Papatya zatenn hiç 2.5 saati geçirmiyorum korkudan.Kuzum uzayan sarılık bırazdaha gec bitiyor sen burda dedıgımız gıbı beslenme aralıkalrını serbest bırakma hep kontrol et yıne 2,2 bucuk saatı gecırme geçer Allah’ın izniyle
Kuzum senin enfeksiyon felan oldu sen bencede topla iyice1.hafta falan beklemem lazım canım benim Allah korusun tam toparladım derken iş çıkarmayayım başıma
Küsme aynalara vardır elbet bir çözümü, hem biz taze anneler olarak çokta güzeliz bence
İş bankası yayınlarının setini aldım canım ilk etapta şimdi indirime girdikçe hikaye bakıyorum hatta İngilizce hikaye kitabı da almayı düşünüyorum çocuğun kulak aşinalığı olsun diyeKitap ne aldin bende alicam
Eşin evdeyse o zaman olur o iş@1HANIM da aynı dertten muzdaripti canım. En son tek meme emzirecekti
Aşırı değilse ilk sütü sağ biraz tayziği durunca bebeğe ver istersen. Gerçi onu ayarlaması da zor olur ki..
Allah yardımcınız olsun çözüm bulursunuz inşallah.
Patlıcanları fırına attım o ara eti kavururum sonrası kısmet
Eşim evden çalışıyor bişi olursa o bakar ona güveniyorum yoksa bence de şov
Benim sezaryen kesiğimin üst kısmı hala acıyor. Derimin altı yani herkeste oluyo mu bilmiyorum. O yüzden bi doktora soracağım bakalım.
Sağol kuşum bakayım ben de korseye bi
Aynı yaa sonsuza kadar sürecek gibi geliyor gerçekten
Aman be hakikaten
Benim oğluşu 3 kg koymam pekiKız kaç kilo ki bebişin. Ben 4 kilo iken koymaya başladım diyebilirim. En alt kademede yatar gibi zaten.
Göğüsteki akan mochi ile topluyorum. Gerçi benim artık terbiye olmaya başladı. Eskisi gibi şarıl şarıl akmıyor damla damla akıyor. O damlalarla uğraşmıyorum göğüs pedi kullanıyorum. Ama bazen her iki göğsümde aşırı şiş oluyor o zaman birini emerken diğerine mochi kurtarıcı oluyor gerçekten. Bi 60 cc falan topluyorum
Biz 33 günlük olduk hala var canım kırkı çıkana kadar sürüyormuş bazılarında bizde öyleyiz sanırım. 3 gün sonra aylık kontrolün var sanırsam doktorundan bilgi al tekrar en doğru bilgiyi doktorun verecektir.Baktılar canım hala 10 larda değeri,tam düşmemiş.
17 ken biz de bir gece fototerapi aldık 6.5 a düşmüştü sonra tekrar yükseldi. Artık moralim bozuluyor ya sürekli endişeliyim kalacak mı diye
Tabiki daha da güzel olmalıyız her zaman daha iyiyeKuzum senin enfeksiyon felan oldu sen bencede topla iyice
Çok güzeliz ama neden daha güzel olmayalım
İş bankası yayınlarının setini aldım canım ilk etapta şimdi indirime girdikçe hikaye bakıyorum hatta İngilizce hikaye kitabı da almayı düşünüyorum çocuğun kulak aşinalığı olsun diye
Eşin evdeyse o zaman olur o iş
Ağrı varsa sor tabi canım bende yürüyüş yaparken fazla tempolu yürürsem ağrıyor
Anam tipine kurbaaannBenim oğluşu 3 kg koymam pekiallahım o kadar küçük oldu ki içine arasından kayacak sandım ama sevdi bence onda hikaye okuyorum siyah beyaz kartları gösteriyorum 30-40 dk zaman geçiyor alıyorum küçük diye
Hatta foto koyayım onda çok komik oldu benim muhtar oğlum
Gece bırakır toplasam da bır gecenın koru kım onla uğraşacak ıkı gece sütünü gunduz ıcemez dıyeMochileri biriktiriyorum bi gecede doluyor. Acaba diyorum çocuğun rızkını mı sağıyorum djdj ama uyuyor gece.
Benim de göbeğimin rengi geri dönmedi ya, çizgim falan duruyor ama daha çok erken ya 40ım bile çıkmadı.
Ya valla hiç eşim beni görecek de hor görecek diyemem neler çektim ben bir de biz de eşim çok istemişti çocuğu ben de yaşım ilerledikçe istedim ama o beş yıldır bekliyoHep sen doğur ben bakıcam şimdi sen taşı sonra ben taşıcam derdi ama çocuk bana yapışık yaşayınca sanki yeterince bir şey yapamıyor gibi hissediyor sanki
Ben de bunu düşünüyorum ya ondan o göğüs aparatının boyutunu suçluyorumÇünkü mochiyi de yanlış takınca hiç sağmıyor onda da göğüs ucum sıkışıyor bazen.
Bana da şey gibi geliyor öyle bir şey yaşadım ki kim ne yaparsa yapsın karşılığı olamaz yani ve çok absürt beklentilerim var
Bende duan ıkı uc parca 3-6 bakıyorum o beden bos kalmıs 6-9 a gecıyo dırekPapatyamaviss herşey hemen küçülüyormuş cidden Bir de hiç ayı ile uyumlu giydiremiyoruz ki bez şişince çok gerdiriyor erkek bebekte daha sıkıntıymış o sıkışıyo bunu düşünememişler. 6-9 ay giydirmeye başladım valla
O zaman da bebeye sut kalmazsa diyorumAh yavrum benim ya. Bi depresyonu bile çok görüyor hayat sana
valla bi gıcık ki o buruş çatlatşı görüntüeşim umrumda değil demeyi isterdim ama diyemiyorum. Bu da üzüyor beni valla ne yalan söyleyim. İçimde kendini salmayı bekleyen bi teyze varmış ortaya çıktı resmen. Üzülüyor ama bir şey yapmıyorum.
Koy koy uyuyo bile benim ki
Zamanla diyorlar. Kararmalar var genital bölgede göbekte koltuk altındapögff selülitler
Mochiyi emzirme öncesi takıp sonra emzirsen?
Kız sen hele yine güzel zayıfladın. Sen iyiler arasındasın ses etme. MaşallahBenim daha hala 8 kilo fazlam var
Benim de çizgi aşağıya kadar iniyor. O çok değil de genitalde kararmam var ya koltuklarımda bir de. Onlar açılır umarım
Kuzum 3 aydan sonra yuruyus olarak baslanabılır YouTube’da bı hatun varya Leslie misal, 6 aydan önce karın egzersızlerı başlanmamalı sez ıcın konusuyorumBende öyle göbeğim ve yüzüm hiç hoşuma gitmiyor yüzümde biraz leke var göbeğim ve genital bölgem kapkara oldu kendim beyazım oralar kara moralimi çok bozuyor nasıl açılır bu renk ya
Bende de özellikle karın egzersizi geçen mekik çekmeyi denedim karnım acıdı ameliyat yerini zorlarım diye başlayamıyorum daYoksa 30 dakikalık videolar felan var çok güzel onları yapıp bir an evvel toplamak istiyorum
Eşlerin işi çok zor ya benim eşim de bana hiç laf etmez bir şey söylemez.
Eşim gündüz okuyor üniversiteye gidiyor okuldan çıkınca 4-5 gibi de işe gidiyor gece 23 gibi geliyor.Adam hem fiziken hem ruhen çok yoruluyor geliyor gelince o yorgunlukla bile ver gazını alayım altını değiştireyim felan diyor ama ayakta uyuyor resmen bende ona bir şey demiyorum yapsın diye kendi isterse veriyorum
Kız maşallah de rızkı var ki toplayıp biriktiriyorsun
Benim göbeğim kapkara ya bi de ezelin şarkısındaki gibi pofuduk pofudukGenital bölgem de kara kendim beyazım buralar kapkara çok sinir bozucu.
Ya bende biraz feminenlik vardı eskiden şimdi de bazen aklıma bu çocuğu yalnız mı yaptım gelsin babası da baksın diyorum ama adamı evde bulamıyorum asgjalssdagag
Yani onu rahimde büyütmek doğurmak dünyada büyütmek beslemek bu kadar beklentinin olması normal ama malesef ki bebelerden bu beklenti karşılanmıyor yine bizi istiyor sıpalar
Oooyyy bizim yerimize de dinlen iç kahveniYemek de bir telefona bakar
Bende senin kızındaki gibi bir hamilelik yaşadım ne çok kilo aldım ne ödem oldu ne bir şeyama sezeryan sonrası o göbek hamur gibi kaldı ya bir de şu kararmalar var Allahım o kadar sinir bozucu ki
Kuzum çok şükür kilom kalmadı 3 kg fazlam kaldı ama benim derdim kilo değil ki eski düz göbeğimi istiyorum
Beyaz vücudumu istiyorum
Genital bölge ve göbeğim kapkara bir de mayalı hamur gibi bir göbeğim var
Olmasına oluyor da bez dolunca çok geriyor kıyamıyorum büyük büyük aldım bi sürü şey kışı geçiririmNeyBen de altı aylıkları yazın giydiririm diye bakıyorum, kaç kilo oldu Kuzey bey ya maşallah Gerçi şimdi hesapladım altı ayı bile şubata denk gelecek galiba
Kız o kadar da değil yaza gelişime göre 1 yaş 12-18 giyilirNeyBen de altı aylıkları yazın giydiririm diye bakıyorum, kaç kilo oldu Kuzey bey ya maşallah Gerçi şimdi hesapladım altı ayı bile şubata denk gelecek galiba
Yarın gel bizim üyemiz ol diye gelmesinler sonraTabiki daha da güzel olmalıyız her zaman daha iyiye(ay böyle söyleyince de seçim sloganı gibi oldu )
Çok komik ya bazen şaşkın bakıyor genelde çatık kız kardeşim müdür bu diyor bizim okulun müdürü gibi çatık diyorAnam tipine kurbaaannşaşkın şaşkın bakar yaaa
Kuzum çok karına yoğunlaşmadan hafiften başlayacağım ben zorlandığım yerde bırakırım zaten bir de ben nerdeyse her gün ya da haftanın 5 günü tempolu 45 dk kadar yürüyorum 2 haftadırKuzum 3 aydan sonra yuruyus olarak baslanabılır YouTube’da bı hatun varya Leslie misal, 6 aydan önce karın egzersızlerı başlanmamalı sez ıcın konusuyorum
Benimde genital ve karında kararma var birde dediğin gibi karın çizgisi duruyor. Çok şükür hiç çatlak gör edim. Kilolarda ödemde bizde henüz duruyor ama karnım epey küçüldü 2 aylık hamilelik dönemim gibi gözüküyorum en fazlaAh yavrum benim ya. Bi depresyonu bile çok görüyor hayat sana
valla bi gıcık ki o buruş çatlatşı görüntüeşim umrumda değil demeyi isterdim ama diyemiyorum. Bu da üzüyor beni valla ne yalan söyleyim. İçimde kendini salmayı bekleyen bi teyze varmış ortaya çıktı resmen. Üzülüyor ama bir şey yapmıyorum.
Koy koy uyuyo bile benim ki
Zamanla diyorlar. Kararmalar var genital bölgede göbekte koltuk altındapögff selülitler
Mochiyi emzirme öncesi takıp sonra emzirsen?
Kız sen hele yine güzel zayıfladın. Sen iyiler arasındasın ses etme. MaşallahBenim daha hala 8 kilo fazlam var
Benim de çizgi aşağıya kadar iniyor. O çok değil de genitalde kararmam var ya koltuklarımda bir de. Onlar açılır umarım
Bende sıfır bıde üstüne bır yıyorum hanı yemeyıp yemeyip bıanda şak dıye yıyorum. Bugun kızlarla mantı açıp yapıyoruz peşine bir tatlı börek furyası deli gibi yedim yineYarın gel bizim üyemiz ol diye gelmesinler sonra
Çok komik ya bazen şaşkın bakıyor genelde çatık kız kardeşim müdür bu diyor bizim okulun müdürü gibi çatık diyor
Kuzum çok karına yoğunlaşmadan hafiften başlayacağım ben zorlandığım yerde bırakırım zaten bir de ben nerdeyse her gün ya da haftanın 5 günü tempolu 45 dk kadar yürüyorum 2 haftadır
Ay fotiş çok tatlı maşallah bende bizim minik kurabiyeyi koyayım parmak çocukBenim oğluşu 3 kg koymam pekiallahım o kadar küçük oldu ki içine arasından kayacak sandım ama sevdi bence onda hikaye okuyorum siyah beyaz kartları gösteriyorum 30-40 dk zaman geçiyor alıyorum küçük diye
Hatta foto koyayım onda çok komik oldu benim muhtar oğlum
Afiyet olsun canım süt olsunBende sıfır bıde üstüne bır yıyorum hanı yemeyıp yemeyip bıanda şak dıye yıyorum. Bugun kızlarla mantı açıp yapıyoruz peşine bir tatlı börek furyası deli gibi yedim yine
Ben doğum kiloma geldim ama üstüne almağa basladımAfiyet olsun canım süt olsunhamilelikte hamileyim diye yedim 14 kg aldım lohusalıkta süt diye diye yiyorum. adeta bu anı beklemişim valla Hahha 68-69 civarı doğuma girdim şuan tartımız yok hastahanede de hiç bakmadılar bilmiyorum kaç kg kaldım
Haha ya kendim aslında 1 yaş aldım ama hediyeler var 6 aylık yazlık onları giydiremicem glb dkdkdKız o kadar da değil yaza gelişime göre 1 yaş 12-18 giyilir
9 ay kurtarır da 6 ay çok sanmamHaha ya kendim aslında 1 yaş aldım ama hediyeler var 6 aylık yazlık onları giydiremicem glb dkdkd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?