Benim tek meme değil canım her ikisi de. Mama vermiyorum. Sütüm çok şükür var ama fazla var. Bu da ayrı bir sorun4 kg yu biraz gecik. Koyayim o zamabsenin neden tek meme benim tek meme sut akiyor ama yetmiyor. Mama veriyor musun ?
Ay çok üzülüyorum kan aldıklarında. Rabbim şifa versin tüm yavrularımıza.Papatya zatenn hiç 2.5 saati geçirmiyorum korkudan.
çişi kakası da iyi ama düzeleceğine daha bi sarardı bebeğim
2. Ayında tekrar testleri yapılacak delik deşik oldu elleri ayakları yazık görseniz.
Çok üzülüyorum
Ay yerim ben onu yaBenim oğluşu 3 kg koymam pekiallahım o kadar küçük oldu ki içine arasından kayacak sandım ama sevdi bence onda hikaye okuyorum siyah beyaz kartları gösteriyorum 30-40 dk zaman geçiyor alıyorum küçük diye
Hatta foto koyayım onda çok komik oldu benim muhtar oğlum
Heeee onu bilemedimO zaman da bebeye sut kalmazsa diyorum
çatlak olmaması büyük şans. Kilolar yavaş yavaş gidiyor işte. Fotiye de bayıldımBenimde genital ve karında kararma var birde dediğin gibi karın çizgisi duruyor. Çok şükür hiç çatlak gör edim. Kilolarda ödemde bizde henüz duruyor ama karnım epey küçüldü 2 aylık hamilelik dönemim gibi gözüküyorum en fazla
Ben 6 günlükken falan koydum 3dklığına şimdi de gün içinde toplasan 15-20dk duruyor4 kg yu biraz gecik. Koyayim o zamabsenin neden tek meme benim tek meme sut akiyor ama yetmiyor. Mama veriyor musun ?
Benimde tazyikten tikaniyor korkutuyor beni yaBenim tek meme değil canım her ikisi de. Mama vermiyorum. Sütüm çok şükür var ama fazla var. Bu da ayrı bir sorunbebeğimi emzirirken çok zorlanıyorum tıkanıyor.
Ay çok üzülüyorum kan aldıklarında. Rabbim şifa versin tüm yavrularımıza.
Ay yerim ben onu yatam muhtar
Heeee onu bilemedim
çatlak olmaması büyük şans. Kilolar yavaş yavaş gidiyor işte. Fotiye de bayıldım
Ben 6 günlükken falan koydum 3dklığına şimdi de gün içinde toplasan 15-20dk dur
Evet ya bize de oluyor bu genelde gece biraz besleme arasını açıyorum galiba ondan oluyor. Gündüz saat başı emiyor dolmasına izin vermiyor ama gece uyuyunca sürekli çocuğu ters çevirip sırtına vuruyoruz korkudan.Benimde tazyikten tikaniyor korkutuyor beni ya
Hemsire bana dik degilde biraz yatarak emzirmeyi onerdiEvet ya bize de oluyor bu genelde gece biraz besleme arasını açıyorum galiba ondan oluyor. Gündüz saat başı emiyor dolmasına izin vermiyor ama gece uyuyunca sürekli çocuğu ters çevirip sırtına vuruyoruz korkudan.
Ay aman uzak dursunlar hiç çekememYarın gel bizim üyemiz ol diye gelmesinler sonra
Çok komik ya bazen şaşkın bakıyor genelde çatık kız kardeşim müdür bu diyor bizim okulun müdürü gibi çatık diyor
Kuzum çok karına yoğunlaşmadan hafiften başlayacağım ben zorlandığım yerde bırakırım zaten bir de ben nerdeyse her gün ya da haftanın 5 günü tempolu 45 dk kadar yürüyorum 2 haftadır
Ben hep öyle emziriyorum djdj fark etmedi bende ya bir de makas gibi tut diyorlar ama yapamadım tam.Hemsire bana dik degilde biraz yatarak emzirmeyi onerdi
Bana cok sikmadan tut dedi hemsire. Off valla gogsumu mahfetti zaten emzirme zamanlari bana cile oldu damagina sıkstryor iyiceBen hep öyle emziriyorum djdj fark etmedi bende ya bir de makas gibi tut diyorlar ama yapamadım tam.
Ben ilk zamanlar yalnız emziremiyordum korkumdan. Birisi yanımda olsun istiyordum. Yavaş yavaş alışıyorsun. Ön sağım cidden o riske etkili tam çözmesede. Makas tutuş ve biraz arkaya yaslanarak emziriyorum.Benimde tazyikten tikaniyor korkutuyor beni ya
Doğumum zor olduğu için maalesef henüz toparlanamadım o yüzden de başlayamadım. 5 paket bez almıştım lohusalık sürecinin zor geçebileceğini düşünerek, şuan 2. paketteyiz. Bunlar bitince tuvalet iletişimine geçmeyi istiyorum.glutensiz hemsire canım nasılsın? Nasıl gidiyor annelik? Sen ybb ve tuvalet iletişimi denemek istiyordun sanırım yapabildin mi?
Aynen canım ilk günler zor olur, yenidoğan olunca da insan tutarken korkuyor. Aslında 10. Günde falan yalnız kaldığımda denedim kakasını yakaladım iki kez az önce de kv gidince baktım rahatsız çocuk bezini değiştirecektim dedim bi tuvalete tutayım çiş yaptı ama öyle şaşırdı ki, biraz da üstüme yaptıDoğumum zor olduğu için maalesef henüz toparlanamadım o yüzden de başlayamadım. 5 paket bez almıştım lohusalık sürecinin zor geçebileceğini düşünerek, şuan 2. paketteyiz. Bunlar bitince tuvalet iletişimine geçmeyi istiyorum.
Aslında şuan tam zamanı.. Altını ne zaman açsam tam o zaman yapıyor hem büyüğü hem küçüğü. Keşke biraz daha iyi olsam kesinlikle değerlendiririm bugünleri. Islaklığı sevmediği için tutuyor sanki çişini temiz kızımAynen canım ilk günler zor olur, yenidoğan olunca da insan tutarken korkuyor. Aslında 10. Günde falan yalnız kaldığımda denedim kakasını yakaladım iki kez az önce de kv gidince baktım rahatsız çocuk bezini değiştirecektim dedim bi tuvalete tutayım çiş yaptı ama öyle şaşırdı ki, biraz da üstüme yaptıBen de bezi bırakmasını değil de ne yaptığının farkına varmasını istiyorum sonrasında tuvalet eğitimi kolay oluyormuş. Hem o tutuşta gazını da kolay çıkarıyor. Ne kadar devam edebilicem bakalım. Umarım çabuk toparlarsın
Benimki de nuna ama doğuştan itibaren değil mi oKızlar nuna var bizde ana kucağı olarak, kaç günlük itibari ile içine koyabiliriz?
Off sefan olsun kız küçücük bebeyle ev mantısı böreği mi bunda da düşünemezsin yemek içinBende sıfır bıde üstüne bır yıyorum hanı yemeyıp yemeyip bıanda şak dıye yıyorum. Bugun kızlarla mantı açıp yapıyoruz peşine bir tatlı börek furyası deli gibi yedim yine
Çok tatlı maşallah onaAy fotiş çok tatlı maşallah bende bizim minik kurabiyeyi koyayım parmak çocuk
Valla hem yesek hem süt olsa hem de fit olsak ne güzel olurAfiyet olsun canım süt olsunhamilelikte hamileyim diye yedim 14 kg aldım lohusalıkta süt diye diye yiyorum. adeta bu anı beklemişim valla Hahha 68-69 civarı doğuma girdim şuan tartımız yok hastahanede de hiç bakmadılar bilmiyorum kaç kg kaldım
Kız kardeşim bizim okul müdürü gibi tam müdür diyoAy yerim ben onu yatam muhtar
Kızz Kuzey'in zayıf zamanı aklıma geldiYarın gel bizim üyemiz ol diye gelmesinler sonra
Çok komik ya bazen şaşkın bakıyor genelde çatık kız kardeşim müdür bu diyor bizim okulun müdürü gibi çatık diyor
Kuzum çok karına yoğunlaşmadan hafiften başlayacağım ben zorlandığım yerde bırakırım zaten bir de ben nerdeyse her gün ya da haftanın 5 günü tempolu 45 dk kadar yürüyorum 2 haftadır
Ben cesaret edemedim daha.. sen koydun mu?Benimki de nuna ama doğuştan itibaren değil mi oben koydum çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?