2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Buzluktan et indirmiştim beğendi yapacağım bakalım
Ben henüz pantolonlarımı denemedim popişin maşallahı var çünkü. Cesaret edemedim henüz spor için de doktorun onay vermesi gerekmez mi? Sezaryenliyiz malum..
bir de viral korse ne ola kii
Mochi alayim olmadi. Durduk yere otururken bile akiyor. Ama benim gelen sutumde ileri fiskiriyor. Oda cok istenen bi durum degilmis yagli olmuyormus. Birde iyice yatarak emzirmem gerekmis cocuk bogulur gibi oluyor
Olabilir kuzum kalkan da olur hangisini istersen. Mochiyi sağmak için de kullanabilirsin öyle bir avantajı var. Bu ara indirimdeydi devam ediyo mu bilmiyorum bi bak istersen.
Göğsün çok dolu olunca mı tazyikli geliyor yoksa hep mi öyle

Hep oyle kuzum ya. İkiside oyle. İyi bisey sanardim degilmis

Biraz sarkiklik bende var. Pamukgibi dokunnca
Benim de öyle sarkık ve şiş pofufuk hamur gibi işte
Uyku egitimlerini falan tskip ediyorum. Rutin olusturun diyor.mesela simdiden kitap okumak vs yapmak lazimmis. Biraz odayi karartmak gece gunduz ayrimi icin.
Evet bende takip ediyorum, gün aşırı akşam 9 gibi yıkıyorum vücuduna özellikle ayaklarına masaj yapıyorum kitap okumaya gündüz başladım gece de okusam iyi olur.Gece alt değiştirip beslerken felan sarı ışık kullanıyorum yani bizde etkili oldu mu bilmiyorum bazı günler rahat uyuyor bazı günler geç uyuyor bilemiyorum ama yapmaya devam ediyorum

Beğendi de bana göre çocukla şovEtini kavururum da altındaki beğendisini yetiştiremem gibi
Valla ben ilk hafta korseyi takmak için doktora gitmeyi bekledim doktor ben sormadan kendi tak dedi o yüzden sormayacağım zorlamadan başlamak istiyorum
Korse de bu canım.

Eklentiler

• Screenshot_20231107_155906_Trendyol.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 38
Evelallah aynen bacım bu saatten sonra yıkılmayız ama italik dururuz

İnstada görüp kaydetmiştim 5. 8. 12. 19. 26. Hafta diye gidiyor kuzum askere giderken ataklar bitecek zannımca

1.hafta falan beklemem lazım canım benim Allah korusun tam toparladım derken iş çıkarmayayım başıma

Küsme aynalara vardır elbet bir çözümü, hem biz taze anneler olarak çokta güzeliz bence

Kitap ne aldin bende alicam

Hep oyle kuzum ya. İkiside oyle. İyi bisey sanardim degilmis
1HANIM da aynı dertten muzdaripti canım. En son tek meme emzirecekti
Aşırı değilse ilk sütü sağ biraz tayziği durunca bebeğe ver istersen. Gerçi onu ayarlaması da zor olur ki..
Allah yardımcınız olsun çözüm bulursunuz inşallah.
Patlıcanları fırına attım o ara eti kavururum sonrası kısmet
Eşim evden çalışıyor bişi olursa o bakar ona güveniyorum yoksa bence de şov

Benim sezaryen kesiğimin üst kısmı hala acıyor. Derimin altı yani herkeste oluyo mu bilmiyorum. O yüzden bi doktora soracağım bakalım.
Sağol kuşum bakayım ben de korseye bi
Benim devam ediyor sanki reglin son günlerinde gibi kahvrengimsi bir iki olmuyor diyorum bitti heralde bir daha oluyor
Aynı yaa sonsuza kadar sürecek gibi geliyor gerçekten
İnstada görüp kaydetmiştim 5. 8. 12. 19. 26. Hafta diye gidiyor kuzum askere giderken ataklar bitecek zannımca
Aman be hakikaten

Ama benimki daha ufakkuzum ya icinde kucuk kaliyo henuz
Kız kaç kilo ki bebişin. Ben 4 kilo iken koymaya başladım diyebilirim. En alt kademede yatar gibi zaten.

Göğüsteki akan mochi ile topluyorum. Gerçi benim artık terbiye olmaya başladı. Eskisi gibi şarıl şarıl akmıyor damla damla akıyor. O damlalarla uğraşmıyorum göğüs pedi kullanıyorum. Ama bazen her iki göğsümde aşırı şiş oluyor o zaman birini emerken diğerine mochi kurtarıcı oluyor gerçekten. Bi 60 cc falan topluyorum

Benim tek meme yetmiyor ya

4 kg yu biraz gecik. Koyayim o zamab senin neden tek meme benim tek meme sut akiyor ama yetmiyor. Mama veriyor musun ?

Bizde de kan uyuşmazlığı var 33 günlük olduk gözlerimizde falan kalmadı yüzümüzde var hafif. Doktorlar ne diyor bilirubin e baktılar mı. Biz ışık tedavisi aldık 1 gece.
Baktılar canım hala 10 larda değeri,tam düşmemiş.
17 ken biz de bir gece fototerapi aldık 6.5 a düşmüştü sonra tekrar yükseldi. Artık moralim bozuluyor ya sürekli endişeliyim kalacak mı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…