Valla bende iyi ki cok almamisim diyorum suan olmuyor bir suru ssy dobigimeNeyBen de altı aylıkları yazın giydiririm diye bakıyorum, kaç kilo oldu Kuzey bey ya maşallah Gerçi şimdi hesapladım altı ayı bile şubata denk gelecek galiba
Yok kız birkaç gündür bir şekilde geçiştiriyoruz yemeği zaten artık yemek yapmam lazımBende öyle göbeğim ve yüzüm hiç hoşuma gitmiyor yüzümde biraz leke var göbeğim ve genital bölgem kapkara oldu kendim beyazım oralar kara moralimi çok bozuyor nasıl açılır bu renk ya
Bende de özellikle karın egzersizi geçen mekik çekmeyi denedim karnım acıdı ameliyat yerini zorlarım diye başlayamıyorum daYoksa 30 dakikalık videolar felan var çok güzel onları yapıp bir an evvel toplamak istiyorum
Eşlerin işi çok zor ya benim eşim de bana hiç laf etmez bir şey söylemez.
Eşim gündüz okuyor üniversiteye gidiyor okuldan çıkınca 4-5 gibi de işe gidiyor gece 23 gibi geliyor.Adam hem fiziken hem ruhen çok yoruluyor geliyor gelince o yorgunlukla bile ver gazını alayım altını değiştireyim felan diyor ama ayakta uyuyor resmen bende ona bir şey demiyorum yapsın diye kendi isterse veriyorum
Kız maşallah de rızkı var ki toplayıp biriktiriyorsun
Benim göbeğim kapkara ya bi de ezelin şarkısındaki gibi pofuduk pofudukGenital bölgem de kara kendim beyazım buralar kapkara çok sinir bozucu.
Ya bende biraz feminenlik vardı eskiden şimdi de bazen aklıma bu çocuğu yalnız mı yaptım gelsin babası da baksın diyorum ama adamı evde bulamıyorum asgjalssdagag
Yani onu rahimde büyütmek doğurmak dünyada büyütmek beslemek bu kadar beklentinin olması normal ama malesef ki bebelerden bu beklenti karşılanmıyor yine bizi istiyor sıpalar
Oooyyy bizim yerimize de dinlen iç kahveniYemek de bir telefona bakar
Bende senin kızındaki gibi bir hamilelik yaşadım ne çok kilo aldım ne ödem oldu ne bir şeyama sezeryan sonrası o göbek hamur gibi kaldı ya bir de şu kararmalar var Allahım o kadar sinir bozucu ki
Kuzum çok şükür kilom kalmadı 3 kg fazlam kaldı ama benim derdim kilo değil ki eski düz göbeğimi istiyorum
Beyaz vücudumu istiyorum
Genital bölge ve göbeğim kapkara bir de mayalı hamur gibi bir göbeğim var
Korseyi de aynı takmışız umarım hata etmemişizdirKuzum valla bende çocukla evde spor yapayım diyorum yoksa vücudum iyice salacak diye korkuyorum.Doktorum kontrolde göbeğin çok gevşek korse tak kalır böyle dedi 10 gün taktım bıraktım ama ne yapcam spor olmazsa bilmiyorum
Bazı kocalar da lohusa depresyonundaBizimki eserikli gidip geliyorlar
BencedeBazı kocalar da lohusa depresyonunda
Kararmalar için cildiyeye Bi görün istersen canım bilmiyorum bende göbek kaldı sarkık bir görüntüBende öyle göbeğim ve yüzüm hiç hoşuma gitmiyor yüzümde biraz leke var göbeğim ve genital bölgem kapkara oldu kendim beyazım oralar kara moralimi çok bozuyor nasıl açılır bu renk ya
Bende de özellikle karın egzersizi geçen mekik çekmeyi denedim karnım acıdı ameliyat yerini zorlarım diye başlayamıyorum daYoksa 30 dakikalık videolar felan var çok güzel onları yapıp bir an evvel toplamak istiyorum
Eşlerin işi çok zor ya benim eşim de bana hiç laf etmez bir şey söylemez.
Eşim gündüz okuyor üniversiteye gidiyor okuldan çıkınca 4-5 gibi de işe gidiyor gece 23 gibi geliyor.Adam hem fiziken hem ruhen çok yoruluyor geliyor gelince o yorgunlukla bile ver gazını alayım altını değiştireyim felan diyor ama ayakta uyuyor resmen bende ona bir şey demiyorum yapsın diye kendi isterse veriyorum
Kız maşallah de rızkı var ki toplayıp biriktiriyorsun
Benim göbeğim kapkara ya bi de ezelin şarkısındaki gibi pofuduk pofudukGenital bölgem de kara kendim beyazım buralar kapkara çok sinir bozucu.
Ya bende biraz feminenlik vardı eskiden şimdi de bazen aklıma bu çocuğu yalnız mı yaptım gelsin babası da baksın diyorum ama adamı evde bulamıyorum asgjalssdagag
Yani onu rahimde büyütmek doğurmak dünyada büyütmek beslemek bu kadar beklentinin olması normal ama malesef ki bebelerden bu beklenti karşılanmıyor yine bizi istiyor sıpalar
Oooyyy bizim yerimize de dinlen iç kahveniYemek de bir telefona bakar
Bende senin kızındaki gibi bir hamilelik yaşadım ne çok kilo aldım ne ödem oldu ne bir şeyama sezeryan sonrası o göbek hamur gibi kaldı ya bir de şu kararmalar var Allahım o kadar sinir bozucu ki
Kuzum çok şükür kilom kalmadı 3 kg fazlam kaldı ama benim derdim kilo değil ki eski düz göbeğimi istiyorum
Beyaz vücudumu istiyorum
Genital bölge ve göbeğim kapkara bir de mayalı hamur gibi bir göbeğim var
Ufaktan bişeyler yapmaya başlamak lazım benim göbekde gevşek ve ben dikişin biri yeni kapandığı için ne korse ne sarma hiç bişey yapamadımKuzum valla bende çocukla evde spor yapayım diyorum yoksa vücudum iyice salacak diye korkuyorum.Doktorum kontrolde göbeğin çok gevşek korse tak kalır böyle dedi 10 gün taktım bıraktım ama ne yapcam spor olmazsa bilmiyorum
Bilgisi olan yok mu kizlar ziyan oluyor hep ya diger gogusu emerkenKizlar gogsunuzden akan sutu nasil durduruyosunz ?
Gelsin sıradaki atak diyince ne demişti gülben ergen "Unutmayın şu saatten sonra bana hiç bir şey olmaz "Zombi gibi değilimde çokta normal sayılmambakalım hem atak haftası hem geçiş dönemi bu geceyi de atlatırsak tamamdır gelsin sıradaki atak haftası
Akmıyor ki durdurayımKizlar gogsunuzden akan sutu nasil durduruyosunz ?
Keşke bende alsaydım diyorum oğlan minicik yenidoğanlar yeni olmaya başladıValla bende iyi ki cok almamisim diyorum suan olmuyor bir suru ssy dobigime
Benim bir gogus emiyordu hastanede digerini de tutmaya basladi sakinken yeni tutmaya basladigini veriyorum zor ve az sut geldiginden kavga ediyor yoksa memeyle digeride cok uyarilmadsn gogsumu acmamla akmasi bir oluyorGelsin sıradaki atak diyince ne demişti gülben ergen "Unutmayın şu saatten sonra bana hiç bir şey olmaz "
Akmıyor ki durdurayımAma göğüs pedi kullanabilirsin canım
Keşke bende alsaydım diyorum oğlan minicik yenidoğanlar yeni olmaya başladı
Atlatırsın kuzum Allahın izniyle. Bizim 2 gün var aramızda benzer şeyler yaşıyoruzZombi gibi değilimde çokta normal sayılmambakalım hem atak haftası hem geçiş dönemi bu geceyi de atlatırsak tamamdır gelsin sıradaki atak haftası
Kuzum ben göğüs ucu yaralarım var hava alsın diye kalkan almıştım onu kullanıyorum oraya birikiyor. Emzirmeye başlamadan memeyi verene kadar akana çare yokKizlar gogsunuzden akan sutu nasil durduruyosunz ?
Ufaktan yaparrsın fırına patates tavuk at en basitinden eşin de bir salata yapar misYok kız birkaç gündür bir şekilde geçiştiriyoruz yemeği zaten artık yemek yapmam lazımablanın gitmesini bekliyorum bakalım kızım ne kadar izin verecek
Bu arada ben de aynı durumdayım 3-4 kilo fazlam var kararmış oturunca kocaman duran bir göbekspora ne zaman başlayabiliyoruz acaba evde ufak ufak yapmak istiyorum ben de
Korseyi de aynı takmışız umarım hata etmemişizdir
Mochi alayim olmadi. Durduk yere otururken bile akiyor. Ama benim gelen sutumde ileri fiskiriyor. Oda cok istenen bi durum degilmis yagli olmuyormus. Birde iyice yatarak emzirmem gerekmis cocuk bogulur gibi oluyorAtlatırsın kuzum Allahın izniyle. Bizim 2 gün var aramızda benzer şeyler yaşıyoruzbi sonraki atak haftası ne zaman ya
Kuzum ben göğüs ucu yaralarım var hava alsın diye kalkan almıştım onu kullanıyorum oraya birikiyor. Emzirmeye başlamadan memeyi verene kadar akana çare yok
Bazen emzirirken diğer göğsüm çok doluysa mochi takıyorum o da güzel topluyor
Emzirirken akıyorsa ona bence kalkan tak canım en azından içinde birikir toplayıp çocuğa verirsinBenim bir gogus emiyordu hastanede digerini de tutmaya basladi sakinken yeni tutmaya basladigini veriyorum zor ve az sut geldiginden kavga ediyor yoksa memeyle digeride cok uyarilmadsn gogsumu acmamla akmasi bir oluyor
Ben e bebekten almistim cok begenmedim pedi ya jelli pedler varmis onlardan mi alsm diyorum
Benimde gobekte catlak goruntuleri varUfaktan yaparrsın fırına patates tavuk at en basitinden eşin de bir salata yapar mis
Benim eski pantolonlarım oluyor ama pantolonumun içine gömleği sokup giyemiyorum mesala neden bir göbek var çünkü
Ben bugün bir kaç video baktım yapabilirsem bugün veya yarın aşırı zorlamadan başlayacağım.
Bir de şu viral korse var ondan alayım diyorum maaş yatınca
Kararmalar için cildiyeye Bi görün istersen canım bilmiyorum bende göbek kaldı sarkık bir görüntü
Sabah 9 akşam 9 çalışıyor canım sürekli ayakta yoruluyor eve gelince bir duş alıp sanki hiç çalışmamış gibi yorulmamış gibi davranmaya çalışıyor ama sen görüyorsun halini senin eşin gibi o da kızı uyutuyor getir biraz ilgileneyim diyor gaz çıkarıyor falan yapıyorlar şimdi kör mü söyleyelim
Başından beri iğne kullandım, yasaklar vardı son 1 ayda felaket derecede şişlikler oldu özellikle ayaklarımda son 1 haftada yüzümde de olunca acil sezaryen yaptı. Bende kararma olmadı ama sezaryenin üstüne sarkık göbek sıkıntısı oldu yetmezmiş gibi birde enfeksiyon olmuş vücudumda 10 günde hastaneden yattım. Bu hamilelikte prensesliği bırak kül kedisinin yanına bile yaklaşamadım
Bende istiyoooom o güzel vücudumu bakır saçlarımı parlayan tenimi bende istiyom
Kuzum eşlerin işi zor valla Allah onlara da yardım etsin bir de bizim tribimizi çekiyorlarUfaktan bişeyler yapmaya başlamak lazım benim göbekde gevşek ve ben dikişin biri yeni kapandığı için ne korse ne sarma hiç bişey yapamadım
Kuzum bende göbeğimde çatlak mı değil mi anlamıyorum buruşukluktanBenimde gobekte catlak goruntuleri var
İgrenc gozukuyor. Lierac serumlarindsn memnunmus birisi instagramda gormustum alicam heralde umarim iyi gelir
Mochi alicam galiba ya kalkanin ici ufak degil mi dolar oEmzirirken akıyorsa ona bence kalkan tak canım en azından içinde birikir toplayıp çocuğa verirsin
Ama kisiye gore degisir belki canim ya. Bende selin derelide gormustum.Kuzum bende göbeğimde çatlak mı değil mi anlamıyorum buruşukluktanAma bende gördüm o serumu alıp denemek istemiştim hatta burda konuşmuştuk bir arkadaş ben kullandım işe yaramadı dedi bende sonra saldım zaten almadım.
Ama kullan bakalım belki iyi gelir sana
Aynen bende onda gördüm onun baya açılmıştı hattaAma kisiye gore degisir belki canim ya. Bende selin derelide gormustum.
Bizimkinde tutmuyor oBen aksam ,9:30 gibi uyutuyorum gece 12-1 e kadsr uyuyor sonrs bidaha kalkiyo emiyor sonra 4-5 gibi bir kez daha kalkinca yeterli oluyor. Ayni saatlerde uyutmaya calis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?