2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kuzum uzayan sarılık bırazdaha gec bitiyor sen burda dedıgımız gıbı beslenme aralıkalrını serbest bırakma hep kontrol et yıne 2,2 bucuk saatı gecırme geçer Allah’ın izniyle
Papatya zatenn hiç 2.5 saati geçirmiyorum korkudan.
çişi kakası da iyi ama düzeleceğine daha bi sarardı bebeğim
2. Ayında tekrar testleri yapılacak delik deşik oldu elleri ayakları yazık görseniz.
Çok üzülüyorum

1.hafta falan beklemem lazım canım benim Allah korusun tam toparladım derken iş çıkarmayayım başıma

Küsme aynalara vardır elbet bir çözümü, hem biz taze anneler olarak çokta güzeliz bence
Kuzum senin enfeksiyon felan oldu sen bencede topla iyice
Çok güzeliz ama neden daha güzel olmayalım
Kitap ne aldin bende alicam
İş bankası yayınlarının setini aldım canım ilk etapta şimdi indirime girdikçe hikaye bakıyorum hatta İngilizce hikaye kitabı da almayı düşünüyorum çocuğun kulak aşinalığı olsun diye
Eşin evdeyse o zaman olur o iş
Ağrı varsa sor tabi canım bende yürüyüş yaparken fazla tempolu yürürsem ağrıyor

Benim oğluşu 3 kg koymam pekiallahım o kadar küçük oldu ki içine arasından kayacak sandım ama sevdi bence onda hikaye okuyorum siyah beyaz kartları gösteriyorum 30-40 dk zaman geçiyor alıyorum küçük diye
Hatta foto koyayım onda çok komik oldu benim muhtar oğlum

Baktılar canım hala 10 larda değeri,tam düşmemiş.
17 ken biz de bir gece fototerapi aldık 6.5 a düşmüştü sonra tekrar yükseldi. Artık moralim bozuluyor ya sürekli endişeliyim kalacak mı diye
Biz 33 günlük olduk hala var canım kırkı çıkana kadar sürüyormuş bazılarında bizde öyleyiz sanırım. 3 gün sonra aylık kontrolün var sanırsam doktorundan bilgi al tekrar en doğru bilgiyi doktorun verecektir.

Tabiki daha da güzel olmalıyız her zaman daha iyiye (ay böyle söyleyince de seçim sloganı gibi oldu )

Anam tipine kurbaaann şaşkın şaşkın bakar yaaa

Gece bırakır toplasam da bır gecenın koru kım onla uğraşacak ıkı gece sütünü gunduz ıcemez dıye

Bende duan ıkı uc parca 3-6 bakıyorum o beden bos kalmıs 6-9 a gecıyo dırek

O zaman da bebeye sut kalmazsa diyorum

Kuzum 3 aydan sonra yuruyus olarak baslanabılır YouTube’da bı hatun varya Leslie misal, 6 aydan önce karın egzersızlerı başlanmamalı sez ıcın konusuyorum

Ney Ben de altı aylıkları yazın giydiririm diye bakıyorum, kaç kilo oldu Kuzey bey ya maşallah Gerçi şimdi hesapladım altı ayı bile şubata denk gelecek galiba
Olmasına oluyor da bez dolunca çok geriyor kıyamıyorum büyük büyük aldım bi sürü şey kışı geçiririm Kuzeycim 5 kilo oldu

Tabiki daha da güzel olmalıyız her zaman daha iyiye (ay böyle söyleyince de seçim sloganı gibi oldu )
Yarın gel bizim üyemiz ol diye gelmesinler sonra

Anam tipine kurbaaann şaşkın şaşkın bakar yaaa
Çok komik ya bazen şaşkın bakıyor genelde çatık kız kardeşim müdür bu diyor bizim okulun müdürü gibi çatık diyor

Kuzum 3 aydan sonra yuruyus olarak baslanabılır YouTube’da bı hatun varya Leslie misal, 6 aydan önce karın egzersızlerı başlanmamalı sez ıcın konusuyorum
Kuzum çok karına yoğunlaşmadan hafiften başlayacağım ben zorlandığım yerde bırakırım zaten bir de ben nerdeyse her gün ya da haftanın 5 günü tempolu 45 dk kadar yürüyorum 2 haftadır

Benimde genital ve karında kararma var birde dediğin gibi karın çizgisi duruyor. Çok şükür hiç çatlak gör edim. Kilolarda ödemde bizde henüz duruyor ama karnım epey küçüldü 2 aylık hamilelik dönemim gibi gözüküyorum en fazla

Bende sıfır bıde üstüne bır yıyorum hanı yemeyıp yemeyip bıanda şak dıye yıyorum. Bugun kızlarla mantı açıp yapıyoruz peşine bir tatlı börek furyası deli gibi yedim yine

Ay fotiş çok tatlı maşallah bende bizim minik kurabiyeyi koyayım parmak çocuk

Bende sıfır bıde üstüne bır yıyorum hanı yemeyıp yemeyip bıanda şak dıye yıyorum. Bugun kızlarla mantı açıp yapıyoruz peşine bir tatlı börek furyası deli gibi yedim yine
Afiyet olsun canım süt olsun hamilelikte hamileyim diye yedim 14 kg aldım lohusalıkta süt diye diye yiyorum. adeta bu anı beklemişim valla Hahha 68-69 civarı doğuma girdim şuan tartımız yok hastahanede de hiç bakmadılar bilmiyorum kaç kg kaldım

Ben doğum kiloma geldim ama üstüne almağa basladım zaten kilolu kalmıştım
Bebişime maşallah adı ne oldu annesi Sarı olacak seninki sanki bi Behlül havası var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…