2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Yok kız birkaç gündür bir şekilde geçiştiriyoruz yemeği zaten artık yemek yapmam lazım ablanın gitmesini bekliyorum bakalım kızım ne kadar izin verecek
Bu arada ben de aynı durumdayım 3-4 kilo fazlam var kararmış oturunca kocaman duran bir göbek spora ne zaman başlayabiliyoruz acaba evde ufak ufak yapmak istiyorum ben de
Korseyi de aynı takmışız umarım hata etmemişizdir

Kararmalar için cildiyeye Bi görün istersen canım bilmiyorum bende göbek kaldı sarkık bir görüntü

Sabah 9 akşam 9 çalışıyor canım sürekli ayakta yoruluyor eve gelince bir duş alıp sanki hiç çalışmamış gibi yorulmamış gibi davranmaya çalışıyor ama sen görüyorsun halini senin eşin gibi o da kızı uyutuyor getir biraz ilgileneyim diyor gaz çıkarıyor falan yapıyorlar şimdi kör mü söyleyelim

Başından beri iğne kullandım, yasaklar vardı son 1 ayda felaket derecede şişlikler oldu özellikle ayaklarımda son 1 haftada yüzümde de olunca acil sezaryen yaptı. Bende kararma olmadı ama sezaryenin üstüne sarkık göbek sıkıntısı oldu yetmezmiş gibi birde enfeksiyon olmuş vücudumda 10 günde hastaneden yattım. Bu hamilelikte prensesliği bırak kül kedisinin yanına bile yaklaşamadım

Bende istiyoooom o güzel vücudumu bakır saçlarımı parlayan tenimi bende istiyom

Ufaktan bişeyler yapmaya başlamak lazım benim göbekde gevşek ve ben dikişin biri yeni kapandığı için ne korse ne sarma hiç bişey yapamadım

Zombi gibi değilimde çokta normal sayılmam bakalım hem atak haftası hem geçiş dönemi bu geceyi de atlatırsak tamamdır gelsin sıradaki atak haftası
Gelsin sıradaki atak diyince ne demişti gülben ergen "Unutmayın şu saatten sonra bana hiç bir şey olmaz "

Kizlar gogsunuzden akan sutu nasil durduruyosunz ?
Akmıyor ki durdurayımAma göğüs pedi kullanabilirsin canım

Valla bende iyi ki cok almamisim diyorum suan olmuyor bir suru ssy dobigime
Keşke bende alsaydım diyorum oğlan minicik yenidoğanlar yeni olmaya başladı

Benim bir gogus emiyordu hastanede digerini de tutmaya basladi sakinken yeni tutmaya basladigini veriyorum zor ve az sut geldiginden kavga ediyor yoksa memeyle digeride cok uyarilmadsn gogsumu acmamla akmasi bir oluyor
Ben e bebekten almistim cok begenmedim pedi ya jelli pedler varmis onlardan mi alsm diyorum

Zombi gibi değilimde çokta normal sayılmam bakalım hem atak haftası hem geçiş dönemi bu geceyi de atlatırsak tamamdır gelsin sıradaki atak haftası
Atlatırsın kuzum Allahın izniyle. Bizim 2 gün var aramızda benzer şeyler yaşıyoruz bi sonraki atak haftası ne zaman ya
Kizlar gogsunuzden akan sutu nasil durduruyosunz ?
Kuzum ben göğüs ucu yaralarım var hava alsın diye kalkan almıştım onu kullanıyorum oraya birikiyor. Emzirmeye başlamadan memeyi verene kadar akana çare yok
Bazen emzirirken diğer göğsüm çok doluysa mochi takıyorum o da güzel topluyor

Ufaktan yaparrsın fırına patates tavuk at en basitinden eşin de bir salata yapar mis
Benim eski pantolonlarım oluyor ama pantolonumun içine gömleği sokup giyemiyorum mesala neden bir göbek var çünkü
Ben bugün bir kaç video baktım yapabilirsem bugün veya yarın aşırı zorlamadan başlayacağım.
Bir de şu viral korse var ondan alayım diyorum maaş yatınca

Mochi alayim olmadi. Durduk yere otururken bile akiyor. Ama benim gelen sutumde ileri fiskiriyor. Oda cok istenen bi durum degilmis yagli olmuyormus. Birde iyice yatarak emzirmem gerekmis cocuk bogulur gibi oluyor

Emzirirken akıyorsa ona bence kalkan tak canım en azından içinde birikir toplayıp çocuğa verirsin

Benimde gobekte catlak goruntuleri var
İgrenc gozukuyor. Lierac serumlarindsn memnunmus birisi instagramda gormustum alicam heralde umarim iyi gelir

Ufaktan bişeyler yapmaya başlamak lazım benim göbekde gevşek ve ben dikişin biri yeni kapandığı için ne korse ne sarma hiç bişey yapamadım
Kuzum eşlerin işi zor valla Allah onlara da yardım etsin bir de bizim tribimizi çekiyorlar
Şu göbeği halledeyim 2 ay olsun geçmezse mecbur giderim artık cildiyeye yoksa aynalara küsecek artık
Valla evde yapabildiğim kadar günde 15-20 dk 3 set şeklinde hafif hareketler ile başlayayım diyorum yoksa iyice kalacak öyle

Benimde gobekte catlak goruntuleri var
İgrenc gozukuyor. Lierac serumlarindsn memnunmus birisi instagramda gormustum alicam heralde umarim iyi gelir
Kuzum bende göbeğimde çatlak mı değil mi anlamıyorum buruşukluktan Ama bende gördüm o serumu alıp denemek istemiştim hatta burda konuşmuştuk bir arkadaş ben kullandım işe yaramadı dedi bende sonra saldım zaten almadım.
Ama kullan bakalım belki iyi gelir sana

Ama kisiye gore degisir belki canim ya. Bende selin derelide gormustum.

Ama kisiye gore degisir belki canim ya. Bende selin derelide gormustum.
Aynen bende onda gördüm onun baya açılmıştı hatta dene bakalım sen bi belki sana iyi gelir bende sarkık ve şiş göbeğimi halledeyim öyle bakacağım artık durumuma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…