2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ya kıyamam sevmiyorlar çişli kakalı kalmayı

Aasfgahgah çok komik oluyorlar ya
Bu kadavraları kim bilir ne zaman toplarız kız
Kızz Kuzey'in zayıf zamanı aklıma geldi Çok tatlı foto
Sen Kuzey'in küçük zayıf zamanlarını atınca bende direk benzettim valla Şimdi bakalım Kuzey gibi dobiş olacak mı benim oğluş da

Ben cesaret edemedim daha.. sen koydun mu?
Yaa koydum ben. Hem de öyle rahat uyuyor ki üstünde. Elim ayağım gibi resmen. Mutfaktayken , salondayken. Hatta bak teyzesi

Eklentiler

• 3A669CD0-290B-4EEC-97A3-279C3B041D11.webp
    41,3 KB · Görüntüleme: 51
Olur olur mama farkettirecektir kesin

Kuzey gündüz hiç uyumuyor artık Gece gündüz ayırıyor galiba bi süredir geceleri uyuyor. 2 gündür de gündüz toplasan 1 saat uyuyor parça parça. Sonra akşam 6-7 gibi uyuyor sabah 7 ye kadar birtek mamaya uyanıyor mamadan sonra uyuyor. Yalnız gündüz sürekli ilgi istiyor hiçbir şey yapamıyorum sürekli ilgilenmek zorundayım

Topluca birimize yapıyoruz kuzum bana sıra gelmedi daha ben Linanın ağlamasından az faydam oldu ama neyse

Yaa koydum ben. Hem de öyle rahat uyuyor ki üstünde. Elim ayağım gibi resmen. Mutfaktayken , salondayken. Hatta bak teyzesi
Bu takımın aynısı bende var bugun çıkardım yıkadım 3 aylık bedeni büyüktü, şimdi olur gibi yarın giydircem foto cekıcem senın için

Uyku saatı cok guzel aslında ama gunduz okdr uyanık kalmasıda normal degıl ama napcan işte

Aceleye mahal yok aceleye toparlansın da yavaş toparlansa da kabulüm

Başımza gelecek olan güncellemelerden haberdar olduğumuz kaliteli bir bilgi paylaşımı daha teşekürler atatalya

Benimki de kucakta uyuyordu yatırınca kalkıyordu bugün kundak yapar gibi yaptım hafifçe sardım uyanmadı arada ııh dedi o kadar
Kundak gece uykusunda yapıyorum butun gücüyle uyku arasında bıle kollarını çıkarmak için debeleniyor asla sevmiyor ben yapsamda kundak yaptığım ıcın uyanıyor bazen resmen huysuz Virjin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…