2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
4 kg yu biraz gecik. Koyayim o zamab senin neden tek meme benim tek meme sut akiyor ama yetmiyor. Mama veriyor musun ?
Benim tek meme değil canım her ikisi de. Mama vermiyorum. Sütüm çok şükür var ama fazla var. Bu da ayrı bir sorun bebeğimi emzirirken çok zorlanıyorum tıkanıyor.
Ay çok üzülüyorum kan aldıklarında. Rabbim şifa versin tüm yavrularımıza.
Ay yerim ben onu ya tam muhtar
O zaman da bebeye sut kalmazsa diyorum
Heeee onu bilemedim
çatlak olmaması büyük şans. Kilolar yavaş yavaş gidiyor işte. Fotiye de bayıldım

Benimde tazyikten tikaniyor korkutuyor beni ya

Benimde tazyikten tikaniyor korkutuyor beni ya
Evet ya bize de oluyor bu genelde gece biraz besleme arasını açıyorum galiba ondan oluyor. Gündüz saat başı emiyor dolmasına izin vermiyor ama gece uyuyunca sürekli çocuğu ters çevirip sırtına vuruyoruz korkudan.

Hemsire bana dik degilde biraz yatarak emzirmeyi onerdi

Ay aman uzak dursunlar hiç çekemem
Bizimki de bi tuhaf hareketler dudaklarında sanki uuu der gibi Bi şekil göz devirmece falan gönül diyor tut ısır sonra aklını başına al eti ne budu ne

İçimizdeki İrlandalı seniii yürü aşko yürü tez zamanda sağlıkla toparlarız inşallah vücutları (kadavraları)

glutensiz hemsire canım nasılsın? Nasıl gidiyor annelik? Sen ybb ve tuvalet iletişimi denemek istiyordun sanırım yapabildin mi?
Doğumum zor olduğu için maalesef henüz toparlanamadım o yüzden de başlayamadım. 5 paket bez almıştım lohusalık sürecinin zor geçebileceğini düşünerek, şuan 2. paketteyiz. Bunlar bitince tuvalet iletişimine geçmeyi istiyorum.

Aynen canım ilk günler zor olur, yenidoğan olunca da insan tutarken korkuyor. Aslında 10. Günde falan yalnız kaldığımda denedim kakasını yakaladım iki kez az önce de kv gidince baktım rahatsız çocuk bezini değiştirecektim dedim bi tuvalete tutayım çiş yaptı ama öyle şaşırdı ki, biraz da üstüme yaptı Ben de bezi bırakmasını değil de ne yaptığının farkına varmasını istiyorum sonrasında tuvalet eğitimi kolay oluyormuş. Hem o tutuşta gazını da kolay çıkarıyor. Ne kadar devam edebilicem bakalım. Umarım çabuk toparlarsın

Aslında şuan tam zamanı.. Altını ne zaman açsam tam o zaman yapıyor hem büyüğü hem küçüğü. Keşke biraz daha iyi olsam kesinlikle değerlendiririm bugünleri. Islaklığı sevmediği için tutuyor sanki çişini temiz kızım
İnşaallah teşekkür ederim

Kızlar nuna var bizde ana kucağı olarak, kaç günlük itibari ile içine koyabiliriz?

Bende sıfır bıde üstüne bır yıyorum hanı yemeyıp yemeyip bıanda şak dıye yıyorum. Bugun kızlarla mantı açıp yapıyoruz peşine bir tatlı börek furyası deli gibi yedim yine
Off sefan olsun kız küçücük bebeyle ev mantısı böreği mi bunda da düşünemezsin yemek içinBenim iştahım da yavaştan açıldı gibi bakalım yiyorum az az tatlı felan da yemeye başladım sonu ne olur bilinmez kilodan ziyade aynadaki görüntü önemli benim için spora başlayıp kas ağırlığı artarsa güzel olur
Ay fotiş çok tatlı maşallah bende bizim minik kurabiyeyi koyayım parmak çocuk
Çok tatlı maşallah ona
Valla hem yesek hem süt olsa hem de fit olsak ne güzel olur
Ay yerim ben onu ya tam muhtar
Kız kardeşim bizim okul müdürü gibi tam müdür diyoBi muhtar bi müdür gidiyor bakalım

Kızz Kuzey'in zayıf zamanı aklıma geldi Çok tatlı foto

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…