt kademede yatar gibi zaten.Ama benimki daha ufakkuzum ya icinde kucuk kaliyo henuz
Benim tek meme yetmiyor ya1HANIM da aynı dertten muzdaripti canım. En son tek meme emzirecekti
Aşırı değilse ilk sütü sağ biraz tayziği durunca bebeğe ver istersen. Gerçi onu ayarlaması da zor olur ki..
Allah yardımcınız olsun çözüm bulursunuz inşallah.
Patlıcanları fırına attım o ara eti kavururum sonrası kısmet
Eşim evden çalışıyor bişi olursa o bakar ona güveniyorum yoksa bence de şov
Benim sezaryen kesiğimin üst kısmı hala acıyor. Derimin altı yani herkeste oluyo mu bilmiyorum. O yüzden bi doktora soracağım bakalım.
Sağol kuşum bakayım ben de korseye bi
Aynı yaa sonsuza kadar sürecek gibi geliyor gerçekten
Aman be hakikaten
4 kg yu biraz gecik. Koyayim o zamabKız kaç kilo ki bebişin. Ben 4 kilo iken koymaya başladım diyebilirim. En alt kademede yatar gibi zaten.
Göğüsteki akan mochi ile topluyorum. Gerçi benim artık terbiye olmaya başladı. Eskisi gibi şarıl şarıl akmıyor damla damla akıyor. O damlalarla uğraşmıyorum göğüs pedi kullanıyorum. Ama bazen her iki göğsümde aşırı şiş oluyor o zaman birini emerken diğerine mochi kurtarıcı oluyor gerçekten. Bi 60 cc falan topluyorum
Baktılar canım hala 10 larda değeri,tam düşmemiş.Bizde de kan uyuşmazlığı var 33 günlük olduk gözlerimizde falan kalmadı yüzümüzde var hafif. Doktorlar ne diyor bilirubin e baktılar mı. Biz ışık tedavisi aldık 1 gece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?